Asi že mám hlavu jak*Roman* píše: ... Priznavam, nekdy si rikam, jak to delas mit takovou studnici informaci a jeste tak pohotove reagovat:)
poněkud čas a hlavně mi to nedá nechat takové věci plavat
S laskavým pozdravem, Slávek.
Asi že mám hlavu jak*Roman* píše: ... Priznavam, nekdy si rikam, jak to delas mit takovou studnici informaci a jeste tak pohotove reagovat:)
Diky moc za reakci. Uz jsme dost OFFTOPIC, coz respektuji, tak jen strucne - prikladam zdroj. Je to od jednoho MUDRa iridiologa, nic objevneho, lidi zde na foru znaji v mnoha podobach.akvarista píše:Mimo téma (offtopic)... No nevim s těma časama... Odkud máš ty časy?.... Jinak do vlákna o cronhovi dám zajímavé odkazy*Roman* píše: .. kdyz tak spekuluji nad dobou traveni potravy v zaludku... Roman
Citace zkrácena SDK
Diky moc za tip na ketogenni dietu, podivame se na to.akvarista píše:Mimo téma (offtopic)... na autismus pomáhá i ketogenní dieta,s tim by odborně poradil Jarda Zajíček... Jinak prosimtě co je na bezlepkové a bezmléčné dietě drahé?*Roman* píše:... k autismu a souvislosti s Crohnovou chorobou a spatnymi strevy....
Roman
Já taky. Ono to bude hodně záležet na tom, jak máme zdravé a na jaký jídelníček jsme vlastně naučení od malička. Do toho se motá krevní skupina a asi aj další věci.jirik.tk píše:Stáhnul jsem si PDF "acidosa - jídelníček". Byl bych móóc opatrný, ...
... no, a tady máme dalšího velmi povedenýho "Potravinovýho inspektora" ... http://tn.nova.cz/zpravy/na-vasi-strane ... pekce.html ......a v závěru reportáže se pak i dovíme, jak to dopadlo s "polskou krví" ... ehm, tedy s "polským masem" ... ... ... ...A(&F) píše:citace: ... V Polsku nepochybně působí mafie, která dopuje dobytek a drůbež nebezpečnými léky, aby v co nejkratší době a při co nejnižších nákladech dosáhli maximální hmotnost či rozměry.
To me zaujalo, mohu pozadat o vice informaci nebo o jejich zdroj ? S tim masem je to dost odvazne tvrzeni ... u te zeleniny mozna.jirik.tk píše:... Naproti tomu existuje menšina lidí, kteří navzdory všem zásadám tzv. zdravé výživy třeba maso potřebují a dokonce je neokyseluje. Zatímco řada zelenin ano...
Ano, napr. jake fyzicke dispozice a psychickou vybavu nebo zateze nam predali rodice.Slavek Krepelka píše:Já taky. Ono to bude hodně záležet na tom, jak máme zdravé a na jaký jídelníček jsme vlastně naučení od malička. Do toho se motá krevní skupina a asi aj další věci.jirik.tk píše:Stáhnul jsem si PDF "acidosa - jídelníček". Byl bych móóc opatrný, ...
Ale nezapomínej na to, že se v knihách uvádějí převážně úspěšné případy, ale každý terapeut móóóc dobře ví, že má případy méně úspěšné a také řadu neúspěšných. A stejně jako nefunguje stoprocentně všem MMS, antihelmetika, vitamín C (jak píšeš), je to i s vitariánstvím, makrobiotikou a vůbec s nejrůznějšími návody, recepty a podobně. Docela dobrou orientaci v těchto věcech najdeš v ajurvédě. Ta si kromě otázky, zda je ta a ta potravina pro člověka určité konstituce a kondice vhodná či potřebná, klade ještě otázku, ve kterém období (života, roku či dne) je vhodná a ve kterém ne. A to, že potravina, která jednomu prospívá, může druhému škodit, je v ajurvédě samozřejmá věc.*Roman* píše:Proc by uspech meli, kdyby zadny prumerny clovek neexistoval a vsichni byli original ?
Zde na foru jsou zverejnene pribehy, ze nekomu MMS pomohlo hodne, nekomu malo a nekomu vubec. Stejne tak s HCl, s antihelmetiky, s vitC apod. Jejich statistika vychazi vselijak. Ano, jde taky o to nejen "co se bere" ale "jak se to bere" a rovnez "s cim se to bere".