didzejnet píše: Ak mas material na prelozenie, nadejny material, dajme sa do toho - je par webov, kde sa da urobit nabor ludi ochotnych ist do toho.
Skusime to? CEZ OKNO by to urcite slo...
Podívej Dz,
Sám se tou problematikou zabývám už nějaký ten pátek. Jako příklad Ti uvedu, že jsem před pár lety došel na to jak obejít Lenzův zákon. Dal jsem to na pár skupin, zjistil, že nejsem první, doplníl jsem mou stránku o odkazy na tyto předešlé vynálezce (patenty) a nechal to být. Podívej se dnes na U tube, pár odkazů najdeš i ke konci vlákna Magnetické motory tady U Pramene, kolik se vyvrbilo poslední dobou lidí, kteří tam předvádí právě bez Lenzové generátory. Pár lidí se videům podivilo zde, tak jsem mou originální anglickou verzi zjednodušil a zpolopatičtil a dal to sem v češtině. Najdi si ve hledání vlákno Lenzův zákon.
Velice zajímavým úkazem je, že všichni, se kterými jsem to trochu probral a poradil, zmizeli beze stop z mého horizontu a ani se neobtěžovali mi říct, jak jejich pokusnictví dopadlo, nebo děkuji. Jakse říká zde, "Žádná odpověd', dobrá odpověd'." Jeden každý z nich zmizel z Free Energy diskuzí a začaly se ukazovat na netu výsledky.
Takže, co vlastně chceš vymýšlet a překládat? To naprosto nejjednodušší elektrické zařízení, alespoň o kterém já vím, je dávno venku a bez vytrubování o vědeckých schopnostech "bývalých státních zaměstnanců" jako Bearden a jeho
možná jakž takž funkční, ale určitě naprosto prakticky bezcenný a zavádějící MEG, což je v podstatě to, o co mi šlo v první řadě.
S laskavým pozdravem, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.