Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Dávkování: Ivermectin - Fenbendazol - Mebendazol
Dávkování: Ivermectin - Fenbendazol - Mebendazol
Zistil som rozpor v zákonoch
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 1 poděkování

-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Tak vážený anonym - viackrát si tu priamo napísal, že sa svojím nezáujmom o teba a tvoje tajné vynálezy priamo zúčastňujeme na ohrozovaní ľudských životov. Priamo si týmto obvinil 924 registrovaných užívateľov tohoto fóra. Už toto stačí, aby príslušné orgány začali konanie a vyžiadali si od správcu servera tvoje identifikátory.
Napíš teda aspoň v hrubých rysoch, na akých princípoch tvoje prevratné vynálezy fungujú, aká je podstata ich činnosti, aby sme ďalej nemuseli byť v pozícii tvojho fackovacieho panáka. Vieš, ak mi sused povie, že nezáujmom o neho a jeho prácu umožňujem páchanie trestného činu a nič mi k tomu nechce bližšie povedať, tak ho usmerním jednou, prípadne dvoma dobre usadenými fackami. Ver mi, vždy to zaberá.
Pozri si, čo som napísal 15.3.2009, 18:42 a skôr ako ťukneš do klávesnice, pouvažuj nad tým čo napíšeš. Rád by som ťa poinformoval o právnych následkoch tvojho konania formou súkromnej správy, ty si sa však nezaregistroval. Preto takto verejne.
Napíš teda aspoň v hrubých rysoch, na akých princípoch tvoje prevratné vynálezy fungujú, aká je podstata ich činnosti, aby sme ďalej nemuseli byť v pozícii tvojho fackovacieho panáka. Vieš, ak mi sused povie, že nezáujmom o neho a jeho prácu umožňujem páchanie trestného činu a nič mi k tomu nechce bližšie povedať, tak ho usmerním jednou, prípadne dvoma dobre usadenými fackami. Ver mi, vždy to zaberá.
Pozri si, čo som napísal 15.3.2009, 18:42 a skôr ako ťukneš do klávesnice, pouvažuj nad tým čo napíšeš. Rád by som ťa poinformoval o právnych následkoch tvojho konania formou súkromnej správy, ty si sa však nezaregistroval. Preto takto verejne.
Takže som to vysvetlil jasne! V rozpore sú zákony! A ja tým že som ľudí informoval na fóre že sa jedná o všeobecné ohrozenie si plním povinnosť zo zákona! Máš niečo proti tomu???????????????????????????????????????????
A nepíšem o tom že vás to nezaujíma lebo to by bolo ešte to lepšie riešenie, ale sa pozri čo ste tu vy napísali.
A to že si nervózny by ti mal pripomenúť admin!
Akékoľvek fyzické vyhrážky sú trestné!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Takže ak chceš niečo riešiť najskôr si to vyrieš sám zo sebou.
A ak sa chceš niečo slušne opýtať tak to urob slušne!
A nepíšem o tom že vás to nezaujíma lebo to by bolo ešte to lepšie riešenie, ale sa pozri čo ste tu vy napísali.
A to že si nervózny by ti mal pripomenúť admin!
Akékoľvek fyzické vyhrážky sú trestné!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Takže ak chceš niečo riešiť najskôr si to vyrieš sám zo sebou.
A ak sa chceš niečo slušne opýtať tak to urob slušne!
Ja vám (opakujem vám) nemám prečo opisovať ani nejaké hrubé opisy vynálezov a to podľa pravidiel a zákonov Úradov priemyselného vlastníctva! Takže to čo žiadaš je tiež trestné ak to pokladáš ako podmienku pri riešení ohrozenia ľudí.
Napíš mi podľa ktorého zákona niečo také žiadaš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A ak taký zákon nie je takto už nikdy nežiadaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Je to napísané dosť jasne?????????????????????????????????????????????
Ak ešte budete chcieť niečo žiadať napíšte mi rovno k tomu zákon podľa ktorého to žiadate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Napíš mi podľa ktorého zákona niečo také žiadaš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A ak taký zákon nie je takto už nikdy nežiadaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ak ešte budete chcieť niečo žiadať napíšte mi rovno k tomu zákon podľa ktorého to žiadate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Já obvykle sleduju právnické forum
Tam se baví o právu a zákonech. Tady to je nějak je špatný forum na zákony. Změňte si forum tady zacláníte. Admin u nás by technický věci odložil do archivu nebo smazal. To, že to váš admin neudělal s právnickými věcmi ho nectí.Anonymous píše:Ja vám (opakujem vám) nemám prečo opisovať ani nejaké hrubé opisy vynálezov a to podľa pravidiel a zákonov Úradov priemyselného vlastníctva! Takže to čo žiadaš je tiež trestné ak to pokladáš ako podmienku pri riešení ohrozenia ľudí.
exik
To je čo za správanie? Tak tomu čo vás informuje o tom že ste v ohrození životov a sám koná aby ste v ohrození neboli vy píšete toto? Tak si uvedomte že ak som to oznámil štátom, polícii, novinárom, ap. a ak nekonali oni kto vás ponechal v tom ohrození?????????????????????????????
Jednotlivcovi tu nadávate a pritom ten jednotlivec konal a nekonali iný, ale na štát si to napísať nedovolíte???????????????
To je čo za správanie?
Ešte tu má niekto dojem že neviem o čom píšem?????????????????????????
Jednotlivcovi tu nadávate a pritom ten jednotlivec konal a nekonali iný, ale na štát si to napísať nedovolíte???????????????
To je čo za správanie?
Ešte tu má niekto dojem že neviem o čom píšem?????????????????????????
Už som písal že ak niečo žiadaš napíš podľa ktorého zákona!!!!!!!!!!!!!!!!!
A už nepíš proti odstraňovaniu a riešeniu všeobecného ohrozenia že ti to prekáža ak sa vám zdajú zákony v poriadku!!! Práve podľa nich musím konať!!!!!!! Máš niečo proti odstraňovaniu všeobecného ohrozenia?????????
A neoznamujem to len registrovaným užívateľom, ale širokej verejnosti!!!!!!!
A už nepíš proti odstraňovaniu a riešeniu všeobecného ohrozenia že ti to prekáža ak sa vám zdajú zákony v poriadku!!! Práve podľa nich musím konať!!!!!!! Máš niečo proti odstraňovaniu všeobecného ohrozenia?????????
A neoznamujem to len registrovaným užívateľom, ale širokej verejnosti!!!!!!!
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
A tiež upozorňujem admina na protizákonné konanie kde vo fóre porušuje zákon všeobecného ohrozenia a ohovárania. Ak neodstráni takéto hanlivé príspevky koná protizákonne a aj on povoľuje marenie odstsránenia všeobecného ohrozenia!!! Žiadam vykonať nápravu aby všeobecné ohrozenie nebolo na tomto fóre podporované!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování