Ale ti rotariáni

to jsou jakoby tito :
http://www.rotary.cz/stranka/co-je-rotary/1/
anebo snad jiní,

VĚŘÍM,že jejich tajemství jsou četná a že rotují hodně

Hm, možná to jěště k něčemu bude.
Za případnou odpověď předem děkuji.
Onino mnou zmiňovaní, ač nazváni stejně, jsouť jinými, než Ti, na které odkaz Tvůj pohledy nasměrovává. Pro Tě, jakož i ostatní, kteří v tom míní míti dokonale jasno, dávám zde dolů odkaz na stránku, kdež mohou vyhledati pod předmětem "Hodinky" kratochvilnou rozprávěnku, v níž je vystupovati právě Rotariánům mnou tuto výše zmiňovaným.1220 píše:Ale ti rotariáni![]()
to jsou jakoby tito :
http://www.rotary.cz/stranka/co-je-rotary/1/
anebo snad jiní,...
No Rotariáni a Svobodní zednáři jsou podle mě jedno a totéž. Je to celosvětová organizace a funguje pochopitelně i v přítomnosti. Údajně šlo původně o židovskou záležitost. Ve své podstatě, jak jsem pochopil, je věkový průměr poněkud vyšší - povídá se, že minimum je 30 let, ale průměr bude možná i víc než 50 let...1220 píše:že vpadávám mezi vysokoduché, odkud jsem již byl dávno vyobcován... Ale ti rotariánito jsou jakoby tito : http://www.rotary.cz/stranka/co-je-rotary/1/ anebo snad jiní,
VĚŘÍM,že jejich tajemství jsou četná a že rotují hodně
Hm, možná to jěště k něčemu bude. Za případnou odpověď předem děkuji.
Dobrý den Jendo,Schneider píše:I když jsem se zařekl, nemúžu to vydržet.
1. Citát .....Štěrbinami prochází excitované makroskopické hmotové pole jako čelo elmag. vlny a sám vakant projede jednou štěrbinou....
Jak takový soubor exitovaných kvartonů produkuje ELMAG VLNY? Vlnění je přece něco co kvartonovka nezná! Podle gábiny veškeré interakce mezi kvartony jsu čistě mechanické. Jsem rád, že jsem ji udělal radost termínem ,kvartonový kulečník,. Zároveň zdravím.
2. K elektronům. Jsou současně částicí i vlnou, takže vakant prochází vlečením otvorem současně jako vlna a částice. Vakant - částice, jeho hmotové pole - vlna. Žádná vlna se bez kmitů, interferencí a koherence neobejde. Takže autor zcela pomíjí fakt, že jsou-li oba otvory odkryté může elektron kterýmkoliv z otvorů a nelze předpovědět kterým se tak stane. Statistická pravděpodobností povaha tohoto jevu se projevujevuje jako interference. Podle kvartonovky by k takovému rozptylu pravděpodobnostnímu chování částice dojít nemělo.
JSCH-Pd
Naposled... pole má dvě momentové složky... ta pohybová (kulečníková) zůstává, ťuká dál. Klidová se zcela vymění... u toho nového vakantu se vyjme z kvartonu, a u končícího vakantu se vloží do kvartonu. Takže část JO, a část NE.Skutečně se při přepřáhání nic neděje a vakantovc pole je k tomu všemu netečné?
Upřímně řečeno, asi nee. Mám pocit, že k ní ani není žádný důvod.Schneider píše:.. Drobný dotaz: I v Tvých globulích dochází k anihilaci?
Neurážej se hned, pootíku. Já jsem ti chtěl jen demonstrovat, že akademická fyzika používá instrumenty, které nedokáže fyzikálně definovat. Dávno přede mnou to už napsal ten Feynman. Že celý vesmírný prostor je prostoupen gravitací (co to je? nějaká čarodějná, nebo božská síla?)Ti zjevně nevadí, ale, že celý ten prostor představuje společné, aditivní hmotové pole poskládané ode všech vakantů vyjádřené lokálním stupněm excitace Ti vadí? Pootíku, teoreticky to znamená, že s každým posunem, nebo zánikem jediného vakantu ve vesmíru se s příslušnou velikostí mění to společné hmotové, neboli gravitační pole. S tím už bys měl přece souhlasit, né? To že gravitační pole sahá do nekonečna Ti nevadí, uznáváš to. Jenže gravitační pole je jen souhrnou integrací všech hmotových polí ode všech vakantů v tom prostoru. Jaký je v tom rozdíl?! Ty říkáš, že vesmírný prostor vyplňuje gravitační pole. Čím se fyzikálně odlišuje tenhle gravitační prostor od prostoru v němž gravitační pole není? KMV tvrdí, že se odlišují stupněm excitace kvartonů v tomoto prostoru; tam kde gravipole není, tam je excitace kvartonů nulová. Tedy intenzita gravipole je dána intenzitou excitace kvartonů v tomto prostoru. Souhlasíš? A jsme doma: těleso ve vzdáleném vesmíru je ovládáno lokálním stavem excitace kvartonů ve svém nejbližším okolí. Není k tomu potřeba nějaký institut na dálku působící síly. Je to takhle srozumitelné? Nepotřebuji znát velikost všech hmotných objektů ve vesmíru abych vypočetl směr a velikost působené gravipole na testovaný objekt. Stačí mi změřit "excitoměrem" stav místní excitace a asymetrie kvartonů a vím co se v následujícím okamžiku stane s testovacím tělesem. A vůbec k tomu nepotřebuji znát hodnotu souhrnné hmotnosti všech objektů ve vesmíru!poota píše:Tak teda jo, Sokratýsku.
Sílu a energii nedovedu výstižně definovat nejen já, ale ani daleko chytřejší, takže následkem toho nebudou. Žádná škoda - stejně nejsou potřeba, protože se všechno se vším navzájem dotýká - Země s Měsícem úplně stejně jako se Sluncem i Alfa Centauri. Další nepřesně definované fenomény již raději škrtat nebudu, protože potom by už nezbylo vůbec nic. No nevadí, hlavně, že Ti to tak pěkně funguje.
Pro mě je v tom ovšem poněkud nepříjemná potíž, že mé přesvědčení i zkušenosti se jaksi bez sil, energií a spousty jiných věcí, přes které u Tebe často "nejede vlak", prostě neobejdou. Pro mě tyto obtížně definovatelné chiméry naprosto reálně existují, takže si je posbírám a odnesu někam stranou, kde nebudou tolik překážet.
A abys viděl, že Dronti nejsou skoupí, prozradím Ti na rozloučenou ještě Velké Tajemství Rotariánů, ale pšššt:
Na Rafiích vůbec nezáleží, protože ty si i s celým složitým soukolím vytvořili lidé jenom proto, aby viděli čas!
Zdravím - poota
Pane Chalupský, vím, že jsme ve Vašem vlákně hosty. Zatím jste proti tomu nijak neprotestoval. Na Váš příspěvek ze Silvestra jsem vás vyzval ke spolupráci. Nyní je zřejmé, že o spolupráci nemáte zájem a hodnotíte obsah vlákna prostor velice negativně. Pokud hodláte naplnit vlákno Vaším pohledem na svět, jsme ochotni Vám v krátké době "vyklidit" toto vlákno. Sdělte prosím, zda máme "odpreparovat" veškeré naše texty sovisející s hypotézou KMV. Sokrateus a spol.kacha píše:Stručná charakteristika vývojového trendu mnou založeného vlákna: Chiméry,obludné nic neříkající prázdné pojmy a stádní efekt. Sokrateus se zřejmě dobře baví.
chalupsky.karel@seznam.cz