Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Dávkování: Ivermectin - Fenbendazol - Mebendazol

Zistil som rozpor v zákonoch

Sem jsou přesouvána "spící" a uzamčená témata. Spící témata je možné opětovně probudit k životu...
Odpovědět
chiq
Zasloužilý člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Příspěvek od chiq »

:D zvlášť ten prvý bod sa bude tento rok zrejme naplno využívať... kolega na ženskej blbosti, v súvislosti s podobným nepodloženým obviňovaním "poza chrbtom", vysúdil 15.000 €... holt, keď si niekto nedá povedať podobrom, aby už konečne prestal, že to nikoho, ale lautr nikoho nezaujíma, a dotyčný len obviňuje a obviňuje, tak raz tie obvinenia bude musieť dokázať... taký je svet...

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Dokázať a to by ste pri terajších zákonoch ako chceli? A aj ste si všimli že ak píšem o rozpore zákonov tak čoho sa tie rozpory týkajú a prečo ich žiadam? No skúste mi napísať prečo žiadam tie rozpory v zákonoch odstrániť? Že by to bolo preto čo píšete?
Len či ste si uvedomili čo ste písali vy?

Návštěvník

Takže všeobecné ohrozenie trvá a ľudia umierajú pre nedostatok poznatkov.
A k vášmu správaniu sa vyjadrovať už nemá ani zmysel.

chiq
Zasloužilý člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Příspěvek od chiq »

Tak vážený anonym - viackrát si tu priamo napísal, že sa svojím nezáujmom o teba a tvoje tajné vynálezy priamo zúčastňujeme na ohrozovaní ľudských životov. Priamo si týmto obvinil 924 registrovaných užívateľov tohoto fóra. Už toto stačí, aby príslušné orgány začali konanie a vyžiadali si od správcu servera tvoje identifikátory.
Napíš teda aspoň v hrubých rysoch, na akých princípoch tvoje prevratné vynálezy fungujú, aká je podstata ich činnosti, aby sme ďalej nemuseli byť v pozícii tvojho fackovacieho panáka. Vieš, ak mi sused povie, že nezáujmom o neho a jeho prácu umožňujem páchanie trestného činu a nič mi k tomu nechce bližšie povedať, tak ho usmerním jednou, prípadne dvoma dobre usadenými fackami. Ver mi, vždy to zaberá.
Pozri si, čo som napísal 15.3.2009, 18:42 a skôr ako ťukneš do klávesnice, pouvažuj nad tým čo napíšeš. Rád by som ťa poinformoval o právnych následkoch tvojho konania formou súkromnej správy, ty si sa však nezaregistroval. Preto takto verejne.

Návštěvník

Takže som to vysvetlil jasne! V rozpore sú zákony! A ja tým že som ľudí informoval na fóre že sa jedná o všeobecné ohrozenie si plním povinnosť zo zákona! Máš niečo proti tomu???????????????????????????????????????????
A nepíšem o tom že vás to nezaujíma lebo to by bolo ešte to lepšie riešenie, ale sa pozri čo ste tu vy napísali.
A to že si nervózny by ti mal pripomenúť admin!
Akékoľvek fyzické vyhrážky sú trestné!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Takže ak chceš niečo riešiť najskôr si to vyrieš sám zo sebou.
A ak sa chceš niečo slušne opýtať tak to urob slušne!

Návštěvník

Ja vám (opakujem vám) nemám prečo opisovať ani nejaké hrubé opisy vynálezov a to podľa pravidiel a zákonov Úradov priemyselného vlastníctva! Takže to čo žiadaš je tiež trestné ak to pokladáš ako podmienku pri riešení ohrozenia ľudí.
Napíš mi podľa ktorého zákona niečo také žiadaš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A ak taký zákon nie je takto už nikdy nežiadaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Je to napísané dosť jasne?????????????????????????????????????????????
Ak ešte budete chcieť niečo žiadať napíšte mi rovno k tomu zákon podľa ktorého to žiadate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Exekutor

Já obvykle sleduju právnické forum

Příspěvek od Exekutor »

Anonymous píše:Ja vám (opakujem vám) nemám prečo opisovať ani nejaké hrubé opisy vynálezov a to podľa pravidiel a zákonov Úradov priemyselného vlastníctva! Takže to čo žiadaš je tiež trestné ak to pokladáš ako podmienku pri riešení ohrozenia ľudí.
Napíš mi podľa ktorého zákona niečo také žiadaš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A ak taký zákon nie je takto už nikdy nežiadaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Je to napísané dosť jasne?????????????????????????????????????????????
Ak ešte budete chcieť niečo žiadať napíšte mi rovno k tomu zákon podľa ktorého to žiadate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tam se baví o právu a zákonech. Tady to je nějak je špatný forum na zákony. Změňte si forum tady zacláníte. Admin u nás by technický věci odložil do archivu nebo smazal. To, že to váš admin neudělal s právnickými věcmi ho nectí.
exik

Návštěvník

To je čo za správanie? Tak tomu čo vás informuje o tom že ste v ohrození životov a sám koná aby ste v ohrození neboli vy píšete toto? Tak si uvedomte že ak som to oznámil štátom, polícii, novinárom, ap. a ak nekonali oni kto vás ponechal v tom ohrození?????????????????????????????
Jednotlivcovi tu nadávate a pritom ten jednotlivec konal a nekonali iný, ale na štát si to napísať nedovolíte???????????????
To je čo za správanie?
Ešte tu má niekto dojem že neviem o čom píšem?????????????????????????

Návštěvník

Má všeobecné ohrozenie a záchrana životov prednosť pred hocičím?????????
Tak podľa ktorého zákona žiadaš čo žiadaš???????????????????????????????
Ja konám podľa zákona všeobecného ohrozenia! Ktorý zákon to akože eliminuje??????????????????????????????????????????????????????????

Návštěvník

Veď ale to sa musím s vami debatovať takto aby ste si všimli čo sa tu deje???

Návštěvník

Už som písal že ak niečo žiadaš napíš podľa ktorého zákona!!!!!!!!!!!!!!!!!
A už nepíš proti odstraňovaniu a riešeniu všeobecného ohrozenia že ti to prekáža ak sa vám zdajú zákony v poriadku!!! Práve podľa nich musím konať!!!!!!! Máš niečo proti odstraňovaniu všeobecného ohrozenia?????????
A neoznamujem to len registrovaným užívateľom, ale širokej verejnosti!!!!!!!

lajos
Zasloužilý člen
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

Příspěvek od lajos »

Noo přiznám se dříve jsem proti odstraňování veř. ohr. nic neměl ale terazky se ve mně, vůči odstraňování, zvedá hrubý odpor až hnus.
Vůči demagogům taky, to samé anonymy.

Návštěvník

Takže teraz ak niečo proti tomu máš ako píšeš, dopúšťaš sa marenia všeobecného ohrozenia!!!!!!!

Návštěvník

A tiež upozorňujem admina na protizákonné konanie kde vo fóre porušuje zákon všeobecného ohrozenia a ohovárania. Ak neodstráni takéto hanlivé príspevky koná protizákonne a aj on povoľuje marenie odstsránenia všeobecného ohrozenia!!! Žiadam vykonať nápravu aby všeobecné ohrozenie nebolo na tomto fóre podporované!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lajos
Zasloužilý člen
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

Příspěvek od lajos »

Já se toho dopouštím. Jak vidím si nás pleteš s orgánama kde si neuspěl.

Odpovědět

Zpět na „Archiv - Jak na to“