Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace
-
- Stálý člen
- Dostal: 16 poděkování
Ahojte!!!
Tak som skončila ďalšiu očistu pečene a nič, žiadne kamienky ani blato (ako sa to hovorí) len zelená voda zo mňa na druhý deň vytekala. To spravil asi ten olivový olej a možno vyšlo trochu žlče ale inak nič.
Chcem sa veľmi poďakovať Azulke, lebo mňa tiež pečeň prestala pichať po tej Lichořeřišnice ( u nás sa to tuším volá Kapucínka alebo tak nejak). Objednala som si to ešte pred očistou a keď som 15.3. ukončila očistu tak ma tam stále pichalo. Ešte v ten deň som si dala Kapucínku-medicínku ,a na druhý deň večer teda 16.3. už ma nič nepichalo. Odvtedy ma pod rebrom nebolí nepichá, nevŕta proste nič. Skvelý pocit. Vrelo doporučujem každému, kto má podobné príznaky ako mi s Azulkou. A tá gemmoterapia s bylinkami je fakt dobrý štartér po MMS-ku. Človeka tie tinktúry povzbudzujú a tonizujú organizmus. Vynikajúce.
Chcem sa veľmi poďakovať Azulke, lebo mňa tiež pečeň prestala pichať po tej Lichořeřišnice ( u nás sa to tuším volá Kapucínka alebo tak nejak). Objednala som si to ešte pred očistou a keď som 15.3. ukončila očistu tak ma tam stále pichalo. Ešte v ten deň som si dala Kapucínku-medicínku ,a na druhý deň večer teda 16.3. už ma nič nepichalo. Odvtedy ma pod rebrom nebolí nepichá, nevŕta proste nič. Skvelý pocit. Vrelo doporučujem každému, kto má podobné príznaky ako mi s Azulkou. A tá gemmoterapia s bylinkami je fakt dobrý štartér po MMS-ku. Človeka tie tinktúry povzbudzujú a tonizujú organizmus. Vynikajúce.
- Vinc
- Stálý člen
- Dostal: 8 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Paraziti ..
Hance: Já jsem vzal 2-0-0, jak mi to poradila pí Bláhová. Asi to byl asi kobercový nálet a podle toho byla i reakce. Je to nápor na vylučování a ty mršky se holt cpou někde u východu a mají tam ouzko. Takže je to asi jako se zácpou. Ta taky někdy bolí Jinak těžko radit. Pak jsem zkusil praziquantel a to bylo zase: za 2 hoďky bolení hlavy (ale pěkné), jinak já nevím co je bolest hlavy, studené nohy asi do hodiny a za 6 hodin začala bolet moje ledvinka. Byla to skoro kolika, protože mě bolel každý krok. Takže dalších 12 hod.v horizontální poloze pod duchnou
- hanka
- Zasloužilý člen
- Dal: 812 poděkování
- Dostal: 875 poděkování
Re: Paraziti ..
Doteďka jsem si myslela, že ho nevezmu, protože pořád nejsem fit. ...Právě před minutou jsem ho ale polkla - děj se vůle Boží...
Držte palce .
Držte palce .
Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
Marlenko
Zdravím Marlenko, no to mám velikou radost že ti ta lichořežišnice-kapucínka zabrala.Mě taky, velmi, teď jsem si koupila pro sichr další balení. Očista se mi zadařila dobře, vltavínků bylo asi deset velkých a spousta malých. Po velikonocích si dám další kolo a manžel říkal že do toho půjde taky. Časem přidám i další očisty podle Cingroše, když už to mám tak pěkně nastartováno:O). Klystýry dávám běžně, s tím problém není. Jo ještě takový postřeh, ta glauberova sůl u mě žadný průjem nespůsobila. Po třetí dávce jsem vltavínům pomohla ven klystýrem a čtvrtou už jsem nedala.
- hanka
- Zasloužilý člen
Zentel.
Zbytečné strachy, je to dobrý, už by neměly být větší potíže - jestli bude herx-reakce, to se uvidí zítra .hanka píše: Doteďka jsem si myslela, že ho nevezmu, protože pořád nejsem fit. ...Právě před minutou jsem ho ale polkla - děj se vůle Boží...
Užití praziquantelu si ale hooodně rozmyslím, Vinci .
Poučení: Při užívání Zentelu raději nejíst tučné jídlo - opravdu se účinek několikanásobně zvýší!
