Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace
OK
Děkuji za odpovědi. Našla jsem kapsle k prodeji, jdu tam napsat. Jsou to lidé, na jejichž akce občas chodím, protože bydlím kousek od jejich meditační zahrady, i když plně nesdílím jejich víru a nejsem jejich členem.
Je to tady:
http://cz.water-of-light.com/Cenik-Voda-Svetla.html
Je to tady:
http://cz.water-of-light.com/Cenik-Voda-Svetla.html
- Craft
- Zasloužilý člen
- Dal: 34 poděkování
- Dostal: 241 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
zaping
Před pár dny jsme prováděli vyhodnocení zapingu z dlouhodobého hlediska testování a možné vedlejší reakce, tak ty nejčastější tady uvedu, ať se někteří zbytečně neděsí, pokud se u někoho něco podobného vyskytne, což jsou ve většině případů tzv. herx reakce za předpokladu, že mají jinak v pořádku žilní systém, (netrpí na krevní sraženiny) a nemají žádný problém se srdcem.
- Poměrně často se může vyskytnout problém v podobě virózy nebo angíny a to někdy klidně až s týdenním zpozděním.
- Pokud se zapruje pouze hlava, mají paraziti tendenci měnit působiště a přesouvat se do spodních části těla, což není na škodu.
- Občas se u někoho rozjedou plísně, podobný efekt jako při užívání ATB.
- U někoho může docházet k silné únavě při zapingu až usnutí, dále k pocitu slabosti, těžké ruce, nohy nebo nějaké bolesti na různých částech těla nebo v oblasti ledvin. Proto je důležité mít ledviny v co největším pořádku a pít hodně tekutin.
pH moči:
Před pár dny jsem si po delší době měřil pH moči (2 dny) a zjistil jsem, že se pohybuji v rozmezí od 6,8 do 7,2. Původně jsem si myslel, že mám pH metr nějak rozjetej, tak jsem jej pomocí kalibračního roztoku překalibroval a ještě zkontroloval i lakm. papírkem a měří to dobře. Nicméně dle Clarkové by hodnota pH neměla být nad 6. Jak jsem hledal onu optimální hodnotu na netu zjistil jsem tady poněkud rozpor, viz:
Pokud ví někdo bezpečně správnou hodnotu, nechť ji tady uvede, případně i odkaz na zdroj.
EDIT: Již jsem našel zajímavý příspěvek od Hanky takže koukám, že další blud v knize od Clarkové nebo autora překladu.
- Poměrně často se může vyskytnout problém v podobě virózy nebo angíny a to někdy klidně až s týdenním zpozděním.
- Pokud se zapruje pouze hlava, mají paraziti tendenci měnit působiště a přesouvat se do spodních části těla, což není na škodu.
- Občas se u někoho rozjedou plísně, podobný efekt jako při užívání ATB.
- U někoho může docházet k silné únavě při zapingu až usnutí, dále k pocitu slabosti, těžké ruce, nohy nebo nějaké bolesti na různých částech těla nebo v oblasti ledvin. Proto je důležité mít ledviny v co největším pořádku a pít hodně tekutin.
pH moči:
Před pár dny jsem si po delší době měřil pH moči (2 dny) a zjistil jsem, že se pohybuji v rozmezí od 6,8 do 7,2. Původně jsem si myslel, že mám pH metr nějak rozjetej, tak jsem jej pomocí kalibračního roztoku překalibroval a ještě zkontroloval i lakm. papírkem a měří to dobře. Nicméně dle Clarkové by hodnota pH neměla být nad 6. Jak jsem hledal onu optimální hodnotu na netu zjistil jsem tady poněkud rozpor, viz:
Pokud má vaše moč na stupnici pH hodnotu 7 nebo vyšší, jste zásadití. Hodnoty nižší než 7 vypovídají o kyselém stavu, ve kterém se daří virům a bují v něm rakovina.
Pokud ví někdo bezpečně správnou hodnotu, nechť ji tady uvede, případně i odkaz na zdroj.
EDIT: Již jsem našel zajímavý příspěvek od Hanky takže koukám, že další blud v knize od Clarkové nebo autora překladu.
