Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Psychické příčiny nemocí a jejich odstraňování.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Duše-K & Dr. Jan Hnízdil
Je to teda 3 hodiny, ale stály mi za to.
Ahoj, Slávek.
Ahoj, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 9 poděkování
- Dostal: 99 poděkování
Re: Psychické příčiny nemocí a jejich odstraňování.
Slávku, díky moc, pobavil jsem se skvěle.
Ánri, kámo, já bych nikoho nemučil, já bych se s ním ožral a mohl by po opici při tom bolehlavu meditovat....Dycky se mi může rozletět kebule.A přísahám stvořiteli, že už opravdu NIKDY......
Nejsem nadčlověk, jsem obyčejnej jouda, co sice prodělal schultzův autogenní tréning, ovšem jako sklerotik toho půlku léty zapoměl. Sice bych se mohl živit vesmírnou energií, ale takovej pečenej bůček , s kůžičkou pěkně dokřupava, knedlíčkem a zelím....... Jsem pouhá slabá skořápka,takže hrdinské skutky nechám hrdinům.
Poota, je to logické. nemůžeš meditovat navěky.Navíc, při té bolesti se ti spolehlivě vykouří z hlavy cokoli jiného, krom bolesti samotné.Kdyby mi někdo řekl, že bolest ustane, když si uříznu koule, bezeslova bych tak učinil.Je to fantastická škola, ponaučení a zkušenost. Je to i spolehlivý důkaz, že všechny nemoci vznikají v hlavě.Jo jo, chytrý jsme jak vopice, ale když přijde na věc, je to jinak.
Ánri, kámo, já bych nikoho nemučil, já bych se s ním ožral a mohl by po opici při tom bolehlavu meditovat....Dycky se mi může rozletět kebule.A přísahám stvořiteli, že už opravdu NIKDY......
Nejsem nadčlověk, jsem obyčejnej jouda, co sice prodělal schultzův autogenní tréning, ovšem jako sklerotik toho půlku léty zapoměl. Sice bych se mohl živit vesmírnou energií, ale takovej pečenej bůček , s kůžičkou pěkně dokřupava, knedlíčkem a zelím....... Jsem pouhá slabá skořápka,takže hrdinské skutky nechám hrdinům.
Poota, je to logické. nemůžeš meditovat navěky.Navíc, při té bolesti se ti spolehlivě vykouří z hlavy cokoli jiného, krom bolesti samotné.Kdyby mi někdo řekl, že bolest ustane, když si uříznu koule, bezeslova bych tak učinil.Je to fantastická škola, ponaučení a zkušenost. Je to i spolehlivý důkaz, že všechny nemoci vznikají v hlavě.Jo jo, chytrý jsme jak vopice, ale když přijde na věc, je to jinak.
„Kdybych byl postaven před rozhodnutí mezi zbabělostí a násilím, zvolil bych násilí.“ Gándí
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 141 poděkování
- Dostal: 305 poděkování
Co se děje v našem těle , když se cítíme nemocní ....
Změň sebe sama a změníš svět :-)
-
- Stálý člen
- Dal: 32 poděkování
- Dostal: 58 poděkování
Re: Bludné nervy
Mimo téma (offtopic)
Tak tohle je prostě geniální, kvůli zubům jsem si užíval zánětu a brufenu ve větších dávkách. Zbavilo mě to bolesti a zánět skoro odezněl a jsem více než čtyři dny bez brufenu.aNONym ve http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?p=73644#p73644 píše:Stačí vdechnout nosem něco málo štiplavého dýmu.
Jen jsem si trochu upravil postup, do úst vtáhnu kouř z cigarety jako když kouřím doutník a nosem to vyfouknu. Stačí to udělat asi třikrát, mám slzy v očích a je klid. Když jsem to zkoušel do každé dírky zvlášť, tak jsem si jen trochu opálil vous pod nosem a musel jsem se hodně snažit abych dosáhl toho, aby to štípalo. Akorát bych to možná nedoporučoval nekuřákům.
Díky moc
- hanka
- Zasloužilý člen
- Dal: 812 poděkování
- Dostal: 875 poděkování
Lazarev odpovídá na otázky.
