Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět

Jste šťastným hostitelem nějakého parazita?

ano - mám, zjistili mě ho/je
190
34%
nevím, ale mám podezření
233
42%
to vůbec netuším
97
18%
vím naprosto jistě, že nemám
11
2%
měl jsem, už nemám
8
1%
...ani jedno, jiná odpověď
13
2%

Celkem hlasů: 552

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: p. Bláhová

Příspěvek od Palo »

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Joy
Stálý člen
Dostal: 1 poděkování

p. Bláhová

Příspěvek od Joy »

Dakujem.

nadsenec
Nový člen

Hulda Clark

Příspěvek od nadsenec »

Tak tady bych se rada podelila o zkusenosti s likvidaci parazitu.Po tom co jsme se dozvedeli,ze tatka ma rakovinu,tak behame po internetu a hledame alternativy.Koupili jsme cistici kuru na parazity,na ledviny a jatra od Huldy Clark.Manzel prohlasil,ze ty parazity zkusi taky.Ja jsem zacala az 3 dny po nem.U manzela to probihalo jako podle citanky. Na zachod se presouval zrychlenym krokem.Po 14 dnech dostal ukazkovou chripku a na druhy den ho bolelo bricho.Bohuzel nemolh pouzit MMS ,protoze to doslo a nove bylo na ceste.Kdyz jsem mu rikala at se podiva co z neho vychazi,tak rikal, ze se v tom rypat nebude,ale na konci si dal rict .Na vode plavalo neco jako pulmesic s jednou stranou utrnutou.Namitala jsem, ze to muze byt platek zampionu ze sendvice, ale pry to bylo kozene a nedalo se do toho pichnout. Tak nevim. Vysledek je,ze je nadsenya dalsi step budou jatra a ledviny.
Se mnou to bylo horsi;ja jsem postupovala uplne stejne. Dokonce jsem prestala pit kafe,ze to pry muze zpusobovat prujem,Pak jsem ho zacala pit,abych si vubec na zachod zasla. To se podarilo az po caji ze senneho listu.Rano jsem mela pujem, bolest hlavy,bolest v krku a pocit,ze jsem v noci hazela s lopatou.Nastesti dorazilo MMS,tak jsem vecer konecne naredila 5 kapek pridala MSM a kloktala.Docela fest me picha pod pravym zebrem a vcera se pridalo i zebro leve,ale jen mirne.Dneska jsem to skoncila a mam pocit, ze u me se to nejak nevyplatilo.Rozhodne ted bude nasledovat ocista strev(az sezenu v USA soupravu na klystyr).A pak se pustim do jater a ledvin. Jen bych se prosim Vas chtela ubezpecit, ze ty ocisty jsou opravdu bezpecne.Nejsem padavka, ale v pripade, ze se nejaky kamen sprajcne(cetla jsem, ze je to silena bolest),jak si muzu sama pomoci od bolesti?Manzel se vraci kvuli tatinka domu a kolem me bydli sami mexikani, kterym bych asi tezko vysvetlovala co mi je. Kdyz zavolam 911,tak me to procisti konto.Prosim jen kratke ubezpeceni.Dekuji Jana

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Hulda Clark

Příspěvek od Palo »

nadsenec píše:...na vode plavalo neco jako pulmesic s jednou stranou utrnutou...
No holka, je celkem možný, že to byla právě ta motolice, o které se tady tak rádi bavíme jako o důvodu rakoviny ;)

Taťka se už může na všechno vykašlat, už jen odkyselit organizmus a bude OK ;)

Ehm... Motolic někdy bývá v těle víc, takže předpokládám, že měl kůru, zvládající komplet zažívací trakt...

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Hulda Clark

Příspěvek od Palo »

nadsenec píše:Jen bych se prosim Vas chtela ubezpecit, ze ty ocisty jsou opravdu bezpecne.Nejsem padavka, ale v pripade, ze se nejaky kamen sprajcne(cetla jsem, ze je to silena bolest),jak si muzu sama pomoci od bolesti?
No na jaterku budeš potřebovat glauberku nebo epsomku. Pak olej a grep. A hodně teplou (ne horkou) flašku na bok... Když se Ti náhodou šprajcne kameň, tak dej další glauberku či epsom a zahřej bok víc. Pokud ani to nepomůže, pak už pomůže jen kudla, ale pravděpodobnost poslední varianty je prakticky nulová ;)

nadsenec
Nový člen

Dik Palovi

Příspěvek od nadsenec »

