Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Dávkování: Ivermectin - Fenbendazol - Mebendazol

Zistil som rozpor v zákonoch

Sem jsou přesouvána "spící" a uzamčená témata. Spící témata je možné opětovně probudit k životu...
Odpovědět
marx
Starší člen

Příspěvek od marx »

to je typ ten anonym... sakra, mohl by spasit miliony lidi, ale proste to neudela a zve, ze mu nikdo nechce pomoct s jeho pravy...

Čas odhalí pravdu.
martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

MFAAA

Příspěvek od martin11 »

...hodinu tu nejsem...a MFAAA bojuje za svoje práva jako lev....
....hele ty jeden MFAAA...
....mě zajímá jen to PM.....máš...nemáš....viď ...chudinko.....nemáš vůbec nic....je smutné , že nemáš přátele, nemáš rodinu....nemáš nikoho...jak kedy si hovoril Milouš Jakešů....jak ten kůl v plotě....a já dodám.....smutně a se slzou na víčku....ani ti pejskové tě nechoděj vochcávat....protože pejsek jde tam, kde to má rád......

.....tak jak je to s tím PM.......napíšeš.???????????...martin11 :lol:

... věřím, že se " TO " povede ......
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Takže znovu ohováranie a neustále konanie proti všeobecnému ohrozeniu. To bude pre vás kruté prebratie sa.
A vy ste povinný dodržiavať ľudské práva a nie akože niekto by mu mal pomôcť. Nemýľ si dojmi s pojmami. Ja som vás upozornil že porušujete moje práva!!! Aj tak ako práva všetkých.
A vy ste sa vzdali svojich práv. Vy musíte byť riadny zúfalci ak sa takto správate. Ako zavádzali že by chceli aby ich práva boli dodržané a pozrite sa čo sa z nich vykľulo.
A vraj napíš ako funguje PM. Taký veľký vám napíšem.

pepe
Zasloužilý člen

Příspěvek od pepe »

Anonymous píše:... neustále konanie proti všeobecnému ohrozeniu.. ... Nemýľ si dojmi s pojmami...
Vieš ti vobec , o čom hovoríš (píšeš) ? Pepe

Dobrý karbaník vie , že aj oko je možné prebiť .
jarda ovčák svitavy

Příspěvek od jarda ovčák svitavy »

:lol: :lol: :lol: Vítám vás přátelé v klubu hrdlořezů.......Všichni zde máme ruce od krve až po lokty, někteří až ke krku.

marx
Starší člen

Příspěvek od marx »

Anonymní

:D co napisete priste neco zabavnejsiho ? cim dale tim vice zabavneji pisete... to je dobry napad takto bavit lidi na forech... aby rec nestala a lidi se vraceli a cetli :)

Anonymní - jen tak dal, fandim Vam

Čas odhalí pravdu.
pepe
Zasloužilý člen

Příspěvek od pepe »

Jarda ovčák Svitavy zdravím ťa . Už som si tie moje párkrát z ,,vnútra" vydel a priznám sa ti , nie som si istý , či tá ,,farba" končí u mňa pri krku . Pepe

jarda ovčák svitavy

Příspěvek od jarda ovčák svitavy »

Ahoj pepe, taky tě zdravím. Mám v hlavě šuplíčky, jako každý. Vexluju si s nimi, přehrabuju.Co se mi nehodí tuhle, strčím támhle a naopak.Přehodnotím situaci a už mám práci. Po dlouhé době se mi stalo, že nemám odpovídající šuplík.....Dokonce ani ten, co jsou na něm namalované obzvláště zakroucené rohy nepasuje. Jsem tedy zcela v rozpacích.

pepe
Zasloužilý člen

Příspěvek od pepe »

Jarda v pohode , veď vieš , že nie je všetkým dňom koniec a aj zajtra svitá . Pohodička - pohoda , o tom to je a nie o ...(doplniť hodiace sa) . Pepe

martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

pro MFAAA

Příspěvek od martin11 »

Všichni zde máme ruce od krve až po lokty, někteří až ke krku....
já jsem dokonce celá červená...Vaše Karkulka...

