Zdravím - poota
A tobě to vadí? A proč? Prostě z principu, viď? Já naopak nevidím nic špatného na tom, když se diskuze vyvíjí, ať tak, nebo tak. Nediskutujeme o počasí.poota píše:........jak ve skutečnosti vypadá nijak nemoderovaná "svobodná diskuze na dané téma"![]()
poota
Po lidech chodit nemusíš a vysvětlovat taky ne, ono to čiší ze tvých příspěvků. ( Rival, až bude chtít, tak nám řekne, co chceadam.benda píše:Fakt neuvěřitelný. Mahatma dávno o zrušení registrace požádal a nyní při prudérním nátlaku typu BUĎ A NEBO je správné udělat jako co? Že jste (třeba ne tolik přímo Ty, Navare, ale ta vaše "skupina") poblouznění nějakým asi hodně nekvalitním halucinogenem, to je jedna věc, ale Rival žádnej pitomec není a myslím, že asi dobře chápe, jak to tady je. Nebo až bude mít čas, si ty všechny výplody přečíst, určitě mít lepší obrázek bude.NAVAR píše:... Rivale to jsi „posral“, ...
A klidně se můžete pokusit zbagatelizovat má slova tím, že mě nazvete řiťolezcem s indulonou (to je hlavně směrováno na Anriho), i když vám asi je docela zřejmé, že nic podobného nemám zapotřebí a reaguji v celé této věci sám za sebe. Ale nebyl by to zdaleka jediný nečistý tah od vás a mě to opravdu nevadí, protože ten, kdo do téhle věci lépe vidí, tak je mu jasné, jak to je, kdo špinavě slovíčkaří a kroutí se jako had a já pak opravdu nemusím chodit po lidech a vysvětlovat, že tady nikomu do zadku nelezu. Vaše (přesněji hlavně Anriho) špinavá hra mne prostě a jednoduše zasáhla, už od samého začátku. Až takhle prosté to je a řekl bych, že lidi to docela dobře chápou.
Ano je to neuvěřitelné. ….adam.benda píše:Fakt neuvěřitelný. Mahatma dávno o zrušení registrace požádal a nyní při prudérním nátlaku typu BUĎ A NEBO je správné udělat jako co? Že jste (třeba ne tolik přímo Ty, Navare, ale ta vaše "skupina") poblouznění nějakým asi hodně nekvalitním halucinogenem, to je jedna věc, ale Rival žádnej pitomec není a myslím, že asi dobře chápe, jak to tady je. Nebo až bude mít čas, si ty všechny výplody přečíst, určitě mít lepší obrázek bude.NAVAR píše:... Rivale to jsi „posral“, ...
A klidně se můžete pokusit zbagatelizovat má slova tím, že mě nazvete řiťolezcem s indulonou (to je hlavně směrováno na Anriho), i když vám asi je docela zřejmé, že nic podobného nemám zapotřebí a reaguji v celé této věci sám za sebe. Ale nebyl by to zdaleka jediný nečistý tah od vás a mě to opravdu nevadí, protože ten, kdo do téhle věci lépe vidí, tak je mu jasné, jak to je, kdo špinavě slovíčkaří a kroutí se jako had a já pak opravdu nemusím chodit po lidech a vysvětlovat, že tady nikomu do zadku nelezu. Vaše (přesněji hlavně Anriho) špinavá hra mne prostě a jednoduše zasáhla, už od samého začátku. Až takhle prosté to je a řekl bych, že lidi to docela dobře chápou.
Lze se na to dívat i tak, že než bys napsal něco, co bylo pro Tebe "těžké", tak jsi to raději nechal eskalovat - věci ponechané samy sobě probíhají vždycky od zlého k horšímu - to už je takové prověřené pravidlo.milda píše:... když mi Slávek smazal už několikátý příspěvek a bylo jasné, že mu moje názory prostě nejsou po chuti, ne že by byly nějak vulgární, nebo jinak závadné, bylo by těžké psát SZ a žádat o vysvětlení.
No, tak to jsi tady nějakou dobu nebyl.poota píše:Není mi jasné, o jakém obřím mazání příspěvků píšeš![]()
Pokud vím, tak se nic nemazalo, jenom se to přesouvalo ......
Nevím a hledat se s tím nebudu.milda píše:Ale jestli to platí pro ty příspěvky "přes čáru" můžeš mi říct, čím byl přes čáru
třeba ten můj návrh na Hyde Park?
poota píše:Nevím a hledat se s tím nebudu.milda píše:Ale jestli to platí pro ty příspěvky "přes čáru" můžeš mi říct, čím byl přes čáru
třeba ten můj návrh na Hyde Park?
Zdravím - poota
...a je to jenom neochota přehrabovat se v hromadě důsledků "žádné masivní cenzury", nebopoota píše:... takže o žádnou masivní "čistku" ani cenzuru se nejednalo.
Mě to zas tak zbytečné nepřipadá. Moderátoři by měli vždycky umět vysvětlit svůj zásah.poota píše:Jenom čistá neochota ztrácet čas vyhledáváním a taky nechuť zbytečně vysvětlovat moderátorské zásahy,...
Poota klameš sám seba čo by v celku nebol problém pokjal by si s tou domnienkou ktorou sa sam balamutiš nebalamutil aj iných.poota píše:Kdybys Slávkovi napsal, tak by buď svoje zásahy obhájil a nebo anuloval, a jak ho znám, tak v případě jejich anulování by se Ti ještě omluvil. Spíš mám dojem, že Ti nějak nesedlo jeho občas poněkud "květnatější" vyjadřování, které si lze snadno vysvětlovat i jako určité řekněme znevažování nebo naznačování nějaké převahy. Zase na druhou stranu ho vůbec nerozhodí, když mu oplatíš stejnou mincí a bere to jako samozřejmost.