Osobně se mi vůbec nelíbí to srovnání.poota píše: ... Přitom ho nikdo nemá rád ne proto, že je Cikán, ale proto, že se chová jako dobytek

S laskavým pozdravem, Slávek.
Moderátor: aNONym
Osobně se mi vůbec nelíbí to srovnání.poota píše: ... Přitom ho nikdo nemá rád ne proto, že je Cikán, ale proto, že se chová jako dobytek
...Slavek Krepelka píše:Osobně se mi vůbec nelíbí to srovnání.poota píše: ... protože se chovají jako dobytek
Dovolím si Ti oponovat - s dobytkem nejsou problémy, pokud jsi od něj dost daleko - jinak řve nejenom hlady a žízní, smrad je z něj neskutečnej, rozdupe a rozhamtá všechno co má v dosahu, kouká jenom co by sežral a zůstávají po něm všude výkaly - takže to celkem všechno sedí i na problémy s těma lidma. Je pravda, že dobytek nekrade, v tomhle lidi teda vedou.Slavek Krepelka píše: S dobytkem problémy zrovna moc nejsou, chová se ukázněně a je z něj užitek.
Měla by se zveřejnit adresa bydliště paní RedingovéA(&F) píše:"Nepředstírejme, že existuje nějaká invaze, ani že nastane po 1. lednu, protože se nic nezmění," řekla Redingová.[/i]
... schválně, kam se "nových přistěhovalců" nahrne nejvíce ?? ...
Nevím nic, ale znám Cikány a jejich životní filozofii. A o Ukrajině si myslím, že na tom není hospodářsky tak růžově, aby jim byla schopná zajistit bydlení a sociální dávky ve výši, na kterou jsou navyklí.A(&F) píše:... co Ty víš, jak se to bude vyvíjet ?? ...