Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Kvalitní a nekvalitní jídlo
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 191 poděkování
- Dostal: 185 poděkování
Re: Bór - zkušenosti a diskuze
Člověk není všežravec, ale plodožravec, takže pokud nemá chuť na maso, je to spíš dobře než špatně. Pokud jde o ty extrémy, tak souhlasím. Nic se nemá přehánět.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 258 poděkování
- Dostal: 213 poděkování
Mléko z konop.semínekHela píše:... konopná semínka. ......
http://www.jajsem.com/konopne-seminko-j ... pne-mleko/
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 90 poděkování
- Dostal: 194 poděkování
S tím nesouhlasím. Jíme spousty zelené natě či listí, nebo z nich děláme čaje. Naši nejbližší příbuzní- lidoopi se v přírodě taky neživí jen plody. Plody jsou v přírodě sezonní záležitostí, plodožravci by brzy neměli ci jíst.Hela píše:Člověk není všežravec, ale plodožravec.
-
- Nový člen
- Dal: 6 poděkování
- Dostal: 12 poděkování
Já bych řekl,že ta váha souvisí s bórem,jak jsem o něm četl nebo spíš o E284( Kyselina boritá funguje jako odtučňovací prostředek, avšak takto může zásadně pozměnit organismus.),taky jsem šel s váhou dolů,i když né až tak jako ty(měřím asi 186 a váha 85),pivo si také dopřávám a k němu i dost jím a mám spíš míň než víc.John.D. píše: S tou váhou jsem šel docela dolů a už teď vypadám jak pochodující rekvizita pro výuku na medicíně.
Co tě nezabije,to tě posílí...
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Až jednou dojdete na to, že je to vše jen v "hlavě", pak se s tímhle nebudete tak moc trápit. Kačenka vám to sem dala černé na bílém. Po cca měsíci bez jídla zhubla prd. Já po deseti dnech bez jídla snad kilo a to samozřejmě neví, jestli to nebylo těch pár , které ze mně vypadly. Mám pocit, že to je v čurinoterapii.rikardo píše:Já bych řekl,že ta váha souvisí s bórem...John.D. píše: S tou váhou jsem šel docela dolů a už teď vypadám jak pochodující rekvizita pro výuku na medicíně.
S laskavým pozdravem, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
- martinq
- Zasloužilý člen
- Dal: 31 poděkování
- Dostal: 203 poděkování
Re: Pšenice
Moderná pšenica "dokonalý, chronický jed," hovorí lekár teraz už aj na CBC News
http://novazeme.ning.com/profiles/blogs ... -aj-na-cbc
http://www.cbsnews.com/news/modern-whea ... ctor-says/
http://novazeme.ning.com/profiles/blogs ... -aj-na-cbc
http://www.cbsnews.com/news/modern-whea ... ctor-says/
Vím, že vím vše, aneb meditace o ničem.
-
- Stálý člen
- Dal: 172 poděkování
- Dostal: 80 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Slavek Krepelka píše:Až jednou dojdete na to, že je to vše jen v "hlavě", pak se s tímhle nebudete tak moc trápit. Kačenka vám to sem dala černé na bílém. Po cca měsíci bez jídla zhubla prd. Já po deseti dnech bez jídla snad kilo a to samozřejmě neví, jestli to nebylo těch pár , které ze mně vypadly. Mám pocit, že to je v čurinoterapii.rikardo píše:Já bych řekl,že ta váha souvisí s bórem...John.D. píše: S tou váhou jsem šel docela dolů a už teď vypadám jak pochodující rekvizita pro výuku na medicíně.
S laskavým pozdravem, Slávek.
Tak jsem to nedal a po tuším Slávkovo přehození mého příspěvku sem do tohohle vlákna, si ho celé prolouskal. Musím konstatovat, že máte vlastně oba trochu pravdu.
Rikardo, když si to srovnám v hlavě v časové ose, máš pravdu. Vše začlo s Kys.Bor. Chudnutí a nechuť k jídlu. Teď jsem týden vynechal....počkej, vlastně je to víc než týden. Vše se vrací k normálnímu jezení, teda bez masa. Bohužel stále hubnu.