Něco o psychických příčinách nemocí od Lazareva
http://www.osud.cz/sergej-n-lazarev-odpovida-na-otazky
Hanka.
http://www.osud.cz/sergej-n-lazarev-odpovida-na-otazky
Hanka.
Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
- hanka
- Zasloužilý člen
Pro ty, kteří tady hledají odkaz doporučovaný Slávkem (na vlákno o psychických příčinách) v jiném vlákně (teď jsem pro to přesouvání úplně ztratila přehled, jestli to bylo v Autopatii nebo ve vlákně o léčení rakoviny - a určitě nejsem sama).. který zmizel neznámo kam , tady dávám tento odkaz od Lenkyx, aby ho hledající tady přece jenom našli.
Myslím, že celostní medicína má v tomto vlákně své opodstatnění
http://www.cestyksobe.cz/tomas-lebenhar ... ny-ad2305/
Hanka.
Problém je v tom, že píšete do jednoho příspěvku na dvě nebo i tři témata. Pokud tu nechceme fungovat ještě jako editoři a korektoři i s výslužkou přiměřeného nevděku, tak máme už jenom jednu "čistou" možnost - vrátit příspěvek autorovi, aby si ho sám rozdělil do správných témat - poo.
Přesunul jsem to já. Byli jsme tématicky schizofrenický už přes tři témata najednou. Ono by pomohlo už to, kdyby členové aspoň dali přes offtopiky "offtopic" označení. Ony to nejsou jen ty mnohatématové příspěvky a těžko se jim vyhnout, ale i příspěvky, které by určitě mohly být zařazeny tématicky rovnou s odkazem v netématickém vlákně. Tohle je technicky dostupné všem členům. Ale to je taky těžko nějak prosadit, takže máme tuhle přesouvací partyzánštinu. Na straně druhé, pokud někomu přesouvání nevyhovuje, aspoň ho to doufám poňoukne se příště zařídit jinak a lépe. SDK
Myslím, že celostní medicína má v tomto vlákně své opodstatnění
http://www.cestyksobe.cz/tomas-lebenhar ... ny-ad2305/
Hanka.
Problém je v tom, že píšete do jednoho příspěvku na dvě nebo i tři témata. Pokud tu nechceme fungovat ještě jako editoři a korektoři i s výslužkou přiměřeného nevděku, tak máme už jenom jednu "čistou" možnost - vrátit příspěvek autorovi, aby si ho sám rozdělil do správných témat - poo.
Přesunul jsem to já. Byli jsme tématicky schizofrenický už přes tři témata najednou. Ono by pomohlo už to, kdyby členové aspoň dali přes offtopiky "offtopic" označení. Ony to nejsou jen ty mnohatématové příspěvky a těžko se jim vyhnout, ale i příspěvky, které by určitě mohly být zařazeny tématicky rovnou s odkazem v netématickém vlákně. Tohle je technicky dostupné všem členům. Ale to je taky těžko nějak prosadit, takže máme tuhle přesouvací partyzánštinu. Na straně druhé, pokud někomu přesouvání nevyhovuje, aspoň ho to doufám poňoukne se příště zařídit jinak a lépe. SDK
- hanka
- Zasloužilý člen
Léčebný kód
Dávám tady odkaz na stáhnutí knížky Léčebný kód pro ty, kteří se chtějí o tomto léčení dozvědět více.
Jedná se o velice zajímavou metodu léčení nemocí, vzniklých z psychických příčin.
Velmi doporučuji nejen přečíst, ale také praktikovat.
http://ulozto.cz/xv2UHkT/lecebny-kod-zip
Hanka.
Jedná se o velice zajímavou metodu léčení nemocí, vzniklých z psychických příčin.
Velmi doporučuji nejen přečíst, ale také praktikovat.
http://ulozto.cz/xv2UHkT/lecebny-kod-zip
Hanka.
Naposledy upravil(a) hanka dne stř 10 dub 2013 22:44, celkem upraveno 1 x.
- hanka
- Zasloužilý člen
Mimo téma (offtopic)
To je pravda, poo, že se bohužel míchá do jednoho příspěvku více témat .. já Ti nic Ti nevyčítám, jenom mi to přesouvání nadělalo v hlavě pořádný guláš . Vůbec to ode mne neber jako nevděk, vím, že to tady nemáte lehké.. Nic se neděje, snad to nevadí, když budou stejné odkazy na více místech, když se týkají více témat Hanka.
