Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Psychické příčiny nemocí a jejich odstraňování.

Léčebné postupy.
Odpovědět

Myslíte, že je toto téma pro Vás přínosné?

ano
106
92%
ne
9
8%

Celkem hlasů: 115

kachna
Zasloužilý člen
Dal: 419 poděkování
Dostal: 437 poděkování

Re: Psychické příčiny nemocí a jejich odstraňování.

Příspěvek od kachna »

Hanko, děkuji za milé přání. Ráda se podělím s výsledky svých pokusů. ;-)
I pro "milnem" :
Neřešila jsem nějaké konkrétní prapůvodní pocity apod., protože je nevystopuju ani u sebe, natož u dcery. Při úvodní "modlitbě" jsem poprosila, aby ji přestalo trápit její vniřtní napětí a její "běsi", přihodila jsem ještě ekzém a její občasné šilhání ( to se mi zdá, že se taky zlepšilo, ale nevím to určitě, budu ji sledovat dál), a pak už jsem si v hlavě vybavovala nějaké príma, láskyplné situace. Někdy šlo o ty, co se v mém životě udály, jindy jsem si je vysnívala, kolikrát to byly úplné blbiny, ale hlavně mě naplňovaly pocity štěstí, které mě celou prostupovalo. Vím, že jsem se usmívala jako magor, ale protože to člověk provádí v soukromí, klidně jsem celou dobu měla pusu od ucha k uchu! Na konci, když jsem jí účinky s láskou posílala, jsem si ji představila takovou, jaká teď opravdu je - a snad je ještě lepší!!! Na tyhle chvilky jsem se vysloveně těšila a bylo mi při nich moc pěkně.
Možná by pomohl i návod od Slávka Křepelky - dával na fórum k dispozici návod na léčení pomocí jakéhosi řetězce vizualizovaných, zautomatizovaných přání. To jsem zkoušela taky, měla jsem pak v makovici ohromně zvláštní pocit, jakoby temeno a trochu i týl nabitý sršící energií - takže to fungovat musí! Ale zatím se mi to ještě nepovedlo dostatečně nacvičit, takže výsledky nemám. (Zkoušela jsem pomocí toho léčit mamku, ale ta mi do toho věčně mluvila, já se pak nemohla soustředit.. ;-)) Takže vyléčeného nic, ale bylo nám fajn.)
Vím, že v knížce píšou vyléčit nejprve jeden problém, teprve pak jít na další. Začínala jsem vzorně s ekzémem, ale po pár dnech jsem si řekla, že to určitě souvisí s jejím vnitřním stavem, tak jsem ho "přihodila" taky.
Tak se, děvčata, nebojte a užívejte si to, vymýšlejte si náramnosti, které vás udělají šťastné - a ono to zabere. Budu držet palce.
kachna

Nepotřebuješ věřit každé myšlence, která tě napadne!
hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Příspěvek od hanka »

kachna píše:..Neřešila jsem nějaké konkrétní prapůvodní pocity apod., protože je nevystopuju ani u sebe, natož u dcery..
Děkuji, kachno, za podrobný popis toho, jakým způsobem jsi pracovala. Pro mě je to dost důležitá informace, protože právě zde se vždycky zablokuji .. Jak má člověk zjistit, jaká psychická příčina, který z negativních pocitů a prožitků způsobil nemoc, kterou chce léčit? U mne je to konkrétně ta moje cukrovka, na kterou jsem se chtěla zaměřit. Jenže ten poslední zážitek (šok), kterému přikládám hlavní důvod vzniku mé nemoci, mohl být jenom tou poslední kapkou v přeplněném poháru. Které pocity ten pohár plnily předtím? V životě zažíváme tolik různých emocí a ne všechny na nás působí zcela destruktivně. Mnohá negativní emoce může působit dokonce i pozitivně, když pomůže uvolnit napětí, které se sbíralo delší dobu. Dobře o tom píše Slávek v autopatii - viz http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 22#p117722 .

Původně jsem se po přečtení knížky Léčebný kód v negativních pocitech nechtěla hrabat, a začala jsem širším negativním pocitem při úvodní modlitbě - ale ten požadavek z knížky na léčení nejprve jednoho problému a potom dalšího způsobil, že jsem "zblbla" a začala hledat právě ten konkrétní pocit :bhead: :D ..

Tak jdu na to znovu - tentokrát podle svého (vlastně Tvého) :lol: .

Ahoj, Hanka.

Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
milnem
Zasloužilý člen
Dal: 849 poděkování
Dostal: 211 poděkování

Příspěvek od milnem »

Díky Kachno,myslím,že jdeš na to správně.Když se psalo o řešení problému naskočil mně problém a i když jsem pak "pozitivně"myslela,věděla jsem,že to není ono.Srdce vždy vítězí nad hlavou.Ty jsi pojmenovala problém a pak jsi srdcem přivolala pozitivní pocity,které možná ani s problémem zřetelně nesouvisely.Asi toto je začátek této cesty.Zbytek poznáme při praktikování,aspoň doufám.

to Poota:Manuál léčebného kódu je něco jiného než kniha Léčebný kód.Ale stejně je předražený,vidím to stejně.
M.

.

kachna
Zasloužilý člen

Příspěvek od kachna »

Hanko a Milnem, určitě se vám to podaří, nebojte. Taky jsem zjistila, že nedokážu najít nějaký konkrétní pocit u daného neduhu, natož pak nějaký dávný - tak jsem prostě jen "dala požadavek" na vyléčení nemoci a bylo. ;-) Jsem ráda, že můžu být trošku prospěšná!
A ještě jednu radost Ti, Hani, snad udělám. Pozorně jsem si pročetla "psychické příčiny nemocí", jak jsi je sem dala. A zkouším podle nich "rozklíčovávat". ;-) Včera jsem volala mamce a ona že prý ji strašně bolí pravá kyčle. Tak jsem si v duchu promítla : pravá - rozum, skrytá - něco uvnitř ní, včera - co se dělo předevčírem? A už jsem byla "doma" - ten den předtím se totiž spletla, že pojede na hřbitov, že by měla moje nejstarší ségra narozeniny. Ale ona byla narozená v březnu. Jak tak znám mamku, určitě se jí v hlavě rojilo, cože je to za mámu, když si poplete narozeniny svého dítěte, které tragicky odešlo, že už je úplně hloupá... Tak jsem jí domlouvala, že se přece nic nestalo, že tohle je naprosto nedůležité, že je hlavní, že pro nás měla vždycky hodně lásky a měly jsme pěkné dětství... No a dnes už kyčle bolí jen trochu!!!
Takže velké díky, Hanko, že jsem mohla pomoci mamce i takhle na dálku díky Tvým radám a tomu, že ses podělila o poznatky. A fakt to má něco do sebe - dnes jsem mluvila s paní, která si zlomila levou ruku. Takže jsem si zase představila "scénář" a ptala jsem se, copak se v rodině přihodilo předtím - děsně se pohádala s mužem! Pak ale dodala, že ji ta samá ruka bolela už předtím, měla namožené šlachy. Když to doříkávala, už si sama odpovídala : No jo, my se tenkrát taky pohádali!!! Tak jsem jí řekla: Vesmír vám tehdy naznačoval, že děláte blbost, nedali jste si říct, tak šup, přitvrdil. ;-) Daly jsme pak řeč a snad se polepší. ;-)))
Líbí se mi i další způsoby léčení, ale to patří do jiného vlákna, tak aby kluci nemuseli přesouvat, ozvu se někdy tam. ;-)
kachna

LenkaX
Zasloužilý člen
Dal: 141 poděkování
Dostal: 305 poděkování

Příspěvek od LenkaX »

kachna píše:Neřešila jsem nějaké konkrétní prapůvodní pocity apod., protože je nevystopuju ani u sebe, natož u dcery. Při úvodní "modlitbě" jsem poprosila, aby ji přestalo trápit její vniřtní napětí a její "běsi", přihodila jsem ještě ekzém a její občasné šilhání kachna
Ahoj mám dotaz ohledně LK , pokud jsi léčbu dělala na dceru.Měla jsi od ní souhlas ? Dost mě to zajímá, protože si nějak nevybavuji, že by se tato otázka v knize řešila. Také už vím že léčit někoho bez jeho vědomí a souhlasu zavání pácháním dobra a člověk se vystavuje nějakému i přenesení problému z léčeného na sebe (části jeho karmy apod).Proto se ptám, zda, když léčba na dceru zafungovala , jestli o Tvé pomoci věděla .Díky Lenka ;) :D

Změň sebe sama a změníš svět :-)
kachna
Zasloužilý člen

Příspěvek od kachna »

