Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
PŘÁNÍ
- rival
- Hlavní admin - živý člověk
- Dal: 14 poděkování
- Dostal: 227 poděkování
- Pohlaví:
- Kontaktovat uživatele:
PŘÁNÍ pro Lajose
Lajosi, také ti přeji vše nej... nej... Když jsem dělal databázi stanic rádií v ČR a SR, tak jsem si na tebe vzpomněl. Pokud máš stažené Screamer radio, tak si najdi v SR rádiích Slovenský rozhlas a tam vyber stanici Patria. Snad ti to udělá radost .
rival - živý člověk - suverén
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 86 poděkování
- Dostal: 95 poděkování
Re: PŘÁNÍ
Martin11 k tvojím včerajším narodeninám ti prajem všetko naj a dobre sa maj no nikdy pritom nezabúdaj že len úprimný smiech je liekom utrápenej duši bo to už nespočetne krát overenou pravdou jest že ten kto úprimne nevie sa smiať odmenou mu je len bolesť a strach...
Být sám sebou má za následok vyhostenie mnohými luďmi, podrobenie se prianiu iných má za následok být vyhosteným sám v sebe... Príroda nerobí žiadne skoky... Míerou chápania člověk pracuje na sebe, mierou nechápania na toho, kdo chápe víc...
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
... připojuji se rovněž, ale popřeju mu raději k meninám ... ... ...
... Marťas, ať Ti to dobře: + + i ...... ...... ... ... Anri ...
... Marťas, ať Ti to dobře: + + i ...... ...... ... ... Anri ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
... martin11 ...opravdu upřímně děkuje za přání...k jmeninám i k narozeninám....no nějak se to sešlo na 11.11.. takže je vám jasné proč m11
anri je synek mých dávnověkých přátel...takže vlastně jako můj vlastní...takže přání od něj je jako přát svému strýci....
ale....což mě docela zaskočilo je přání od deža vi....děkuji...zajímalo by mě, jestli někdy Hitler blahopřál Stalinovi ...či naopak k narozeninám...porovnání je na místě....deža je můj přítel....s rozdílným názorem. ..a to asi na vše...ale v době oslav se kouří dýmka míru...tak deža-vi děkuji, mile jsi mě překvapil....já ti bohužel nepopřeji, páč nevím kdy co máš a ani nevím jestli jsi Jozef či Pavol
takže i o jmeninách na tebe zapomenu...ale jinak na tebe myslím stále...i když razíš teorii...nemyslet.....ale jinak všem martinům zde ...jo ozvěte se, jestli se někdo narodil 11.11 dost dobré datum m11
anri je synek mých dávnověkých přátel...takže vlastně jako můj vlastní...takže přání od něj je jako přát svému strýci....
ale....což mě docela zaskočilo je přání od deža vi....děkuji...zajímalo by mě, jestli někdy Hitler blahopřál Stalinovi ...či naopak k narozeninám...porovnání je na místě....deža je můj přítel....s rozdílným názorem. ..a to asi na vše...ale v době oslav se kouří dýmka míru...tak deža-vi děkuji, mile jsi mě překvapil....já ti bohužel nepopřeji, páč nevím kdy co máš a ani nevím jestli jsi Jozef či Pavol
takže i o jmeninách na tebe zapomenu...ale jinak na tebe myslím stále...i když razíš teorii...nemyslet.....ale jinak všem martinům zde ...jo ozvěte se, jestli se někdo narodil 11.11 dost dobré datum m11
... věřím, že se " TO " povede ......
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
... když už jsto teda všem propálil, tak Ti i já veřejně popřeju "na půl řízlý kuláče" ... ...
...
... ... Anri ...
...
... ... Anri ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
-
- Zasloužilý člen
-
- Zasloužilý člen
S přáním všeho hezkého z Mělníka - Vánoce i nový rok 2016 martin11
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
... věřím, že se " TO " povede ......
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 601 poděkování
- Dostal: 192 poděkování
tak do Nového roku přeji všem zdraví a hlavně štěstí a at se tady zase příští rok ve zdraví sejdeme
Vánoce vnášejí do každého domu sváteční atmosféru. Rozsvícený stromeček, bohatá večeře, voňavé cukroví a pro každého dáreček od Ježíška. Nesmí chybět koledy a dobrá nálada, klid a mír v každé rodině. Vánoce přinášejí radost a otevírají srdce, jsou svátky štědrosti a lásky. Příjemné prožitky a emoce působí velmi příznivě zejména na psychiku každého jedince a odráží se tak pozitivně na jeho celkové zdravotním stavu. Psychosomatická medicína dokazuje, že naše nálada má bezprostřední vliv na vznik a průběh většiny onemocnění.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 86 poděkování
Ileme všetko naj k tvojím dnešným narodeninám...
Být sám sebou má za následok vyhostenie mnohými luďmi, podrobenie se prianiu iných má za následok být vyhosteným sám v sebe... Príroda nerobí žiadne skoky... Míerou chápania člověk pracuje na sebe, mierou nechápania na toho, kdo chápe víc...
- la
- Zasloužilý člen
- Dal: 763 poděkování
- Dostal: 238 poděkování
Veselé Vánoce ,příjemné prožití svátků a hodně zdraví a štěstí v celém Novém roce 2018
vám přeje
la
vám přeje
la
- jeff
- Zasloužilý člen
- Dal: 33 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Přeji všem krásné Vánoce, hodně dárků, správných myšlenek a pohody a do nového roku nejen nové objevy, ale i zdraví, štěstí a lásku.
Jeff
Jeff