... Na straně druhé, pokud někomu přesouvání nevyhovuje, aspoň ho to doufám poňoukne se příště zařídit jinak a lépe. SDK
Mimo téma (offtopic)
..myslím, že Ti teď nerozumím .. .. jak by se měl člověk, hledající příspěvek k danému tématu zařídit jinak a lépe..
Naposledy upravil(a) hanka dne stř 10 dub 2013 23:18, celkem upraveno 2 x.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Re: Léčebný kód
Všechny nemoce jsou z psychických příčin, i zlomená noha, protože blbost je taky psychická vadahanka píše: .... vzniklých z psychických příčin. ...
Mimo téma (offtopic)
Ten odkaz by měl být v nějakém vlákně o spirituálním sebeléčení, ale to je taky otrava, protože to pak bude prakticky co příspěvek, to vlákno. To taky nejde. Vše přerovnat taky nejde, protože příšerně mizí souslednost dialogů. Vše proodkazovat by byla práce na rok pro dva velice pilné lidi na plný úvazek a to jsem to určitě podcenil, to taky nejde. Takže děkuju Hanko, že jsi píchla.
S laskavým pozdravem, Slávek.
S laskavým pozdravem, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
- hanka
- Zasloužilý člen
Re: Léčebný kód
Mimo téma (offtopic)
Možná, že by vlákno o spirituálním (sebe)léčení nebylo marné .. tohle téma se bude stále častěji probírat na několika místech, protože spiritualitou se zabývá stále více léčebných metod (kvantové unášení, léčebný kód apod. ..) a není kde o tom diskutovat. Takže to bude rozházeno na několika místech a všude "plevelit", což je škoda, tohle téma si takový osud nezaslouží...Slavek Krepelka píše:...Ten odkaz by měl být v nějakém vlákně o spirituálním sebeléčení, ale to je taky otrava ...
Ahoj, Hanka.
- hanka
- Zasloužilý člen
Není třeba komentář ......
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 419 poděkování
- Dostal: 437 poděkování
Hanko,
velké díky za upozornění na "Léčebný kód". Zkoušela jsem ho na sobě, ale nevím, co mi pomohl vyřešit, zkouším toho víc najednou. ;-) Ale v čem byl přímo zázračný : moje mladší dcera je takový "nevěřící Tomáš", bere můj zájem o alternativku, menhiry, meditace... spíš jako bláznovství. Posledních pár let se měnila, přestávala být veselá, uvolněná, otevřená... Minulý rok se vdala, ale manžela má fajn, jeho jsem z její změny nepodezřívala. ;-) Tak jsem na ni "nasadila" léčebný kód, jak je tam formulace, že to člověk může dělat i pro někoho jiného. A představ si - to moje dospělé dítě se opravdu neuvěřitelně vylepšilo!!!(Během měsíce!) Je zase milá, věci řeší s větším nadhledem, začíná si zase žít svůj šťastný život a navíc si i vyposlechne, co jsem "objevila" nového. Trpívala ekzémem na rukách, ten už je taky téměř pryč. Takže ještě jednou díky, jsem teď mnohem šťastnější rodič a Tvoje jmenovkyně Hanka zase šťastnější mladá paní. ;-) A ani netuší, proč a jak. ;-)
Přeji krásné jaro,
kachna
velké díky za upozornění na "Léčebný kód". Zkoušela jsem ho na sobě, ale nevím, co mi pomohl vyřešit, zkouším toho víc najednou. ;-) Ale v čem byl přímo zázračný : moje mladší dcera je takový "nevěřící Tomáš", bere můj zájem o alternativku, menhiry, meditace... spíš jako bláznovství. Posledních pár let se měnila, přestávala být veselá, uvolněná, otevřená... Minulý rok se vdala, ale manžela má fajn, jeho jsem z její změny nepodezřívala. ;-) Tak jsem na ni "nasadila" léčebný kód, jak je tam formulace, že to člověk může dělat i pro někoho jiného. A představ si - to moje dospělé dítě se opravdu neuvěřitelně vylepšilo!!!(Během měsíce!) Je zase milá, věci řeší s větším nadhledem, začíná si zase žít svůj šťastný život a navíc si i vyposlechne, co jsem "objevila" nového. Trpívala ekzémem na rukách, ten už je taky téměř pryč. Takže ještě jednou díky, jsem teď mnohem šťastnější rodič a Tvoje jmenovkyně Hanka zase šťastnější mladá paní. ;-) A ani netuší, proč a jak. ;-)
Přeji krásné jaro,
kachna
Nepotřebuješ věřit každé myšlence, která tě napadne!
