Chcem sa opitat na vzdialenost tych dier ci je 8 mm vzdialenost stredov alebo okrajov dier. Dik.

Kdo, a na základě ČEHO, "vyvinul" ty tabulky?kutz píše:Milane pokud se bavíme o verzi, kterou nazýváme Mim replika, pak je podstatný jíž zmíněný poměr objemu vody k objemu elektrod. Mohl bys mi prosím pak vysvětlit, k čemu je přiložená tabulka ? Pro srandu králíkůmMILAN píše:jakej pomer myslis elektrody a voda?ne to neni dulezity.musi to byt proste perforovane.![]()
Nicméně pokud sestavíš elektrolyzer a do elektrod napácháš díry dle tvé libosti ( hlavně, že jich budeš mít "dost" ) a pojede ti na to auto, pak klobouk dolů pane. Nejlépe však, když s ním přijedeš 20týho k Jeffovi na sraz !
Jojo. Makají. Pro koho? Ověřují tvé domněnky... chytré a laciné... konečně makají, že? A co potom? Vymámíš z nich co a jak a prodáš to?Mim píše:Pokud se ti nelíbí moje stanovisko, že je třeba to komerčně využít....je to jen můj problém....a to, že je třeba, aby si to lidi ošahali je jejich problém...
Tvůj problém je, že nevíš, co je vlastně dobře....pustit - nepustit ( viz. tvoje poznámka, že to zveřejníš pouze v dubnovém čísle časopisu) Já se snažím lidem pomoci a oni konečně makají....to je moc dobře. A že nejsou fotky? K čemu? Myslím, že již pár lidí uspělo a proběhlo to v klidu. To je správné cesta. A mimochodem, nenechám se šikanovat....Na to jsem již dost starý a dost zkušený.....Mim