Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
A je to jen Vaše...
- rival
- Hlavní admin - živý člověk
- Dal: 14 poděkování
- Dostal: 227 poděkování
- Pohlaví:
- Kontaktovat uživatele:
Nový chat
Zítra 15.2. v 10 hod. a potom ve 20 hod. společně otestujeme nový chat. Vysvětlíme si řadu nových funkcí a možností, které tato vylepšená verze poskytuje. Tento chat je pevně provázán s fórem. To znamená, že registrovaní uživatelé pro vstup na chat použijí stejné jméno a heslo jako pro vstup na fórum.
Registrovaní uživatelé budou mít možnost zakládat nové veřejné, ale i soukromé místnosti. Do soukromé místnosti se dostane jen ten, kdo bude znát její "název". Bude tedy možné soukromě si vyměnovat poznatky i v jakékoliv menší, či větší pracovní skupině.
Také bude možné, kdykoliv během chatu nebo po jeho skončení, si celou konverzaci uložit na svém PC. A nejen to .
Registrovaní uživatelé budou mít možnost zakládat nové veřejné, ale i soukromé místnosti. Do soukromé místnosti se dostane jen ten, kdo bude znát její "název". Bude tedy možné soukromě si vyměnovat poznatky i v jakékoliv menší, či větší pracovní skupině.
Také bude možné, kdykoliv během chatu nebo po jeho skončení, si celou konverzaci uložit na svém PC. A nejen to .
rival - živý člověk - suverén
- rival
- Pohlaví:
- Kontaktovat uživatele:
Karma a Karel 11
Informoval mne Karel 11, že je mu velmi divné, jak rychle mu přibývá karma. Má podezření na nekalé praktiky někoho z fóra... Pokud se prokáže, že je tu někdo registrován vícekrát a používá tedy různé přezdívky, bude mu stávající karma anulována. Doufám, že jsme zde všichni rozumní dospělí lidé...
P.S. Znovu doporučuji, hlavně novým členům, aby si kliknutím na ikonu karmy přečetli, za co se karma uděluje. Není to sport ani fandovství...
P.S. Znovu doporučuji, hlavně novým členům, aby si kliknutím na ikonu karmy přečetli, za co se karma uděluje. Není to sport ani fandovství...
- rival
- Pohlaví:
- Kontaktovat uživatele:
Re: Co je na tom divného?
Přiznám se, že já osobně na tom vidím hodně divného... Možná to bude tím, že každý z nás má jiné měřítko kvality... Ale Karel 11 již vlastně sám od sebe raději ani není... Jo, jo... život je plný překvapení. Ještě bych rád dodal, že během března velmi pročistím celé fórum. Kromě Relaxu, by vše ostatní mělo být věcné k danému tématu. Jinak se z toho stane (stává) nepřehledná džungle...Karel IV píše:Kvalitní přízpěvky, kvalitní hodnocení. Dnes jsem mu taky bodik přidal. Řekl bych, že je jedním z nejpracovitějších účastníků. Někdo jen kritizuje, on se snaží pomáhat. Shání materiál, doporučuje literaturu a jiný k tomu dává Malého Bobeše. Jsme v Čechách a dobrá snaha musí být po zásluze potrestána. Tak ať má alespoň nějaké uznání.Informoval mne Karel 11, že je mu velmi divné, jak rychle mu přibývá karma
re: Iv
Iv, má to význam ostať. nie len tu, kdekoľvek. ak odídu ľudia, ktorí majú okrem vedomostí aj cit, kto ostane? vymletí, nadutí kokoti? títo majú pomôcť nájsť ľuďom to, čo úprimne hľadajú? podobní vypytlanci sú všade. je však iba na každom z nás, či sa im podarí to, o čo im ide. otráviť a znechutiť tích, ktorí ešte nazabudli tvoriť. držím palce a prajem veľa síl a chuti pokračovať v začatej ceste. Jožo
- rival
- Pohlaví:
- Kontaktovat uživatele:
Parodie přezdívek...
Nelíbí se mi, když někdo pro pochybnou legraci paroduje něčí přezdívku. Viz noví uživatelé "GE WO, gewo·, G E W O".
