Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Dávkování: Ivermectin - Fenbendazol - Mebendazol

Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět

Jste šťastným hostitelem nějakého parazita?

ano - mám, zjistili mě ho/je
190
34%
nevím, ale mám podezření
233
42%
to vůbec netuším
97
18%
vím naprosto jistě, že nemám
11
2%
měl jsem, už nemám
8
1%
...ani jedno, jiná odpověď
13
2%

Celkem hlasů: 552

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Kombinace motolice a tasemnice způsobuje Anémii při ch. n.

Příspěvek od Palo »

Prvně jsem to dal do MMS - všeobecné diskuze, ale spíš se to hodí sem no vlastně do Zdraví:

Co se týče mých problémů, pak jde jednoznačně o Anémii, což by měl být něco jako akutní nedostatek B vitamínu. Běžná anémie se ale projevuje - nebo zjišťuje z krve - podle obsahu (z nedostatku) hemoglobinu. Toto mám ovšem u horní hranice, to znamená, že nejde o klasickou anémii, ale o anémii při chronických onemocněních.

Našel jsem k tomu toto povídání:

2) Anemie při chronických onemocněních
Tento druh anemie se nejprve neprojevuje ani snížením hladiny hemoglobinu ani změnou tvaru a velikosti červených krvinek, ale vyskytuje se u některých onemocněních jako jeden z příznaků.
Patří sem revmatoidní artritidy (zánět kloubů), selhání ledvin a jater, chronické infekce, zhoubné (maligní) nádory a zánětlivá onemocnění (např.: Crohnova choroba – onemocnění sliznice trávicího traktu).
Při této anémii dojde ke snížení životnosti červených krvinek (normálně je asi 120 dní) a snížení tvorby erytropoetinu (hormon tvořený v ledvinách, který stimuluje tvorbu červených krvinek). Hladina železa je normální nebo naopak zvýšená.
Léčba železem je u tohoto druhu tedy neúčinná a je nutno léčbu zaměřit na skutečnou příčinu – tedy léčbu samotného onemocnění, které anemii způsobilo. V některých případech lze pacientovi pomoci dávkami erytropoetinu.

Zdroj:
http://nemoci.vitalion.cz/anemie/

Zmíněné problémy podle Clarkové způsobuje motolice. Ještě dodám, že si pamatuju moc dobře díl z Dr. hause, kdy slečna trpěla nedodstatkem vitamínu B - necítila vůbec bolest. Na finále z ní vytáhli tasemnici... A hádejte, co mi zjistila paní Bláhová na diagnostice? :) Tasemnici vroubenou :)
No a v textech se píše také o Crohnově chorobě - podle Clarkové jí způsobuje motolice :) A tu podle Salvie taky mám :) Tak už jen zbývá rakovina a leukemie :lol: Ještě že mám tu motolici jen ve střevech a ne na játrech, to bych pak měl i cukrovku :lol:

Začíná to všechno dávat smysl, že? Takže vlastně zjistíme, že když někdo vnímá pálení žáhy, tak to nezpůsobuje vlastně žádná borelioza - borelioza je jen příznak. Vypadá to tedy, že kdo má boreliozu, má tedy motolici... a dál už si to domyslete :)

Takže Anémie při chronických nemocech je vlastně kombinace Motolice a tasemnice ;)
Naposledy upravil(a) Palo dne úte 08 pro 2009 12:36, celkem upraveno 2 x.

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
NAVAR
Zasloužilý člen
Dal: 37 poděkování
Dostal: 262 poděkování

Re: Tibetská česneková tinktura:

Příspěvek od NAVAR »

milda píše:Lidé s hypertenzí pozor!!
Česneková tinktura zvyšuje krevní tlak. Alespoň na začátku určitě. Dělal jsem tu kůru letos na jaře a vždy po pár dnech jsem musel vynechat kvůlivá nepříjemně zvýšenýmu krevnímu tlaku.
Ať už je to mrtvejma breberkama, nebo spíš rozpuštěnejma usazeninama, je to tak, zřejmě zahušťuje krev. ;)

Takže brát to podle toho předpisu může jen zdravý člověk s čistými cévami. :lol: Ostatní opatrně, hlídat tlak a kdyžtak přerušit..... :D
Ono spojení srdce a krevní řečiště je takový systém že pracuje jak srdce tak i cévy. To jsou u mladých lidí takové "silikonové hadičky" u starších lidí zanesené "vodovodní trubky" které pokud srdce nemůže tak mají tendenci měnit svůj průsvit, pokud srdíčko už nestíhá pumpovat, a taky třeba ve stresu a tak.
Brát to může i ne příliš zdravý člověk ale všeho s mírou.

Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Česnek

Příspěvek od Palo »

NAVAR píše:...a nárazovém užívání česneku mohou urvat cholesterolové pláty které se užíváním česneku rozpouští...
Jasný, takže před nárazovou česnekovou kůrou se týden dopovat vitamíny - hlavně vit. C, aby cholesterolu bylo co nejmíň... ;)

Denny
Zasloužilý člen
Dal: 6 poděkování
Dostal: 14 poděkování

A co teď?

Příspěvek od Denny »

Také já jsem se konečně dostal sem na toto vlákno a po jeho přečtení mě zaujaly především Craftovy příspěvky. Je opravdu těžké vybrat si pro sebe účinný prostředek a nebo přístroj ke svému vyléčení a ,,neprodělat při tom kalhoty,,
Tvoje příspěvky jsou zajímavé a poučné,- zatím jsem investoval ,,pouze do ořešáku,, a hodlal jsem pořídit také SRZapper. Asi nebudu sám, kdo se ptá - a co teď Crafte??? Podařilo se ti některé z nás zviklat a zpochybnit účinky tohoto přístroje - a nejen toho viz. http://zdravi.craftcom.net/bioapparatus.html, ale kromě domácí výroby stříbra (díky), jsi nabídl zatím jen ,,mlhu,, v podobě neurčitého příslibu.

Jeden z nezveřejněných,ale za to výstižných názorů na to, co jsi napsal / - on vlastně podráží celou vědeckou práci Huldy. Bláhová v Brně má taky ověřený, že ZAPPER funguje.
A to co udělal Craft se prostě nedělá, on smetl ze stolu něco, co dává spoustě lidem naději a nedal jiný východisko. V podstatě napsal, ty mašiny, který máte doma za 15000,- stojí za hovno, já mám doma lepší, která funguje, je za půlku, ale nevim, kdy jí budete mít Vy, jestli vůbec někdy/.

Takže prosím tě, přidej plyn :!:

Dal bych všechno co vím, za tisícinu toho, co neznám - "Denny"
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: A co teď?

Příspěvek od Palo »

Denny píše:A to co udělal Craft se prostě nedělá, on smetl ze stolu něco, co dává spoustě lidem naději a nedal jiný východisko. V podstatě napsal, ty mašiny, který máte doma za 15000,- stojí za hovno, já mám doma lepší, která funguje, je za půlku, ale nevim, kdy jí budete mít Vy, jestli vůbec někdy/.
Osobně bych to tak černě neviděl. Je potvrzené, že zappery fungují, jen Craft upozornil na to, že to není jen o tom "pustit do těla frekvenci a bude se něco dít". Je to umění podobné, jako složit symfonii. Lidé pracují se zappery pro přirovnání ála pípač-zvukogenerátor - zvuky jsou bez pochyby fajn, avšak symfonie je prostě mnohem lepší :)

