Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Urinoterapie

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Urinoterapie

Příspěvek od Slavek Krepelka »

hanka píše: Tak pH slin mám večer i ráno 7 a kousek ([asi 7,3-4) :) - měřeno pH proužkem.
.....
To pH je v pořádku, jak by mělo bejt :good: Dnes ráno jsem první zkusil dát pod kůži, ale kam se hrabe 1:150 HCl. Málem jsem při tom plakal, že jsem nezůstal u jednoho pokusu. Tož jem vrazil dva kubíky do sedínky a zbytek do mně šel horem :evil: Nutno podotknout, že včrejší krocan s bandorou k večeři se mi dnes ráno už zdaleka nejevil tak vynikajcí jako včera. Jo, taky naskočím na dvě injekce denně. Ta pod kůží včera vydržela hádám tak 6 hodin. Možná i tři. Taky dám čurinu vymrazit a podívám se, jak je to s účinky čuriny vymražené na čtvrtinu objemu v obkladech. Pytle pod očina mi dělaj potíže, nutí mne chodit v předklonu :baby:

Stejně mám pocit, že Autohemoterapie bude mít něco navíc. Armstrong nedokázal vyléčit snad akorát zaběhnutý revma, jinak fšecko a podle něj velice jistě, což je dobrá zpráva, protože to vylučuje placebo, stejně jako utosugesci a sugesci a čarování vůbec. Potud velice fajn, i když je to taky možná otázka času. Moura tvrdí, že AHT dokáže i tohle, i když za hodně dlouho. Guy léčil zkroucený končetiny jeho formulí v HCl, kdy to šlo spolehlivě a velice rychle během pár měsíců, ale s velice zřetelnými výsledky už po pár týdnech.

Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Re: Čurina?

A(&F) píše: ... moč by bez přísunu vody čím dál tím více houstla ...
No, Armstrong taky netvrdí, že nepít nic než urinu. On tvrdí pít všecku urinu a k tomu dodávat podle chuti vodu. Nezapomeň na pocení. Taky je fakt, že Armsrong se dopustil zmínky, že hodně pacientů při tý čuránkový dietě má hodně žaludečních šťáv, který se dokážou vracet do krku. To znamená, že trávící je v běhu a potom asi nějaká ta špetka sem tam odejde i konečníkem. Jenom mi nejde do hlavy, jak by někdo mohl dokázat vypít cca 12L čuriny za 24 hodin, když z něj tohle množství vypadlo, ale asi to "všechnu" nebude naprosto doslova, pokud se takhle vyjímečná situace dostaví.

Jinak včera večer se ve mně kroutilo a píchalo kde co. Zjistil jsem napřííklad, že mám prostatu a snad chámovody, žádná bolest ale definitivně přítomnost. Taky jsem měl asi deset minut neodbytný pocit, že mi něco leze ze žlučníku do střeva a že se to kroutí a zmítá. :shock: Já ten žlučník vlastně teďka vůbec necítím :ethink: uvidíme. Samozřejmě jenom pocit. Ve střevech v podbřišku taky dost hemžení a na větry bych to netypoval. Dále, a to se mi moc nelíbí, mi šíleně škublo, spíš krátká a velice lokální křeč, v místě, kde mám od dětství sklo v noze. V tom momentě to zabolelo, jak když tam to sklo šlo. To se mi nestalo už dlouhá desetiletí a docházelo k tomu jenom nějakou dobu po úraze. Jak dlouho, to si tedy nevzpomenu. Jestli se to sklo začne sápat ven, asi si užiju. Nicméně mi to říká, že těličko ví o všem, i o anorganice, a že se při dostatečné pomoci asi dokáže zbavit kde čeho, ne-li všeho.

Ahoj, Slávek.

A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Re: Čurina?

Příspěvek od A(&F) »

Slavek Krepelka píše:
A(&F) píše:Nezapomeň na pocení.
... právěže jsem nezapomněl ... ;) ...

Ok, ale jiní by mohli. Slávek.

