Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Nova čast fora ...
Moderátor: Waldes
- Waldes
- Zasloužilý člen
- Dal: 262 poděkování
- Dostal: 43 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Nova čast fora ...
Ahojte vsetci, tu mozete diskutovat o pracach a projektoch zverejnenych na nasom webe, ale samozrejme aj o inych ...
Waldes.
Waldes.
- Mim
- Zasloužilý člen
- Dostal: 3 poděkování
Ahoj...
Mě to zajímá...ale bylo by třeba toto vlákno nějak oživit....Co takhle dát otázky k tématu? Určitě by se rozpoutala vášnivý diskuse....Mim
Však ono to půjde!!!
- jeff
- Zasloužilý člen
- Dal: 33 poděkování
- Dostal: 95 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
impulsní motory
S imuplsními motory jsem též dělal nějaké pokusy, ať už jde o Bediniho, nebo Millera a jsou i další, všechny vycházejí z Adamsova motoru, o kterém se dá říci, že je takovým praotcem všech impulsních motorů. Je zde zajímavé využití jak rekuperačních impulsů, tak i mechanické síly, která při vhodné konstrukci dokáže podstatně zvýšit jejich účinnost. Tyto motory si jistě najdou své uplatnění i v praktickém životě.
Jeff
Jeff
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
Jo jo je to nádhera,mít takový možnosti co jsou na těch fotečkáchhapalainen píše:Provedení moc pěkné, přímo profesionální ale nikde tam nemůžu najít kudy se do toho pouští proud. Žádná cívka, žádné svorky.
Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Výborne Aquarius1 Zaves to prosím ťa do: Jak na to - Seriál o magnetoch. Toto je ten pointzero, tieto fotky chýbali..Aquarius1 píše:Před nedávnem jsem v jiné sekci nakousl můj pokus s válcovým magnetickým motorem a dnes jsem se dozvěděl že to již úspěšně bylo vyzkoušeno ,,Prevendev motor".Moje zásadní chyba byla že jsem magnety uspořádal kolmo k ose.Ctěl bych se optat zdali má někdo zkušenosti s touto problematikou a jeho názor na možnost využití.
Díky
Tohle jistě znáte ale opakování je matka moudrosti
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
Asi to tam patří ale jak to tam dát? Nejsem tak zběhlej a kopírovat to tam??chiq píše:Výborne Aquarius1 Zaves to prosím ťa do: Jak na to - Seriál o magnetoch. Toto je ten pointzero, tieto fotky chýbali..Aquarius1 píše:Před nedávnem jsem v jiné sekci nakousl můj pokus s válcovým magnetickým motorem a dnes jsem se dozvěděl že to již úspěšně bylo vyzkoušeno ,,Prevendev motor".Moje zásadní chyba byla že jsem magnety uspořádal kolmo k ose.Ctěl bych se optat zdali má někdo zkušenosti s touto problematikou a jeho názor na možnost využití.
Díky
Tohle jistě znáte ale opakování je matka moudrosti
Poraď
Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
- hapalainen
- Starší člen
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
Presne tak, a ešte si pri tom popíjal dobré tokajskéhapalainen píše:Jsem asi trochu natvrdlej, ale jestli se do toho nepouští žádnej proud a je to motor, který se točí tak mi to připadá, jako kdybych tvrdil, že jsem dal bez hokejky gól a ještě jsem při tom seděl na střídačce.
Doteraz som kutil s obdĺžnikovými magnetmi, s úspechom odhadujem tak asi COP=1,5 ... teda verím, že to systémom Perendev musí ísť !!!!
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
Koukal jsem že už je to tamchiq píše:Presne tak, a ešte si pri tom popíjal dobré tokajskéhapalainen píše:Jsem asi trochu natvrdlej, ale jestli se do toho nepouští žádnej proud a je to motor, který se točí tak mi to připadá, jako kdybych tvrdil, že jsem dal bez hokejky gól a ještě jsem při tom seděl na střídačce.
Doteraz som kutil s obdĺžnikovými magnetmi, s úspechom odhadujem tak asi COP=1,5 ... teda verím, že to systémom Perendev musí ísť !!!!
- sano
- Zasloužilý člen
- Dostal: 18 poděkování
Pre hapalainen
Fyzici teoretizujú o nulových poliach, v ktorých jeden centimeter kubický má toľko energie, že sa ním dajú vypariť všetky svetové oceány.
Dosť často sa tu píše o zariadeniach ZPO/ Zero Point Energy/, zrejme Tesla a jeho nasledovníci predbehli teoretickú fyziku a v praxi sa napájajú na tieto polia. Odtiaľ zrejme účinnosť vyššia ako 100%.
Dosť často sa tu píše o zariadeniach ZPO/ Zero Point Energy/, zrejme Tesla a jeho nasledovníci predbehli teoretickú fyziku a v praxi sa napájajú na tieto polia. Odtiaľ zrejme účinnosť vyššia ako 100%.
- hapalainen
- Starší člen
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
zdroj info
Několik stovek záhad naleznete v archivu besedy s názvem UFO na serveru http://www.pandora.cz