Slávku, máš taky pravdu. Vše je v hlavě. Do hajzlu s celou mojí hlavou. Asi jsem v tomhle fakt magor. Myšlenka je hmotná!!!! A za to dám ruku do ohně. Jasně, to víš, že se najde x lidí, kteří nebudou souhlasit se mnou. Když jsem si tady přečetl přípěvek o Alfa vlnách a informacích do hlavy.... a teď už nevím od koho, tak mi to docvaklo.
Ale malý příklad z posledních dní na dokreslení:
Minulý týden. Normálně po práci, doma, si balím cígo. Jawanes tabáček, umotám si filtr, ubalím cígo, pokuřuji. Za hodinku znova, akorát přidám THC ( sorry.... moc to nepřeháním, fakt ) Práce frkot, nebaví, stresy.... spíš prostě jako na vypnutí hlavy, jasné? Nepotřebuje to komentář. A najednou, fakt alfa vlny neznám, meditace dělám, ale jen občas, najednou myšlenka: Dost, tohle mi nedělá dobře. Takový jako,nevím jak to popsat, jako nějaký pink, nebo něco jako hlas z pozadí někde daleko.... fakt nevím, je to fuck. Prostě šlo o tu informaci a uvědomění podstaty.... D O S T!!!
Co myslíš, co se stalo?
Tohle vše se událo cca středa minulý týden. Do neděle jsem nic neměnil. Jen pracoval v hlavě s tímto zajímavým poznatkem a přemýšlel v duchu, jakoby z lehka, tak nějak z nadhledu. No a od pondělí nehulím, nekouřím a nejvíc je to, že nemám ani abstinenční příznaky. Nebudu plevelit, asi je to do jiného vlákna.
Jde o to, že ty myšlenky v hlavě, teda alespoň pro mne, jsou fakt nebezpečné. Už jsem si to v životě ověřil vícerokrát. A debil se furt diví. Myslím sebe
Od určítého poznání... k tomu mám fakt respekt. A k tomu zase takový důkaz.
Jediné co mi nevyšlo jaksi bokem.... váha. Říkal jsem si, přestaneš kouřit, přibereš. Hovno.... zase 2 kila dolů.
Heli jen tak na okraj, slunečnicové semínka super. Chuť skvělá. 10 - 15gr denně a 2 kila dole
Fakt je ten, že jsme každý jiný. Můžeme přečíst tisíc fungujících návodů. Můžeme se i držet protokolů starých tísíce let.... stejně je to na prd. Jsme každý v jiném levlu. Někde jsem to tu vlastně psal, ale nebudu plevelit.
Připadám si jako mimoň, ale nemá tady někdo recept, jak pomoct s váhou směrem nahoru?
Dělám si srandu... Je to v hlavě....
Mějte se krásně
John.D.
--------------------------------------------------------
Člověk nemusí vidět, aby věřil.... ale musí věřit, aby viděl.
John.D.
- jani
- Zasloužilý člen
- Dal: 325 poděkování
- Dostal: 251 poděkování
Re: Kvalitní a nekvalitní jídlo
Jen v rychlosti jsem mrkla, ještě než zalehnu. No zkusila bych, pokud můžeš banány se šlehačkou - pravou, posypané karobem, já z toho kdysi nezřízeně přibrala, a to jsem měla nějakých 45 kg, prej to bylo i narůstajícím věkem, tak předpokládám, že nemládneš, jistou šanci tedy máš :-) nebo tzv. dieta J. Budwig, tvaroh s lněným olejem a lněnými semínky, trochu medu, lehce zředit vodou nebo mlíkem a sníst s banány, to mi dost drželo váhu, chovám kozenky, takže samozřejmě vše vlastní výroba a už pár let snídáme pravidelně s klukem kozí mlíko s mixlým banánem. Jinak bych přidala kokosový tuk, osobně beru nerafinovaný z ekokoza.cz ( asi 5l za 1000kč ) no a zázrak na váhu dělaj pivovarské kvasnice, beru " pro koně " a jsou fakt v mega kvalitě, zde:
http://www.cavallino.me/products/pivovarske-kvasnice/
Já ted už nechudnu ani při štávovce 14ti denní,max. 3 kg v začátku a pak se to hezky drží, v začátcích mi lítalo dolů klidně i 10 kg brrr, tak je to možná v hlavě opravdu, ted už váhu vůbec neřeším a zrovna tak blbý kecy okolí, jestli nejsu líná se nažrat .....
http://www.cavallino.me/products/pivovarske-kvasnice/
Já ted už nechudnu ani při štávovce 14ti denní,max. 3 kg v začátku a pak se to hezky drží, v začátcích mi lítalo dolů klidně i 10 kg brrr, tak je to možná v hlavě opravdu, ted už váhu vůbec neřeším a zrovna tak blbý kecy okolí, jestli nejsu líná se nažrat .....
