Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Opět něco protistátního

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět
martinq
Zasloužilý člen
Dal: 31 poděkování
Dostal: 203 poděkování

Manifestace, demonstrace, projev svobody lidu

Příspěvek od martinq »

Obrázek

Podpořte s námi protesty proti nastavení tohoto systému.

Připojte se k celosvětovým protestům proti systému, který nevytváří důstojné podmínky pro svobodné a poklidné prožívání života v harmonii, lásce a porozumění....

Ve čtvrtek 15.3.2012 v 17 hodin se sejdeme na Václavském náměstí v Praze.
Budeme vděčni za každou vědomou bytost, která se připojí, abychom společně vnesli do těchto protestních akcí, které budou plné emocí a vášní, jiné vibrace.... Respekt, toleranci a porozumění...

V dalších městech ČR:
Celonárodní protest 15.3.2012 od 17,00 hod se bude konat na těchto místech, která budou ještě průběžně doplňována podle hlášení regionálních koordinátorů:

- Brno, nám. Svobody

- Ostrava, Masarykovo nám.

- Karlovy Vary, Zeyerova ul. naproti knihkupectví Dobrovský,

- Žďár nad Sázavou, nám. Republiky

- Hradec Králové, Masarykovo nám.

- Pardubice, náměstí Republiky

- Jičín, Valdštejnské nám.

- Plzeň, náměstí Republiky

- České Budějovice, náměstí Přemysla Otakara II před radnici

- Chomutov, náměstí 1. máje - jen petiční stánek.

- Kladno, náměstí Svobody, petiční stánek.

16. 3. a 17. 3. 2012 se opět sejdeme v Praze na Václavském náměstí v 17.00
Vystoupí také Hordur Torfason, jeden z vůdců revoluce na Islandu

Kdo, je za 1) paraplegik, 2) souhlasí s reformamy

Vím, že vím vše, aneb meditace o ničem.
jeff
Zasloužilý člen
Dal: 33 poděkování
Dostal: 95 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Opět něco protistátního

Příspěvek od jeff »

Trocha možné konspirace, tentokrát ne od nás, ale z jednoho zahraničního fóra, překlad jen strojový :?

Jeff
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

jeff
Zasloužilý člen
Dal: 33 poděkování
Dostal: 95 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jeff »

ťuťu píše:Ano, ano, i u nás se dějí podobné věci, pane Hodil.
Jen trocha pro připomenutí ze svodek:

12.3. 2006 v obci Raková na Rokycansku odcizil atd. ...
... už to sem jednou dával ... Karban jeden ... :D ... http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?p=44919#p44919 ... jestli voni dva (pozn. tři) nejsou ze stejnýho hnízda ... :P ...
Že to je on, to přece dávno víme a asapoň už taky víme, co je on tři zač. Když to vezmu hodně jednoduše, tak já jsem pro všechny normální lidi Jeff, kdo mě oslovuje jinak, není můj přítel, je to s největší pravděpodobností nějaký státní úředník s pochybnou pracovní náplní. Nakonec co, každej jsme nějakej. Jinak nedávám nic do souvislostí, ale ten článek, který jsem umístil do tohoto vlákna výše dnes k večeru, už tam není. Když konspirace, tak konspirace :dknow:

Jeff

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

A(&F) píše:
ťuťu píše:Překlad sice strojový, dokument však výhovorný.
Ano, ano, i u nás se dějí podobné věci, pane Hodil.
Jen trocha pro připomenutí ze svodek:

12.3. 2006 v obci Raková na Rokycansku odcizil atd. ...
... už to sem jednou dával ... Karban jeden ... :D ... http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?p=44919#p44919 ... jestli voni dva (pozn. tři) nejsou ze stejnýho hnízda ... :P ...
Tak ti nevím Lojzo, mám to celé přehodit do Karbanárny :ethink: nemám to celé přehodit do Karbanárny :dknow: už je to celé v Karbanárně. :enaughty: SDK 15.3.2012
Děkuji Anri.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
NAVAR
Zasloužilý člen
Dal: 37 poděkování
Dostal: 262 poděkování

Konspirace

Příspěvek od NAVAR »

No chtěl jsem původně dovolit jenom malou reakci na příspěvěk který byl přesunut a zamčen.
Myslím že ty příběhy co sem dal ťuťu jsou jenom slohová práce na téma naše fantazie.
Řekl bych typická konspirace za účelem přidání jakého si pocitu vyjímečnosti jak autorovi tak i věci samé.
Zkušenosti z praxe mi říkají že na "agenty" si nejvíce hrají "zamrzlí puberťáci"

Nazdar Navare.
Já se poptám co s tou sekcí na vyšších místech :D On v ní totiž Akord pozamykal všechno a já se do toho nechci sám o sobě hrabat. Mohl jsem to taky dát jinam, ale to vlákno mi přišlo vhodnější, uvidíme. Ahoj, Slávek.

Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
jao
Zasloužilý člen
Dal: 100 poděkování
Dostal: 127 poděkování

Příspěvek od jao »

Radšej byť špirálou, ako kruhom.
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

A já se už těšil, že se dočtu něco, proč bych to neměl kouřit... Vybuchlá baterie mě nerajcuje, ještě jsem nikoho takovýho nepotkal = buď až takové nebezpečí nehrozí, nebo si to někdo vymyslel. Ale věřím, že se to stát může, ale pravděpodobnost, že se mi to stane? Ta bude asi jak u baterky v mobilu.

Když si směsi míchám sám, tak vím, co tam je. Nikotin už je na cestě ke mě, v přepočtu asi půl milionu silnějších cigaret... Ale ještě nedorazil, tak zatím nejásám ;) Propylenglykol je, glycerin je, příchutě jsou ve kšeftech s potravinama...

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
jao
Zasloužilý člen
Dal: 100 poděkování
Dostal: 127 poděkování

Příspěvek od jao »

A já se už těšil, že se dočtu něco, proč bych to neměl kouřit
To je Palo ale nekalá činnosť si to takto zdravotne kontrolovať.
Ako si to predstavuješ, veď by si potom mohol byť zdravší !!! :angel:

Radšej byť špirálou, ako kruhom.
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

jao píše:Ako si to predstavuješ, veď by si potom mohol byť zdravší !!! :angel:
Právě toho se trochu bojím :lol:

NAVAR
Zasloužilý člen

Re: Konspirace

Příspěvek od NAVAR »

NAVAR píše:No chtěl jsem původně dovolit jenom malou reakci na příspěvěk který byl přesunut a zamčen.
Myslím že ty příběhy co sem dal ťuťu jsou jenom slohová práce na téma naše fantazie.
Řekl bych typická konspirace za účelem přidání jakého si pocitu vyjímečnosti jak autorovi tak i věci samé.
Zkušenosti z praxe mi říkají že na "agenty" si nejvíce hrají "zamrzlí puberťáci"

Nazdar Navare.
Já se poptám co s tou sekcí na vyšších místech :D On v ní totiž Akord pozamykal všechno a já se do toho nechci sám o sobě hrabat. Mohl jsem to taky dát jinam, ale to vlákno mi přišlo vhodnější, uvidíme. Ahoj, Slávek.
Ahoj Slávku,
nech to být. Škoda času. Řekl bych že jsou podstatnější věci mezi nebem a zemí.

To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
NAVAR
Zasloužilý člen

Příspěvek od NAVAR »

Palo píše:
A já se už těšil, že se dočtu něco, proč bych to neměl kouřit... Vybuchlá baterie mě nerajcuje, ještě jsem nikoho takovýho nepotkal = buď až takové nebezpečí nehrozí, nebo si to někdo vymyslel. Ale věřím, že se to stát může, ale pravděpodobnost, že se mi to stane? Ta bude asi jak u baterky v mobilu.

Když si směsi míchám sám, tak vím, co tam je. Nikotin už je na cestě ke mě, v přepočtu asi půl milionu silnějších cigaret... Ale ještě nedorazil, tak zatím nejásám ;) Propylenglykol je, glycerin je, příchutě jsou ve kšeftech s potravinama...

Přesně jsem čekal kdo takový článek napíše. Když opominu styl nevkusně manipulativný styl jakým je článek napsán si myslím že pes ja zakopaný jinde. Včera jsem trochu přemýšlel, počítal a "psa se pokusil vykopat"
Počítal jsem přes palec v jednoduchých číslech jen tak pro představu.
V čechch je 10mil lidí. Dejme tomu že 2,5mil to jest každý včetně dětí hulí. Někdo hulí málo a někdo jak fabrika. Takže dejme tomu 2,5mil krabiček denně. Daň na krabičku je 40kč, Takže denně státní kasa zbohatne o 100mil denně , což je za rok 36,5miliardy.
Za 36,5mld Ti klidně napíšou, prohlásí za pravdu a dají do učebnic že kočka štěká.
Je tam ještě další faktor a to ten že kuřák většinou "zakalí" dříve" takže o nějakém dlouhodobém vyplácení důchodu ani nemluvě.
Pak nemluvě o ztrátě marží farmaceutických společností až 1000% za léky co bvy mohli prodat atd.
Cigára, chlast a benzín totiž drží ekonomiku.

Samozřejmě že neopomenu druhopu stranu článku a to co opravdu dělá šlukování propylenglykolu a glycerinu a to zejména dlouhodobě. Na to řekl bych žádná studie není, na rozdíl od tabáku kde máš kuřákovy plíce na každým rohu.

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

NAVAR píše:Samozřejmě že neopomenu druhopu stranu článku a to co opravdu dělá šlukování propylenglykolu a glycerinu a to zejména dlouhodobě. Na to řekl bych žádná studie není, na rozdíl od tabáku kde máš kuřákovy plíce na každým rohu.
Jediný, co článek říká je, že nikdo nic neví a proto by se mělo s e-cigárkama skončit.
To je opravdu velmi logické.

Samozřejmě je mi jasné, že kvůli penězům budou naši politici klidně i kokrhat, nejen štěkat něbo mňoukat.

NAVAR
Zasloužilý člen

Pohádka

Příspěvek od NAVAR »

Omlouvám se je to trochu delší...

