Sao prosím trochu tech údajů, pokud by to bylo možné k dráťáku:
Vzdálenosti drátů, vzdálenosti vrstev, zapojení spirál schema, tedy pokud je to možné už teď.
Kouká
m a koukám na to , je to obdoba té australské buňky, a ty jevy co kolem toho nastávají taky. Nedotáhl jsem to zatím do konce , ale mám jich postaveno zatím 5 kusů. U buněk je velký problém se zvolenými materiály
a jejich demagnetizací a polarizací.
Buňka má vzdálenost mezi mezikružími cca 12 mm, středová - vnější +
ostaní volné. oživování je relativně složité, využívá se tam pamě´t vody.
Výsledné napětí má buňka držet sama, což semi nepodařilo, ale dává se tam pak napětí 1,5 V a mělo by to makat.
Napadlo mi že dráťák by mohl být zapojený jako tato buňka, popřípadě si pohrát s potenciály mezi cívkami, mám na mysli oddělit odporem . Třeba to bude jěště lepší. Musím něco zkusit.
Musíš číst a být nějakou tu hodinku trpělivý . Je to taky jeden z poznatků , kterej patří do toho Řidičáku o kterém furt mluvím .
Já jsem se to taky musel naučit a hodně mě k tomu pomohli kolegové Iv a Petr , kteří si jdou za svým i když se někdy ňafnou , ale i to je součást koumání a zamyšlení se nad věcí , protože nějaké to titi - muti , tak to by jsme se nikam nedostali .
Proto se musí někdy tasit meče , jenom ale napůl -- a potom je s klídkem zase zasunout . Oba dva vždy dokázali udržet uzdu prchlivosti na uzdě a za to jim patří můj dík .
Teď sice ten Damoklův meč visí nade mnou , ale já to díky jim a pro ně ustanu .
--- Notabene jsem napsal :
................., tak ten se ještě nehlásil .
Pokračování příště , ale ještě nějaké to foto . ……….
A nebo Ti mám napsat 300 stránkový elaborát a nic jiného nedělat , jenom psat a psat . Víš dobře sám , že to neni možné , vždyť já to nestihnul napsat ani k Iv -- Seriál Iv-poznávání - , protože jsem nic nestíhal -- nějaká blbá konstelace hvězd , nebo co . Bez toho všechno , co tady píšu , píšu do dvou do noci , protože nemůžu ze studu ani usnout -- tak jsem dopad .
Růže se taky musí klást k nohám ženy pěkně pomaloučku a ne je tam hodit , jak praseti kost .
Ale když už se tady tak rozepisuju , tak bych Tě chtěl požádat , abys i Ty vypracovat to , co jsi zatím vykoumal na tomto poli a dal to sem v doc a nebo Pdf formátu -- samozřejmě že požaduji foto aspoň takové jaké jsem dal já , protože oko přijímá v průměru 75% informací a slovo kolem toho je , jak bych tak řek , pro obraz , aby mozek doplnil mozaiku . ( dělej to na slunku , je to potom skoro 100% ) – Martin11 Ti mile a rád poradí , protože je mistrem v oboru .
Jo a pro všechny nepřihlášené --- nevím , proč se nepřihlásíte , IP adresa za Váma bez toho jde jak ocas , takže o nějakém utajení nemůže být ani řeči .