... Karbane, ... po tom, co jsi v minulých dnech předvedl v "Boxovárně", se teď jdi laskavě bodnout i s tím svým bušením v hruď ... neboť nejen ohledně magnetismu víš leda tak "big lejno" ... jak jsi již mnohokráte dokázal zde i jinde ... ... A(&F) .....kdo asi....karban.... píše:Ano, měl Karban v tomto pravdu.
A někokrát to opakoval, věděl totiž proč.
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Připálené Karbanátky
Moderátor: FUP - Moderátoři
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
Re: otázka pre pružinárov k mag. poliam
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 28 poděkování
otázka na identitu
Mel bych prosbu. Rád bych se zeptal nekoho, kdo umí být nezávislý, mluví za sebe, a oba účastníky zná osobne, aby mi verejne, nebo na e-mail ur@stonline.sk napsal, zda A(&F) a aNONym nejsou tatáž osoba. Jejich styl a názory se mi vidí na muj vkus nečekane podobné a nechci v sobe príliš pestovat dohady. Já se taky mohu mýlit, ptám se v tomto prímo. Nekdy se totiž z diskuse vytrácí porádek, a občas nove vznikají docela záhadné nicky. Divím se, že to vetšine moderátoru nevadí, snad to tolerují, nebo co. Očekávám také určité vyjasnení, nebo skvalitnení podmínek a pravidel diskuse od lidí, kterým všichni vdečí za existenci fóra.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
Re: otázka na identitu
...tady martin11 ....předpokládám, že moje identita...je jasná...Akord píše:Mel bych prosbu. Rád bych se zeptal nekoho, kdo umí být nezávislý, mluví za sebe, a oba účastníky zná osobne, aby mi verejne, nebo na e-mail ur@stonline.sk napsal, zda A(&F) a aNONym nejsou tatáž osoba. Jejich styl a názory se mi vidí na muj vkus nečekane podobné a nechci v sobe príliš pestovat dohady. Já se taky mohu mýlit, ptám se v tomto prímo. Nekdy se totiž z diskuse vytrácí porádek, a občas nove vznikají docela záhadné nicky. Divím se, že to vetšine moderátoru nevadí, snad to tolerují, nebo co. Očekávám také určité vyjasnení, nebo skvalitnení podmínek a pravidel diskuse od lidí, kterým všichni vdečí za existenci fóra.
.....A&F a aNONym...jsou 2 různí lidé....A+F je z Mostu...to konečně zde i několikrát napsal....ten druhý nevím.....
.....A&F mě již několikrát nezištně pomohl ...materialně při stavbě motoru...jinak více nevím....jestli se nepletu oba byli na setkání u Jeffa.....m11
... věřím, že se " TO " povede ......
Re: co s tím
Ano.Akord píše:... nebo bude fórum vskutku sloužit na bezprostrednou a spontánní výmenu treba i záhadnejších informací ve smyslu jeho puvodní deklarace.....
Pokud by tomu tak zde opravdu bylo, těžko by nastal nějaký "problém" s mými příspěvky a následné mazání, blokování a podobně.
Jestliže někdö napíše nesmysl ( - úspora paliva kapkami vody 65% -), já tedy chci vidět jakým způsobem a on se začně utrhávat, pak zde zjevně působí jakási "stranickost", že....
- A(&F)
- Zasloužilý člen
... Karbane podívej se do minulosti, jakým způsobem jsi přistupoval k ostatním členům fóra, a poté zpytuj své svědomí ... za momentální stav jsi vinen především ty sám ... A(&F) .....Karban.. píše:Ano.Akord píše:... nebo bude fórum vskutku sloužit na bezprostrednou a spontánní výmenu treba i záhadnejších informací ve smyslu jeho puvodní deklarace.....
Pokud by tomu tak zde opravdu bylo, těžko by nastal nějaký "problém" s mými příspěvky a následné mazání, blokování a podobně.
Jestliže někdö napíše nesmysl ( - úspora paliva kapkami vody 65% -), já tedy chci vidět jakým způsobem a on se začně utrhávat, pak zde zjevně působí jakási "stranickost", že....
PeS: ... a nepřekrucuj !!! ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
A(&F), ty se podívej hlavně tam, kde se na mě začal utrhovat lhář, tvrdící něco o úspoře 65% paliva.A(&F) píše:... Karbane podívej se do minulosti, jakým způsobem jsi přistupoval k ostatním členům fóra, a poté zpytuj své svědomí ... za momentální stav jsi vinen především ty sám ... A(&F) .....Karban.. píše:Ano.Akord píše:... nebo bude fórum vskutku sloužit na bezprostrednou a spontánní výmenu treba i záhadnejších informací ve smyslu jeho puvodní deklarace.....
