Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

MMS a rakovina

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: MMS a rakovina

Příspěvek od poota »

Právě tohle je jejich metoda:
- pacientovi se řekne, že operace je nutná a bez ní je šance mizivá
a) - histologie ukáže, že nádor byl zhoubný - pacientovi se řekne, že měl štěstí že ho ještě mohli zachránit - a vzhledem k tomu, že netuší že ho čeká ještě ozařování a chemoterapie, tak má i radost
b) - histologie ukáže, že nádor nebyl zhoubný a operace tudíž byla zbytečná nebo aspoň předčasná - pacientovi se řekne, že měl štěstí že to nebylo nic nebezpečného - a vzhledem k tomu, že ho nenapadne že ho tím pádem zbytečně strašili i kuchali, tak má i radost

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
vokoun
Zasloužilý člen
Dal: 601 poděkování
Dostal: 192 poděkování

Příspěvek od vokoun »

:? do operace bych v žádném případě nešel :enaughty: a nikomu bych o daném problému ani náhodou neříkal :enaughty: v tomto případě razím heslo když nic nevím tak se ničeho nebojím :epray: ale berte to jako jenom můj názor a nic víc :bye:

iva.tri
Nový člen

Příspěvek od iva.tri »

Prosím poraďte mi někdo. Můj manžel 47 let onemocněl letos rakovinou penisu. Prodělal brachoterapii a chemoterapii. V průběhu léčby mi lékaři sdělili, že našli ložiska i v levém třísle a malé pánvi. Podstoupil odstranění obou třísel. V létě jej propustili domů s tím, že léčba byla úspěšná. Pár týdnů byl opravdu "fit". Další kontrolu jsme měli naplánovanou na pár dní před Vánoci s tím, že jde o rutinní kontrolu. Jenomže manžela začala pobolívat kyčel, tak jej odeslali k ortopedovi a ten "vybádal", že má díky brachoterapii artrózu kyčle III. stupně. Manžel skoro přestal chodit, bolely ho už obě nohy, pak se přidala pneumonie. Onkolog prohlásil, že to je běžné po tak těžké léčbě. Jenomže bolesti se stupňovaly a proto jej znovu přijali na onkologii. Před týdnem mi oznámili, že má metastázy nejen znovu v pánvi, ale i ve svalech a zánět plic se nedá vyléčit, protože jej dusí metastázy. A že tady už nic nepomůže. Vzala jsem jej domů a od známých začala s přípravou léčby MMS. Jenomže jsem dostala návod na léčbu CDH. Jsem v této oblasti naprostý laik a třebaže mám informací hodně, přečtenou knihu, nejsem z toho moc chytrá. Manžel je 24 hodin napojen na morphinovou pumpu a navíc užívá Augmentin. Prosím, není zde někdo, s kým bych se mohla radit nejen o dávkování, ale i o tom, jestli mu vůbec podávat ty antibiotika. A taky o jídelníčku atd. Děkuji předem.

sisa
Zasloužilý člen
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Příspěvek od sisa »

Ivo, napište uživateli pod nickem Batles, ten vám poradí, co a jak dál.

iva.tri
Nový člen

Příspěvek od iva.tri »

Ahoj, nevíte kde seženu hydrogensíran sodný? Potřebuji ho k přípravě CDH.

Bobina
Zasloužilý člen
Dal: 127 poděkování
Dostal: 221 poděkování

Příspěvek od Bobina »

já ho mám a pošlu jestli chceš.Napiš sz :)

Kov
Zasloužilý člen
Dal: 90 poděkování
Dostal: 194 poděkování

Příspěvek od Kov »

Tak bych sem jen hodil informaci jak se vyvíjí situace s mojí maminkou po operaci nádoru v hlavě, jak jsem psal výše. Protože byl nádor veliký,operace trvala asi 7hodin. Přestože neměla nikdy problém se srdcem, tak jí prý začal kolabovat krevní obě tak, že prý nemohli operaci dokončit v klidu a podle plánu. Nicméně toho tumoru dostali ven asi 80%,což je prý dobrý výsledek a ten zbytek by tam neměl vadit. Po operaci zkoumali proč jí selhával oběh a zjistili,že má střední až středně těžkou srdeční vadu! Vadnou chlopeň, která se za celý život neprojevila...? Nechápu, že když musela tři týdny čekat na operaci, že jí neudělali pořádné vyšetření. Prý pokud nejsou indicie, tak se větší vyšetření nedělá a to menší to neodhalí. Měli ji po operaci za jeden až dva dny probrat,ale stav krevního oběhu dovolil přejít do pomalého probouzecího režimu až po třech dnech-v pátek. Dnes je neděle a maminka leží na aru, nereaguje a jen občas pohne nohou či rukou. Dnes jsem za ní byl, mluvil na ni, a vůbec není jasné jestli něco (nebo mě )vnímá nebo jsou to jen ,,tiky" z mozku. Je to děs, mám strach, že nám lžou a je mi z toho na nic.

