Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Psychické příčiny nemocí a jejich odstraňování.

Léčebné postupy.
Odpovědět

Myslíte, že je toto téma pro Vás přínosné?

ano
106
92%
ne
9
8%

Celkem hlasů: 115

1220
Zasloužilý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 20 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: hezký

Příspěvek od 1220 »

jenom chci říct , že to má dvě fáze : když to nejde tak je třeba vytrvat , a když to už jde , tak je třeba skončit.
závislost má potom menší šanci :lol: :lol:
další budíček, ale je si toho včas všimnout......
Já jsem si u sebe všimnul, že když mám moc příspěvků , tak se horší kvalita ..........
dám si na pár dní pauzu
:hip:
k.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: hezký

Příspěvek od Slavek Krepelka »

1220 píše: kupodivu Ti rozumím dvojstředovost se nemůže stát jednorožcem, ale zde jsme asi přece v jiné oblasti Slávo. :shock:
sféry jsou naštěstí oddělené ... jinak druhá :?:
Nazdar Karle,

No vidíš, každý totiž něčemu takovému rozumíme po svém a najdeme si v tom to, co nám vytane na mysli ať už volnou, nebo daleko častěji našprtanou asociací. Přitom většinou nerozumíme ani sobě, natož druhým. To je důvodem, proč mne ve škole dost rozvzteklovalo "Co tím chtěl básník říci?" Já věděl prd a věděl jsem to, kantor věděl prd a asi si to neuvědomoval, každý věděl prd, ale byl jsem asi jedinný s neodbytnou jistotou, že mi někdo valí klíny do hlavy. Je to přesně jak to říká Norbekov o posledních momentech Desdemony. Pokud nejste Desdemona a neškrtí Vás právě Othelo, nemáte šanci.

Takže to co jsem napsal přeložím do češtiny.

Považuji dnes všechny mechanické pomůcky (saxofony) vlastního vývoje za sice velice užitečné, ale v konci se stávají drtivé většině neodlučitelnými berličkami a hrozí nebezpečí, že díky spolehnutí se na ně nás definitivně připraví o možnost se naučit chodit po svých. Je třeba se jich eventuelně zbavit. S tím se také musí svézt i ty "mnemotechnické" berličky. Konec konců jsme se nenarodili zakousnutí do saxíku odpočítávaje vteřiny ku spatření světla světa.

Ještě jinak: Tím nejvhodnějším nástrojem prohlédnutí je nám celek těla a duše, v dané existenční situaci neoddělitelný, tedy celé JÁ a naučení se ovládání obou na cestě za prohlédnutím. S tím prohlédnutím přichází, alespoň by logicky přijít měla, harmonie těla a duše a s ní by mělo přijít zdraví a kdo ví, možná i dost jiných odměn. Berličky nás nevyléčí, jenom nám pomohou vstát a mohou nás podržet na nohou ... na chvilku. Do těch berliček patří i všechno mechanicko-chemické poléčitelství, joga, diety atd. .... seznam je dlouhý. :) Cesta za zdravím není v v metodách, ale v nás a zahrnuje daleko víc než se naučit se vypořádat s druhými a se sebou. Je třeba se naučit ovládat, kompletně, tělo duši, tedy sami sebe, ne ty druhé. Setzatra dřina. :bhead: :lol:

Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Čtyři dohody čtené J. Duškem.

Příspěvek od hanka »

Mimo téma (offtopic)
laik píše:Zdravím
z uložto sem si stahl i čtenej přepis čtyř dohod v podání Jardy Duška
http://www.uloz.to/6250720/ctyri-dohody ... -dusek-rar
Nedaří se mi otevřít materiály, které jsou jako RAR - ňapř čtený přepis čtyř dohod v podání Jardy Duška. Podařilo se mi přitom 4x zablokovat počítač :oops: , a stejně mi to nejde. Můžete mi někdo poradit, jak to mám udělat? Mám notebook s Vistou.
:epray:

Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
1220
Zasloužilý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 20 poděkování
Kontaktovat uživatele:

hanko

Příspěvek od 1220 »

Mimo téma (offtopic)
rar je archiv
někde v průzkumníhu označíš všechny jeho části a pak je třeba zmáčkonout : extraovat
buď se to pak samo rozbalí, nebo by to mělo jít otevřít nějakým souborem exe co je po extrakci v seznamu

