Gabiko, všechno v pohodě, véřím že náš čas teprve přijde.Gabča píše:Ahojky,
asi jsem kladete důraz na něco, co jsem tam řekla až na druhém místě, vlastně jsem to celé nějak špatně vyjádřila: správně je to takhle....
nějak jsem ztratila poslední naději, že jsem vůbec schopná jistou svoji fyzikální teorii úspěšně interpretovat... už je to dlouho a úplně bez úspěchu. A já tu byla, prostě kvůli tomu... to mě hnalo. Poslední, co jsem zkusila bylo právě v té odpovědi Jimovi, těch pár řádků o odporu vody byla přesně ta moje teorie, takovej čistej nenásilnej extrakt. Ale nikdo si ani nevšiml drobné chyby v závěru ,
takže...
už mi to tu nějak víc bere než dává. Muselo to ven, bylo to možná ve zlosti, po tom co jsem to neúspěšně zkusila po dobrým vám naznačit, že jistě vzdělávejte se, hrajte si, ale musí to být zrovna tady? Tady, kde jste nám nadávali, ale přesto vše je vám tady i dlouho poté, co jsme s bukym pryč, tak dobře? Víte proč je vám tu tak dobře? Co jsme tu tak nastavili, co nás to stálo? Dohonilo mě to. Blbě napsaný, chybělo tam co proč a jak, jsem asi poděs, ale když už se to stalo tak nelituju, mám nárok na svoje blbý city.
To sem prostě celá já . Gillian snad zůstane, takže náhradu tu mám.
Vaše Gabča
Večírek na kterém jsou všichni za jedno, není večírkem