závislost má potom menší šanci

další budíček, ale je si toho včas všimnout......
Já jsem si u sebe všimnul, že když mám moc příspěvků , tak se horší kvalita ..........
dám si na pár dní pauzu

k.
Nazdar Karle,1220 píše: kupodivu Ti rozumím dvojstředovost se nemůže stát jednorožcem, ale zde jsme asi přece v jiné oblasti Slávo.![]()
sféry jsou naštěstí oddělené ... jinak druhá![]()
Nedaří se mi otevřít materiály, které jsou jako RAR - ňapř čtený přepis čtyř dohod v podání Jardy Duška. Podařilo se mi přitom 4x zablokovat počítačlaik píše:Zdravím
z uložto sem si stahl i čtenej přepis čtyř dohod v podání Jardy Duška
http://www.uloz.to/6250720/ctyri-dohody ... -dusek-rar
+++:good:Slavek Krepelka píše:Ještě jinak: Tím nejvhodnějším nástrojem prohlédnutí je nám celek těla a duše, v dané existenční situaci neoddělitelný, tedy celé JÁ a naučení se ovládání obou na cestě za prohlédnutím. S tím prohlédnutím přichází, alespoň by logicky přijít měla, harmonie těla a duše a s ní by mělo přijít zdraví a kdo ví, možná i dost jiných odměn. Berličky nás nevyléčí, jenom nám pomohou vstát a mohou nás podržet na nohou ... na chvilku. Do těch berliček patří i všechno mechanicko-chemické poléčitelství, joga, diety atd. .... seznam je dlouhý. Smile Cesta za zdravím není v v metodách, ale v nás a zahrnuje daleko víc než se naučit se vypořádat s druhými a se sebou. Je třeba se naučit ovládat, kompletně, tělo duši, tedy sami sebe, ne ty druhé. Setzatra dřina.
Ahoj, pokud nemáš program k rozbalení komprimovaných archivů stáhni si odsud malý a zdarma prográmek který to umí, myslím že jde i cz menuhanka píše: Nedaří se mi otevřít materiály, které jsou jako RAR - ňapř čtený přepis čtyř dohod v podání Jardy Duška. Podařilo se mi přitom 4x zablokovat počítač, a stejně mi to nejde. Můžete mi někdo poradit, jak to mám udělat? Mám notebook s Vistou.
Děkuji za radu1220 píše:rar je archiv
někde v průzkumníhu označíš všechny jeho části a pak je třeba zmáčkonout : extraovat
buď se to pak samo rozbalí, nebo by to mělo jít otevřít nějakým souborem exe co je po extrakci v seznamu
K.
Tenhle program skutečně nemám, už si ho stahuju! Díky moceXiT píše:Ahoj, pokud nemáš program k rozbalení komprimovaných archivů stáhni si odsud malý a zdarma prográmek který to umí, myslím že jde i cz menu
http://www.slunecnice.cz/sw/7-zip/
Rozbalit WinRarem - utvoří se složka se stejným názvem jako má rar soubor a tři podsložky. V každé je pak několik spustitelných souborů wma.hanka píše:Nedaří se mi o.....laik píše:Zdravím
z uložto sem si stahl i čtenej přepis čtyř dohod v podání Jardy Duška
http://www.uloz.to/6250720/ctyri-dohody ... -dusek-rar
Vinc píše:
Stále jsem hledal způsob, jak to vyjádřit, protože jsem zkusil už skoro všechno. A lépe to snad ani nelze. Jsme tu proto, abychom byli zdraví, nebo se uzdravili a ne proto abychom hodiny denně zappovali, cpali se MMSkem, KS atd. Cílem bude najít asi sebe sama v jednotě a to bude náročné. Všechno bude nejspíš v té myslivně, co se jí říká hlava. Začít by se asi mělo se zrušením TV přijímače
Ahoj Kutile,kutil píše:Ahojky, potřebuji radu
(nebo malý dvůr a velký bič)
Poslední dobou se ze mně stává zapšklý dědek a nevím si s tím rady![]()
Hele neser vole, musíš vždycky si říct, o co jde? o život? neboli o hovno-nevím jestli ti s tím pomůžu ale zlaté jednoduché pravdy fungujou, klid, pohoda, tabáček(nebo co chceš)-nezlob a zařaď se zpátky do řady.kutil píše:Ahojky, potřebuji radu
Poslední dobou se ze mně stává zapšklý dědek a nevím si s tím rady
Mám ještě volno v autě na cestu do Prahy....tam přijdeš určitě na jiné myšlenky.....co???kutil píše:Ahojky, potřebuji radu
Poslední dobou se ze mně stává zapšklý dědek a nevím si s tím rady