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Nevím jak pro koho z vás, ale pro mě je cesta jasná. Hulda Clark říká, že za všechno mohou paraziti a škodliviny. Paraziti se dají zlikvidovat zapperem, i když třeba ne všude a hned. Kam nemůže zapper, tam se dostane MiMiSu nebo MiMiSu2. Na škodliviny je potřeba nechat si "předláždit" hubu na umělé hmoty, což bude asi nejnákladnější část procedůry. Pak vyházet všechno, v čem ty sajrajty jsou a změnit výběr poživatin (docela by se mi líbilo, kdyby zapper dokázal "vyčistit" i poživatiny, hlavně ty z mléka). A nakonec ještě bylinkami protáhnout "odtoky".
Tímhle postupem by se stejně řešila většina problémů, i kdyby byly sebepodrobněji a sebepřesněji diagnostikovány.
Na nic z toho nepotřebuji synchrometr, frekvenční generátor, vlastní nebo převzatou databázi frekvencí, tisícovky vzorků a ani ovládání počítačem. Nemíním se tím živit, a nemůžu s tím ztrácet tolik času, abych v tom dosáhl dokonalosti, kterou ani nepotřebuji. Takže se mi klidně může stát, že se některé z mých potíží objeví znovu. Ostatně při reinfekci by se to mohlo stát i při naprosto dokonalém postupu. No a co? Tak si prostě celý postup zopakuji, vždyť to není zas tak velký problém. Osobně je mi dokonale lhostejné, jak se přesně jmenuje která z těch potvor, které likviduji - hlavně že bude po nich. A na to nepotřebuji ani kupovat zařízení za tisíce nebo desetitisíce, ani lítat po drahých vyšetřeních, z kterých pokud vůbec dostanu nějaké výsledky, tak mi stejně nic neřeknou.
Takže takhle nějak to vidím já.
Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
devaa
Stálý člen
Kontaktovat uživatele:

re

Příspěvek od devaa »

To že za všechno mužou paraziti, s tím nesouhlasím.

Doporučuji si přečíst například knihu, učebnice psychokineziologie. Ne jen v ní se tvrdí, že za většinu chronických nemocí mužou blokované duševní konflikty.
Funfuje to zhruba takto. Když se zablokuje nějaký duševní konflikt, tak se pak vybíjí pez hypothalamus, který ovlivnuje vaše orgány.
Existuje údajně i nějaká tabulka, která určuje, jaký blokovaný duševní konflikt ovlivnuje kdejaký orgán. Například, zneužívání = játra. atd.
Když má potom člověk určitý problém, a chce vědět jestli je příčinou blokovaný dušení konflikt (BDK), nebo dejmetomu paraziti, tak to lze zjistit určitým testem.

Když zjistíme, že za onu nemoc muže BDK, tak musíme znovu prožít danou situaci, aby se BDK nevybíjel přez hypothalamus,a negativně tak ovlivnoval nase organy, ale znovuprožitím se vybyl přez autonomní nervový systém(doufam ze si nepletu pojmy,knihu ted nemam k dispozici)

K znovu prožití bdk mužeme použít například.

1)Regresivní terapii.
Rekl bych narocna metoda, zalezi na sikovnosti terapeuta aby se mu vse podarilo.

2) SRT--SPIRITUAL RESPONSE THERAPY
Ucinna fascinující metoda. Která zpočívá v tom, že pacienta nezhyptnotizujete, jako v případě 1, ale napojíte se pomocí kyvalda na Vaše vyšší já, z jehož pomocí pak....

3) Holotropní dýchání
Metoda kterou bych si rád taky jednou zkusil.Její největší výhoda je v tom, že BDK se automaticky znovuprožívají(vybíjejí) v pořadí od nejhorších BDK až po nejslabší. Terapeut, tak nemusí nic zjištovat, a nacházet.

Tak to je můj přízpěvek, už sem nadále nemohl bez přihlížení čist názory ucházející se jedním směrem :-)

Doporučuji taktéž přečist psychologii budoucnosti.

felda
Zasloužilý člen
Dal: 94 poděkování
Dostal: 175 poděkování

denny-zapper

Příspěvek od felda »

Craft jasně uvedl ,že vyvíjí a zkouší -Ravo taky vyvíjeli cca 2 roky ,buď trpělivý- zatím co řekl to splnil, kdyby nám neodpovídal ,tak o jeho přístroji nic nevíme a s klidným srdcem by sis koupil něco jiného. mimochodem na první gen. lcd tel. se nedá koukat , už 4.rok čekám na oled .... vždyť si udelej malýho zappra s 555, dá se odladitt jak na 2khz tak na 30 ,harmonických má sdostatek a taky to chodí

felda
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: re

Příspěvek od Palo »

devaa píše:To že za všechno mužou paraziti, s tím nesouhlasím.