Díky procesu odkyselování během noci je ranní moč nejkyselejší. Proto slouží jako měřítko. Pokud je její hodnota nižší než pH 7, musí být tělu odlehčeno dodatečným podáním zásaditých látek. Jak dalece důležitá je pro tělo hodnota pH 7,4, dokládá skutečnost, že překyselení krve by vedlo k okamžité smrti. K pravidelné kontrole míry kyselosti K. Tepperwein doporučuje používat lakmusové papírky, které bychom měli mít při ruce (v koupelně či na toaletě), aby bylo možné kdykoliv kontrolovat stav kyselosti. A v okamžiku, kdy hodnota případně poklesne pod 7 jednotek, vezmeme si plnou čajovou lžičku zásadité směsi.
Naposledy upravil(a) Craft dne pon 08 bře 2010 19:43, celkem upraveno 1 x.
- Craft
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Cesol
Cesol je pouze značka výrobce ,kde 1 tableta obsahuje 150mg účinné látky Praziquantelu. Stejnou službu udělá Praziquantel 600mg v jedné tabletě, dělitelný na 150mg kousky, který lze tady sehnat, ale pokud někdo předtím nezkoušel aspoň Vermox, nedoporučuji jej hned aplikovat, kvůli možným silnějším reakcím a brát příliš malé dávky je o ničem.
Viz. starší příspěvky v tomto vlákně a možné vedlejší reakce, nicméně zatím od nikoho, kdo hned najel na vysoké dávky prazíku bez dřívejšího aplikování Vermoxu nebo Zentelu. A hlavně játra musí být naprosto ok!
Viz. starší příspěvky v tomto vlákně a možné vedlejší reakce, nicméně zatím od nikoho, kdo hned najel na vysoké dávky prazíku bez dřívejšího aplikování Vermoxu nebo Zentelu. A hlavně játra musí být naprosto ok!
Mám kamarádku
Mám kamarádku v Londýně, a ta mi našla
http://www.edrugnet.co.uk/showprice.asp ... =8&Go.y=15
první 3 řádky. Jelikož se sem chystá na návštěvu, tak si chci objednat. Nebo se tu najde někdo, kdo by mi mohl prodat?
Děkuji za odpověď.
http://www.edrugnet.co.uk/showprice.asp ... =8&Go.y=15
první 3 řádky. Jelikož se sem chystá na návštěvu, tak si chci objednat. Nebo se tu najde někdo, kdo by mi mohl prodat?
Děkuji za odpověď.
- hanka
- Zasloužilý člen
- Dal: 812 poděkování
- Dostal: 875 poděkování
Re: zaping
Crafte, to vyhodnocení zapperu tady chybělo, dobrá práce, díky + !
Koukám, že než jsem stačila odpovědět, už jsi našel můj příspěvek, který je z knížky Kurta Tepperweina Pryč s kyselostí!. Více o pH a o zásadité směsi je na http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... c&start=60.
Ten pH metr mě zajímá, myslíš, že s ním bude umět měřit i "netechnik" ? Co obnáší jeho provoz ?
Zdravím, Hanka.
Koukám, že než jsem stačila odpovědět, už jsi našel můj příspěvek, který je z knížky Kurta Tepperweina Pryč s kyselostí!. Více o pH a o zásadité směsi je na http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... c&start=60.
Ten pH metr mě zajímá, myslíš, že s ním bude umět měřit i "netechnik" ? Co obnáší jeho provoz ?
Zdravím, Hanka.
- Kontaktovat uživatele:
zaping
Ahoj Hani,
ty vypozorované nejčastější herx reakce byly ve spojitosti s testovaním několika kusů mého CPZ (Craftgen PC Zapper), kdy byly používány pouze frekvence dle CAFL, který někteří sice odsuzují, ale já na něj nedám dopustit. Několika měsíční testování proběhlo nezávisle na více než 10 lidech. Nejčastějším příznakem byly právě příznaky počínající chřipky (virózy). U někoho, kdo podstupuje zaping poprvé jsme také zjistili, že je lepší další opakovat až tak po týdnu nebo i později, protože pak je menší pravděpodobnost nechtěných herx reakcí. Po několika zaprováních s cca. týdenní pauzou lze pak jet už častěji. Podotýkám, že tohle jsou poznatky s výše uvedeným přístrojem, takže je nemohu úplně zobecnit na všechny zappery za předpokladu, že jsou dostatečně funkční, ale uvádím je pouze proto, že k nim může opravdu docházet.
