Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Orgonový akumulátor a orgonity
Moderátor: rival
-
- Starší člen
- Dostal: 5 poděkování
orgonit
Ahoj všem. Nedávno jsem sem psal o mé první zukušenosti s orgonitem,takže upřesńuji. Po přiložení na bolavý loket tento přestal bolet asi na čtrnáct dní,nežli jsem ho znovu rozbláznil. Při osahávání kyvadlem mi to ukazuje toto. Nahoru jde do kužele nějaká energie a podle kyvadla není škodlivá. ze spodní strany jde také vlnění,ale opačné polarity.
Po přendání orgonitu na jiné místo mipřestalo schnout víno. Rádio se zbláznilo,ale sešlo se mi tam několik vlivů,jako hliníková konstrukce,spodní voda,a taky dračí žíla i když hodně slabá,takže nemohu říct jednoznačně čím to je. Na srovnávací stupnici kyvadla jsem nenašel nic k čemu lze vliv přiřadit - zatím. Je to zajímavá věc a chce to se tomu věnovat pokud možno systematicky. Budu se tím dál zaobírat a výsledky sem samozřejmě dám. Mějte se všichni moc hezky a bádejte.
Po přendání orgonitu na jiné místo mipřestalo schnout víno. Rádio se zbláznilo,ale sešlo se mi tam několik vlivů,jako hliníková konstrukce,spodní voda,a taky dračí žíla i když hodně slabá,takže nemohu říct jednoznačně čím to je. Na srovnávací stupnici kyvadla jsem nenašel nic k čemu lze vliv přiřadit - zatím. Je to zajímavá věc a chce to se tomu věnovat pokud možno systematicky. Budu se tím dál zaobírat a výsledky sem samozřejmě dám. Mějte se všichni moc hezky a bádejte.
- Ondřej
- Zasloužilý člen
- Dostal: 7 poděkování
Vlnění opačné polarity půjde zřejmě z krystalu, jejich normální vlastnost. Skoro polovinu máš prázdnou pryskyřici, to je škoda. Cos použil za formu? Jestli to funguje zjistíš, když to dáš do ruk nějakýmu těžkýmu satanistovi. Když se začne klepat, potit, křivit hubu a uteče, tak to funguje:))
Zkoušelst i jiná rádia?
Kyvadlem to můžeš porovnávat třeba s tímhle hezkým standardním čtyřdecákem:)
Zkoušelst i jiná rádia?
Kyvadlem to můžeš porovnávat třeba s tímhle hezkým standardním čtyřdecákem:)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
V tvojom príspevku(v Ondrejovom) som čítal že vrch má byť špicatý,preto ako formu som použil karton stočeny do kornutku,a vnútro som vystlal foliou.Niekde som čital že dole má byť asi 1cm živice.Myslíš že to bolo zbytočné a ďalší mám naplniť pilinami až po vrch(spodok)?Keď používaš lievik,čím upchávaš dieru? Dik
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
O tvaru orgonového zářiče se píše všeobecně,jako kužel je ale ideální(myslím tvar a jeho dostupnost ,skleničky ,trychtýře a pod)ale nikde se nepíše že takoví musí být.Docela zajímavé by mohlo být postavit ho jako pyramidu s krystaly směrovanými na strany pyramidy a jednu třeba zase s orientací na hrany.Jen je otázka jak to měřit ale spíše než měřit je důležité jakou informaci (s jakou náladou)mu vložíme.Už samotný křišťál mu dá většinu a ty piliny jsou nejspíš jako anténa.Berte to jako můj pohled na věc.
Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 258 poděkování
- Dostal: 213 poděkování
pyramida
Takže se taky musím pochlubit.
Základna 12cm. 5xkřišťál.
Jen tedy když jsem začal, tak jsem ještě neměl poslední, zde uvedené info od Ondřeje. Takže jsou tam špony od soustruhu a hliník jsem střihal na poslední chvíli z kabelu.
Příště se víc polepším.
Základna 12cm. 5xkřišťál.
Jen tedy když jsem začal, tak jsem ještě neměl poslední, zde uvedené info od Ondřeje. Takže jsou tam špony od soustruhu a hliník jsem střihal na poslední chvíli z kabelu.
Příště se víc polepším.
- Ondřej
- Zasloužilý člen
jelo: jo, špica je dobrá, karton Ok. U trychtejřů je to složitější. Měl jsem ty špice zaoblené, ale i to dělalo problémy, tak jsem to opustil a i tak to bohatě stačí. Samozřejmě čím kulatější hhg, tím je to míň hhg a víc velké TB bez rotace. Něco prázdnýho tam stejně musíš nechat vždycky aby z toho nelezly třísky. Ne ale 40%:)
Aq.: Moc logiky... U pyramidy to nebude mít asi žádný význam poněvadž ty čtyři krystalymají být směrované k sobě a ne ven. Stejnětak u hhg.
