poota píše:StepanPepan píše:A gravitační pole kolem hmotných objektů, to je podle tebe taky vyzařování energie???
Já netvrdím, že je to energie! Je to projev něčeho a ptám se čeho?
Že by to byla přímo hmota se mi tak nějak nezdá.
Jenže místo odpovědi se ze mně snažíte dělat blbce, což je mimochodem úplně zbytečná práce.
Číňani říkají: Když se zeptáš, jako blbec vypadáš - když se nezeptáš, blbcem zůstaneš.
Zdravím - poota
P.S. A za ty vaše odpovědi vám "teda moc pěkně děkuju".
tak jsem tady.....projel jsem závějema. dosedl ke kompu a čtu a čučím , no jsem karkulka
pokusím se to shnout.
za 1 magnet má viz Akord 300kj/m3 srovnatelné s akumulítorem Pb. to je neoddiskutovatelné a nikdo proti tomuto tvrzení neprotestuje.
Za 2. magnet je Pumpa na energii, nebo takový transformátor, proti tomu také nikdo neprotestuje.
za 3 magnet se chová jako pružina / akord / to jsme si vysvětlili už dávno, a proti tomu také nikdo nic nenamítá.../ jestli ano , tak tz nemá co dělat

/
za 4 magnet kontra Fe . magnet se přitáhne, tím se vybije, odtržením se mu zpět vrátí magnetismus / akord / jestli toto někdo zpochybňuje tak tu take nemusí být / a nebo v koutku tiše poslouchat /
...a najednou se v diskusi vynoří Stepapepan s tímto:
StepanPepan Zasláno: čt 09 prosinec 2010 23:54 Předmět: Re: ?
--------------------------------------------------------------------------------
poota napsal(a):
hatlík napsal(a):
...Nevyzařuje energii.
A to magnetické pole kolem něj, to je, prosím pěkně, co?
A gravitační pole kolem hmotných objektů, to je podle tebe taky vyzařování energie???
a začne situaci zamotávat nějakou gravitací...aby snad byl také chytrej...
Stepane,,,tušíš co je gravitace, tedy lépe proč existuje gravitace....moc rád bych si to poslechl v tvém podání,
tak nezapomeˇodepsat
POOTA napsal...
A to magnetické pole kolem něj, to je, prosím pěkně, co?
...!!! :: a to je základ té celé debaty tady. Tak se držte tematu.
..
...a Stepane nezapomeň mám odpovědět co si myslíš, proč existuje jev zvaný gravitace. A prosím tě nevysvětluj mě , že je to dané hmotností tělesa. z toho jsem už vyrostl
zdraví martin11 
... věřím, že se " TO " povede ......