Jen počkej (zajíci )až začnu vlákno „“ Energie otevření středu „“ , tam budeš Iv ve Svém živlu a můžeme polemizovat -- a to Teprve Bude Sranda , však dobře víš , co jsem Ti všechno o tom napovídal , tak už se moc těším , až to rozjedeme .
Těšíš se ?

Moderátor: sao
Karel m píše:viz obr. Ale pozor ,je to další ukázka toho, jak vše souvisí. V Lyricusu tomu říkají Navigátor jednoty
dík za optimismus, možná, ale už mám po sezoně ,holt uvidíme .sao píše:Že by Ti Kadlíku rostly Tvůrčí křídla kosmických sil a že by jsi chtěl působit na naši matičku Zemi přímo silou neomezenou ?![]()
Todlencto chodí dost dobře Kadlíku , můžeš to probnout
Ani ne ,jen k některým méně známým, hůře manuálně prokazatelným a proto asi i s radostí opomíjeným jevům.laik píše:Zdravím
Nevím jestli to patří zrovna sem.....
Mnohým vám co tu ste dlouho to možná ani nepříjde,ale četli ste někdy nějaký vlákna ted tady od začátku....mě tak připadne že se to od fyziky dostává postupně k něčemu jako ...metafyzice.....to nemyslím nějak ironicky, podle mě je to ten správnej směr ...Snad dospívání člověka,snad evoluce myšlení,snad...no kdo ví, tak si odpoví......jen to opět nepos.....