Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Stavba J. Cell - Akvarius1
Mno dobre myslete si o kavitaci co chcete ALE prosim vas nechte chudacka kavitaci byt, tedy alespon se o ni nebavete jako o mikro-kavitaci bo to neni totalne NIC vsak sama kavitace se projevuje v mikro obemech co tedy mikro-mikro-objem..
Ted nevim co se snazite vytvorit? je to to ci si myslim ze je?
Tedy ze privedete 50W a vyrobite vodik a kyslik a kdyz to spalite dostanete 100W?:-) (priklad neberte to doslovne) (jen mi to upresnete nesnazim se vas napadat)
Dvell
Ted nevim co se snazite vytvorit? je to to ci si myslim ze je?
Tedy ze privedete 50W a vyrobite vodik a kyslik a kdyz to spalite dostanete 100W?:-) (priklad neberte to doslovne) (jen mi to upresnete nesnazim se vas napadat)
Dvell
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
To Dvell:
dokud pro Tebe bude voda jenom popel, vznilký spálením vodíku a skládající se ze dvou atomů vodíku a jednoho atomu kyslíku, tak se k ničemu zajímavému prostě nemůžeš dostat. Jestli Tě to skutečně zajímá, zjisti si třeba, kolik různých "vodíků" existuje. Zajímej se o vlastnosti vody, jaké jsou, a proč nejsou takové, jaké by podle výpočtů správně měly být. Zjisti si její anomálie a přemýšlej, proč je má. Zajímej se také o ukládání informací ve vodě, o různost jejích krystalů, podívej se na homeopatii. Pokud to vezmeš opravdu důkladně, tak zjistíš, že je to ta nejtajemnější "sloučenina", jaká se v přírodě vyskytuje. A taky přijdeš na to, že i když teče, kapalina to není. A začne Ti taky být jasné, jaká je to pitomost, snažit se "popel" měnit pracně na "palivo" jenom proto, aby se z něj opět dal vyrobit "popel". Právě tenhleten záměrný "implantát" je bludným kořenem, po jehož překročení se máš motat stále v kruhu. Voda musí zůstat vodou! Jinak je to jenom vodík a kyslík, dva celkem "normální" plyny. To, co se Ti strká pod nos nebo vnucuje reklamou, je to, o co nikdo nestojí. Hledej to, co se schovává, čím líp je to schované, tím větší to má cenu. Zdravím - poota
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: To Dvell:
poota píše:dokud pro Tebe bude voda jenom popel, vznilký spálením vodíku a skládající se ze dvou atomů vodíku a jednoho atomu kyslíku, tak se k ničemu zajímavému prostě nemůžeš dostat. Jestli Tě to skutečně zajímá, zjisti si třeba, kolik různých "vodíků" existuje. Zajímej se o vlastnosti vody, jaké jsou, a proč nejsou takové, jaké by podle výpočtů správně měly být. Zjisti si její anomálie a přemýšlej, proč je má. Zajímej se také o ukládání informací ve vodě, o různost jejích krystalů, podívej se na homeopatii. Pokud to vezmeš opravdu důkladně, tak zjistíš, že je to ta nejtajemnější "sloučenina", jaká se v přírodě vyskytuje. A taky přijdeš na to, že i když teče, kapalina to není. A začne Ti taky být jasné, jaká je to pitomost, snažit se "popel" měnit pracně na "palivo" jenom proto, aby se z něj opět dal vyrobit "popel". Právě tenhleten záměrný "implantát" je bludným kořenem, po jehož překročení se máš motat stále v kruhu. Voda musí zůstat vodou! Jinak je to jenom vodík a kyslík, dva celkem "normální" plyny. To, co se Ti strká pod nos nebo vnucuje reklamou, je to, o co nikdo nestojí. Hledej to, co se schovává, čím líp je to schované, tím větší to má cenu. Zdravím - poota
+
http://www.kolej.mff.cuni.cz/~lmotm275/ ... ode27.html
KDr
potrubím od motoru se šíří rázová vlna od sání a periodicky se opakuje Co je to světlo ?
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 8 poděkování
- Dostal: 8 poděkování
Re: To Dvell:
+1 Nonpoota píše:dokud pro Tebe bude voda jenom popel, vznilký spálením vodíku a skládající se ze dvou atomů vodíku a jednoho atomu kyslíku, tak se k ničemu zajímavému prostě nemůžeš dostat. Jestli Tě to skutečně zajímá, zjisti si třeba, kolik různých "vodíků" existuje. Zajímej se o vlastnosti vody, jaké jsou, a proč nejsou takové, jaké by podle výpočtů správně měly být. Zjisti si její anomálie a přemýšlej, proč je má. Zajímej se také o ukládání informací ve vodě, o různost jejích krystalů, podívej se na homeopatii. Pokud to vezmeš opravdu důkladně, tak zjistíš, že je to ta nejtajemnější "sloučenina", jaká se v přírodě vyskytuje. A taky přijdeš na to, že i když teče, kapalina to není. A začne Ti taky být jasné, jaká je to pitomost, snažit se "popel" měnit pracně na "palivo" jenom proto, aby se z něj opět dal vyrobit "popel". Právě tenhleten záměrný "implantát" je bludným kořenem, po jehož překročení se máš motat stále v kruhu. Voda musí zůstat vodou! Jinak je to jenom vodík a kyslík, dva celkem "normální" plyny. To, co se Ti strká pod nos nebo vnucuje reklamou, je to, o co nikdo nestojí. Hledej to, co se schovává, čím líp je to schované, tím větší to má cenu. Zdravím - poota
The fact that a new idea is ridiculed doesn't increase its likelihood of being eventually found to have merit. Most new ideas, even in science, fail, and are quietly swept under the rug of history - D.E.S.