Překrucuješ ty!
!
- A(&F)
- Zasloužilý člen
... zrovna o víkendu jsem se probíral skrz obě vlákna zabývající se "Ultrazvukovou mlhou", tudíž já se tam znovu dívat nepotřebuji ... z mého pohledu je naprosto jasné, kdo (j)si začal s "rozbrojema" .....Karban.. píše:A(&F), ty se podívej hlavně tam, kde se na mě začal utrhovat lhář, tvrdící něco o úspoře 65% paliva.A(&F) píše:... Karbane podívej se do minulosti, jakým způsobem jsi přistupoval k ostatním členům fóra, a poté zpytuj své svědomí ... za momentální stav jsi vinen především ty sám ... A(&F) .....Karban.. píše: Ano.
Překrucuješ ty!!
... ale budiž, ... pokud sem umístíš odkaz na příspěvek, o kterém si myslíš, že ti v něm bylo křivděno, pokusím se ti k němu dohledat prvotní příčiny ... je to na tobě ...
Lhář tvdil o 65 procentech úspory, já chtěl korektní doložení.A(&F) píše:... zrovna o víkendu jsem se probíral skrz obě vlákna zabývající se "Ultrazvukovou mlhou", tudíž já se tam znovu dívat nepotřebuji ... z mého pohledu je naprosto jasné, kdo (j)si začal s "rozbrojema" .....Karban.. píše:A(&F), ty se podívej hlavně tam, kde se na mě začal utrhovat lhář, tvrdící něco o úspoře 65% paliva.A(&F) píše: ... Karbane podívej se do minulosti, jakým způsobem jsi přistupoval k ostatním členům fóra, a poté zpytuj své svědomí ... za momentální stav jsi vinen především ty sám ... A(&F) ...
Překrucuješ ty!!
... ale budiž, ... pokud sem umístíš odkaz na příspěvek, o kterém si myslíš, že ti v něm bylo křivděno, pokusím se ti k němu dohledat prvotní příčiny ... je to na tobě ...
Pokud by předvedl pokus, úspory by byla třeba i nižší, ale viděl bych skutečně, že něco takového provedl s výsledkem alespoň podobným, neřeknu ani slovo.
Co udělal on?
Kecy, bláboly, žvásty.
Od tebe nechci nic dohledávat; že lžeš a překrucuješ už vím.
Příkladů tvých lží lze najít dost - tvoje nesmysly kolem strojů s magnety jsou i na těchto stránkách!
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Kdo tvrdil 65 procent úspory. Přes všechnu snahu jsem to nenašel. Nebylo to tak, že spotřeba klesla na 65 procent? to je reálné...Karban.. píše: Lhář tvdil o 65 procentech úspory, já chtěl korektní doložení.
Pokud by předvedl pokus, úspory by byla třeba i nižší, ale viděl bych skutečně, že něco takového provedl s výsledkem alespoň podobným, neřeknu ani slovo.
Nabízel jsem test svého auta se spořičem a bez spořiče na motorové brzdě, pokud to někdo zařídí a zafinacuje. Nikdo se nenabídl.
Já nemám potřebu vrážet peníze do testů, mě stačí, že prokazatelně šetřím.
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
Tomu věřím, žes to "nenašel", to se "tak dělá"...Ilem píše:Kdo tvrdil 65 procent úspory. Přes všechnu snahu jsem to nenašel. Nebylo to tak, že spotřeba klesla na 65 procent? to je reálné...Karban.. píše: Lhář tvdil o 65 procentech úspory, já chtěl korektní doložení.
Nabízel jsem test svého auta se spořičem a bez spořiče na motorové brzdě, pokud to někdo zařídí a zafinacuje. Nikdo se nenabídl.
Já nemám potřebu vrážet peníze do testů, mě stačí, že prokazatelně šetřím.
Při testech na brzdě se ukáže úspora cca 10%, při dlouhodobých provozních zkouškách pak bude nalezeno zvýšené opotřebení motoru.
Nic převratného, žádné zázraky.
Mim píše:Ahoj!
Pokusím se shrnout pokusy s ultrazvukovým mlhovačem.
Samotné přisávání mlhy je při zahřátém motoru znát. Projeví se zvýšeným výkonem motoru. To jsem použil malý mlhovač, který je schopen přeměnit na mlhu cca 0,2 litru vody. Zkusil jsem ale jinou věc. Jezírkový mlhovač který je schopen až 2,7 litru za hodinu ve spojení s GEET. Při tomhle spojení bylo dosaženo úspory paliva 45-55% v plném rozsahu výkonu. GEET byl zjednodušen, ubyl bojler. Pak jsem to celé ještě trochu přepracoval a použil spirálu z termolisu na další ohřev GEET. Krakování vodíku bylo progresivnější a dosáhl jsem úspory až 65%, ovšem na úkor vyššího odběru alternátoru a samozřejmě měniče. Tohle není špatná cesta pro stacionární motory a kogenerační jednotky. Na jezírkový mlhovač pošlu ještě odkaz.
