lajos píše:Dnes (i jindy) to nestíhám, omlouvám se za přisouzení zbrblaného vlákna xyzzxy, tobě milmaxy(kua jaké ypsilon se píše po x ). A jsem mimo i s odbočením, již nevým od jakých teploušských (termodynamických)vod.
Doufám že zítra umístím správně ty fotky do fotovoltaiky a do selenu, snad to budu muset udělat před pivem, jinak to bude bez záruky.
Milmaxi možná že je důležité mít chronologický a ještě nevím jaký přehled, já na to asi nejsem.
No vidíš a kdyby nebylo mého třeba i chaotického vkládání informací do tohoto vlákna tak by se o tom ZXXXZ nic nedozvěděl protože on jak píše "to založil pro nás aby jsme tu diskutovali a on se o tom něco konešně dozvěděl" - fakt dobrý
Já jsem žil celou dobu v tom, že když si tu někdo dovolí něco založit tak o tom má páru a měl by být lídrem tématu
Jinak pro Tebe ZXXXZ jdi na
http://www.seznam.cz a dej tam do vyhledávacího okna "fotovoltaika" a pak stlač "hledat" - otevře se ti o tom asi tak 12 stran odkazů - ať Ti to sem nemusím k nelibosti ostatních kopírovat, fakt to bude lepší