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
Nevyhovující příspěvek
Nepatří to sem ale nevím kam to jinam dát nehodí se to asi nikam.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
Ještě dotaz
Měl bych jednu otázku.Nikde na netu ani tady na foru jsem se nedozvěděl proč se používá k ,,pohonu,, joe cell či různých vyvíječů právě 12V.Kdo to určil a proč?,je to dáno napájecí soustavou automobilu?Jak na to kdo přišel,co když je to úplně jinak co když je to 1V nebo třeba 100V jak poznáme tu pravou hranici a kdo jí určí.Dá se přeci udělat zcela jednoduše z 12V daleko víc nebo míň, tak kde je pravda?
Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ještě dotaz
Na fóru ses to dočetl, jen sis to nedal dohromady. Jde o napětí na jdenu dvojici elektrod, nebo jedno mezikruží. Do 1V se neděje vůbec nic. Od 1V do 2V stoupá vývin plynu a od 2V výš stoupá vývin plynu ale zároveň teplota (část energie se zmarní na teplo). Takže když to zkrátím. Můžeš napájet 100V ale pro optimální funkci bys musel mít 50 soustředných trubek.Aquarius1 píše:Měl bych jednu otázku.Nikde na netu ani tady na foru jsem se nedozvěděl proč se používá k ,,pohonu,, joe cell či různých vyvíječů právě 12V.Kdo to určil a proč?,je to dáno napájecí soustavou automobilu?Jak na to kdo přišel,co když je to úplně jinak co když je to 1V nebo třeba 100V jak poznáme tu pravou hranici a kdo jí určí.Dá se přeci udělat zcela jednoduše z 12V daleko víc nebo míň, tak kde je pravda?
Ještě pro úplnost: Hodnoty které jsem napsal se vztahují na pokojovou teplotu. Při vyšší teplotě napěťové meze klesají, při nižší zase stoupají. A to dost výrazně. Jinými slovy, pokud bys chtěl provozovat buňku při 12 V například na 80 st celsia, musel bys tam mít optimálně 10 trubek, Směrem k nižším teplotám jsem neměřil, takže přesně nevím.
Teď jsem sem dal kus svého know-how, které mě stálo mnoho hodin měření, tak nechci, aby se ktomu vyjadřovali nějací Karbaníci. Pro ně ta informace určena není.
Rád poradím těm, u kterých vidím nějaké úsilí. Ten kdo jen kafrá, ať si jde pro radu jinam.
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
Cell
Dnes jsem vylil obsah Joe a nestačil jsem se divit co všechno je v destilované vodě.Na povrchu trubek se tvoří jakýsi povrch asi jako když vylijete olej do vody barevně duhový.Na druhé trubce od středu se tvoří zevnitř rezaví povlak zvenku je čistá ,rez je i na dně baňky a to je antikoro.Co jsem vložil šestou trubku tak se buňka chová divně,s pěti trubkami to bylo o něčem jiným měl jsem pocit že že je jakoby živá ale teď je to jen obyčejný bastl.Další práce bude opět vyleštit dát ty plexi rozporky a pak se uvidí.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Re: Cell
Destilovaná voda je jednou z najdokonalejších ,,žieravín" , takže to čo ti v néj ,,pláva" nemusí byť z téj vody ale najpravdepodobnejšie z toho ,,antikoru" . No nadruhú stranu je dosť možné , že si tá tvoja voda ,,doniesla" so sebou aj nejaké to ,,Si-čko" (prejaví sa to ,,želatinov" na povrchu predmetov ktoré sú do néj dlhšiu dobu ponorené) z technológie v ktoréj bola vyrobená alebo z obalu v ktorom bola uskladnená . ,,Bežný antikor" a to i nemagnetický je viac ako z polovice (v %) z Fe , viď npr. http://www.lenntech.com/Stainless-steel-316L.htm , tak sa vzniku (,,2Fe+O2+3H2O->2Fe(OH)3") téj ,,hrdzi" moc nediv . PepeAquarius1 píše:...co všechno je v destilované vodě...to je antikoro...
Naposledy upravil(a) pepe dne ned 14 čer 2009 13:28, celkem upraveno 1 x.