Mnohem podstatnější než nálada je vysvětlení tomu co od toho chceš aby to dělalo.
Orgonit se může bez křišťálu obejít. Musí být ale o 2/3 větší. a energie nevím nevím.
cimirek: No vidiš to. Co je to za formu? To je dělané z plechu? A cože je to takové modré? velký špony jsou možná hezčí na koukání, ale slabé na funkci. Stříhat dráty - nechceš si to nechat až budeš v důchodě?:))
Aq.: Moc logiky... U pyramidy to nebude mít asi žádný význam poněvadž ty čtyři krystalymají být směrované k sobě a ne ven. Stejnětak u hhg.
Mnohem podstatnější než nálada je vysvětlení tomu co od toho chceš aby to dělalo.
Orgonit se může bez křišťálu obejít. Musí být ale o 2/3 větší. a energie nevím nevím.
cimirek: No vidiš to. Co je to za formu? To je dělané z plechu? A cože je to takové modré? velký špony jsou možná hezčí na koukání, ale slabé na funkci. Stříhat dráty - nechceš si to nechat až budeš v důchodě?:))
-
- Zasloužilý člen
pyramida-forma
Pohled na sádrové lůžko (které silikon zpevní, aby se při naplnění nedeformoval) a na silikonovou formu (stěna je cca 3mm silná)
Dole je sestavená forma připravená k naplnění a papírový model pro výrobu formy.
Dole je sestavená forma připravená k naplnění a papírový model pro výrobu formy.
Re: Duchovní příčiny nemocí
Annomný,
mohol by si napísať niečo podobné do vlákna orgonitu o pamäti kryštálov, ich vlastnostiach a dôsledkoch pri neodbornom použití pri dlhodobom pôsobení? Prečo? Lebo mi to vychádza tak, že keď nič nie je jednoduché, prečo by práve výroba orgonitu mala byť iba mechanická skladačka?
mohol by si napísať niečo podobné do vlákna orgonitu o pamäti kryštálov, ich vlastnostiach a dôsledkoch pri neodbornom použití pri dlhodobom pôsobení? Prečo? Lebo mi to vychádza tak, že keď nič nie je jednoduché, prečo by práve výroba orgonitu mala byť iba mechanická skladačka?
Re: Duchovní příčiny nemocí
Jenom člověk velice citlivý a s velkými znalostmi v oblasti psychotroniky (ne vyčtenými) by se měl pokoušet vyrobit něco takového. Nic není tak ideální jak se často podává. Ideální je rovnováha, ne přebytek.
- Ondřej
- Zasloužilý člen
Zajímavé. Nějakej text jsi vymazal a teď mi není jasný ten postup výroby formy. Například nechápu proč se ten Lukopren(?) nepřilepil k papíru. A jaktože je odlitek celkem hladkej, když forma byla vlastně papír.
A kdybyste někdo kitoval svou určitě novou káru, tak stačí smíchat polyesterovou s plnivem (třeba sádra) a je to. Za babku.
Kdo máte tri-field metr?
A kdybyste někdo kitoval svou určitě novou káru, tak stačí smíchat polyesterovou s plnivem (třeba sádra) a je to. Za babku.
Kdo máte tri-field metr?

- Barbucha
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 61 poděkování
Sádra moc vhodná není, lepší je práškový mastek. V každém případě musí být suchý, jinak má docela špatný vliv na vytvrdnutí tmelu, zvláště při použití s epoxidem. V kařdém případě, pokud budete dělat vlastní směs na kytování a zvláště tenkých ploch je dobré si tmel dobře odzkoušet. Svého času jsem dělal různé zkoušky z různými samodomo tmely, protože jsem potřeboval značné množství tmelu , řádově tak kolem 200kg a všechny továrně vyráběné byli drahé i v tomto množství. Došel jsem k závěru, že tmely pro tenké plochy, aby měli dobré vlastnosti, pružnost, měli dostatečně dlouhou dobu zpracovatelnosti, rychle vytvrdly, dobře se brousily a pod, není vůbec sranda udělat. A pokud toho člověk nepotřebuje zrovna metrák, tak se to snad ani nevyplatí dělat doma. Ono i z továrně vyráběných tmelů nutno dobře vybírat. Žádná velká sranda, pak na větší ploše člověk nechá ruce.Ondřej píše:
Já to říkám pořád / neřád /, nejhorší jsou trpaslíci, všude vlezou a strašně se množí, jo ještě taky ten divnej němec co nám všechno skovává.
-
- Zasloužilý člen
Silikonová forma
Nic jsem neodmazával.
Ale tady je tedy můj postup.
Odlitek a forma je taková, jaký je model.