-
- Starší člen
- Dal: 12 poděkování
- Dostal: 27 poděkování
Palo..MMs klystir
Palo ahoj, viem ze klystir s MMS tu uz bol preberany, ale neviem to najst. Mna by zaujimalo vramci "odcervovania" kolkokrat si asi klystir s mmskom uzival a v akom casovom rozmedzi (kazdy druhy den, alebo raz za tyzden?) a kolko kvapiek cca? Diky
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Palo..MMs klystir
Klystýr s MMS stačí jedenkrát - vyčistil jsem střeva vodou a pak aplikoval aktivované trochu zředěné MMS s tím, že jsem to pak rozehnal vodou...
Opakoval jsem to za týden a nic tam nebylo/nezbylo - bylo to perfektně vyčištěné Takže pokud MMS nebereš střevy, pak stačí opakovačka dle libosti - za měsíc, za půl roku - jak je libo
Opakoval jsem to za týden a nic tam nebylo/nezbylo - bylo to perfektně vyčištěné Takže pokud MMS nebereš střevy, pak stačí opakovačka dle libosti - za měsíc, za půl roku - jak je libo
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
- hanka
- Zasloužilý člen
Moje zkušenost s odčervením Zentelem.
Mám za sebou 3 dny s Zentelem, braným 1-0-1. První a druhý den jsem popsala výše. Dneska bych to shrnula. Třetí den byla přes den únava a jakási nervozita, kterou jsem připisovala únavě. Večer po ulehnutí neobvyklý klid a ticho v těle, chci si ho vychutnat, ale psychicky jsem nevím proč nespokojená a nemohu usnout. Když se mi to konečně podařilo, probudila mě ve 2,30 hod. silná Herx-reakce, byla jsem nemocná snad všude, hlavně průdušky, silný kašel, suchá rýma, uši, hlava, tělo v ohni, srdce zase dostává zabrat, úlevu přineslo KS, které jsem držela v ústech (protože jsem ho měla málo a musela jsem s ním šetřit). Za hodinu bylo líp a usnula jsem.
Ráno jsem se probudila v pořádku, bolí jenom pravá ledvina, ale dá se to vydržet. Co mě ale překvapuje nejvíc, v celém těle cítím úplný KLID, jako po užití nějakých farmak !
Zcela evidentně se teprve třetí den likvidovaly "větší kousky" parazitů i jinde v tělě, proto jsem si užívání Zentelu prodloužila ještě o 1-2 dny, aby dosáhl co nejhlouběji do těla. Že se bude po odčervení něco dít, jsem předpokládala, ale že dojde zlikvidováním parazita(ů) až k takové úlevě, jsem nečekala !
Ráno jsem se probudila v pořádku, bolí jenom pravá ledvina, ale dá se to vydržet. Co mě ale překvapuje nejvíc, v celém těle cítím úplný KLID, jako po užití nějakých farmak !
Zcela evidentně se teprve třetí den likvidovaly "větší kousky" parazitů i jinde v tělě, proto jsem si užívání Zentelu prodloužila ještě o 1-2 dny, aby dosáhl co nejhlouběji do těla. Že se bude po odčervení něco dít, jsem předpokládala, ale že dojde zlikvidováním parazita(ů) až k takové úlevě, jsem nečekala !
-
- Stálý člen
- Dostal: 16 poděkování
Klystýr a narušená vaginálna flóra.
Po poslednej očiste pečene sa mi stalo ,že som dostala silný gynekologický zápal.
Lekár mi po prezretí dal na to antimykotiká. Nepovedala som mu ,že som si robila trikrát klystýr.Ten nábeh na mykózu som mala už aj minule.
Chcem sa spýtať ,či ženská časť tohto fóra nemá s tým problém a či to nie je vtom ,že klystýrom sa vlastne vymláti aj dobrá bakteriálna flóra a potom sa telo horšie bráni?
Nikdy som nemala problém s gynekologickými zápalmi ,až teraz keď som začala s aplikáciou klystýrov.
Teraz som doužívala antimykotiká a dávam si na noc čípky s laktobacilmi.
Vôbec to nechápem ,lebo hneď po očiste som si dávala probiotiká aj zakysanky, ale asi si klystýr nebudem môcť robiť, čo je veľká škoda, nakoľko vyčistené črevá to je super pocit. Ale po tejto skúsenosti neviem,neviem.
Lekár mi po prezretí dal na to antimykotiká. Nepovedala som mu ,že som si robila trikrát klystýr.Ten nábeh na mykózu som mala už aj minule.
