V té propagandě je značný nepoměr. Pro ilustraci - je to asi jako kdyby jel nejnovější ruský tank a proti němu americký. Ale ten americký táhne za sebou pětiletý klučina na špagátku.Rival píše: A co propaganda druhé strany ? Tu si ještě nezaznamenal ?
...o to já se snažím celou dobu. Když nás bude víc, nebudeme se bát vlka nic!Rival píše: Škoda, bylo by fajn hledat skutečnou pravdu...
dkamilo, my jsme tu měli přes 20 let hodně ruských vojáků a přesto je většina národa kromě srpnových dnů 1968 neviděla.dkamila píše:mildo Ty si u toho byl osobně a viděl ruské vojáky?? Byl si na Ukrajině???
http://zpravy.aktualne.cz/zahranici/kre ... 5900fea04/Dovolím si srovnání: dnes už je například i z výpovědí někdejších sovětských generálů, kteří veleli při okupaci Československa sovětským jednotkám, jasné, že věřili zprávám o manévrech US Army v Československu, skladech zbraní, řádění fašistů, pravicovém puči a já nevím čemu ještě. A mnozí z nich jsou o těchto nesmyslech přesvědčeni dodnes. Bez mrknutí oka vám říkají, že sovětská intervence zachránila v roce 1968 bratrské Československo od imperialistického zla.
...........Putin se tak vlastně velmi promyšleně představuje jako antiglobalista, který bojuje s americkou představou světa. A na to hodně lidí slyší.
Milda propagandumilda píše:V té propagandě je značný nepoměr. Pro ilustraci - je to asi jako kdyby jel nejnovější ruský tank a proti němu americký. Ale ten americký táhne za sebou pětiletý klučina na špagátku.Rival píše: A co propaganda druhé strany ? Tu si ještě nezaznamenal ?![]()
...o to já se snažím celou dobu.Rival píše: Škoda, bylo by fajn hledat skutečnou pravdu...
si pliesť s faktami http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/6521 ... rezat-rusy je pre pravdu samotnú dosť velkým nešťastím. I tu máš jednu z právd založenéj na faktoch ktorá s témou vlákna len "na oko" nesúvisí, tiež ti asi nebude moc "po chuti"...
Kyjev- Při demonstraci odpůrců ústavní reformy bylo dnes před parlamentem v Kyjevě výbuchem granátu zraněno téměř sto lidí. ... Demonstraci svolala organizace Pravý sektor, která odmítá kompromisy se separatisty. Aktivisté Pravé sektoru ještě během jednání zatarisly automobily všechny příjezdové silnice k budově parlamentu.
kalype, to je stejná písnička pořád dokola:kalyp píše:
Že vraj zamysli sa - bŕŕŕ... až ma striáslo, už len to mi "chýba ku šťastiu". Milda čo ty ma chceš už dočista zmrzačiť?milda píše:Zkusil ses zamyslet, proč ta smlouva z r.1954 byla dost dobrá víc než půl století pro několik garnitur sovětských i ruských politiků?
Tak v tom jsem s Tebou zajedno!deʒa vy píše:....faktom zostává že v civilizovanom svete z nepráva nemôže vzniknuť právo...