Takže jsem všechny jejich příspěvky smazal a zákazal jim přístup na toto fórum. Obdobně budu postupovat i ve všech dalších případech.
Výše uvedení noví uživatelé si se mnou mohou domluvit změnu své přezdívky pomocí e-mailu: rival@upramene.cz
Takže jsem všechny jejich příspěvky smazal a zákazal jim přístup na toto fórum. Obdobně budu postupovat i ve všech dalších případech.
Výše uvedení noví uživatelé si se mnou mohou domluvit změnu své přezdívky pomocí e-mailu: rival@upramene.cz
- Iv
- Zasloužilý člen
- Dostal: 8 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Parodie přezdívek...
Myslím,že je to v pořádku.Demokracie není Bordel s velkým B,pokud někdo nechce ctít a vážit si jeden druhého a chce jen vyrábět parodie,tak ať se přihlásí třeba na fora,kde Kukačka a Sestřička jsou na běžném pořádku a kanál je jeich velký domov i s potkany.Ať se to líbí nebo ne,je to realita a slušnost se bránit bude,ikdyž momentálně to asi není IN.Rival píše:Nelíbí se mi, když někdo pro pochybnou legraci paroduje něčí přezdívku. Viz noví uživatelé "GE WO, gewo·, G E W O".
Naprosto souhlasím ,ale jsou tady bohužel i uživatelé kteří mají např panovnické jméno a doma počítačovou síť a jeden příspěvek za druhým jeRival píše:Nelíbí se mi, když někdo pro pochybnou legraci paroduje něčí přezdívku. Viz noví uživatelé "GE WO, gewo·, G E W O".
plný nafouklého sebevědomí a neschopnosti samostatné nové tvorby. Viz vlákno o ledničce. Moc bych za to nedal že toho šotouška má taky na svědomí. A pokoj si nedá až ho admin vypne..... Hodně lidí si na to zvykne, ale noví příchozí půjdou spíš jinam a To je určitě škoda.
- Mim
- Zasloužilý člen
- Dostal: 3 poděkování
Víte, mám Jirku rád, ale nevšiml jsem si neslušnosti k němu....Jsou to jen čtyři písmena.....Navíc se jaksi odmlčel...Nemá patent na nicky a každý by to poznal....tohle je špatně.....Můj názor....MimIv píše:Myslím,že je to v pořádku.Demokracie není Bordel s velkým B,pokud někdo nechce ctít a vážit si jeden druhého a chce jen vyrábět parodie,tak ať se přihlásí třeba na fora,kde Kukačka a Sestřička jsou na běžném pořádku a kanál je jeich velký domov i s potkany.Ať se to líbí nebo ne,je to realita a slušnost se bránit bude,ikdyž momentálně to asi není IN.Rival píše:Nelíbí se mi, když někdo pro pochybnou legraci paroduje něčí přezdívku. Viz noví uživatelé "GE WO, gewo·, G E W O".
Však ono to půjde!!!
- rival
- Pohlaví:
- Kontaktovat uživatele:
Mim píše:Víte, mám Jirku rád, ale nevšiml jsem si neslušnosti k němu....Jsou to jen čtyři písmena.....Navíc se jaksi odmlčel...Nemá patent na nicky a každý by to poznal....tohle je špatně.....Můj názor....Mim
Je pravda, že by to každý poznal a také souhlasím, že nikdo nemá patent na Nicky... Ale pokud dojde k tomu, že se během jednoho dne registrují tři uživatelé jejichž přezdívka se jistě ne náhodou skládá právě z těchto čtyř písmen a dokonce seřazených ve stejném pořadí. A podívam-li se na vybraný obrázek postavičky, který je navíc u všech tří uživatelů stejný... Tak v tom vidím jasnou provokaci.
Reagoval bych stejně, i kdyby se to přihodilo komukoliv jinému z fóra.
P.S. Jejich přezdívky jsem nevymazal, takže jsou stále v seznamu uživatelů, ale přístup na fórum mají odepřen. Dostanou ode mne informační e-mail, kde mi v odpovědi mohou vše osvětlit. Myslím, že můj postup je vcelku logický...
