Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
MEG a KEG - Jak se Ničí Fórum
Moderátor: rival
MEG a KEG - Jak se Ničí Fórum
...
Přetaženo z vlákna KEG a MEG http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=2&t=27
Čtvtek 12 Dubna 2007
První pokus (vymazán Peterem) nabořit se do velice aktivního vlákna, který byl všemi zúčastněnými ignorován.
SDK
Přetaženo z vlákna KEG a MEG http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=2&t=27
Čtvtek 12 Dubna 2007
První pokus (vymazán Peterem) nabořit se do velice aktivního vlákna, který byl všemi zúčastněnými ignorován.
SDK
Naposledy upravil(a) Peter dne sob 18 říj 2008 22:07, celkem upraveno 1 x.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 28 poděkování
Díky belamachinovi za konkrétní info, myslím si, že článek podepsaný Milanem Kratochvílem ve smyslu:
Sobota 25 července 2008
Třetí pokus nabořit se do velice aktivního vlákna, který byl všemi zůčastněnými ignorován.
SDK
Je z hlediska konvencí zavedených na základních školách lež jako hrom, autor nerozumí magnetum, výkonum, energiím, ani elektromagnetismu, má udelanou svou zcela nekompatibilní fyziku. Nedá se proto dokonce ani namítat, že mu to nefunguje, chybí základní prekladový slovník.Nepochopím jak někdo může odsoudit technologii aniž by o ní cokoli věděl. MEG je výborné zařízení, funguje naprosto spolehlivě bez jakýchkoli nedostatků či problémů. Vyrábíme MEGy o velikosti počítačového zdroje, dodávaný výkon je 50-500Wattů. Jak si někdo tady uvědomil, v podstatě je pravdou že jde o čerpání energie uložené v permanentním magnetu, avšak má to malinký zádrhel. Při odebírání energie o výkonu do 250Watt se ze získané energie stačí magnet opět regenerovat. V našem prvním funkčním prototypu je osazeno křemíko-selenové plátované jádro s neodymovým magnetem o velikosti krabičky cigaret. Systém byl v provozu 1rok při nepřetržitém odběru energie 100VA. na magnetu nebyly známky po oslabení.
Sobota 25 července 2008
Třetí pokus nabořit se do velice aktivního vlákna, který byl všemi zůčastněnými ignorován.
SDK
-
- Zasloužilý člen
-
- Zasloužilý člen
meg
chiq najskôr žartuje, alebo má problémy s meraním
Neděle 5 července 2009
Pátý a úspěšný pokus nabořit se do velice aktivního vlákna, na který se nachytal Chiq poté, co byl osobně napaden Akordem.
SDK
Neděle 5 července 2009
Pátý a úspěšný pokus nabořit se do velice aktivního vlákna, na který se nachytal Chiq poté, co byl osobně napaden Akordem.
SDK
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Odpoveď pre Akorda, ktorý si robí "Poznámky"
Akord, ja som slušne odpovedal na otázku: "Zajimavy jak všichni na tom to foru něco pořad stavi... jen se ptam "Dokazal to už nekdo?" "
Áno, ja stále niečo staviam!
Sám sa oháňaš potrebou presného technického vyjadrovania, tak nechápem, že si nepochopil "presnú" odpoveď na "presnú" otázku...
Jo, a mimochodom - vždy, keď niečo robím, tak presne meriam... alebo mierim?
Sám sa oháňaš potrebou presného technického vyjadrovania, tak nechápem, že si nepochopil "presnú" odpoveď na "presnú" otázku...
Re: Odpoveď pre Akorda, ktorý si robí "Poznámky"
Otázka znela "Dokázal to už niekdo?"chiq píše:Akord, ja som slušne odpovedal na otázku: "Zajimavy jak všichni na tom to foru něco pořad stavi... jen se ptam "Dokazal to už nekdo?" "
Odpoveď : "Áno, ja stále niečo staviam!"
Je mnoho ľudí čo stále niečo stavajú, prinajmenšom ráno, a pritom nič nedokazujú.
P.
Okamžitě se opět vkládá do hry Peter coby anonym
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Re: Odpoveď pre Akorda, ktorý si robí "Poznámky"
Sláva! ešte tu niekto uvažuje!Anonymous píše: Otázka znela "Dokázal to už niekdo?"
Odpoveď : "Áno, ja stále niečo staviam!"
Je mnoho ľudí čo stále niečo stavajú, prinajmenšom ráno, a pritom nič nedokazujú.
P.
-
- Zasloužilý člen
Re: Meg
Dobré by bylo, aby sis overil, zda se pri tom nezacykloval i wattmetr. Až si myslíš, že neharmonický výkon lze zmerit ampérmetrem a voltmetrem, tak Te mužu ujistit, že to není obecne možné. Selže kolkrát i klasický wattmetr, který podobne jako elektromer zvykne fungovat jen potud, pokud není energie obsažena v harmonických složkách príliš velká(malá odchylka od sinusového prubehu veličin) .Anonymous píše:Něco jako MEG jsem zkoušel a zacykloval. Výsledky nevalné ale funguje to.