Byla jednou jedna malá bohatá zemička a v té zemičce se nežilo moc špatně. Lidé měli práci, fungovalo školství, zdravotnictví, policie, soudy, pravidelně 2x měsíčně dostávali výplaty za odvedenou práci, neznali drogy, lichváře, vykrádání kostelů a hřbitovů. Reklamy v televizi uvádělo Vajíčko a bylo jich velmi málo.

Ale vládli v ní čarodějové, kterým se říkalo komunisté. Byli zvláštní – některým lidem zakázali cestovat po světě, nutili je poctivě pracovat a pronásledovali všechny zloděje, vexláky, nemakačenka a sabotážníky.

A protože lidé v té zemičce nebyli hloupí a bázliví, a chtěli více, a někteří chtěli zlegalizovat našmelené a nakradené bohatství, rozhodli se, že bylo dost čarodějů. Proto poslechli různě se vyskytující duchy, kteří jim řekli, aby vzali klíče a šli s nimi zvonit na jedno velké náměstí v Praze.
Volali hesla jako: „Gusto, je nás husto “ nebo „máme holé ruce…“, což přivolalo zelené mužíky s obušky.
A vznikla mela…., která byla jen slabým odvarem toho co se stalo na Czechtecu. Ale ani lidé, ani zelení mužíci neměli tušení, že to všechno bylo již dávno předem sametově domluveno a upečeno…

V tom se objevil udatný rytíř na bílém koni ( no v realitě to byl, jeden místní písmák a obecný pomrdný v jedné osobě, který byl furt pod parou). Jmenoval se Václav, stejně jako svatořečený český kníže a světec.
Bohužel, v té chvíli lidé uvěřili jeho blábolu, že pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí. A tak místo komunistů do řízení této zemičky nastoupili usmívající se mocipáni, kteří vymysleli šílený plán. Pojmenovali ho kuponová privatizace…

Za pár let se bohužel ukázalo, že ten kůň nebyl kůň, že to byl vlastně osel a pan Václav nebyl žádný rytíř, ale loutka, za jejíž nitky šikovně tahali prospěcháři, korupčníci a zahraniční loutkovodiči.

Jak čas plynul, pochopili lidé, že je jedno, jestli má čaroděj ve znaku růže nebo modrého ptáka, či jinou politickou značku.

Byla tu nová banda čarodějů, kteří ale myslí jen na své účty ve Švýcarsku, Americe či jiné off-short zemi. Co neukradne sám, rozkrade jeho příbuzenstvo a kamarádi….Tak se ze zemičky, která nikomu nic nedlužila a měla velký majetek a ještě půjčovala, stala zemička, která nic nemá a je šíleně zadlužená.

A i když lidé v té zemičce stále nebyli hloupí, ale báli se o zaměstnání a majetek, vyhrožování vymahačů, exekutorů, zaprodané policie a soudců, a tak neudělali nic, aby tomu zabránili.
Proto jen seděli a nadávali u piva, které stálo desetkrát víc a chutnalo dvacetkrát hůř, protože bylo vyrobeno podle normy EU…

Mysleli si, že je pozdě něco změnit.
Klíče, od předlistopadového majetku neměli, a ty se kterými by teď mohli zvonit, byly jsou od bytů na hypotéku a od aut na leasing…
Strach z čarodějů vystřídal strach z toho, že je navštíví exekutor, policejní komando…

Mocipáni dokonale kryli jeden druhého a dál v tichosti rozprodávali co se dalo v této malé zemičce a zadlužovali ji na století dopředu. Kázali vodu a pili víno. A tak se stalo, že jednoho dne už nebylo co prodat..!

Tenhle milník výstižně nazvali ekonomickou krizí…

Lide Český, i já se ptám:

„KDY TVÁ ZTRACENÁ VLÁDA VĚCÍ TVÝCH

ZPĚT SE K TOBĚ NAVRÁTÍ?“

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Pohádka

Příspěvek od Palo »

NAVAR píše:Tenhle milník výstižně nazvali ekonomickou krizí…
Co je to "milník"? :)

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Pohádka

Příspěvek od Slavek Krepelka »

NAVAR píše:Omlouvám se je to trochu delší...Byla jednou jedna malá bohatá zemička

Lide Český, i já se ptám: „KDY TVÁ ZTRACENÁ VLÁDA VĚCÍ TVÝCH ZPĚT SE K TOBĚ NAVRÁTÍ?“
:D Ačkoliv s mnohým nelze nesouhlasit, přeci jenom bych se velice vyvaroval takzvaného dvojího výběru. Ono to nebylo za komouše nijak růžové, kradli všichni, čím výš, tím víc. Neměli ale dost a tak si to hold překopali na systém, který jim umožňuje krást exponenciálně. Ekonomicky byl pro populaci reálný komunismus lepší, ale že by byl vyhovující mi nikdy nepřipadalo. Proto jsem taky vzal roha. :bhead: Ne, že bych si moc pomohl. Vždy a za všech okolností je to jenom o moci skrzevá finanční machinace a finanční machinace skrzevá moc.
Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“