Přiznám se, že přesto, že nejsem tady žáden nováček je spoustu stejných témat rozstříleno v různých vláknech a pak se tady dosti špatně něco hledá a náhodou jsem si všiml tvého nadpisu vlákna, proto jsem to o tom pH našel.
pH metr:
Není to nic složitého na obsluhu, pH metr mám přesně tento http://www.meteostanice.cz/zbozi/3691/D ... r-3691.htm
a spokojenost. Akorát je potřeba jej cca. po 10 použitích vždy překalibrovat a nenechat vyschnout roztok v ochranné krytce sondy. Je to tuším nejlevnější co jde koupit. Jeho součástí je i kalibrační roztok a roztok pro ochranu sondy. Akorát trochu rychleji než jsem zvyklej vyšťaví napájecí 9V baterii, jinak je ok. Samotná kalibrace je taky velmi jednoduchá. V sadě je na toto i malej šroubováček. Takže technicky nic náročného. Je to mnohem lepší než lakmusové papírky a z dlouhodobějšího hlediska i levnější
ty vypozorované nejčastější herx reakce byly ve spojitosti s testovaním několika kusů mého CPZ (Craftgen PC Zapper), kdy byly používány pouze frekvence dle CAFL, který někteří sice odsuzují, ale já na něj nedám dopustit. Několika měsíční testování proběhlo nezávisle na více než 10 lidech. Nejčastějším příznakem byly právě příznaky počínající chřipky (virózy). U někoho, kdo podstupuje zaping poprvé jsme také zjistili, že je lepší další opakovat až tak po týdnu nebo i později, protože pak je menší pravděpodobnost nechtěných herx reakcí. Po několika zaprováních s cca. týdenní pauzou lze pak jet už častěji. Podotýkám, že tohle jsou poznatky s výše uvedeným přístrojem, takže je nemohu úplně zobecnit na všechny zappery za předpokladu, že jsou dostatečně funkční, ale uvádím je pouze proto, že k nim může opravdu docházet.
Přiznám se, že přesto, že nejsem tady žáden nováček je spoustu stejných témat rozstříleno v různých vláknech a pak se tady dosti špatně něco hledá a náhodou jsem si všiml tvého nadpisu vlákna, proto jsem to o tom pH našel.
pH metr:
Není to nic složitého na obsluhu, pH metr mám přesně tento http://www.meteostanice.cz/zbozi/3691/D ... r-3691.htm
a spokojenost. Akorát je potřeba jej cca. po 10 použitích vždy překalibrovat a nenechat vyschnout roztok v ochranné krytce sondy. Je to tuším nejlevnější co jde koupit. Jeho součástí je i kalibrační roztok a roztok pro ochranu sondy. Akorát trochu rychleji než jsem zvyklej vyšťaví napájecí 9V baterii, jinak je ok. Samotná kalibrace je taky velmi jednoduchá. V sadě je na toto i malej šroubováček. Takže technicky nic náročného. Je to mnohem lepší než lakmusové papírky a z dlouhodobějšího hlediska i levnější
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mám kamarádku
Seženu 1 tab. za 35 Kč. Stačí mi napsat přes soukromovu zprávu, tj. http://www.upramene.cz/forum/privmsg.php?folder=inboxMirabelka píše:...nebo se tu najde někdo, kdo by mi mohl prodat?
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Ještě jsem se chtěla zeptat
Prosím Vás, jak to zjistím, jestli nemám něco v oku?
Je nutno zkontrolovat, zda není cysta velkého parazita v oku, aby
nedošlo k rozsevu skolexů v oku a následnému poškození oka. Pokud tak
není, Cesol se postará jak o periferní parazity, tak o parazity v
mozku. Ani on není stoprocentní, jeho účinnost však se blíží 80 až 90
%
Toho se bojím, že mi bude blbě ne, kdybyste viděli, jaké mám "pivní břicho"....Samozřejmě nejdříve dělám očistu jater, prášky až pak.
Ať sním cokoliv, tak se mi doslova "vaří" střeva.....