A vraj napíš ako funguje PM. Taký veľký vám napíšem.
...tak to napsal MFAAA.
co znamená .... Taký veľký vám napíšem. ....to je jako česky ...polibte si prdel....hovno se dozvíte.....
MFAAA, myslel sjem..., že jsi slušný a inteligentní vynálezce...jako my tady všichni....ale s hrůzou zjišťuji, že jsi hulvát....zcela ...a jako jediný jsem tě velmi slušně žádal o popis tvého PM.....snažil se ti pomoci...a ty se chováš jako ....no teď nemám přirovnání....debil rozhodně nejsi....ale ....co vlastně jsi.....myslím, že jistý vědní obor ...tuším psychologie by tě zaškatuklovala....jako ostatně nás všechny.....každý někam patříme...
.....tak MFAAA>..zabal to tady....ale na druhou stranu ...to bude škoda....jsme tu spolu měsíc.....lecos jsme probrali...poznali....ryzího člověka....co by rád, ale nemůže.....protože zjistil rozpor v zákonoch.....
,,,,bohužel SVĚT ...přijde o jedno PM........ale není konec světa....třeba ze za sto ...či více let...objeví nový MFAAA.a ten bude sdílnější.....třeba to bude převtělený....v dalším životě žijící MFAAA...poučen svými chybami. sdělí tajemství svého PM....protože lidstvo bude stále tápat v temnotách energetické krise.....
...tak MFAAA....zkusíme to příště.....jen je pravda, že člověk je na světě za trest....po kolikáté jsi na světě......vždyť jsi o tom již psal.....víš vůbec co jsi na sebe již prozradil....???..... no o tom až příště.......tak dnes jen napiš ....jak funguje tvoje PM......kulové napíšem....není odpověď hodná muže.......jestli nenapíšeš tak jsi ....no i hovno má nějakou hnojící hodnotu....tak jsi NIC.....uvědom si být v kolektivu, ve společnosti být NIC....tvoje hodnota nemá žádnou cenu....jsi bezdomovec...morální i duševní.....podívej se na chvilku do zrcadla....sám na sebe....chvilku.....vidíš co vidíš......je ti smutno....ještě s tím můžeš určitě něco udělat.....ale moc času nemáš....tak konej......martin11 :lol: p.s zkus se mi podívat do očí...jsem na http://www.bestweb.cz pithart foto je tam moje fotka ...fotil mě Pan fotograf..... :idea:

... věřím, že se " TO " povede ......
sumix
Nový člen

Příspěvek od sumix »