Doporučuji si přečíst například knihu, učebnice psychokineziologie. Ne jen v ní se tvrdí, že za většinu chronických nemocí mužou blokované duševní konflikty.
Funfuje to zhruba takto. Když se zablokuje nějaký duševní konflikt, tak se pak vybíjí pez hypothalamus...
Zrychleně. Psychika hraje své, ve smyslu biochemie. Parazit je ovlivněn chemií a začne v jiném chemickém opojení chemii měnit na jinou (zřejmě nějakou přeměnou). Začne například produkovat určité množství nějakého (jinde zmíněného) hormonu, který... ...a objeví se třeba rakovina.

Prostě když je někdo psychicky v háji, tak samozřejmě onemocní. Jen je otázkou jak onemocní, protože to záleží na parazitovi - kde se nachází a co ovlivní tím svým humusem co začne díky změně psychiky...

Knihy o zdraví, které nebyly - něco jako - zakázané jsou ve většině případech zavádějící.

Vím, že málokdo se mnou bude souhlasit...

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

To po Tobě ani nikdo nežádá. Já zase třeba nesouhlasím s tím, že jsou v tom ty potvory úplně nevinně, protože za všechno můžou naše zablokované duševní konflikty. Takže se můžeme dohodnout třeba na tom, že je to tak fifty-fifty. Ovšem "mechanická" cesta přes ty parazity se mi jeví mnohem schůdnější. A pokud předpokládáme samoléčitele bez speciální duchovní přípravy, tak snad i Ty budeš souhlasit, že je také jediná, která má naději na úspěch. Kolik například Ty osobně znáš lidí, kteří jsou schopni Tebou naznačovanými postupy opravdu úspěšně léčit?
devaa píše:...K znovu prožití bdk mužeme použít například.
1)Regresivní terapii.
...
2) SRT--SPIRITUAL RESPONSE THERAPY
...
3) Holotropní dýchání
...
Tak to je můj přízpěvek, už sem nadále nemohl bez přihlížení čist názory ucházející se jedním směrem :-)
Ad 1) - Regresivní terapii si nikdo nemůže dělat sám. A svěřit se do rukou někoho druhého je v tomto případě velice riskantní, protože situace, na kterou narazí, může být často nad jeho síly, čímž problém jenom zhorší. Přestože techniku regrese mám zvládnutou, nejsem ochoten ji používat, a zvláště pak ne jako terapii.
Ad 2) - tuto metodu osobně neznám, ale rád bych se s ní seznámil, i když mám pocit, že použití kyvadla je jen jakousi berličkou, která má nahradit přímé napojení. Nároky na kvalifikaci jsou opět ty nejvyšší, určitě to nebude probíhat jen tak samo a k lepšímu.
Ad 3) - O holotropním dýchání mám pouze negativní reference jak k samotné metodě, tak i k průběhu a výsledkům, které bývají většinou jiné než chtěné. Osobní zkušenosti s touto metodou ovšem nemám, a upřímně řečeno, ani o ně nestojím.
Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Příspěvek od hanka »

Denny píše:Také já jsem se konečně dostal sem na toto vlákno a po jeho přečtení mě zaujaly především Craftovy příspěvky. Je opravdu těžké vybrat si pro sebe účinný prostředek a nebo přístroj ke svému vyléčení a ,,neprodělat při tom kalhoty,,
Tvoje příspěvky jsou zajímavé a poučné,- zatím jsem investoval ,,pouze do ořešáku,, a hodlal jsem pořídit také SRZapper. Asi nebudu sám, kdo se ptá - a co teď Crafte??? Podařilo se ti některé z nás zviklat a zpochybnit účinky tohoto přístroje - a nejen toho viz. http://zdravi.craftcom.net/bioapparatus.html, ale kromě domácí výroby stříbra (díky), jsi nabídl zatím jen ,,mlhu,, v podobě neurčitého příslibu.

Jeden z nezveřejněných,ale za to výstižných názorů na to, co jsi napsal / - on vlastně podráží celou vědeckou práci Huldy. Bláhová v Brně má taky ověřený, že ZAPPER funguje.
A to co udělal Craft se prostě nedělá, on smetl ze stolu něco, co dává spoustě lidem naději a nedal jiný východisko. V podstatě napsal, ty mašiny, který máte doma za 15000,- stojí za hovno, já mám doma lepší, která funguje, je za půlku, ale nevim, kdy jí budete mít Vy, jestli vůbec někdy/.

