...no práve... a vtedy začal Noe stavať svoju archu ...sa pýtam - nie je už neskoro? zrovna som dnes išiel okolo Drevony.. kurňa, nejako tie ceny dreva vystrelili nahor... a takú dobrú jaseňovú fošňu nezoženieš, ani keď sa po...JiMi píše:... Všichni cítí, že je něco špatně, že se něco bude dít, že se něco musí stát, že se něco stane. Jen nevíme co, kdy a kde. Ale až se to stane, bude to o to větší průser, o co větší je kolektivní očekávání toho průseru...
...nikoho nechcem strašiť, ale asi mi unikla nejaká malá vojna na území európy...? alebo žeby kvôli niečomu inému airforce lietali ako osy, aj keď je pritom ropná kríza...? a možno je to vojna proti európskym civilistom ...morse59 píše:... Takže zbývájí jen vojáci,a ti se nikomu zpovídat nemusí. Osobně si myslím,že je toto dost nadsazené a skoro zbytečně to stresuje a vystrašuje lidi. My se zrušíme sami a ani k tomu nepotřebujeme ufouny,konspirace,tajné spolky apod. Ahoj
znova sa vraciam k jednej otázke, ktorá ma napadla pred niekolkými rokmi, keď sa začali vo veľkom otvárať plne robotizované linky a celé fabriky - ONI ľudí už nepotrebujú, ako dlho potrvá, kým začnú ich počet znižovať? veď sú im len na ťarchu, takú miliardu, či dve ubrať... A potom prišiel svetový summit o potravinovej bezpečnosti a demografickom vývoji, kde sa priamo a otvorene hovorilo o potrebnom zdecimovaní obyvateľov zeme na 1 miliardu 200 miliónov. uvažovalo sa o riadených pandémiách, zmenách podnebia vo vybraných lokalitách, umelo vyvolaných tektonických aktivitách a tiež o miestnych vojnách. písal sa rok 1992...