Tak tak Rivale, jsi admin na svém místě a velmi dobrým citem rozeznávat "náhodné" souvislosti.Rival píše:Mim píše:Víte, mám Jirku rád, ale nevšiml jsem si neslušnosti k němu....Jsou to jen čtyři písmena.....Navíc se jaksi odmlčel...Nemá patent na nicky a každý by to poznal....tohle je špatně.....Můj názor....Mim
Je pravda, že by to každý poznal a také souhlasím, že nikdo nemá patent na Nicky... Ale pokud dojde k tomu, že se během jednoho dne registrují tři uživatelé jejichž přezdívka se jistě ne náhodou skládá právě z těchto čtyř písmen a dokonce seřazených ve stejném pořadí. A podívam-li se na vybraný obrázek postavičky, který je navíc u všech tří uživatelů stejný... Tak v tom vidím jasnou provokaci.
Reagoval bych stejně, i kdyby se to přihodilo komukoliv jinému z fóra.
P.S. Jejich přezdívky jsem nevymazal, takže jsou stále v seznamu uživatelů, ale přístup na fórum mají odepřen. Dostanou ode mne informační e-mail, kde mi v odpovědi mohou vše osvětlit. Myslím, že můj postup je vcelku logický...
Všem ostatním: v kterémkoliv sportovním týmu, kde se má táhnout za jeden provaz nikdo nemá dvě stejná čísla dresů. Pokud není nově příchozí do týmu opravdu uznávanou osobností svými činy, měl by z vlastní pokory vzít "jiné" číslo dresu.
všude je a bude + a - . A mezi tím něco co má neskutečnou a nekonečnou sílu to měnit oběma směry, ale vždy k rovnováze. Jen to najít a umět použít (a nikdy nezneužít).....
- rival
- Pohlaví:
- Kontaktovat uživatele:
Nový vítr do plachet
Přátelé a kamarádi,
uzrál čas (a že jsem ho měl posledních pár měsíců opravdu velmi málo...) společně se pokusit udělat z tohoto fóra místo, kde se budeme setkávat s radostí a ve vnitřní pohodě. Rád bych pomohl vytvořit takové fórum, kde Ti, co vědí a mohou pomoci, rádi ostatním pomůžou a podělí se o své zkušenosti s těmi, kteří o to stojí. Jsme lidé, nikoliv stroje. Takže je jasné, že všichni podléháme emocím, které čas od času vzájemnou komunikaci vyostří. Ale jsme tu všichni dobrovolně a chceme něčeho pozitivního docílit. Víc hlav vždy víc ví... Ale musí fungovat vzájemná úcta a respekt. Bohatě to vystihuje staré pohádkové rčení: "Nad nikoho se nepovyšuj a před nikým se neponižuj."
Část tohoto fóra nese název Dílna. Zde by mělo být vše nad slunce jasné, ale bohužel není. A to by se dle mého názoru mělo změnit. Ač jsme pro řadu lidí snílkové a fantastové, měli bychom své pokusy a výsledky seriózně zdokumentovat. A to takovým způsobem, aby je kdokoliv šikovný s trochou píle a s určitými znalostmi dokázal zopakovat se stejným nebo aspoň podobným výsledkem.
Takže od Nového roku to zkusíme trošku jinak. Kromě jiného bude spuštěna soutěž, která má zatím pracovní název "Šumák roku". Každý, kdo dokáže postavit funkční elektrolyzér se bude moci této soutěže zúčastnit. Vyhraje ten, kdo bude mít nejlepší výsledky. Tedy nejlepší koeficient účinnosti ( http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?t=40&start=0 ) Odměnou pro vítěze bude 2008 Kč a zapsání do Síně slávy, která bude následně vytvořena. Další podrobnosti o soutěži budou včas zveřejněny.