Takže prosím tě, přidej plyn :!:
Musím se přidat k Dennymu, i já jsem teď v situaci, kdy fakt nevím, jestli vůbec má cenu používat Super Ravo Zapper, který jsem si před 3 týdny koupila po hooodně dlouhém váhání, jelikož se mi zdál příliš drahý, bohužel, jiný přístroj, který by mě přesvědčil, na trhu nebyl a není.

Když je člověk nemocný, a lékaři mu mohou nabídnout jenom udržující "léčbu", buď se smíří se svojí závislostí na lékařích, nebo hledá sám ještě i jiné způsoby, jak by si mohl pomoci a když už nemoc nelze vyléčit, aby alespoň zabránil dalším škodám na zdraví. Já takhle hledám už spoustu let, vyzkoušela jsem hodně alternativních způsobů léčby, některé v něčem pomohly, většina, a právě ty nejdražší, byly buďto podfuk, nebo v tom lepším případě neúčinné, bohužel, člověk na to přijde, až když je PO všem .... Přesto to nevzdávám a hledám dále.
Před 2 lety jsem si koupila a přečetla Revoluci v léčení nemocí od Huldy Clark. Zpočátku jsem si říkala - další "zázračná" metoda, na to neskočím - posléze, po dlouhém ověřování a studování i na internetu, jsem uvěřila.

Teď se dovídám, že jsem zase investovala peníze i důvěru do špatné věci, trošku je to ale jiné, protože paraziti a jiné potvůrky se připouštějí, ale zrovna ten drahý přístroj spolu s frekvencemi zakladatelky metody Huldy Clark jsou na starou bačkoru, a v knížce jsou chyby .....- bohužel, dovídám se to pozdě, a teď se ptám sama sebe co s předraženým přístrojem, za 15000,- Kč jsem mohla udělat super krásné vánoce mým vnoučatům.....
Přesto bych ráda věděla, jestli platí její verze, že, cituji:" jakákoli kladně vyvážená frekvence ničí zároveň všechny bakterie, viry a parazity, jestliže je přítomno dostatečné napětí (5-10 V), jestliže působení trvá dostatečně dlouho (7 minut), a frekvence se pohybuje od 10 Hz do 500 kHz) viz str. 20 z knížky Revoluce v léčení nemocí. :?:

Jsem zvědava, co se po čase dozvím o MMS, po mých zkušenostech to bude určitě zase něco, co jsem dělat buď neměla, nebo jsem to měla udělat jinak, nebo něčím jiným.....a bude to zase pozdě ....... ?

---------------------------------------------------
Slunce v duši. :lol:
Naposledy upravil(a) hanka dne pát 11 pro 2009 12:00, celkem upraveno 1 x.

cimirek
Zasloužilý člen
Dal: 258 poděkování
Dostal: 213 poděkování

Příspěvek od cimirek »

Když uš ten přístroj máš, tak ho používej. Sama poznáš. nenech se ovlivňovat. Jsou lidi, kteří tvrdí že s tím mají úspěchy.

devaa
Stálý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od devaa »

poota píše:
To po Tobě ani nikdo nežádá. Já zase třeba nesouhlasím s tím, že jsou v tom ty potvory úplně nevinně, protože za všechno můžou naše zablokované duševní konflikty. Takže se můžeme dohodnout třeba na tom, že je to tak fifty-fifty. Ovšem "mechanická" cesta přes ty parazity se mi jeví mnohem schůdnější. A pokud předpokládáme samoléčitele bez speciální duchovní přípravy, tak snad i Ty budeš souhlasit, že je také jediná, která má naději na úspěch. Kolik například Ty osobně znáš lidí, kteří jsou schopni Tebou naznačovanými postupy opravdu úspěšně léčit?

