Mno tedy technicky vzato, Ty si tady šéf..
Technicky vzato je jedno jestli si o sobě myslíš že si bůh či ne, protože platí to cos napsal.. měl zákaz - porušil - bude pikat.. jo holt za blbost se platí (Karbane víš jak to myslím)
Ale tedy k věci.. já mněl pocit když sem si přečetl toto:
A(&F) píše:... využívám moderátorského práva a uděluji:
1.) diskutujícímu s nickem Karban uděluji "touto formou" 14 denní BAN (tzn. zákaz diskutovat) ve všech vláknech oddílu "Seriál o magnetech + Diskuze" ... jeho diskuzní práva k ostatním částem fóra nejsou tímto rozhodnutím prozatím nijak dotčena (nebude-li nadále porušovat pravidla) ... při nedodržení předchozího mu bude udělen BAN o délce 1 měsíc s fyzickým omezením přístupu k celému foru ...
že karban skutečně NEbude moci, né že nebude smět, v tom je z mého úhlu pohledu rozdíl.. když mi někdo řekne že nemůžu vyskočit na panelák jen tak z chodníku můžu to skusit, ale nestane se nic.. ale když mi někdo řekne že nesmím skočit z paneláku, a přitom mi v tom nijak jinak nezabrání..
NE nespochybňuji tvé rozhodnutí, ne proto že jsi tady šéf a měl bych se tě bát, ale prostě proto že od toho toto fórum nevzniklo (teda já si to myslel..)
Jen bych doporučil pro příště správně pojmenovat "Zákaz" a "Ban"
Kdybys mu dal na tu část fóra ban - NEmohl by tam nic napsat - tedy tak to vidím já a tak jsem to také chápal.. každopádně to je teď jedno jen by to mohlo být užitečné pro příště..
Věř že pokud bys mu na 14 dní omezil práva aby nemohl přispívat do "zakázaného prostoru" neměl by teď ban..
S pozdravem
Dvell
"Dneska už nikdo nechodí s písničkou do boje a nezpívá když umírá, ptám se Vás čím to je? Možná že sme se konečně sami sebe zeptali, při tom šílenství, v té bolesti, proč vůbec sme kdy zpívali..."