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 849 poděkování
- Dostal: 211 poděkování
Ahoj,taky jsem už zkoušela léčebný kód,určitě funguje,jen jsem zjistila,že nedovedu úplně pravdivě zformulovat pozitivní představu během jeho provádění,takže raději jsem si řekla,že knihu znovu přečtu.Prováděla jsem ho asi 3 dny a u poslední polohy rukou jsem měla vždy dojem,že mám hlavu mezi elektrodama.Proto se ještě jednou důkladně poučím,než se k němu vrátím.
Taky mně přišlo upozornění,že vyšel autorův manuál v českém jazyce:
http://www.lecebnekody.cz/eshop/manual-lecebne-kody
ale připadá mně velmi drahý.Na můj dotaz čím to mně odpověděli,že tato cena je v celém světě jednotná.Tak nevím,co si o tom myslet,zda to opravdu stojí za to.Kdyby tak šlo aspoň nahlédnout.
Autoři překladu mně v odpovědi také napsali,že je možné si tuto příručku koupit napůl s někým.Jenže manuál je chráněn autorským právem takže si nedovedu představit užívání "na střídačku".To by spolukupující musel bydlet v sousedství.
M.
Taky mně přišlo upozornění,že vyšel autorův manuál v českém jazyce:
http://www.lecebnekody.cz/eshop/manual-lecebne-kody
ale připadá mně velmi drahý.Na můj dotaz čím to mně odpověděli,že tato cena je v celém světě jednotná.Tak nevím,co si o tom myslet,zda to opravdu stojí za to.Kdyby tak šlo aspoň nahlédnout.
Autoři překladu mně v odpovědi také napsali,že je možné si tuto příručku koupit napůl s někým.Jenže manuál je chráněn autorským právem takže si nedovedu představit užívání "na střídačku".To by spolukupující musel bydlet v sousedství.
M.
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
To se Ti ani nedivím, ale mně se zdá spíš než drahý tak zatraceně předraženýmilnem píše:.. autorův manuál v českém jazyce:
ale připadá mně velmi drahý.
Na dotaz vyhodí strýček Google několik odkazů na zhruba totéž za podstatně přívětivější cenu, třeba: http://www.knihcentrum.cz/lecebny-kod/d ... tAodFwwArA
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
- hanka
- Zasloužilý člen
To mám radost, kachno, že potvrzuješ, že Léčebný kód funguje. A za pouhý měsíc - to jsi se trefila přímo do "černého" ! Díky, že jsi sem napsala svoji zkušenost, jsem za ni moc ráda. Haničce přeji hodně štěstí, a její mamince také !kachna píše:.. A představ si - to moje dospělé dítě se opravdu neuvěřitelně vylepšilo!!!(Během měsíce!) Je zase milá, věci řeší s větším nadhledem, začíná si zase žít svůj šťastný život a navíc si i vyposlechne, co jsem "objevila" nového. Trpívala ekzémem na rukách, ten už je taky téměř pryč..
Milnem, nejsi sama, komu dělá potíže správně zformulovat představy... jsme na tom asi podobně. A nejen to, mně dělá potíže také nalezení toho správného "problému srdce" . Tak jsem provádění Léčebného kódu přerušila a odložila na "potom", až si znovu přečtu knížku .. a ještě chci probrat negativní emoce, které jsem dřív napsala tady do vlákna a najít tu správnou, která na mě sedí nejvíc - jenže tím jsem si akorát zkomplikovala život ..
Ty nepříjemné pocity u poslední polohy řeším tak, že ruce posouvám okolo spánků více nahoru a dozadu, je to příjemnější.
No ta cena Manuálu je fakt šílená !
Pooto, mně se zdá, že ten Manuál není totéž, jako kniha Léčebný kód - to by mě zajímalo, co je tam tak důležitého, že nasadili takovou cenu.. nicméně, potvrzuje se tím, že Léčebný kód léčí
Hanka.