Chcem sa spýtať ,či ženská časť tohto fóra nemá s tým problém a či to nie je vtom ,že klystýrom sa vlastne vymláti aj dobrá bakteriálna flóra a potom sa telo horšie bráni?
Nikdy som nemala problém s gynekologickými zápalmi ,až teraz keď som začala s aplikáciou klystýrov.
Teraz som doužívala antimykotiká a dávam si na noc čípky s laktobacilmi.
Vôbec to nechápem ,lebo hneď po očiste som si dávala probiotiká aj zakysanky, ale asi si klystýr nebudem môcť robiť, čo je veľká škoda, nakoľko vyčistené črevá to je super pocit. Ale po tejto skúsenosti neviem,neviem.
-
- Starší člen
Re: Klystýr a narušená vaginálna flóra.
Marlenka, ja s tym mam problem pri klystyre s citronom. MMS klsystir som neskusala a s urinou iba raz, ale tam som ten problem nemala. S citronom som klytstir uz robila minimlane 15 krat a stale sa mi zhorsil ci uz crevny alebo gynekologicky problem tykajucisa pliesni. Partykova tusim doporucuje brat viac laktobacilov pri klytsire . teda asi predpokalda ze to narusi prirodzene prostredie. Za polemiku by stalo, co je to tak aj s urinovymi klystyrmi. Mne ale to uzivanie laktobacilov velmi nezabera, ja si potom davam sice aj to, ale oregano olej a kokosovy olej a uplne musim vynechata akelkolvek sladke, kym
s a to ako tak neustali . Teda ... moja skusenost. Na MMs klystyr sa ale chystam, kvoli parazitom...
s a to ako tak neustali . Teda ... moja skusenost. Na MMs klystyr sa ale chystam, kvoli parazitom...
-
- Starší člen
Pre Crafta ... PH mocu
Craft ahoj , prave citam knizku od : Peter Jentschura, Josef Lokhamper : Zdravi diky odkyseleni a vylouceni skodlivin.
" Optimalni hodnota ranni moci by mela byt samozrejme kolem 7, 35pH, teda taz jako u krve. Takova hodnota by pak znamenala, zeje latkova vymena, co se tyce hospodareni s kyselinami a zasadami, absolutne v poradku, zdrava, a nemusi tak vylucovat ani prebytecne kyselniny ani prebytecne zasady. Jelikoz z vlastniho rozpadu bunek vznika kyselina mocova a ze svalove cinnosti kyselina mlecna, ale i kyselina uhlicita, lze za OPTIMALNI povazovat hodnoty rozmedzi medzi
7, 0 az 6, 5 pH"
" Hodnota moci zdravych a materskym mlekem zivenych kojencu se pohybuje mezi 8,0 a 8,5pH. Velmi pravdepodobne meli lide kdysi davno v prubehu sveho dlouheho vyvoje pH hodnotu moce stejnou jako pH hodnotu sve krve, jeste predtym nez sme se dopracovali k nasi soucasne zalostne hodnote 7, 35pH. Puvodni hodnotu kolem 8pH muzeme jeste dnes namerit u indickych joginu..."
Inac je to velmi zaujimava knizka, na odkyslenie odporucaju hlavne neutralizovat kyseliny a dodat mineralne latky, men nikdy nenapadlo, ze ma vlastne napr. namahava sportova aktivita moze "zakyslit" prave kyselinou mliecnou... na to su varj dobre prave "zasadite " kupele. takisto tam popisuju, preco ludom padaju vlasy, probelmy so zubami a kostami.. kedze vlasy napr. vlasy su velkou zasobou mineral. latiek a ak sme "kysli" telo potrebuje prave mineraly na to aby zmenilo kyseliny aspon na soly ( usadeniny), tak telo siahne po mineraloch ulozenych vo vlasoch...Preto su vraj vrchlovy sportovci velmi skoro plesati....
" Optimalni hodnota ranni moci by mela byt samozrejme kolem 7, 35pH, teda taz jako u krve. Takova hodnota by pak znamenala, zeje latkova vymena, co se tyce hospodareni s kyselinami a zasadami, absolutne v poradku, zdrava, a nemusi tak vylucovat ani prebytecne kyselniny ani prebytecne zasady. Jelikoz z vlastniho rozpadu bunek vznika kyselina mocova a ze svalove cinnosti kyselina mlecna, ale i kyselina uhlicita, lze za OPTIMALNI povazovat hodnoty rozmedzi medzi
7, 0 az 6, 5 pH"
" Hodnota moci zdravych a materskym mlekem zivenych kojencu se pohybuje mezi 8,0 a 8,5pH. Velmi pravdepodobne meli lide kdysi davno v prubehu sveho dlouheho vyvoje pH hodnotu moce stejnou jako pH hodnotu sve krve, jeste predtym nez sme se dopracovali k nasi soucasne zalostne hodnote 7, 35pH. Puvodni hodnotu kolem 8pH muzeme jeste dnes namerit u indickych joginu..."