Ahoj Palo, motolice bylo prvni co me napadlo.Jen bych nechtela, aby tady doslo k omylu. Tu kuru na parazity bral muj manzel a na rakovinu onemocnel jeho otec.Pro neho jsme koupili hromadu leku.V posledni dobe nedelame nic jineho nez ze sedime u pocitace a hledame vsechny mozne cesty na jeho vyleceni.Opravdu ocenuji tohle forum,protoze neni nad vlastni zkusenost a taky je tady hodne odkazu,kde co najit a tak se dostat k dalsim informacim.S manzelovym odletem jsou taky problemy,protoze na Islanu funi sopka.Ale let je na pondeli,tak doufam, ze se do te doby vsechno uklidni.A pak budu vedet vic. Doma v cechach pry vladne pohrebni nalada.
Jeste bych se vratila k te parazitove kure. Brali jsme pelynek,hrebicek a oresak.Kura trvala 18 dni.Nevim jestli tyto info maji nejakou hodnotu,ale oba s manzelem jsme po startu citili jako by nas nekdo namazal tygri masti.Manzel mel jeden den jednu ruku jak u ledu a druhou horkou.U me byva normalni, ze mam nohy studene,ale ted jsem mela studene jen konecky prstu. Stridaly se stavy horka a zimy. U me to oblevani horka jeste funguje do dnes.Taky jsem premyslela o te jaterni kure;od 40 ti let mam problemy s akne. Nic dramatickeho.Ale ted se to strasne zhorsilo.Doufam, ze po vycisteni jater se ztrati i ty pupinky na cele.Na cisteni pleti mam aktivovane 4 kapky MMS a pridavam k tomu jeste DMSo.Taky 3 kapky(priznam se, ze to DMSO mi neni uplne jasne) a jste k tomu zobu 2x denne500mg MSM.Dsmo taky davam do koupele (samozrejme s MMS).Ale nevidim zadne zmeny. Nejvice me deprimuje, ze manzel shodil 2 kila a na me to funguje naopak. Ale ono se to snad podda. Dekuji ti za ujisteni, ze tu jaterku preziju. Epsonku nakoupim do foroty.Dobrou vsem (vlastne pekny den).Jana

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Dik Palovi

Příspěvek od Palo »

No, vypadá to, že nějakou tu motolici má každý druhý a každý třetí má víc jak jeden druh motolice... Jak to vypadá, tak motolice musí dorůst alespoň do 10. let svého života (dožije se údajně dvacet let) a ještě do těla musí přijít alespoň nějaké ty výpary z ředidel, aby motolice došla do posledního vývoje, kdy způsobuje rakovinu. Takže pokud měl manžel motolici, tak minimálně oddálil rakovinu, která by se u něho MOHLA projevit třeba za 5 let. Poslední informace ukazují, že MMS1 na rakovinu vesměs nepomáhá. Troufl bych si tvrdit, že jediné, co by mohlo pomoci na rakovinu, pokud jde o MMS1, tak moje slavná "turboklára". Tzn. 6 kapek po půl hodinách dokud to uživatel snese. Musí dojít k průjmu, jinak to nepomůže.

Spíše bych ale doporučil MMS2. Tím bych začal. Ze začátku jednu tobolku denně a pak zrychlovat, co uživatel snese.

Jak MMS1, tak MMS2 je levnější a rychlejší než jakákoliv antihelmintika (ořešák apod.) v tomto případě. Pokud dáváte pozor, co leze z těla, pak budete brzy vědět, jestli jste na příčinou rakoviny vyhráli.

Na finále rychle odkyselit organizmus, aby se rakovina brzy "zatáhla".

Jinak taky platí pravidlo, že čím je víc motolic v těle, tím je rakovina rychlejší. Takže pokud je rakovina hodně rychlá, pak se neradovat u první motolice...

Batles
Zasloužilý člen
Dal: 284 poděkování
Dostal: 709 poděkování

Poslední informace............

Příspěvek od Batles »

Palo píše:Poslední informace ukazují, že MMS1 na rakovinu vesměs nepomáhá.
Ahoj Palo,
Trochu jsi mne zneklidnil výše citovanou poznámkou. Je to asi 14 dní, co jsem někde tady na fóru dal příspěvek, jak jsme se synem podle kompletního vyšetření rakovinu porazili pomocí MMS 1 a MMS 3 bez chemošky a ozařování.
Prosím tě, jaké poslední informace máš na mysli?
Hezký den všem.

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Poslední informace............

Příspěvek od Palo »

Vy jste dali MMS2 - tedy v kombinaci s MMS1 (MMS3), to věc mění ;) Je to tak, ne?