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Příspěvek od hanka »

Slavek Krepelka píše: Dnes ráno jsem první zkusil dát pod kůži, ale kam se hrabe 1:150 HCl. Málem jsem při tom plakal, že jsem nezůstal u jednoho pokusu...
... :) .
Slávku, ta bolestivost může být způsobena technikou aplikace. Důležité je dostat se do správné hloubky, aby to nebylo ani do svalu, ale ani do kůže.. Zkus to tak, že uchopíš vrstvu kůže, jako že se chceš pořádně štípnout (třeba na stehně, aby na to bylo dobře vidět), a když už tiskneš palec proti zbývajícím prstům a mezi nimi je nabraná kožní řasa, tak ji podrž, a do ní píchni jehlu (hloubka je podle vrstvy tuku). Pak stisk povol, ale řasu úplně nepouštěj, přidržuj ji prsty nadzvednutou, ale zároveň uvolněnou. V tomto uvolněném stavu pomalu vytlač obsah stříkačky. Až potom řasu úplně pusť, vytáhni jehlu a přilož dezinfekci. Možná to tak děláš, ale pro jistotu jsem to napsala, i pro ostatní.. ;)

Já si myslím, že všechny ty pocity po aplikaci injekce ukazují na místa, kde „něco“ je. Nevím sice, za jak dlouho s tím tělo udělá pořádek, ale na parazity to funguje celkem brzo. Docela lituji, že jsem se nenechala před urinoterapií projet oberonem.
Ve mně hemžení utichlo, tak teď nevím . :? ... to se ukáže časem.

Také si myslím, že autohemoterapie je ještě o něčem jiném.. :ethink:. Ale léčivé účinky urinoterapie jsou tolikrát potvzeny, že její kladné účinky by se měly časem projevit. Armstronga jsem ještě nepřečetla, ale na jeho výsledky odkazuje hodně jeho následovníků … všeobecně jsem nabyla dojmu, že bez hladovek by těch výborných výsledků tolik nebylo. Ale hladovku držet nemíním…

Ahoj, Hanka :lol:

Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

hanka píše: ...
Slávku, ta bolestivost může být způsobena technikou aplikace. ....
A nepíchnu se do palce? :lol: Jak tak koukám, dělám tedy už dost dlouho blbě. Zkusím. Dík.
hanka píše: .... Ale hladovku držet nemíním…
Taky zatím ne, ale dietu měním. Nicméně ta urinová hladovka dává zatracený smysl. Namaluju to a přihodím, protože graf bude podstatně jasnější než popis. Ahoj, Slávek.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

plodová voda

Že mi to zavrtalo v hlavě, ta plodová voda, co je podle všech tvrzení nějak regulovaná čurina, se nutně nějak stará o to, aby u rozeného se dítěte nedošlo právě k ischemickému stresu, tedy stresu, specielně v plicích, který vzniká nedostatkem kyslíku, než to z novorozeněte někdo vyhrkne plácnutím po zadku, či jak. Že bychom byli doma s vysokým obsahem ABA u těhotných žen, jak v krvi, tak v čurině, ale hlavně v plodové vodě? Ahoj, Slávek.

A(&F)
Zasloužilý člen

Re: plodová voda

Příspěvek od A(&F) »

Slavek Krepelka píše:Že mi to zavrtalo v hlavě, ta plodová voda, co je podle všech tvrzení nějak regulovaná čurina, ...
... no jenom esli ono to nebude ještě trochu jinak ... možná že ABA "vzniká" někde v okolí dítěte (možná že přímo v něm / kmenový buňky), jelikož ta plodová voda je sice čurina, ale pokud to chápu správně, tak ta moč v plodovce je především z dítěte, kteréžto živiny dostává pomocí pupečního špagátu, poté je zpracuje a do tej plodovky čůrá ... a tělo matky potom tyto produkty odbourává ... :ethink: ...

... viz citace: "Na tvorbě vody se zpočátku podílí tělo matky, prosakováním (transsudací) z pupečníku. Později se na tvorbě vody podílí i plod, který ji polyká, zpracovává trávicím traktem a přes ledviny vylučuje jako moč" (zdroj: http://cs.wikipedia.org/wiki/Plodov%C3%A1_voda ) ...

... :bye: ... Anri ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
A(&F)
Zasloužilý člen

Re: plodovka ...

Příspěvek od A(&F) »

... vysvětlovalo by to i "zázračnost" pupečníkové krve, která se po porodu odebírá z pupeční šňůry + placenty ... a je možno ji uchovat zmražením až několik desítek let ... používá se při transplantacích, atd. ... + je schopna mírnit následky onkologických onemocnění, příp. mírnit účinky chemošky ... :idea: ...