K.
:bye:

Vinc
Stálý člen
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

příčiny nemocí

Příspěvek od Vinc »

Slavek Krepelka píše:Ještě jinak: Tím nejvhodnějším nástrojem prohlédnutí je nám celek těla a duše, v dané existenční situaci neoddělitelný, tedy celé JÁ a naučení se ovládání obou na cestě za prohlédnutím. S tím prohlédnutím přichází, alespoň by logicky přijít měla, harmonie těla a duše a s ní by mělo přijít zdraví a kdo ví, možná i dost jiných odměn. Berličky nás nevyléčí, jenom nám pomohou vstát a mohou nás podržet na nohou ... na chvilku. Do těch berliček patří i všechno mechanicko-chemické poléčitelství, joga, diety atd. .... seznam je dlouhý. Smile Cesta za zdravím není v v metodách, ale v nás a zahrnuje daleko víc než se naučit se vypořádat s druhými a se sebou. Je třeba se naučit ovládat, kompletně, tělo duši, tedy sami sebe, ne ty druhé. Setzatra dřina.
+++:good: :good: :good:

Stále jsem hledal způsob, jak to vyjádřit, protože jsem zkusil už skoro všechno. A lépe to snad ani nelze. Jsme tu proto, abychom byli zdraví, nebo se uzdravili a ne proto abychom hodiny denně zappovali, cpali se MMSkem, KS atd. Cílem bude najít asi sebe sama v jednotě a to bude náročné. Všechno bude nejspíš v té myslivně, co se jí říká hlava. Začít by se asi mělo se zrušením TV přijímače :dknow:

eXiT
Starší člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 30 poděkování

Re: Čtyři dohody čtené J. Duškem.

Příspěvek od eXiT »

Mimo téma (offtopic)
hanka píše: Nedaří se mi otevřít materiály, které jsou jako RAR - ňapř čtený přepis čtyř dohod v podání Jardy Duška. Podařilo se mi přitom 4x zablokovat počítač :oops: , a stejně mi to nejde. Můžete mi někdo poradit, jak to mám udělat? Mám notebook s Vistou.
Ahoj, pokud nemáš program k rozbalení komprimovaných archivů stáhni si odsud malý a zdarma prográmek který to umí, myslím že jde i cz menu
http://www.slunecnice.cz/sw/7-zip/

hanka
Zasloužilý člen

Re: hanko

Příspěvek od hanka »

Mimo téma (offtopic)
1220 píše:rar je archiv
někde v průzkumníhu označíš všechny jeho části a pak je třeba zmáčkonout : extraovat
buď se to pak samo rozbalí, nebo by to mělo jít otevřít nějakým souborem exe co je po extrakci v seznamu

K.
:bye:
Děkuji za radu :good:, pokouším se o to, zatím ještě neúspěšně :oops: . Ale snad to nakonec trefím :)
Ahoj, :lol: Hanka.
Naposledy upravil(a) hanka dne čtv 18 lis 2010 18:24, celkem upraveno 1 x.

"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
hanka
Zasloužilý člen

Příspěvek od hanka »

Mimo téma (offtopic)
eXiT píše:Ahoj, pokud nemáš program k rozbalení komprimovaných archivů stáhni si odsud malý a zdarma prográmek který to umí, myslím že jde i cz menu
http://www.slunecnice.cz/sw/7-zip/
Tenhle program skutečně nemám, už si ho stahuju! Díky moc :good: !

Ahoj, Hanka. :lol:

cimirek
Zasloužilý člen
Dal: 258 poděkování
Dostal: 213 poděkování

Příspěvek od cimirek »

Mimo téma (offtopic)
hanka píše:
laik píše:Zdravím
z uložto sem si stahl i čtenej přepis čtyř dohod v podání Jardy Duška
http://www.uloz.to/6250720/ctyri-dohody ... -dusek-rar
Nedaří se mi o.....
Rozbalit WinRarem - utvoří se složka se stejným názvem jako má rar soubor a tři podsložky. V každé je pak několik spustitelných souborů wma.

hanka
Zasloužilý člen

Vista

Příspěvek od hanka »