Batles
Zasloužilý člen

MMS 3

Příspěvek od Batles »

MMS 3 jsme použili až posledních 10 dní. 20 dní před tím pouze MMS 1.
A díky za rychlou odpověď.

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Poslední informace............

Příspěvek od Palo »

Batles píše:Prosím tě, jaké poslední informace máš na mysli?
Vím o jednom případu, kdy pouze při braní MMS1 a to ještě v menších dávkách vůbec nepomohlo. Navíc MMS1 se nedostane se tak daleko, aby došlo k vybití motolice, způsobující rakovinu. Ta je v naprosté většině zažívacím traktu, při problému s rakovinou - to je neuvěřitelné štěstí, protože tam se můžeme s něčím dostat! Tedy MMS1 se dostane tak leda do půlky tenkého střeva, pak jde do těla a dál už nejde taková síla, která by vybila motolici.
Sám jsem dal 20 kapek MMS a přesto mi v tlustém střevě zbyly minimálně dvě motolice, kterých jsem se zbavil až klystýrem s MMS.

Ono by v podstatě MMS1 na rakovinu šlo, ale určitě to nepůjde obyčejným užíváním. Jedna možnost je udělat "turbokláru" v kombinaci s klystýrem s MMS. Tady je skoro stoprocentní šance, že to vybije většinu motolic, tzn. minimálně snížení šíření rakoviny, možná na hranici, kterou už imunitní systém zvládne.

Jako druhá varianta je za pomocí Epsomské soli - čtyři polévkové lžíce do 0,5 litru, pozvolna popíjet až se dostaví průjem. Pak tělo nekonečně prolévat vodou s MMS. MMSka jen tolik, aby bylo možné tělo stále prolévat. Ze začátku bych dal 2 kapky na půllitr a klidně u toho zůstal. Kdo snese víc, dá víc... Případně semtam dát ještě Epsom...

A píšu to pořád - jak se zbavíte rakoviny nebo klidně i při ní je nutné odkyselovat organizmus ;)

Batles
Zasloužilý člen

MMS

Příspěvek od Batles »

Díky moc, perfektní vysvětlení!

milda
Zasloužilý člen
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

ZENTEL

Příspěvek od milda »

Zdravím vespolek.
Na Salvii mi byla opakovaně nalezena motolice v játrech a slinivce. Zřejmě nepomáhá MMS 1, ani 2, nepomohl ani zapper. Takže se musím dát do "práškování".
Přístroj vybral jako nejlepší variantu Zentel-Albendazol.
Kdo poradí, kde je momentálně k mání?

Craft
Zasloužilý člen
Dal: 34 poděkování
Dostal: 241 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Batles

Příspěvek od Craft »

Kloubouk dolů Batlesi, pročítal jsem si tebou perfektně sestavený léčebný protokol a očividně jsi nic neponechal náhodě. Bylo by dobré, kdyby byl tady někde připíchnut, aby byl rychleji k nalezení. Mnoho lidí si totiž myslí, nasadím pouze MMS nebo KS a je to, což si myslím je právě mnohdy důvodem neúspěchu nebo pouze částečného zlepšení. Dle mě hlavní roli sehrálo to udržování zásaditosti v těle, což by mělo také účinnost podávaných preparátu výrazně zesílit a ten Dologran taky zásah do černého, protože jsem zjistil, že na zásaditost je ještě lepší než tady ve foru uváděná zásaditá směs. Takže blahopřeji a doporučuji v té udržovací zásadité kůře ještě nějakou dobu pokračovat.

BTW: Tvůj nick je mi nějaký povědomí, nepohyboval jsi se náhodou před nějakým časem na doktorce v tématu o zapperu?
Naposledy upravil(a) Craft dne čtv 22 dub 2010 12:32, celkem upraveno 1 x.

Craft
Zasloužilý člen
Dal: 34 poděkování
Dostal: 241 poděkování
Kontaktovat uživatele:

ZENTEL

Příspěvek od Craft »

Předpokládám, že tím zapperem byl asi Ravo. U toho MMS je problém ten, že trvá poměrně dlouhou dobu, než na ty větší potvory dosáhne. Ten klystýr s MMS1, který tady prosazuje motolicebijce Palo bude nejrychlejší cesta. Volně Zentel nikde nekoupíš a pokud by jsi měl recept, tak už v ČR taky ne, protože se dle informací přestal u nás již prodávat. Zkus ale napsat SZ na nick Dasena, mohla by ti s tím Albendazolem pomoci.

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“