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Paradoxní je, že pokud nejsi se svojí váhou spokojen, i když třeba oprávněně, tak vytváříš tělu stres tím, že od něj požaduješ něco jiného, než právě dělá. Tím docílíš jenom toho, že svoji snahu ještě stupňuje - ať už se jedná o tloustnutí a nebo hubnutí.John.D. píše:Připadám si jako mimoň, ale nemá tady někdo recept, jak pomoct s váhou směrem nahoru?
Přestaň s ním bojovat a přijmi svoje tělo přesně takové, jaké právě je. Měj ho rád a prokazuj mu různé libůstky, které by ho mohly potěšit - a dělej je právě kvůli tomu!
Když nebudeš svoje tělo stresovat, tak samo začne nabíhat na Tvou ideální váhu, kterou zná líp než Ty a všichni doktoři.
K těm libůstkám může patřit třeba Kollathova snídaně - např: http://zdrava-vyziva.doktorka.cz/kolathova-snidane/
Můžeš se taky svého těla "ptát", co by ho potěšilo - jablko, pomeranč, mrkev, procházka, bazén atd. Už to, že se o jeho přání budeš starat ho potěší, natož pak když mu nějaké i splníš.
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 191 poděkování
- Dostal: 185 poděkování
Ještě než jsem si přečetla tenhle tvůj příspěvek, měla jsem dojem, že jsi to s tím bórem trochu přehnal. Ale teď si myslím, že je to právě to, co jsi potřeboval - impuls, který člověku změní život. Takový obrat zažije spousta lidí, kteří na sobě začnou pracovat. U mě to přišlo se změnou stravy. To hubnutí (které jsem já přivítala, protože jsem před tím neustále plíživě tloustla) bylo něco jako příležitost zbavit se přítěží minulosti, jako když si doma uklidíš a vyhážeš nepotřebné věci. A taky to tak fungovalo, zlepšila se mi psychika. Je to celkem pochopitelné, protože emoce se ukládají do tkání, takže při hubnutí se člověk zbavuje i těchto uložených emocí. Kdysi jsem četla o nějaké ženě, která zhubla desítky kilo, a ta popisovala, jak vždycky, když se při hubnutí dostala na určitou váhu, cítila se podobně, jako v době, kdy tu váhu měla. Takže to můžeš brát jako generální úklid. A s tím, že hubneš i nadále, si nedělej starosti, ona tam působí určitá setrvačnost, takže jez, na co máš chuť – podle toho, jak to u tebe teď začalo fungovat, je vidět, že si tělo řekne o to správné.John.D. píše: Dost, tohle mi nedělá dobře. ... Prostě šlo o tu informaci a uvědomění podstaty.... D O S T!!!
Obecně ti můžu doporučit semínka různého druhu, o kterých už jsem psala (slunečnicová, dýňová, konopná, lněná, sezam, mák - je jich teď k dostání celkem dost, taky ořechy, hlavně ty, které rostou u nás, tj. lískové (ty mimochodem obsahují hodně bóru) a vlašské (důležité je, aby byly kvalitní, nebyly žluklé nebo plesnivé – to se týká i semínek). Taky kvalitní oleje, těch je teď taky spousta. Dále luštěniny (čočka, hrách, fazole, sója) – ty obsahují všechny aminokyseliny jako maso, ale ve zdravější formě. Pak zeleninu, včetně kořenové (mrkev, petržel, celer, červená řepa, černá ředkev, atd.), dýně Hokkaidó (na těch přežívám celou zimu), teď je třeba hrášek, atd. Z obilovin žito (žitný kváskový chléb), pšenice špalda (to je původní nevyšlechtěná odrůda), jáhly, oves (skvělý), pohanka (ta je hned hotová – stačí propláchnout a zalít teplou vodou a chvilku nechat stát). Dají se dělat různé kaše, zapéct na sladko s ovocem apod., nebo uvařit jako příloha, ale i syrové. Jinak platí, že z tepelně zpracovaných potravin se přibírá víc, než ze syrových, protože u tepelně zpracovaných potravin je vyšší glykemický index. Ale do ničeho se nenuť, tělo si řekne, co potřebuje.
