Všechno jídlo je slané od přirozenosti, i když ne moc. To mluvíme i o zelenině atp. Housky, chleba a cokoliv zpracovaného včetně zavařenin obsahuje extra sůl. No a ledviny tu trochu akorát připozahustí. Navíc jeda nesolené zvýrazňuje slanost čehokoliv poněkud slanějšího.babanci píše:Posledních 14 dnů je urina vlastně slaná i ráno i během dne. ...
Navíc jsem zažil při minulé čuhladovce, že se sůl po několika dnech najednou vyvalila do moče, odkud nevím, ale ze střeva těžko. Tělo někde něco hold zbořilo, nebo toho na hladu v nějaké fázi v sobě tolik nepotřebuje. Proto jsem se taky zmínil, že sůl se ještě neprovalila. Posledně to byl 3tí a 4tý den. Možná se tentokrát ani nespustí, i když dnes pozdě odpoledne trochu slanější byla, ale nic moc.
Je 8 večer a zatím držím, i když se viklám
Jinak mi taky došla jedna maličkost. Píchl jsem před hodinou po dost dlouhé době 4ccm čuriny do rozdělené levá, pravá. Přitom jsem myšlénkama bloumal po světě. Dolehla na mně nutkavá asociace.
V autohemoterapii máme zmínku, že nějací chytráci namysleli metodu skoro autohemoterapie, a to autoterapii pouze s vlastní krevní plasmou. Jeden krev odstředí odundaje krvinky v laboratorní ždímačce zatímco druhý je odfiltruje přímo v mazané, patentované a zběsile drahé stříkačce.
No a jiní chytráci tu plasmu odeberou již oddělenou navíc s přídavkem dobrot z ledvin z tama, kde plasma mírně zahuštěná prýští z těla zcela přirozeně sama a použijí ji na činjekci, aniž by museli pokaždé navštívit felčara, nechat si brát krev a platit za něco, co se dá takřka zadarmiko udělat doma na hajzlíku, či kdekoliv a kdykoliv. Ať žije alternativní meducína.
Navíc Ti chachaři v autohemo tvrdí, že "autoplasmaterapie" pracuje líp než plná autohemoterapie. Dovolím si o tomto tvrzení zatraceně vážně pochybovat, ale že fachá docela fajn máme už přesvědčivě vyzkoušeno.
S laskavým pozdravem, Slávek.