Ahoj LenkoX, dceři jsem Léčebný kód "předestřela", ale jak už jsem psala, ničemu takovému nevěří. Tak jsem jí řekla, ať si třeba nevěří, že já si ji takhle poléčím. :) Takže věděla, že něco podnikat budu, ale na souhlas jsem se jí fakt neptala - ještě by mohla říct to své "ne-e"!!! :D Teď je v pohodě, pomohlo jí to, je šťastná, vyrovnaná - a to je pro mě hlavní. Navíc si už aspoň vyposlechne moje "objevy" nových metod, to dřív se vysloveně ježila!!! Jo, pokrok nezastavíš! :good:
kachna

hanka
Zasloužilý člen

Příspěvek od hanka »

kachna píše:.. Pozorně jsem si pročetla "psychické příčiny nemocí", jak jsi je sem dala. A zkouším podle nich "rozklíčovávat". ;-) ..

;) Pravidla pro dohledávání psychických příčin nemocí používám běžně, jejich pravdivost je nesčetněkrát potvrzena nejen mnou, ale i dalšími lidmi, kteří si díky nim rozklíčili nejednu nemoc, nehodu, úraz, dokonce i ztráty věcí, smůlu atp. Aplikuji je takřka na vše, náhody skutečně neexistují .. automaticky mi naskakují při styku s jinými lidmi a mnohokrát se takto o jejich problémech dozvídám ještě dříve, než mi je řeknou .. :)

S LK ještě nějakou dobu počkám (zatím si je znovu prostuduji), nechci míchat více léč. metod dohromady - teď dělám autopatii, její výsledky jsou také moc zajímavé, časem bych ji ale L. kódy mohla podpořit .. :ethink:
:lol: Hanka

"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
LenkaX
Zasloužilý člen

Příspěvek od LenkaX »

hanka píše:
kachna píše:.. teď dělám autopatii, její výsledky jsou také moc zajímavé, časem bych ji ale L. kódy mohla podpořit .. :ethink:
:lol: Hanka
Ahoj Hani, chtěla jsem se zeptat na Tvou zkušenost s autopatií.Mám o ní něco naposlouchané, ale mám z ní respekt.Od známé terapeutky jen vím, sama s tím nepracuje a říkala mi o případech lidí co u nich autopatie rozvířila v psychice jako třeba myšlenky na sebevraždu aj nestandartní chování.Vím že třeba práce se 7.čakrou je docela chůze po hraně .Co ale říkáš na použití sliny do víčka z pet lahve a nebo do zkumavky z lékárny.Origoš lahvička mi přijde dost drahá.Jaké ředění když se to dělá třeba s víčkem poprvé. Jak často aplikovat a jak zvyšovat ředění ? Díky moc Lenka

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

LenkaX píše:.. zkušenost s autopatií.Mám o ní něco naposlouchané, ale mám z ní respekt.
Je tu o ní celé vlákno http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=12&t=3271
Když Tě něco zajímá, zkus vždycky nejdřív "hledání" na fóru :D

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
hanka
Zasloužilý člen

Příspěvek od hanka »

LenkaX píše: Ahoj Hani, chtěla jsem se zeptat na Tvou zkušenost s autopatií..
Lenko, v autopatii jsem teprve začátečník, svoje zkušenosti jsem popsala ve vlákně o autopatii. Psychicky mě v souvislosti s ní potrápil zatím akorát nával vzteku (stejně, jako kamu), po jeho uvolnění nastal úžasný klid a pohoda.. No, každý v životě prožíváme něco jiného a hodně nedořešených traumat si neseme také z minulých životů, docela bych tomu věřila, že mohou nastat i Tebou popisované problémy. J. Čehovský také píše o karmických překážkách. Podle jím popisovaných příběhů (ale i příběhů jeho žáků) psychiku autopatie léčí velice dobře.
Se 7. čakrou si raději ani nepokouším zahrávat, pro mne je tabu, slyšela jsem o řádných problémech jiných lidí v její souvislosti.. Ale mně aplikace AP na čelo krásně otevřela 6. čakru, kterou jsem měla úplně zablokovanou po cvičení při etikoterapii (násilně jsem ji delší dobu roztáčela na druhou stranu, než se má točit – nedorozumění s etikoterapeutem), což mi pak činilo nemalé problémy. Teď je to nádhera :hip: :lol: .
Začínala jsem autopatii také z lékárenské lahvičky – 10C a po 14 dnech 30C, pak jsem si pořídila AL. Ředění moc dobře popisuje poota ve vlákně o autopatii, já se řídím pocity.
Tady raději o autopatii už dost, nebo nás poota a Slávek roznesou na kopytech – a právem ;) . Hoši, nechávám na Vaší úvaze, jestli tento příspěvek přesunete do vlákna Autopatie..