MFAA (nebo anonyme, ci co jsi zac):
Vazne nevim, jestli si tu z nas jenom delas srandu a naramne se u toho bavis, nebo jsi tak omezeny, ze nechapes realitu. Pochop uz jednou konecne, ze jedna vec jsou jakesi pomyslne zakony a druha vec je realny svet. Ty si tady stezujes, ze ti slapeme po tvych pravech a vsichni jsou hrozne zli a takhle to nemuze byt. Ano, zcasti mas pravdu, tenhle svet stoji za prd, me se to taky nelibi, ale aspon prozatim to bohuzel je tak, ze urcita skupina lidi taha za provazky a tim ridi loutky (ano, obycejne lidi). A tezko s tim neco udelas. Zakon rika jednu vec, ale zakony plati jak kde a jak pro koho. Prirovnal bych to asi k tomu, ze fyzikalni zakony pravi cosi o idealnich plynech, ale ve skutecnosti ty plyny nejsou idealni, a nikdo se nad tim nepozastavi. A takhle se to da prirovnat i na zakony spolecnosti.
A pak tu je dalsi vec. Mame tu jistou hierarchii zakonu - neco ve smyslu jako zakony fyzikalni, pod nimi zakony moralky, pak pravo atd...
Jenom se ale navazis do ostatnich, bez jakehokoliv dukazu, ze jsi nekdy neco prevratneho vymyslel (nikdo ti to nechce ukrast, jen bychom radi slyseli nejaky argument, abychom tvoje bohapuste placani mohli zacit brat vazne). A pak to tezke narceni z toho, ze mame na rukach krev. V tom pripade ty jsi rovnou masovy vrah bez svedomi, kdyz jsi driv zminil, ze jsi mohl zachranit minimalne 500 000 lidi. Tak ted mi rekni, co je vic? Promarneny zivot pul milionu lidi, nebo tvoje pochybny prava? Kdybys byl charakter a ne jen vydriduch, tak bys aspon nejake z tech vynalezu uvolnil a zachranil tim spoustu lidi. Pak by se na tebe pohlizelo s obdivem a dospel bys asi i k tomu, ze bys dostal patenty na dalsi vynalezy. Ty ovsem zadne nemas a jen kolem sebe mavas rukama a kopes kolem sebe, aby se o tebe nekdo zajimal. Bohuzel. Jak rad bych se pletl, ale veskerymi prispevky, co jsi doposud napsal, ses ukazal ve svetle ubozaka a ne spasitele. Zkus nad tim konecne popremyslet - jedna vec je teorie a druha realita... tak se vykasli na to, ze nejaky pochybny zakon neco rika nebo necemu odporuje, a zkus radsi najit cestu, jak to obejit a tudis REALIZOVAT. Uvedom si, ze moralka a etika je nad zakonem!
Naposledy upravil(a) sumix dne stř 17 pro 2008 0:53, celkem upraveno 1 x.

sumix
Nový člen

Příspěvek od sumix »

Text vymazan, omlouvam se, ale zlobi mi internet, tak se predchozi prispevek odeslal dvakrat. Kdyztak prosim o smazani tohohle prispevku. Diky.

mahatma

Příspěvek od mahatma »

[quote="Anonymous"]. Ja som vás upozornil že porušujete moje práva!!! Aj tak ako práva všetkých.
drahý MFAAA, či anonym. na Tvoje domnelé práva seriem, nezaujímajú ma. máš však aj právo na lekársku starostlivosť, tak navštív najbližšie psychiatrické oddelenie a neotravuj na nete so svojimi sračkami.

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Prečítajte im tieto práva lebo fórum je o ľuďoch!!! Mali ste právo mlčať, všetko čo ste napísali bude použité proti vám...

marx
Starší člen

Příspěvek od marx »

Anonymous píše:Prečítajte im tieto práva lebo fórum je o ľuďoch!!! Mali ste právo mlčať, všetko čo ste napísali bude použité proti vám...
zadne pravo pred zalozenim tohoto tematu jsi nesdelil, pravo ze muzeme mlcet tu nezaznelo ani nebylo pismem napsano. takze uvadeni v omyl?

proti komu konkretne? a ja te zazaluji ze muj kamarad se zabil pri autonehode ne vlastni vinou. potom na tebe poda jeste zalobu muj kamarad ze mu zemrela mama a najdou se statisice a mozna i miliony ktere te zazaluji za to, ze jsi mel prostredky na jejich zachranu ale nepomohl jsi jim. svym jednanim se dopoustis obecneho ohrozeni a nedodrzujes moralni zakony. nemas lidskost.

a navic bych mohl ted zalovat, protoze tak usuzuji, ze siris poplasnou zpravu a navic me psychycky tyras.

malo toho?

navic me neznas a kdybys poznal tak bys pravdepodobne nerypal do me a nesypal me do vseobecneho pytle, protoze mam takove prostredky, ktere by te zcela eliminovali.

uz me stves docela

//P.S.: kde je admin, nemuze zjistit IP adresu jestli to pise jeden a ten samy clovek nebo pokazdy nekdo jiny? Zverejnete prosim jeho IP adresy co pise pod anonymem - vse ostatni zaridim ja - vim jak na to a nebude to pro me velky problem vystopovat oneho choreho cloveka

Čas odhalí pravdu.
Odpovědět

Zpět na „Archiv - Jak na to“