Změn bude na fóru samozřejmě mnohem více... Určitě bychom si o dalších změnách mohli popovídat u Jeffa na malém podzimním setkání, které se plánuje zde: http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 5523#15523
A můžeme začít diskuzi o tom jak to zde vylepšit. A také o tom, zda se někteří z Vás nechtějí aktivněji zapojit do práce na tomto fóru. Ať už jako moderátoři nebo jakkoliv jinak. Pomyslené dveře jsou všem zájemcům otevřené dokořán .
uzrál čas (a že jsem ho měl posledních pár měsíců opravdu velmi málo...) společně se pokusit udělat z tohoto fóra místo, kde se budeme setkávat s radostí a ve vnitřní pohodě. Rád bych pomohl vytvořit takové fórum, kde Ti, co vědí a mohou pomoci, rádi ostatním pomůžou a podělí se o své zkušenosti s těmi, kteří o to stojí. Jsme lidé, nikoliv stroje. Takže je jasné, že všichni podléháme emocím, které čas od času vzájemnou komunikaci vyostří. Ale jsme tu všichni dobrovolně a chceme něčeho pozitivního docílit. Víc hlav vždy víc ví... Ale musí fungovat vzájemná úcta a respekt. Bohatě to vystihuje staré pohádkové rčení: "Nad nikoho se nepovyšuj a před nikým se neponižuj."
Část tohoto fóra nese název Dílna. Zde by mělo být vše nad slunce jasné, ale bohužel není. A to by se dle mého názoru mělo změnit. Ač jsme pro řadu lidí snílkové a fantastové, měli bychom své pokusy a výsledky seriózně zdokumentovat. A to takovým způsobem, aby je kdokoliv šikovný s trochou píle a s určitými znalostmi dokázal zopakovat se stejným nebo aspoň podobným výsledkem.
Takže od Nového roku to zkusíme trošku jinak. Kromě jiného bude spuštěna soutěž, která má zatím pracovní název "Šumák roku". Každý, kdo dokáže postavit funkční elektrolyzér se bude moci této soutěže zúčastnit. Vyhraje ten, kdo bude mít nejlepší výsledky. Tedy nejlepší koeficient účinnosti ( http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?t=40&start=0 ) Odměnou pro vítěze bude 2008 Kč a zapsání do Síně slávy, která bude následně vytvořena. Další podrobnosti o soutěži budou včas zveřejněny.
Změn bude na fóru samozřejmě mnohem více... Určitě bychom si o dalších změnách mohli popovídat u Jeffa na malém podzimním setkání, které se plánuje zde: http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 5523#15523
A můžeme začít diskuzi o tom jak to zde vylepšit. A také o tom, zda se někteří z Vás nechtějí aktivněji zapojit do práce na tomto fóru. Ať už jako moderátoři nebo jakkoliv jinak. Pomyslené dveře jsou všem zájemcům otevřené dokořán .
- rival
- Pohlaví:
- Kontaktovat uživatele:
Počitadlo a statistika návštěvnosti
Tak se Vám tak dívám na naše šestimístné počitadlo přístupů (vlevo nahoře pod logem) a zjišťuji, že jej budu muset promptně zvětšit na sedmimístné nebo se nám za chvilku vynuluje .
Při této příležitosti Vám sem pro zajímavost přikládám pár obrázků týkající se návštěvnosti. Data platí k dnešnímu dni. Tedy k sobotě 23.2.2008 10:55 hod.
Při této příležitosti Vám sem pro zajímavost přikládám pár obrázků týkající se návštěvnosti. Data platí k dnešnímu dni. Tedy k sobotě 23.2.2008 10:55 hod.
- rival
- Pohlaví:
- Kontaktovat uživatele:
Postřehl jsem, že někteří by rádi rozdávali pozitivní karmu častěji než jen jednou za hodinu. Takže jsem toto časové omezení upravil z jedné hodiny na jednu minutu. Dáte-li někomu karmičku, pak stačí počkat jen jednu minutu a můžete zase nadělovat.
Negativní karma je i nadále bloknuta. Ale... i s ní mám do budoucna určité plány. Ve stávající podobě se však neosvědčila.
Negativní karma je i nadále bloknuta. Ale... i s ní mám do budoucna určité plány. Ve stávající podobě se však neosvědčila.
- rival
- Pohlaví:
- Kontaktovat uživatele:
Zdraví
Vlakno "Zdraví" bylo z důvodu své důležitosti přesunuto do hlavní sekce hned pod téma "Lidé sobě".
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 1 poděkování