-
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kvalitní a nekvalitní jídlo
Ahojky lidičky,
díky moc za Váš názor a postřech. Moc si toho cením a jsem Vám vděčný a "zauzlovaný".
Jani, díky, ale na pivovarské kvasnice to nevidím . Spíš ten banán mě zaujal. Vlastně jsem ho dlouha léta nejedl, ani nevím proč. Nějaký důvod tam byl, ale nevzpomenu si teď. Jakmile se k němu dostanu, asi to něco z dávna vyvolá, teda aspoň vzpomínku. Uvidíme.
Heli, díky moc za návody. Semínka jsi trefila přesně. Poslední dobou na nich docela ujíždím. S tím masem je to stejně furt na nic. Ale dneska jsem měl na oběd takový docela šlech. Nějaká vepřová rolka na paprice s 5 knedlíkama. No, rolku jsem hned na startu věnoval kolegovi a dal jsem jen tu omáčku s knedlikama. Moc jsem si nepochutnal, ale docela to žaludek na chvíli zaměstnalo. Vzhledem k moji kandidě to asi nebyl úpe nejlepší tah, ale co, jednou za čas, bez výčitek. Určitě víš o čem mluvíš a Vážím si toho. Asi to ještě nějak vypozoruji a ozvu se Ti.
Pooto, Ty jsi mi ovšem otevřel oči. Díky. Fakt díky. Je vidět, že jsi se svou hlavou taky ledacos prožil . Mluvíš mi z duše. Přesně jsi to trefil. Jediné, co to chce, je dát tomu pokoj a asi to neřešit a zase jen to tělo poslouchat a neděsit se výsledku. Ještě než jsem si pročítal Vaše reakce, stál jsem ráno u ledničky a říkal jsem si nahlas: "Tak co Ty tělo, co by jsi dneska chtělo?" a s úsměvem na rtu jsem do tašky naházel ovo-zelo, teda spíš zelo-ovo, protože z ovo tam bylo jen jabko . Koupil jsem je se synem v Globusu. Teda ten můj teneager se na mě díval dost divně. Když jsem v té zelenině očuchával jabka, tak se za mě styděl. No nějak jsem v podvědomí cítil, že některé ty jejich jabka, takové ty jakoby naleštěné, či co, prostě nevoní jabkem. Tak jsem vybral jinou odrůdu, která byla jaksi bokem, ale voněla. A fakt, super chuť.
Tvůj nadhled nad bojem s tělem... klobouk dolů. Zjevně o tom něco víš. Všechny vlákna jsem sice ještě neprolouskal, takže Tvůj příběh ještě neznám, ale tady jsi měl asi pravdu. Teda alespoň mám pocit, že jsi to fakt trefil. ( Jestli jsi tu někde popisoval své problémy, rád bych si to pročet.) Neřešit kraviny a jíst to, o co si tělo řekne. To bych viděl jako příjemnou cestu. Trochu tu moji hlavu rozladila informace od Jard Z.. Píše...nevím už kde, že BMI index je vlastně jen orientační. Že by člověk měl mít optimální váhu takovou, jakou měl v 18-ti letech života. Lidi, ruku na srdce, pamatuje si někdo z nás, kolik vážil v 18-ti? Dyť je to před více než půlkou života
Dneska jsem si uvědomil, že jsem bez nikotinu ( atd. ) vlastně 4 dny. A ani jeden náznak nějakého nepříjemného pocitu, nebo nějaké závislosti. Takže Pooto, díky. Hlava.... fakt je to hlava. Ještě mám tady související vlákna s tímto podtextem k přečtení. Už se na ně těším. Akorát jsem si mezi tím uvědomil ještě pár věcí kolem práce, která mě teda fakt dost "dojebávala". No, řešení jsem našel a budu muset na něm trochu zamakat, takže nebude teď moc času. musím odstranit zbytečné negatívní zátěže. Což není úpe jednoduché, když jsi živetel rodiny
Lidičky, ještě jednou díky.
Díky Vám
díky moc za Váš názor a postřech. Moc si toho cením a jsem Vám vděčný a "zauzlovaný".