kachna
Zasloužilý člen
Dal: 419 poděkování
Dostal: 437 poděkování

Příspěvek od kachna »

Kov píše:... Je to děs, mám strach, že nám lžou a je mi z toho na nic.
Kove, chápu tě a rozumím tvým pocitům i obavám. Dělali jste to, co jste považovali za nejlepší, doktoři snad taky. Jestli má maminka chuť a vůli žít, stanou se zázraky. Jestli ne, nepomohlo by jí nic. (Tohle jsme se nikdy nenaučili respektovat a nemůžeme se s tím smířit.) Držím palce, aby vše dobře dopadlo!
kachna

Nepotřebuješ věřit každé myšlence, která tě napadne!
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Kov píše:.. mám strach, že nám lžou ...
Samozřejmě že "lžou", ale rozhodně ne ve všem a pokud ano, tak ve většině z toho "lžou" nevědomky, což je součást jejich vzdělání. Když řeknou, že jejich postup je ten nejlepší a nebo jediný možný, tak jsou o tom skutečně přesvědčení. Když řeknou, že udělají všechno, co je v jejich silách a možnostech, tak nejspíš mluví pravdu, - atd.
Takže ono to s tím jejich lhaním není zase až tak jednoduché.
Myslím, že o vědomém lhaní a podvádění lze s klidným svědomím mluvit u farmaloby, která řídí z hlediska svých zisků celé vzdělávání lékařů a striktně jim předepisuje, co smějí a co ne.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
sisa
Zasloužilý člen
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Příspěvek od sisa »

Kov, mamince držím palce a mohu tě ujistit, že vnímá. :-)
Lidé, co byli v kómatu a probrali se, vypověděli, že mysl měli jasnou, jen to nemohli dát okolí na vědomí.

Kov
Zasloužilý člen

Příspěvek od Kov »

Mamka ovládá jen trochu hlavu, oči a snaží se něco zašeptat. Nemá zuby, o to je to horší aspoň něčemu porozumět. Na pokyn-odkašlejte si- zakašle a vyplivne hleny, na požádání slabě stiskne pravou ruku a ještě slaběji levou. To je vše co ovládá. Dostala nevím z čeho ,,infekční průjem" tak má z konečníku vyvedenou hadičku, která ale špatně těsní, tak je z podpeřiny cítit hrozný zápach. Včera jsem z pohybu úst a šeptání vyrozuměl první souvislé slova: ,,že jsem si já kráva nechala vrtat do hlavy" a po chvilce dál jsem vyrozuměl jen jedno slovo,, umřela" Souvislost se nabízí sama...To ukazuje asi na nejhorší variantu. Myslí, ale nemůže nic ovládat. S jakým pocitem jsem šel z nemocnice nemusím asi popisovat. Nechci být pesimista,ale mám obavu, že se ovládání těla nedá dohromady.

Bobina
Zasloužilý člen

Příspěvek od Bobina »

Kove jak se daří mamince?už je na tom lépe?

Kov
Zasloužilý člen

Příspěvek od Kov »

Bobina píše:Kove jak se daří mamince?už je na tom lépe?
Včera jsem za ní došel,doktor si mě vzal před návštěvou bokem a prý abych si sednul(to jsem věděl,že je zle)říkal,že ji museli uvést do umělého spánku,protože se jí rozšířil po těle další zánět, který lékama nezvládají. Prý se jí na jedné straně tvoří tromby,na druhé straně má různé drobné krvácení. Prý se to dá popsat jako že se jí zbláznila krvetvorba. Prý jí ,,něco" do krve doplňují,ale že to moc nepomáhá. Dnešní informace je, že čekají na nějaké výsledky, že zánět postupuje dál do těla a napadá další orgány,že situace je velmi špatná. Jinými slovy-moje maminka umírá... :cry:

Bobina
Zasloužilý člen

Příspěvek od Bobina »

To je mi moc líto Kove.Budu vám držet palce

Cina
Zasloužilý člen
Dal: 22 poděkování
Dostal: 213 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cina »

Kov píše:
Bobina píše:Kove jak se daří mamince?už je na tom lépe?
Jinými slovy-moje maminka umírá... :cry:
Ještě je jedna naděje nechat nitrožilně zavéct vitamín C.
Už se to u nás praktikuje.Dá se to vyhledat na netu,kde se to provádí.Zkus promluvit s lékařem.
--------------------------------------------------------------------------------
Ještě včera jsem byl chytrý, proto jsem chtěl změnit svět. Dnes jsem moudrý, proto měním sám sebe.

Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“