Ahoj, Hanka :lol:

My jsme úplní :angel: :angel: , takže krátká odbočení tolerujeme :laugh: - poo.

LenkaX
Zasloužilý člen

Příspěvek od LenkaX »

poota píše:
LenkaX píše:.. zkušenost s autopatií.Mám o ní něco naposlouchané, ale mám z ní respekt.
Je tu o ní celé vlákno http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=12&t=3271
Když Tě něco zajímá, zkus vždycky nejdřív "hledání" na fóru :D

Zdravím - poota
Děkuji už se polepším.Reagovala jsem spontánně na Hančinu zmínku o AP.
Půjdu se mrknout na vlákno o AP. Dík Lenka ;)

julietta
Starší člen
Dal: 123 poděkování
Dostal: 80 poděkování

Příspěvek od julietta »

kachna píše:...a pak už jsem si v hlavě vybavovala nějaké príma, láskyplné situace. Někdy šlo o ty, co se v mém životě udály, jindy jsem si je vysnívala, kolikrát to byly úplné blbiny, ale hlavně mě naplňovaly pocity štěstí, které mě celou prostupovalo.

Možná by pomohl i návod od Slávka Křepelky - dával na fórum k dispozici návod na léčení pomocí jakéhosi řetězce vizualizovaných, zautomatizovaných přání.
Kachni, tie laskyplne situacie si si predstavovala počas procesu na body alebo po modlitbe. Tomu este velmi nerozumiem. Začala som ho skúšať na sebe, no hlavne kvoli dcere. Je dost neporiadna, ako chlapec :ethink: a ma 22rokov, takže som z nej už zufala, ako to bude s nou dalej. Ona to jednoducho nevidi a aj ked je ozaj pekna , neprijima sa. Ked jej nepoviem, nech si upravi obočie, tak... A este neznáša nakupovať, čo je tiez na ženu nezvykle. Cize ked si niečo kupim ja, ona to nosí. No nejdem to tu rozpisovať :D
Tak by som chcela Lecebny kod vyskúšať pre seba aj pre ňu. Aj pre muža, je nejaky dosť dlhšiu dobu nabručany, nie je s nim normalna reč.

tak snad to nejak vyriešim.
môžeš tu dať ,prosim ťa ten návod od Slávka?? dik.
ahoj zatial

hanka
Zasloužilý člen

Příspěvek od hanka »

julietta píše: ....môžeš tu dať ,prosim ťa ten návod od Slávka??..
.. :ethink: Možná je to tento: http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 299#p64299
:lol: Hanka :bye:

julietta
Starší člen
Dal: 123 poděkování
Dostal: 80 poděkování

Příspěvek od julietta »

hanka píše: .. :ethink: Možná je to tento: http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 299#p64299
dik, Hani. zase mám čo študovať :)

kachna
Zasloužilý člen

Příspěvek od kachna »

Ahoj Julietta, bojuju teď s brýlemi, moc bych se jich chtěla zbavit. Proto jsem tu nějaký čas nebyla.( Nenasazovala jsem si brýle, byla jsem jako "slepejš" ;-) ) Zatím se mi to až tak nedaří, ale jedna dioptrie za týden už je pryč, tak snad nakonec zvítězím!? Navíc blbnu i s autopatií, mám rýmu jako trám ( takže jsem jak usmrkanej slepejš) ... snad mi to proléčuje ty moje sliznice?!? No, pak napíšu. ;-)
A teď k tomu léčebnému kódu, jak ses ptala : modlitbu jsem odříkala s tím, že jsem si pojmenovala dceřiny problémy jako "její vnitřní běsi a úzkosti", po skončení modlitby jsem "upadla" do krásného snění, kde jsem si představovala všechno možné krásné ( co bylo i co nebylo, ale mohlo by) a sem tam jsem si láskyplně představovala i dceru, jak bude perfektní bez všech těch problémů.
Hele, to že chodí nerada nakupovat, to je normální ;-) z toho si hlavu nedělej, ta moje to má taky a já ve svých letech už taky.
Hanka ti poslala správný odkaz od Slávka, připomnělo mi to, že to musím nacvičit, ulehčilo by mi to práci i teď při zbavování se brýlí, myslím si.
Tak ať se daří! Prožij si moc pěkné chvilky s příjemným sněním a perfektními výsledky!
kachna

Odpovědět

Zpět na „Léčba těla i ducha“