ahoj denny

,
uz jsi kvuli motolici take pomyslel na boreliozu ci jeji viry?
tyto take dovedou poradne zamotat, mnoho lidi ma tento vir v tele, ale ne u kazdeho se projevuje stejne
ja ho mam asi take, ale nikdy jsem nedelala rozbory v laboratori, ale dle ruznych priznaku, ktere se uvadi
bych to typovala,
jako dite jsem byla mnohokrat od klistete kousnuta, asi proto, ze jsem bydlela na venkove, kde se casto chodi do lesa na houby, ale i jinak tam kde je proste priroda je velka moznost
pokud nas kousne klistak jako deti, pak si deti vytvori lepsi protilatky a nemusi nam to delat potize stejneho druhu
mms podle mych zkusenosti zabere stejne nejlepe, nebot likviduje vse, tak jako dospele, mlade ci larvicky(zarodky) v tele
toto jenom muj nazor a pozorovani ucinku
take jsem zde psala co je dulezite vyrovnat energii v tele a to muzes udelat jedine jako v terapii systematicka konstelace rodiny, kde se podivas na nemoc z uhlu proc mam tyto potize, problem lezi nekde v minulosti rodicu nebo babicek, ale muze to jit i dale. rodinnou kostelaci tuto hladinu vyrovnas a tim se take neco zahoji. jinak zustane i nadale velky dusevni schodek a bude te to i nadale (zdravotni potize urciteho ci stejneho druhu) pronasledovat ci te to vzdy najde.
musime zahojit nejenom telo, take dusi a psychiku.
tot vse, nejen muj nazor,ale take zkusenost