1-Model jsem proto dělal z vhodného papíru. Použil jsem karton určený jako desky pro hřebenovou vazbu. Je to v podstatě něco jako kladívková kreslicí čtvrtka, ale jedna strana je opatřená "lakovaným povrchem" je hladké asi jako fotopapír.
Po nakreslení, vystřižení a slepení pyramidy je třeba papír separovat aby se Lukopren nepřilepil.
Zcela na to postačí obyčejné mýdlo. To se štětečkem rozetře do husté pěny a pěna se rovnoměrně nanese na povrch modelu. U papíru musí být mýdlo co nejméně mokré, aby se papír nedeformoval. Pokud se pěna rozetře nedostatečně, budou na formě i odlitku znát šmouhy po tazích štětce.
2-Na rovnou podložku jsem umístil pap.pyramidu a udělal ohrátku z dětské modelíny (cca 1-2cm vysokou).
3-Pak je třeba v několika vrstvách (3-4) vždy když uš nestéká nalít a napatlat na povrch lukopren.
Lukopren jak stéká udělá v modelínové ohrádce silnější obrubu a formu v tom místě zpevní.
4-Lukoprénová forma se potom zapatlá sádrouvým krunýřem. Sádra poskytne slabé lukoprénové formě oporu aby se nedeformovala, resp. aby se deformace minimalizovaly.
5-je možné plnit
Ale tady je tedy můj postup.
Odlitek a forma je taková, jaký je model.
1-Model jsem proto dělal z vhodného papíru. Použil jsem karton určený jako desky pro hřebenovou vazbu. Je to v podstatě něco jako kladívková kreslicí čtvrtka, ale jedna strana je opatřená "lakovaným povrchem" je hladké asi jako fotopapír.
Po nakreslení, vystřižení a slepení pyramidy je třeba papír separovat aby se Lukopren nepřilepil.
Zcela na to postačí obyčejné mýdlo. To se štětečkem rozetře do husté pěny a pěna se rovnoměrně nanese na povrch modelu. U papíru musí být mýdlo co nejméně mokré, aby se papír nedeformoval. Pokud se pěna rozetře nedostatečně, budou na formě i odlitku znát šmouhy po tazích štětce.
2-Na rovnou podložku jsem umístil pap.pyramidu a udělal ohrátku z dětské modelíny (cca 1-2cm vysokou).
3-Pak je třeba v několika vrstvách (3-4) vždy když uš nestéká nalít a napatlat na povrch lukopren.
Lukopren jak stéká udělá v modelínové ohrádce silnější obrubu a formu v tom místě zpevní.
4-Lukoprénová forma se potom zapatlá sádrouvým krunýřem. Sádra poskytne slabé lukoprénové formě oporu aby se nedeformovala, resp. aby se deformace minimalizovaly.
5-je možné plnit
- Ondřej
- Zasloužilý člen
forma
Ten papír nevím, jestli je v běžném papírnictví k dostání. Vzal jsem to z nějakého nepotřebného manuálu.
Určitě to bude fungovat i s klasickým fotopapírem a nebo s fotopapírem pro tiskárny s vyšší gramáží. I ta kladívková čtvrtka se hodí. Je taky dost hladká, nebo karton z nějaké krabice s lakovaným povrchem.
Separaci papíru silikonovým olejem, jsem nedělal, ten je součástí té hmoty (alespoň u Lukoprenu), s jinými silikony zas moc velkou praxi nemám, protože u většiny forem co jsem dělal byla rozhodující cena. No a Lukopren (alespoň co vím) vede. Proto to mýdlo. To se mi osvědčilo.
Dodavatel Lukoprenu taky dělá separační látky na modely i na formy.
To jsem ale zatím na papír nezkoušel.
Já jsem téměř vždy nakupoval v UDOS Šticha Kolín. Tam byly nejzajímavější ceny.
Formu na pyramidu jsem zatím dělal jen jednu, silikonových forem i vícedílných nepočítaně.
Určitě to bude fungovat i s klasickým fotopapírem a nebo s fotopapírem pro tiskárny s vyšší gramáží. I ta kladívková čtvrtka se hodí. Je taky dost hladká, nebo karton z nějaké krabice s lakovaným povrchem.
Separaci papíru silikonovým olejem, jsem nedělal, ten je součástí té hmoty (alespoň u Lukoprenu), s jinými silikony zas moc velkou praxi nemám, protože u většiny forem co jsem dělal byla rozhodující cena. No a Lukopren (alespoň co vím) vede. Proto to mýdlo. To se mi osvědčilo.
Dodavatel Lukoprenu taky dělá separační látky na modely i na formy.
To jsem ale zatím na papír nezkoušel.
Já jsem téměř vždy nakupoval v UDOS Šticha Kolín. Tam byly nejzajímavější ceny.
Formu na pyramidu jsem zatím dělal jen jednu, silikonových forem i vícedílných nepočítaně.