Tož mohl bych tam zaloudit.... enem muším mrknout na termín. Mají mi v noze měnit železa, tak abych to stihl rozchodit, než budou sena.... To víš, je to můj chleba.
Jináč habanero je opravdový poklad. Jasně že se najdou machři s jolokií, ale habanero je takový střed, mezi téměř nepálivým chili a úplně pálivou jolokií.
Takže na něj nedám dopustit. Navíc má svoji chuť, kdežto jolokie je k.o stav. Jen to pálí a smysly již žádnou chuťovou nianci neodhalí. Organismus už jen řve HILFÉÉÉÉÉÉ!!!!!!!.............
Je však blbý, když už není kam jít. Jolokie byla dlouho chiméra, nebyla dostupná a vypěstovat ji byl kumšt.
Dnes pod lampou uděláme stejnou palčivost, jako v tropech.
Kdo se s tím nechce prdolit, tak zde:
http://www.habanero.cz/detail/naga-bih- ... mleta-50g/
Třebas někdo vyšlechtí něco ještě pálivějšího. Něco, od čeho chytne balící papír..
nebo prkýnko od záchodu.