Inac je to velmi zaujimava knizka, na odkyslenie odporucaju hlavne neutralizovat kyseliny a dodat mineralne latky, men nikdy nenapadlo, ze ma vlastne napr. namahava sportova aktivita moze "zakyslit" prave kyselinou mliecnou... na to su varj dobre prave "zasadite " kupele. takisto tam popisuju, preco ludom padaju vlasy, probelmy so zubami a kostami.. kedze vlasy napr. vlasy su velkou zasobou mineral. latiek a ak sme "kysli" telo potrebuje prave mineraly na to aby zmenilo kyseliny aspon na soly ( usadeniny), tak telo siahne po mineraloch ulozenych vo vlasoch...Preto su vraj vrchlovy sportovci velmi skoro plesati....
- Craft
- Zasloužilý člen
- Dal: 34 poděkování
- Dostal: 241 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Magnea
Díky moc za info. Již skoro 14 dní provádím měření pH svoji moči několikrát denně a zjišťuji, že to opravdu ovlivňuje, kde co. Zjistil jsem, že se může pohybovat od 5,2 do 7,3, aspoň u mě. Nejvíce zásaditě funguje kvalitní čistá voda a pak ovoce a zelenina, ale to není nic nového. Nicméně účinným zapingem dokáže ranní pH moči taky pěkně klesnout do kysela, klidně až na 5,2 a večer už může být klidně zase 7,2 a to dokonce bez užití sody. Konzumace masa pH dokáže taky pěkně srazit dolů.
Takže ti autoři knížek o pH opravdu nekecají
Takže ti autoři knížek o pH opravdu nekecají
- Craft
- Zasloužilý člen
- Dal: 34 poděkování
- Dostal: 241 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Himalajská sůl
Asi týden experimentuji s himaljskou solí a už teď zjišťuji, že je to naprosto úžasná věc. Dopřávám si jak koupel, tak užívání vnitřně a mohu říci, kde se na to hrabe koupel s MMS, (dříve jsem zkoušel až 1,3 kapky na 10l vody a nic moc). U té soli mě bralo u první koupele těžce spaní a to teplota vody nebyla nijak velká, což u MMS z dřívějška se nikdy nedělo a jeden můj problímek po jediné takové solné koupeli odezněl do druhého dne jako nic, až mi to přišlo divné. Kdybych si to nevyzkoušel, tak bych tomu nevěřil. Ta sůl má údajně tělo detoxikovat a připadá mi daleko silnější a hlavně šetrnější než MMS. Fakt doporučuji aspoň vyzkoušet. Pokud by někoho zajímalo dávkování na koupele a jak se vnitřně užívá mohu to tady hodit. Zatím to vypadá, že i ta himalajská sůl s tou hodnotou pH dost cvičí. Jisté je taky to, že jednorázové užití chloridu draselného v množství 2g dobře rozpuštěného ve vodě dokáže pH pěkně vystřelit nahoru, to mám taky vyzkoušeno. Někde se sice uvádí, že sůl z těla vytahuje minerály a může jej silně odvodňovat, ale to by si člověk musel v té vaně udělat doslova solanku, tj. cca. 1kg soli na 100l vody, aby dosáhl tzv. osmozového efektu.
-
- Starší člen
Craft : Himalayska sol
Craft, ak mozes... tak sem hod nejake receptury Mna by zaujimalo najma vnutorne uzivanie...kedze vanu nemam a mouno aj take macanie noh by som zvladla...
-
- Stálý člen
- Dostal: 1 poděkování
sol
Tak mna by zaujímali tie kúpele. Fajn ze si to odtestoval. Kamoska má v stene sauny him. sol zabudavanú, je to ale len pre bohatych, vraj pri 80 stupnoch krasne svieti a neskutocne cistí. Moje novosti ktoré stoja zato, je cerstvá voda z brezy má aj protihlistové úcinky a cerstvy olej z hroznovych semiacok. Tak dievcatá netreba ziadne drahé krémy. Ak vas zaujíma ako treba capovat vodu z brezy mozem napísat
pekny den
pekny den