Mimo téma (offtopic)
Cimirku, děkuji :good:. Tenhle program je placený, viď? Možná si o něj řeknu Ježíškovi, jestli má cenu investovat do Visty - uvažuji, že si řeknu raději o předělání Visty na něco kvalitnějšího...ale nerozumím tomu, abych nakonec nepřešla z deště pod okap ;) ..
Naposledy upravil(a) hanka dne čtv 18 lis 2010 19:35, celkem upraveno 1 x.

kutil
Zasloužilý člen
Dal: 48 poděkování
Dostal: 269 poděkování

Pro Hanku

Příspěvek od kutil »

Ahojky, potřebuji radu
(nebo malý dvůr a velký bič :? )
Poslední dobou se ze mně stává zapšklý dědek a nevím si s tím rady :cry:
Vstávám ráno preventivně nasratý na celý svět, kolem dokola samý negativní zprávy, počasí pod psa, zničená příroda kolem dokola a vyhlídky do budoucna na nějaké zlepšení situace mizivé.
Su plné negativní energie a vím že tím působím i na své okolí, ale nevím jak dál :?:
Prostě každá zpráva a nespravedlnost mě naštve, každé zbytečné úmrtí byť ptáčka me rozhodí na celý den. Snažím se myslet pozitivně, ale stačí zapnout telku, rádio nebo otevřít noviny a je po náladě-grrrr
Asi budu muset utýct do nějaký jeskyně, jinak to nevidím :oops: Prostě nejsem schopen odolávat současným vněším vlivům-grrr
Je z tohoto bludného kruhu nějaká cestička ven :?:
Díky H.v.

hanka
Zasloužilý člen

Jenom psychika?

Příspěvek od hanka »

Vinc píše:
Stále jsem hledal způsob, jak to vyjádřit, protože jsem zkusil už skoro všechno. A lépe to snad ani nelze. Jsme tu proto, abychom byli zdraví, nebo se uzdravili a ne proto abychom hodiny denně zappovali, cpali se MMSkem, KS atd. Cílem bude najít asi sebe sama v jednotě a to bude náročné. Všechno bude nejspíš v té myslivně, co se jí říká hlava. Začít by se asi mělo se zrušením TV přijímače :dknow:

Slávek trefil hřebík na hlavičku. Všichni tady už víceméně víme, že základ je v psychice, ale ono v tom bude ještě více, než jen psychika....pořád častěji se v těchto úvahách (nejen v tomto vlákně, ale i v jiných) dotýkáme i něčeho dalšího, čemu nepřikládáme důležitost.
Pořád mám pocit, že chodíme kolem jádra, někdy hodně blízko, občas o něj zavadíme a "něco" na nás dýchne, jakože jsme se právě přiblížili, ale je to takový neuchopitelný pocit, který se zase ztratí - nemáte také někdy takový pocit? Možná by se měla více oddělovat psychika od duše a na duši klást větší důraz... :idea: :?:

cimirek
Zasloužilý člen
Dal: 258 poděkování
Dostal: 213 poděkování

Re: Pro Hanku

Příspěvek od cimirek »

kutil píše:Ahojky, potřebuji radu
Ahoj Kutile,
zkus se občas podívat sem
http://www.pozitivni-noviny.cz/cz/
třeba to alespoň trošku pomůže.
Přílohy
nikdy se nevzdávat.jpg

lajos
Zasloužilý člen
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

Příspěvek od lajos »

Hele neser vole, musíš vždycky si říct, o co jde? o život? neboli o hovno-nevím jestli ti s tím pomůžu ale zlaté jednoduché pravdy fungujou, klid, pohoda, tabáček(nebo co chceš)-nezlob a zařaď se zpátky do řady.
Hraj si chvíli na pozoravetele a ne na zůčastněného nebo odpovědného-což za tento svět nejsme- my na ní zas takový vlyv zatím nemáme

laik
Zasloužilý člen
Dal: 36 poděkování
Dostal: 43 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od laik »

Mám ještě volno v autě na cestu do Prahy....tam přijdeš určitě na jiné myšlenky.....co???

Jsem svobodný, protože dělám to co chci a ne to co musím......
Odpovědět

Zpět na „Léčba těla i ducha“