Kov píše:1. voda byla zneutralizovaná a proti vypuštění srajdy např. z myčky aut neškodná
V autoumyvarňach sú uzavreté kolobehy vody ktoré niesu (ani zo srandy) napojené na kanalizáciu. Použitá voda sa v kontinuálných neutralizátoroch a separátoroch čistí a takto reciklovaná sa novou vodou doplňa a používa znova. Vyseparovaný kal z vody (zmes rôzných zneutralizovaných uhlovodíkou spolu s prachom a hlinou) sa ani náhodou nevylieva do kanalizácie, spaluje sa pirolizou. Kove ver mi, občas naozaj nebýva odveci si u niekoho koho sa to priamo týka a ktorý naozaj vie o čom je v skutočnosti reč si svoje domnienky (v dnešnóm svete dezinformácii pre tých čo sa vyznajú to niekedy bývajú naozaj dosť "ťažké haluze" (

) čo niektorý "odvážlivci" s vážnou tvárou nadrzovku nemajú absolutne žiadný problém "zapotiť"...) aspoň ústne overiť...
Kov píše:2. to jsem měl ten kubík vody vypít?
Nie nemusel, stačilo to po troškách (tak do 100l/deň záleží od velkosti kompostu) vylievať do kompostu. Jemu by to neublížilo, balast obsiahnutý v téj vode by celkom v pohode ten kompost stíhal rozkladať a takto by si s tým nezasral ani tie spodné vody čo máš i ty pod pozemkom...
Kov píše:3. kecáš, že víš
Jo jo Bohumile, tvá víra tě uzdravila...
Kov píše:4. mám pod textem dodatek, který je speciálně pro tebe, tak to respektuj! Je tam i slovo prosím!!!!!!
Kove ak raz nastane ten čas v ktorom to "Dežo" čo v tom dodatku máš sa bude rovnať tomuto "deʒa vy", tak potom je naozaj dosť pravdepodobné že to o čom v tomto bode píšeš začne i u mňa dávať zmysel. Mimochodom, to tvoje "prosím!!!!!!" pri tvojom prístupe ktorý k okolitéj prírode ktorá je mimo hranice pozemku ktorý "vlasníš" si so svojou láskavosťou úmerne k sebe vlastnou strč do

. Výtaj v mojóm svete v ktoróm veci okolo nás sú nekompromisne tak ako sú, nie tak ako si myslíme že sú...