To bych mohla oslepnout?
Děkuji za odpovědi.
Je nutno zkontrolovat, zda není cysta velkého parazita v oku, aby
nedošlo k rozsevu skolexů v oku a následnému poškození oka. Pokud tak
není, Cesol se postará jak o periferní parazity, tak o parazity v
mozku. Ani on není stoprocentní, jeho účinnost však se blíží 80 až 90
%
Toho se bojím, že mi bude blbě ne, kdybyste viděli, jaké mám "pivní břicho"....Samozřejmě nejdříve dělám očistu jater, prášky až pak.
Ať sním cokoliv, tak se mi doslova "vaří" střeva.....
To bych mohla oslepnout?
Děkuji za odpovědi.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ještě jsem se chtěla zeptat
Zřejmě to zjistí jen diagnostika Salvia se vzorky cizopasníků nebo Oberon (ten co bez elektrod nefunguje), ale ten musí mít také kompletní databázi... Je ještě jedna nová diagnostika, jmenuje se tuším Diacom (pokud se jmenuje jinak, tak mě opravte).Mirabelka píše:Prosím Vás, jak to zjistím, jestli nemám něco v oku?
Zkus se podívat, kdo je nejblíž k Tvému bydlišti z těchto (napravo):
http://www.zapper.cz/index.php?option=c ... &Itemid=80
Děkuji za odpověď
Děkuji za odpověď. Prosím Vás, je tu někdo, kdo to měl v oku? Nezlobte se, že se ptám, ale v ID s endogenní depresí, teď jsem měla zimní ataku, ale děkuji Bohu, že našla tyhle stránky.
Mě by vyhovovala ta paní dr. vet. v Neratovicích, chci jí napsat, jestli by mi zjistila ty oči....MOC se bojím, sice poruchy vidění jsem nikdy neměla, brýle nenosím, ale už jako malá jsem viděla v oku proti bílé stěně, nebo proti sluníčku takové jako zrníčka rýže a něco jako kroužky, a samo se to chaoticky hýbalo.
Přiznám se, že ačkoliv mám moc dobrou paní doktorku, co k ní chodím s depkou, tak zatím nemám odvahu s ní o tom mluvit......stigmatizace lidí s psychickými problémy je hrozná....
Hezký den.
Mě by vyhovovala ta paní dr. vet. v Neratovicích, chci jí napsat, jestli by mi zjistila ty oči....MOC se bojím, sice poruchy vidění jsem nikdy neměla, brýle nenosím, ale už jako malá jsem viděla v oku proti bílé stěně, nebo proti sluníčku takové jako zrníčka rýže a něco jako kroužky, a samo se to chaoticky hýbalo.
Přiznám se, že ačkoliv mám moc dobrou paní doktorku, co k ní chodím s depkou, tak zatím nemám odvahu s ní o tom mluvit......stigmatizace lidí s psychickými problémy je hrozná....
Hezký den.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Děkuji za odpověď
Ten jakoby prach v oku vidím též... S pohybem oka se hýbe... Jsem teď na Prazi a zatím klid... Zatím V oku nějaký cizopasníky mám (diagnostikováno v Brně), tak jsem zvědav, co se zřejmě brzy stane, nějak nevím, proč se toho nebojím...
No k těm doktorům - jsou to byznysmeni, ať už vědomí nebo nevědomí. Stále jsou přesvědčeni, že ta jejich medicína je nejlepší... - tedy je - ale bohužel né pro pacienty, ale pro kapsy farmaceutických firem... Jen málokterý doktor přizná, že nějak podezřele ty prášky dlouhodobé problémy neřeší, jen potlačují a ataka k tomu bezesporu patří...
Do Neratovic si zavolej a dej vědět, jak to dopadlo...
Brebery v oku prý údajně zlikviduje Zapper, ale nějak mi nedochází, jaký je rozdíl mezi zabitím breber Zapperem a Prazim... Stejně to chcípne tak jako tak...
Není to zas nějaká všeobecně známá ptákovina? Měl s tím někdo špatné zkušenosti?
No k těm doktorům - jsou to byznysmeni, ať už vědomí nebo nevědomí. Stále jsou přesvědčeni, že ta jejich medicína je nejlepší... - tedy je - ale bohužel né pro pacienty, ale pro kapsy farmaceutických firem... Jen málokterý doktor přizná, že nějak podezřele ty prášky dlouhodobé problémy neřeší, jen potlačují a ataka k tomu bezesporu patří...
Do Neratovic si zavolej a dej vědět, jak to dopadlo...
Brebery v oku prý údajně zlikviduje Zapper, ale nějak mi nedochází, jaký je rozdíl mezi zabitím breber Zapperem a Prazim... Stejně to chcípne tak jako tak...
Není to zas nějaká všeobecně známá ptákovina? Měl s tím někdo špatné zkušenosti?
- Denny
- Zasloužilý člen
- Dal: 6 poděkování
- Dostal: 14 poděkování
Hlavně nepanikař! Mám od děcka ten sam problém s očima. Jsou to spíše takové pohybující se stíny, proužky, kolečka, háďátka. Byl jsem u mnoha očních lékařů, ale pouze jediný z nich si toho všiml a řekl mi, že je to drobný šedý zákal. Přirovnal to k prskancům od elektrody na skle.Mirabelka píše:Děkuji za odpověď. Prosím Vás, je tu někdo, kdo to měl v oku? Nezlobte se, že se ptám, ale v ID s endogenní depresí, teď jsem měla zimní ataku, ale děkuji Bohu, že našla tyhle stránky.
Hezký den.
A asi to tak bude, žiju s tím celý život, nezhoršuje se to a ani po odčervovací kúře se to nezlepšilo. Pokud nemáš vyšetření, které by ti potvrdilo parazita v oku, tak si toho prostě nevšímej
Dal bych všechno co vím, za tisícinu toho, co neznám - "Denny"
Děkuji za odpověď
Já mám jediný strach, aby se mi to pak po tom Praq. nějak nerozjelo a nepoškodilo oči. Jestli to není právě zárodek nějakého velikého parazita. A nerozlezlo se mi do . Do těch Neratovic, zavolám. Vyrozumněla jsem tomu totiž, pokud JE v oku zárodek nějakého velikého parazita, tak se ten Cesol nesmí.....
- Deane
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Hm.
Človeče Denny, Ty vidíš aj neviditeľné?
Tie všelijaké chaoticky pohybujúce smietky v oku tiež vidím. To budú asi rôzne štrabance.
Mirabelka,
Nejaká larva veľkého parazita by sa dávno vyliahla, či nie? Ja keď sa kúpem v MMS tak mám toho aj plné oči, takže paraziti by dostali na frak.
Možno tam aj mám nejakú Mirabelku. Kto vie?
Tie všelijaké chaoticky pohybujúce smietky v oku tiež vidím. To budú asi rôzne štrabance.
Mirabelka,
Nejaká larva veľkého parazita by sa dávno vyliahla, či nie? Ja keď sa kúpem v MMS tak mám toho aj plné oči, takže paraziti by dostali na frak.
Možno tam aj mám nejakú Mirabelku. Kto vie?
Nikdy nehovor že niečo nejde, pretože vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.
- hanka
- Zasloužilý člen
- Dal: 812 poděkování
- Dostal: 875 poděkování
No, já prý mám dle Oberonu v očích parazita, akorát mi ta paní do další kontroly nechce říct, kde tam je, jestli v bulvě, nebo na nervu. Není totiž nebezpečné toho parazita zabít, ale následné vylučování zabitého parazita může způsobit paseku v oku, protože odtamtud se špatně a dlouho vylučuje. Taky se toho obávám, proto budu začínat Zentelem a praziquantel si nechám až na konec, až co ukáže Oberon. Není kde spěchat, když to tam bylo tolik let, tak to pár měsíců ještě vydží, ne?Mirabelka píše:...Vyrozumněla jsem tomu totiž, pokud JE v oku zárodek nějakého velikého parazita, tak se ten Cesol nesmí.....
Tak se neboj, Mirabelko, akorát je dobré jít na věc s rozumem a dřív, než začneš brát Ceseol, nechej se vyšetřit u té paní v Neratovicích a chtěj vědět konkrétně i oči. Důležité je, aby měla sadu s parazity, jak říká Palo.