Jani, díky, ale na pivovarské kvasnice to nevidím . Spíš ten banán mě zaujal. Vlastně jsem ho dlouha léta nejedl, ani nevím proč. Nějaký důvod tam byl, ale nevzpomenu si teď. Jakmile se k němu dostanu, asi to něco z dávna vyvolá, teda aspoň vzpomínku. Uvidíme.
Heli, díky moc za návody. Semínka jsi trefila přesně. Poslední dobou na nich docela ujíždím. S tím masem je to stejně furt na nic. Ale dneska jsem měl na oběd takový docela šlech. Nějaká vepřová rolka na paprice s 5 knedlíkama. No, rolku jsem hned na startu věnoval kolegovi a dal jsem jen tu omáčku s knedlikama. Moc jsem si nepochutnal, ale docela to žaludek na chvíli zaměstnalo. Vzhledem k moji kandidě to asi nebyl úpe nejlepší tah, ale co, jednou za čas, bez výčitek. Určitě víš o čem mluvíš a Vážím si toho. Asi to ještě nějak vypozoruji a ozvu se Ti.
Pooto, Ty jsi mi ovšem otevřel oči. Díky. Fakt díky. Je vidět, že jsi se svou hlavou taky ledacos prožil . Mluvíš mi z duše. Přesně jsi to trefil. Jediné, co to chce, je dát tomu pokoj a asi to neřešit a zase jen to tělo poslouchat a neděsit se výsledku. Ještě než jsem si pročítal Vaše reakce, stál jsem ráno u ledničky a říkal jsem si nahlas: "Tak co Ty tělo, co by jsi dneska chtělo?" a s úsměvem na rtu jsem do tašky naházel ovo-zelo, teda spíš zelo-ovo, protože z ovo tam bylo jen jabko . Koupil jsem je se synem v Globusu. Teda ten můj teneager se na mě díval dost divně. Když jsem v té zelenině očuchával jabka, tak se za mě styděl. No nějak jsem v podvědomí cítil, že některé ty jejich jabka, takové ty jakoby naleštěné, či co, prostě nevoní jabkem. Tak jsem vybral jinou odrůdu, která byla jaksi bokem, ale voněla. A fakt, super chuť.
Tvůj nadhled nad bojem s tělem... klobouk dolů. Zjevně o tom něco víš. Všechny vlákna jsem sice ještě neprolouskal, takže Tvůj příběh ještě neznám, ale tady jsi měl asi pravdu. Teda alespoň mám pocit, že jsi to fakt trefil. ( Jestli jsi tu někde popisoval své problémy, rád bych si to pročet.) Neřešit kraviny a jíst to, o co si tělo řekne. To bych viděl jako příjemnou cestu. Trochu tu moji hlavu rozladila informace od Jard Z.. Píše...nevím už kde, že BMI index je vlastně jen orientační. Že by člověk měl mít optimální váhu takovou, jakou měl v 18-ti letech života. Lidi, ruku na srdce, pamatuje si někdo z nás, kolik vážil v 18-ti? Dyť je to před více než půlkou života
Dneska jsem si uvědomil, že jsem bez nikotinu ( atd. ) vlastně 4 dny. A ani jeden náznak nějakého nepříjemného pocitu, nebo nějaké závislosti. Takže Pooto, díky. Hlava.... fakt je to hlava. Ještě mám tady související vlákna s tímto podtextem k přečtení. Už se na ně těším. Akorát jsem si mezi tím uvědomil ještě pár věcí kolem práce, která mě teda fakt dost "dojebávala". No, řešení jsem našel a budu muset na něm trochu zamakat, takže nebude teď moc času. musím odstranit zbytečné negatívní zátěže. Což není úpe jednoduché, když jsi živetel rodiny
Lidičky, ještě jednou díky.
Díky Vám
Mějte se krásně
John.D.
John.D.
-
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Tak mi to nedalo a jel jsem včera ještě narychlo kopit do vega prodejny pšenici.... no měl jsem si tam koupit blbec i semínka a ostní věci, ale bylo to narychlo, tak příště. Udělal jsem podle návodu: 30g pšenice jsem vrazil do el. kafemlýnku. Když se mi to zdálo pomleté tak skoro jako mouka hrubá, velmi hrubá i s kousky méně rozemletých částí. Zalil jsem to 4-mi lžicemi vody a šup to do ledničky. K tomu ty "Hrozinky" zalité vodou taky.poota píše:....K těm libůstkám může patřit třeba Kollathova snídaně - např: http://zdrava-vyziva.doktorka.cz/kolathova-snidane/....