Dobrý karbaník vie , že aj oko je možné prebiť .
Re: Cell
Nemusíš sa téj destilky báť a môžeš si z néj v pohode i ,,lognúť" viď http://www.zdruzeniepcola.org/view.php? ... 2006111507 . Tou ,,žieravinou" v uvodzovkách bolo naznačovaná jedna z vlastností dest.vody (túto vlastnosť má len dest.voda) a tou je , že nieje na zemi známi žiadni materiál , ktorí bi sa v takéjto vode nerospúšťal . PepeAquarius1 píše:...takže se pro příště destilce vyhnu obrovským obloukem...
Naposledy upravil(a) pepe dne ned 14 čer 2009 14:26, celkem upraveno 1 x.
Dobrý karbaník vie , že aj oko je možné prebiť .
- gromit
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
bubble fusion - vědecký přístup
Jen pro zamyšlení, jak se to také má s vědou: http://www.newenergytimes.com/v2/bubble ... rtal.shtml
tematicky to sem snad zapadá...
Dvell - ano
tematicky to sem snad zapadá...
Dvell - ano
Když to nejde silou, musí to jít ještě větší silou!
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
To přece nikdo nepopírá. Že se dá energie transformovat z jednoho druhu na jiný, to snad víš. Celková suma energie na vstupu a na výstupu musí být stejná. Na tom se sbnad taky shodneme. Jediná rozepře je v tom, jaké známe druhy energie:Dvell píše:Naproti tomu jsem nevidel jediny dukaz, ktery by hovoril proti.. zatim jsem nevidel jednoznacny dukaz ktery spochybnoval zakon zachovani energie
* Mechanická energie
o Kinetická energie (Pohybová energie)
o Potenciální energie (Polohová energie)
+ Gravitační potenciální energie
+ Potenciální energie pružnosti
+ Tlaková potenciální energie
* Elektrická energie
* Magnetická energie
* Energie záření
* Energie vln
* Vnitřní energie
o Tepelná energie je spojena s chaotickým pohybem (vibrací a rotací) molekul.
o Jaderná energie
o Chemická energie (Chemická potenciální energie, Energie chemické vazby, Vazebná energie)
Toto jsou energie, o kterých ses pravděpodobně učil.
Jenže ti stejní fyzikové - ne my - objevili, že existuje ještě jedna energie. Zatím není ve školních osnovách, protože její původ není zcela jasný. Nazvali ji energie vakua . Přišli na to tak, že počítali teoretickou rychlost rozpínání vesmíru a porovnavali to se skutečností. Zjistili, že "někde" chybí obrovské množství energie a tuto energii nazvali energií vákua. Opakuji, tuto energii jsme nevymysleli my na tomto fóru, my se jen snažíme tuto energii transformovat do nám známých a námi využitelných druhů energie. Proč by to nemělo jít zrovna s touto energií, když se všemi ostatními to jde? Můžeš mi to vysvětlit? Naše dosavadní pokusy nasvědčují tomu, že název energie vákua je velmi příhodný, protže se nám ji daří transformovat právě tam, kde se objevuje vakuum. Byť třeba v podobě mikrokavitačních bublinek.
Vím, že to nepatří do tohoto vlákna, ale reagoval jsem na příspěvek v tomto vláknu, tak mi připadlo hloupé to psát jinam. Tak to tu chvíli nechte, a až si to přečtou Dvellové, Karbanové a jim podobní, klidně to smažte.
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
- sano
- Zasloužilý člen
- Dostal: 18 poděkování
hrdzavenie trubiek
Pri Joe cell je dôležitá presnosť zostavy. Vyosenie trubiek oproti stredu by nemalo byť väčšie ako tisícina milimetra.
Druhý problém je čistenie trubiek. Pusť do toho0,5A, na voltoch až tak nezáleží, a trpezlivo to čisť až to prestane púšťať hrdzavé chuchvalce. Každý druhý deň to prepláchni destilovanou vodou. Celkovo sa to vyčistí za zhruba 600 hodín. Dobrý nerez je 316 L. Ale môžu byť aj iné. Nevyhnutnou podmienkou je nemagnetizmus materiálu. Niekedy sa objavujú magnetické zóny pri elektrickom zváraní. Tie potom treba odstrániť. Lepšie je pájkovať napr. striebornou pájkou, ako zvárať.
Druhý problém je čistenie trubiek. Pusť do toho0,5A, na voltoch až tak nezáleží, a trpezlivo to čisť až to prestane púšťať hrdzavé chuchvalce. Každý druhý deň to prepláchni destilovanou vodou. Celkovo sa to vyčistí za zhruba 600 hodín. Dobrý nerez je 316 L. Ale môžu byť aj iné. Nevyhnutnou podmienkou je nemagnetizmus materiálu. Niekedy sa objavujú magnetické zóny pri elektrickom zváraní. Tie potom treba odstrániť. Lepšie je pájkovať napr. striebornou pájkou, ako zvárať.