... není zač, ... "jeden rád poslouží" ...poota ve vláknu Křepelkoviny, ve http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?p=140925#p140925 píše:Děkujeme ti za reklamu, byť jsme o ni nijak nestáliA(&F) píše:... dál nesmysly se plácaj nově na OMFóře ...![]()
Jinak mám dojem, že tě vůbec nemusí trápit, co se děle na nějakém jiném fóru, než na tom, které sis uzurpoval.
Taky sis mohl všimnout, že my si o tohle fórum hubu neotíráme - máme tam zajímavější věci na přetřes![]()
A pokud se k nám chce podívat i někdo další, tak adresa je http://www.omforum.cz

(byť největší ""reklamu" vám zde udělala vaše parťačka "Definitiva" alias "farkas", nebo-li stará to známá, podlá "Vlčice", jenž tu v posledním týdnu "ublinkávala" ty svý nesourodý pitominy ... jenž ale , nutno přiznat, velmi slušně všechny pobavily ...

... mno, Puttano, ty sice tvrdíš, "že se o zdejší fórum neotíráte" + "že jsem si snad uzurpoval toto fórum" (

... takže opravdu jsi přesvědčen, "že se neotíráte" ?? ... no přesvědčen sice být můžeš, ale přitom už opět zase veřejně kecáš !!!, jelikož (už více jak před měsícem) 30.10.2015 "farkas" na http://omforum.cz/forum.php?t=168&str=1&info=2120#2120 napsala:
... kdy vůbec nechápu, kde ta "rádoby chytrá" přišla na to, že "nadbytek Sn ničí červené krvinky"farka, ta čubka nevycválaná píše:Trochu jsem popátrala po (xxx propagovaném) cínovém pokovení elektrod a případné toxicitě toho prvku.
Nedostatek Sn způsobuje padání vlasů a nadbytek ničí červené krvinky
Propagace cínem pokovených elektrod (za studena je pro použití godzily hodně zákeřný návod.

... na což v přímé návaznosti o den později "píďa" reaguje ...
... kdy ten kanadskej holomek (jenom proto, aby nemusel uznat své pochybení / + aby si do mě mohl veřejně šťournout), tak raději dál nechá lidi riskovat, že při godzillování pomocí jím propagovaných "naběračkových elektrod z nekvalitního nerezu" může velmi snadno dojít (elektrolytickým transportem chromu a niklu do těla) k mnohem těžšímu poškození zdraví, než jaký byl původní problém, jenž si tímto způsobem snaží vyřešit lidé zoufale hledající pomoc ...Píďalka píše:.... Co se cínu týče, nebylo to od Ha-Fíka zákeřné ve smyslu doporučení cínu jako takového. To bylo z blbosti a v podstatě je to skutečně fuk, i když u cínu bude chybět indikace, kdy měnit obaly elektrod.
Zákeřné to bylo a je z hlediska omezování možností sebeléčby kýmkoliv v duchu jak záměru Boba Ruhrse, který to vypracoval, tak i proti mému přesvědčení o vzájemné spolupráci jak již postižených, tak i prozatím nepostižených, jen aby vydělal pár grošů a aby udělal na něvědomé dojem, jak je bohorovně inteligentní. Něco je někde o vrtání kolene a hovadech, i když v tomto případě ne božích. Ale i o tom by se dalo polemizovat, protože záleží, jakého boha si kdo na vlajce nese.

(přitom stačí tak hrozně málo ...... při použití jen o málo dražších inertních elektrod je potom Godzlilla naprosto úžasnou metodou, jenž může pomoci od mnoha jinak neřešitelných problémů, přitom ale neublíží !!! ...... díky Ti, Bobe Luhrsi, že jsi ji "znovuobjevil" !! ...

... viz stejně tak ...
... k čemuž nezbývá než dodat, že pokud parafrázuji Křepelku "nerezové obracečky od Vietnamců" = "vjetnamské nerezové obracečky z Číny", tak je mi líto, ale i přes veškerou mou "povýšenou nevědomost" (farkas dne 1.10.2015 na http://omforum.cz/forum.php?t=168&str=1&info=2132#2132 píše:Čínský dovoz do Vietnamu je buď minimální, nebo dokonce neexistuje.
Historicky se ty dva státy nesnášejí. (opět ta povýšená nevědomost xxx)
Původ nerezového plechu, ze kterého jsou lisovány příbory do
vietnamských tržnic odhaduji, na Italinox

... a rovněž jsem si zdejší fórum nijak "neuzurpoval" (jak jsi to "ftipně" nazval), jelikož vy sami jste ho "hrdě" opustili, když jste se tu svým lhaním a hulvátským chováním naprosto zdiskreditovali ... nevzpomínáš ?? ...

... takže potom, co jste tu vy dva opět předvedli, ty a Vlková, tak věz, Púto, že dokud (ať již veřejně či neveřejně) si budete i jen náznakem do úst brát kteréhokoliv člena zdejšího fóra či budete kdekoliv ostatním lidem rozdávat rady poškozující zdraví, tak potom mi holt zkrátka nezbude, než abych se k tomu vyjadřoval ... stejně tak budu reagovat, pokud budete bez uvedení odkazu bezostyšně vykrádat příspěvky ostatních přispěvatelů FuP (vydávat tak myšlenky v nich obsažené za své) ...
... takže asi tak ... (ne)milý staříku ... jak vidno, vůbec ses nezměnil ...

(ale vlastně, proč by ses měl měnit k lepšímu, že ?? ... vždyť ty v podstatě nemůžeš, když používáš zcela stejné "léčebné" metody jako Křepelka a spol., jenž vám spolehlivě zas(t)írají mysl ...

...

------------------------------------
PeS: ... jinak, pokud byste si ty rady poškozující zdraví rozdávali pouze v rámci vaší "svaté šestice", tak bych vám možná dokonce aj některé další spolehlivé ještě přihodil, ať máte větší výběr ...

(no, jenom aby se to tam u vás časem nejmenovalo "Obscure Mortall Forum" (

... jóóó, ... bravo !! ...Píďalka, 04.12.2015 09:11, http://omforum.cz/forum.php?t=116&str=2&info=3349#3349 píše:... Nedávno jsem trochu probíral hořčíkový vodík osobně s Pootou. Existují pilule obsahující drcený kovový hořčík, který uvolňuje vodík až v žaludku. Že nejsem zrovna ochotný platit někomu nehorázné peníze za nepatrné množství hořčíkových pilin v nějakém nosiči, napiloval jsem si špetku sám (pozn: z bojlerové elektrody) a spolkl ve sklenici vody. Žádné potíže se nekonaly, přesně jak jsem očekával. Lze tedy jít i tudy.

(ach bože ... kdože to zhruba před měsícem hovořil o "vrtání kolene a hovadech" ?? ...