Ráno jsem to vytáhl z lednice, že si sednu k synovi a posnídám s ním. Jinak snídám až v práci. Ten se na to koukl tak nějak podivně. Tak mu říkám: "Chceš zkusit?" Zvedl oči od koláče a říká:" Ten Molotův koktejl?"
Jako snědl jsem to, ale gurmánský zážitek to zrovna nebyl. A tak co, aspoň pročistím střeva.
Zjevně jsem někde něco nezvlád. Ono to hlavně ani moc nenabylo jak se v návodu píše a barvu to němělo rozhodně ani podobnou jako v té misce na obrázku. Takže to zkusím pomlýt opravdu na jemno a uvidíme. Ta lžíce citronové šťávy po ránu byla na mě moc.
Díky Všem a mějte krásný víkend.
Mějte se krásně
John.D.
John.D.
-
- Starší člen
- Dal: 400 poděkování
- Dostal: 424 poděkování
Test skodlivosti mikrovlnky
Tady http://www.svetkolemnas.info/novinky/zd ... -otevreoci
popisuji jednoduchy test, dve stejne kytky, jednu zalivaji vodou co prosla mikrovlnkou a druhou prevarenou vodou. A maji tam obrazky jak kytka zalivana vodou z mikrovlnky chcipa, vlevo na obrazcich je kytka zalevana vodou z mikrovlnky, vpravo prevarenou vodou. A jsou tam uvadene dny od zacatku pokusu, Day One = 1. den, Day Three = 3. den, Day Five = 5. den, Day Seven = 7. den a Day nine = 9. den. Prvni den jsou kytky stejny:
9. den se dost liseji :
Sam jsem to nezkousel, protoze pri mem zalevani by za 9 dni chciply obe, mam to overeny . Ale nekdo by to tu zkusit mohl. Podle obrazku to jde velmi rychle, takze by to slo snadno overit.
Dik predem pokud to nekdo zkusi,
Pavel
PS: Mozna uz to tu nekdo uvadel, ja jsem to nekde videl uz hodne davno, ale tady to je v cestine.
A i kdyz to tu uz problehlo, neskodi to znovu pripomenout. Jestli to nekdo overi a opet mikrovlnkova kytka chcipne (a ta druha ne ), tak budu mit problem
popisuji jednoduchy test, dve stejne kytky, jednu zalivaji vodou co prosla mikrovlnkou a druhou prevarenou vodou. A maji tam obrazky jak kytka zalivana vodou z mikrovlnky chcipa, vlevo na obrazcich je kytka zalevana vodou z mikrovlnky, vpravo prevarenou vodou. A jsou tam uvadene dny od zacatku pokusu, Day One = 1. den, Day Three = 3. den, Day Five = 5. den, Day Seven = 7. den a Day nine = 9. den. Prvni den jsou kytky stejny:
9. den se dost liseji :
Sam jsem to nezkousel, protoze pri mem zalevani by za 9 dni chciply obe, mam to overeny . Ale nekdo by to tu zkusit mohl. Podle obrazku to jde velmi rychle, takze by to slo snadno overit.
Dik predem pokud to nekdo zkusi,
Pavel
PS: Mozna uz to tu nekdo uvadel, ja jsem to nekde videl uz hodne davno, ale tady to je v cestine.
A i kdyz to tu uz problehlo, neskodi to znovu pripomenout. Jestli to nekdo overi a opet mikrovlnkova kytka chcipne (a ta druha ne ), tak budu mit problem
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
Re: Test skodlivosti mikrovlnky
... v tom případě problém máš ... ...pavelv píše:Jestli to nekdo overi a opet mikrovlnkova kytka chcipne (a ta druha ne ), tak budu mit problem
... před lety jsem to zkoušel ... dokonce i s malými myšaty ... ...... u těch kytek to sice nebylo vždy stoprocentní, ale v globálu byly výsledky víc jak přesvědčivé ... ...
... Anri ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
Citrony ....
... je libo domácí citronovou lemonádu ??? ... http://www.vitalia.cz/clanky/test-citro ... c=backlink ...
... ... Anri ...
... ... Anri ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...