Mim
- A(&F)
- Zasloužilý člen
... mno, ... já jsem vstřícný krok učinil, ... ... ale díky tvé reakci (s prominutím vůči ostatním) teď odpovídám: ... "tak si tedy naseéérrr !!! ... Karbane ... A(&F)" .....Karban.. píše: Lhář tvdil o 65 procentech úspory, já chtěl korektní doložení.
Co udělal on?
Kecy, bláboly, žvásty.
Příkladů tvých lží lze najít dost - tvoje nesmysly kolem strojů s magnety jsou i na těchto stránkách!
PeS: ... a pokud nechceš vypadat jako idiot neschopný dokázat svá tvrzení, tak potom KONKRÉTNĚ ! napiš, kde lžu a překrucuju ... anebo drž pysk ...
Tvoje lež jak vyšitá:A(&F) píše:... mno, ... já jsem vstřícný krok učinil, ... ... ale díky tvé reakci (s prominutím vůči ostatním) teď odpovídám: ... "tak si tedy naseéérrr !!! ... Karbane ... A(&F)" .....Karban.. píše: Lhář tvdil o 65 procentech úspory, já chtěl korektní doložení.
Co udělal on?
Kecy, bláboly, žvásty.
PeS: ... a pokud nechceš vypadat jako idiot neschopný dokázat svá tvrzení, tak potom KONKRÉTNĚ ! napiš, kde lžu a překrucuju ... anebo drž pysk ...
Žádná energie vyprodukovaná MM neexistuje.A(&F) píše:... nemusí, jelikož část pohonné jednotky (v tomto případě elektromotoru) může být postavena principu čistého MM, tudíž je z něj možno získávat část energie "zadarmo" ... ELektricky poháněná část potom slouží pouze pro překonání "mrtvého bodu" ... potom jenom už záleží, jestli energie vyprodukovananá pomocí MM části pokryje energetické nároky EL části ...bambán píše:Jde hlavně o tu skutečnost, že na velocipédech jsou elektrické motory.
Další myšlenky pak mohou být pouze o elektrických točivých strojích...
... a byť je to třeba pouze částečně, tak to ve výsledku znamená úsporu ...
Kecy, žvásty.
!
- A(&F)
- Zasloužilý člen
... ano ... tak jak to popsal Mim, tak to opravdu funguje .....Karban.. píše:Nic převratného, žádné zázraky.Mim píše:Ahoj!
Pokusím se shrnout pokusy s ultrazvukovým mlhovačem.
Samotné přisávání mlhy je při zahřátém motoru znát. Projeví se zvýšeným výkonem motoru. To jsem použil malý mlhovač, který je schopen přeměnit na mlhu cca 0,2 litru vody. Zkusil jsem ale jinou věc. Jezírkový mlhovač který je schopen až 2,7 litru za hodinu ve spojení s GEET. Při tomhle spojení bylo dosaženo úspory paliva 45-55% v plném rozsahu výkonu. GEET byl zjednodušen, ubyl bojler. Pak jsem to celé ještě trochu přepracoval a použil spirálu z termolisu na další ohřev GEET. Krakování vodíku bylo progresivnější a dosáhl jsem úspory až 65%, ovšem na úkor vyššího odběru alternátoru a samozřejmě měniče. Tohle není špatná cesta pro stacionární motory a kogenerační jednotky. Na jezírkový mlhovač pošlu ještě odkaz.
Mim
- A(&F)
- Zasloužilý člen
... pokud jsi nepochopil, co je tam napsáno, tak nemá smysl se o tom bavit ... ty totiž nerozumíš, ... ale neptáš se ... opět ... jako vždy .....Karban.. píše:Tvoje lež jak vyšitá:
Žádná energie vyprodukovaná MM neexistuje.A(&F) píše:... nemusí, jelikož část pohonné jednotky (v tomto případě elektromotoru) může být postavena principu čistého MM, tudíž je z něj možno získávat část energie "zadarmo" ... ELektricky poháněná část potom slouží pouze pro překonání "mrtvého bodu" ... potom jenom už záleží, jestli energie vyprodukovananá pomocí MM části pokryje energetické nároky EL části ...bambán píše:Jde hlavně o tu skutečnost, že na velocipédech jsou elektrické motory.
Další myšlenky pak mohou být pouze o elektrických točivých strojích...
... a byť je to třeba pouze částečně, tak to ve výsledku znamená úsporu ...
Kecy, žvásty.
!