O měření něco vím. Ten můj systém byl zacyklovám na obyčejném 12V olověným akumulátoru asi 5 měsíců. Jako zátěž jsem používal různé věci, od žárovek po různé měniče.Akord píše:Dobré by bylo, aby sis overil, zda se pri tom nezacykloval i wattmetr. Až si myslíš, že neharmonický výkon lze zmerit ampérmetrem a voltmetrem, tak Te mužu ujistit, že to není obecne možné. Selže kolkrát i klasický wattmetr, který podobne jako elektromer zvykne fungovat jen potud, pokud není energie obsažena v harmonických složkách príliš velká(malá odchylka od sinusového prubehu veličin) .Anonymous píše:Něco jako MEG jsem zkoušel a zacykloval. Výsledky nevalné ale funguje to.
Stabilní výkon byl pouhých 8 W, takže hodně málo.
Já psal jenom, že to funguje. Pro praktické využití nevhodné.
H.
Nevhodné? 8W?:-D co bych dal za 1W.. nekonečný zdroj energie.. pořizovací cena vysoká ale když by se našel sponzor a vznikla elektrárna..Anonymous píše:O měření něco vím. Ten můj systém byl zacyklovám na obyčejném 12V olověným akumulátoru asi 5 měsíců. Jako zátěž jsem používal různé věci, od žárovek po různé měniče.Akord píše:Dobré by bylo, aby sis overil, zda se pri tom nezacykloval i wattmetr. Až si myslíš, že neharmonický výkon lze zmerit ampérmetrem a voltmetrem, tak Te mužu ujistit, že to není obecne možné. Selže kolkrát i klasický wattmetr, který podobne jako elektromer zvykne fungovat jen potud, pokud není energie obsažena v harmonických složkách príliš velká(malá odchylka od sinusového prubehu veličin) .Anonymous píše:Něco jako MEG jsem zkoušel a zacykloval. Výsledky nevalné ale funguje to.
H.
Ale co to melu mluvím jak kdybych tomu věřil:-D
S pozdravem
Dvell
Na pomoc přispěchal Akordův dobrý přítel Dwell a eventuelně i Karban.
"Dneska už nikdo nechodí s písničkou do boje a nezpívá když umírá, ptám se Vás čím to je? Možná že sme se konečně sami sebe zeptali, při tom šílenství, v té bolesti, proč vůbec sme kdy zpívali..."
O měření asi nevíš, jinak bys tu netvrdil něco o 8 W výkonu, co se berou jen tak z ničeho.Anonymous píše: O měření něco vím. Ten můj systém byl zacyklovám na obyčejném 12V olověným akumulátoru asi 5 měsíců. Jako zátěž jsem používal různé věci, od žárovek po různé měniče.
H.
S nejvyšší pravděpodobností jsi zátěž krmil jen z toho akumulátoru, neporovnal jsi stav nabití na počátku pokusu a na jeho konci.
Tzv. "MEG" je jen nesmyslný nápad.
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
... za přístup ... A(&F)Karban píše:O měření asi nevíš, jinak bys tu netvrdil něco o 8 W výkonu, co se berou jen tak z ničeho. S nejvyšší pravděpodobností jsi zátěž krmil jen z toho akumulátoru, neporovnal jsi stav nabití na počátku pokusu a na jeho konci. Tzv. "MEG" je jen nesmyslný nápad.Anonymous píše:O měření něco vím. Ten můj systém byl zacyklovám na obyčejném 12V olověným akumulátoru asi 5 měsíců. Jako zátěž jsem používal různé věci, od žárovek po různé měniče.
Stabilní výkon byl pouhých 8 W, takže hodně málo. Já psal jenom, že to funguje. Pro praktické využití nevhodné. H.
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
?A(&F) píše:... za přístup ... A(&F)Karban píše:O měření asi nevíš, jinak bys tu netvrdil něco o 8 W výkonu, co se berou jen tak z ničeho. S nejvyšší pravděpodobností jsi zátěž krmil jen z toho akumulátoru, neporovnal jsi stav nabití na počátku pokusu a na jeho konci. Tzv. "MEG" je jen nesmyslný nápad.Anonymous píše:O měření něco vím. Ten můj systém byl zacyklovám na obyčejném 12V olověným akumulátoru asi 5 měsíců. Jako zátěž jsem používal různé věci, od žárovek po různé měniče.
Stabilní výkon byl pouhých 8 W, takže hodně málo. Já psal jenom, že to funguje. Pro praktické využití nevhodné. H.
Nerozumím tvému příspěvku.
Jaký přístup?
Dotyčný zde tvrdí cosi o pokusu, kdy trvale dostával z nějakého zařízení 8W výkonu, aniž by tomu zařízení nějaký výkon dodával.
Dle jeho popisu je vcelku jasné, v čem spočívá takový omyl - pokud použil akumulátor 12V a provozoval ono zařízení 5 měsíců, jakpak asi měřil stav nabití před pokusem a po pokusu?
S nejvyšší pravděpodobností vůbec nijak!
**