Netvrdím, že za všechno mužou BDK, zminoval jsem se a zdůraznuju slovo CHronické nemoci.
Samozřejmě, že když dostanu rýmu, tak za to nemůže BDK a nepoběžím k regresivnímu terapeutovi.
Je možnost jak si zjistit, jestli chronické onemocnění ledvin způsobilo BDK, nebo něco jiného. Obtížnost zjistit si to, rovná se obtížnosti nahmatat si patřičný orgán.
Některé nemoci jsou tak pak špatně diagnostikovány a jsou pak léčeny nevhodně.
Pak už je na každém aby si sám zvolil patřičnou léčbu. Jinak jsem uvedl jenom některé co mě zrovna napadli, existuje jich samozřejmě víc.

Denny
Zasloužilý člen
Dal: 6 poděkování
Dostal: 14 poděkování

Re: denny-zapper

Příspěvek od Denny »

felda píše:Craft jasně uvedl ,že vyvíjí a zkouší -Ravo taky vyvíjeli cca 2 roky ,buď trpělivý- zatím co řekl to splnil, kdyby nám neodpovídal ,tak o jeho přístroji nic nevíme a s klidným srdcem by sis koupil něco jiného. mimochodem na první gen. lcd tel. se nedá koukat , už 4.rok čekám na oled .... vždyť si udelej malýho zappra s 555, dá se odladitt jak na 2khz tak na 30 ,harmonických má sdostatek a taky to chodí
Ale víme Feldo, pokud čteme... http://zdravi.craftcom.net/forum/smf/in ... topic=12.0 .....
jestli ,,tam nezařadí dvojku,, tak to budeme číst ještě další 3roky :!:

Mi osobně TV díky většinou ubohé programové nabídce - navíc prošpikované praštěnými reklamami, nic neříká, takže se mnou si o tom moc nepopovídáš.
Ale uvítal bych, když jsi takový přeborník přes elektroniku - já bohužel ne - nabídni se a postav mi, nebo i jiným, kteří tě o to případně požádají (nebo kdokoliv jiný a ochotný) funkční zap. za cenu do pětistovky (je to 10x více,než tvrdí gewo - na kolik mě prý jeho stavba vyjde http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 44&start=0) takže si ještě slušně vyděláš, - já bohužel nezvládnu to, co jeho 9ti letý syn, - každý holt nejsme stejní.

Hanka mi ve svém příspěvku ,,mluví z duše,, a myslím, že nejen mi. Také mě již ten - krok správným směrem (vzal jsem zdraví do svých rukou), stál již hezkých pár tisíc Kč, - za které jsem si mohl např. podle pooty - je potřeba nechat si "předláždit" hubu na umělé hmoty (což podle jiného, může být další nesmysl, časem se určitě zjistí, jak je toto převelice škodlivé) - a často pak zjišťuji, že zbytečně vynaložených, podle některých příspěvků, nejen na tomto fóru.
Také se mi líbí, že je jedna z mála, která si troufla zapochybovat o MMS, což by mohla dosvědčit moje žena, která ač používá MMSko pravidelně (samozřejmě i s céčko+déčko/aj./ přestávkama), tak také pravidelně co 3 týdny trpí silnými záněty horních dých. cest.
Jak jsem řekl, nejsme všichni stejní :roll:

Dal bych všechno co vím, za tisícinu toho, co neznám - "Denny"
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

hanka píše:..jiný přístroj, který by mě přesvědčil, na trhu nebyl a není.
Nevím, co řešíš. Udělala bys něco jiného, když teď víš zas o něco víc?

A jestli se objeví Craftův TotalZapper v prodeji, tak počítej, že může být o mnoho dražší. Ten co máš, můžeš pak prodat (kupce najdeš, ikdyby to měl odkoupit někdo od alternatviní medicíny jako "jetej kus"), připlatit a koupit nový, lepší, dokonalejší... Ale taky se nemusí objevit "na trhu" vůbec ;)

Prostě se na to vykašli a neřeš to. Hledáš problémy tam, kde nejsou - je to zbytečný čeření vody a Crafta považuju jako dobrého informátora, o kterého by bylo škoda přijít. Kdyby to tu nenapsal, byla by jsi skopojená s tím co máš a neřešila bys to...

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“