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

A(&F) píše:.... tak ta moč v plodovce je především z dítěte ....
No fajn. To jsem se ptal céry, co tyhle zajímavosti študuje, tož mi to vytmavila. Tam se děje eště ta zajímavost, že matka neodmítne plodovou krevní skupinu, či spíše ještě naopak, že dítě neodmítne matčinu, pokud je jiná. Ta placenta funguje jako jakýsi výměník živin aniž se prý krev matky a dítěte míchala. ( :lol: to jsem si do týhle doby naivka myslel, že má-li máti k večeři guláš, má ho i dítě přes tu šňůru). Nás ještě učili, (někdo? či jsem se kdysi někde domák) že krevní skupina se mění až po porodu. Céra mně vyvedla z omylu. Teď ještě tak se domáknout, kolik toho ABA je v nenarozenecký čurině. Ne, že by to mělo pro nás nějaký praktický význam, nicméně, pokud by se dala píchnout preventivní schopnost plodové vody neudusit při porodu novorozence na ABA, už by to s ABA bylo zajímavý alespoň ze dvou stran, tedy regulace buňěčného dělení a dehydroxylace. Ono toho bude víc, ale aspoň něco. Fakt ale je, že máti ho už produkuje zatra víc, než panna.

Mluvě o ABA, někdo ortodoxní tu rozšířil fámu, že slupka petržele, specielně toho, čemu říkaj parsnips, což je nějak vyšlechtěný velký petrželový kořen, je nejspíš rakovinopodpůrná. Tož si říkám, jestli to není přesně naopak a jestli někdo naschvál neplká zavádějící pitomosti, protože petržel byla pokud vím vždy považována za nesmírně zdravou, až léčivou, specielně vzhledem k raku.

Ahoj, Slávek.

A(&F)
Zasloužilý člen

Re: Petržel ... aby dlouho vydržel ...

Příspěvek od A(&F) »

... "Petržel - blokuje syntézu škodlivých prostandlandinů a ničí silně rakovinotvorný benzo(a)pyrén" (pozn: často nesprávně používáno označení "benzypyren") ...
(zdroj: http://www.okem.cz/zdravi/rakovina.htm ) ...

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

A(&F) píše:... "Petržel - blokuje syntézu škodlivých ...
:lol: Jak jen jsem si mohl :ethink: že to budeš vědět z hlavy? :lol: :good: Ahoj, Slávek.

A(&F)
Zasloužilý člen

Příspěvek od A(&F) »

... a proč myslíš, že mám v pracovně na okně tohle ??? ... :D ...
IMG_0452.JPG
PeS: ... v dílnách (v "Zóně") máme petrželový háje v několika "okenních sklenících" (spolu s voděnkama a dalšíma kytíma) v těch místnostech, ve kterých se kouří, kde díky ventilátorům slouží jako "přírodní vzduchový filtr" ... (cigaretovej kouř totiž obsahuje velmi mnoho benzopyrenu ... ;)) ...... a jak se jim tam holkám daří !!! ... my jim poskytujeme CO2 (a popel z cigaret co se přidává do zálivky) a oni nám zase přirozeně vlhkej čerstvej vzduch ... dokonalá symbióza ... :) ...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

A(&F) píše:... a proč myslíš, že mám v pracovně na okně tohle ??? ...
:ethink: Připadá mi nějaká močochudná. Že ty jí okrádáš? :lol:

Jinak urinu jsem vymrazil tak nějak na 1/4, chytil jsem to na rozgíl od vody, která mi zmrzla na kosť. Trochu ta čurina ztratila barvu. V ledě tý barvy taky trochu zbylo. To tekuté je ale světlejší než když to bylo teplý. Vůně samozřejmě téměř žádná, je to moc studený. Možná to mražení není až tak dobrý nápad, ale nějak je třeba vyzkoušet, tož přes noc vyzkouším ty pytle pod vočima nějakým tím obkládkem. To bude noc.

Ahoj, Slávek.

A(&F)
Zasloužilý člen

Příspěvek od A(&F) »

Slavek Krepelka píše:Že ty jí okrádáš? :lol:
... no jistěééé ... :D ... 2x až 3x denně si kousek uždíbnu a před polknutím eště dlouze porožvejkám ... :) ..... a u kuchyni máme tu samou (hned vedle květináčovýho celeru), dokonce o chlup větší ... vždyť petrželkou "zdobíme" skoro každý jídlo ... ;) ...

A(&F)
Zasloužilý člen

Příspěvek od A(&F) »

Slavek Krepelka píše:Ta placenta funguje jako jakýsi výměník živin aniž se prý krev matky a dítěte míchala
... a nejen to ... "to je placentaáá, ty debileéé !!"(což je kouzelná hláška z "Misfits" :D) je totiž zodpovědná i za psychiku těhulek ... ne nadarmo se říká, že "holky maj v těhotenství místo mozku placentu", jelikož ta produkuje úžasnej hormonální koktejl, kterej ovlivňuje jejich veškerý chování ... ;) ... ( :idea: ) ...

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“