Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Dávkování: Ivermectin - Fenbendazol - Mebendazol

sčítání...

Společenské dění u nás i ve světě.
chiq
Zasloužilý člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Sčítání ovčanů 2011

Příspěvek od chiq »

Palo píše:...No název sám o sobě je lživej. Někam se jim v názvu vytratilo slůvo "majetku". Tedy správný název je "Sčítání majetku lidu".
Na co je tohle sčítání? Aby měli zhruba představu o tom, co si ještě můžou k nám dovolit...
NE, to je na to, aby vedeli, kde, po zlikvidovaní každej živej dušičky, majú akú nemovitosť a príslušenstvo. ĽUDIA ICH NEZAUJÍMAJÚ. Na prácu už predsa dávno majú roboty, a veľmi dobre odladené prostredníctvom výrobných pásov automobiliek. Sme pre nich len odpad...

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Sčítání ovčanů 2011

Příspěvek od Palo »

chiq píše:Sme pre nich len odpad...
To je pravda, proto je nutné počet lidí zredukovat. Začali s tím amíci a jejich "kámoši" je následují. Spotřeba ropy se zvedá a zdroje jsou lživě označovány za stále dostačující. Proto bude jen vládnout ten, kdo bude mít ropu a vydrží s ní co nejdéle. Elektromobil byl potlačen, tudy cesta přece nevede, lidé by měli moc svobody...

Pardon, to je mimo téma...

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Hellraiser17
Stálý člen
Kontaktovat uživatele:

už zítra...

Příspěvek od Hellraiser17 »

už zítra je poslední den odevzdání sčítacích formulářů...
Tak se přiznejte, kdo už odevzdal a kdo ne, já jsem je neodevzdal ani nebudu...

Svoboda začíná tam, kde končí civilizace řízená penězi...
NAVAR
Zasloužilý člen
Dal: 37 poděkování
Dostal: 262 poděkování

Re: už zítra...

Příspěvek od NAVAR »

A safra to jsem asi něco prošvihnul, televizi nemám, noviny nečtu a rádio neposlouchám, ono se něco sčítalo? :)
A vůbec mám svých starostí dost a ještě aby mi někdo dával domácí úkoly.

Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Tebe se to netýká. Topíš dřevem, do práce jezdíš na dvacet let starým kole i v zimě, barák máš 200 let starej, sotva zaplatíš elektriku...
Tobě nemaj co víc zdanit, leda že bys ušetřil něco tím, že budeš vodu místo z trubek pít z potoka :lol:

Hellraiser17
Stálý člen
Kontaktovat uživatele:

hmm...

Takhle podobně žije jeden můj kolega, docela mu závidím... jináč jsem zvědav na ty jejich pokuty, přinejhorším řeknu, že mi ty papíry odfoukl průvan kamsi... O výkendu docela foukalo tak snad...

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: hmm...

Příspěvek od Palo »

Hellraiser17 píše:...přinejhorším řeknu, že mi ty papíry odfoukl průvan kamsi... O výkendu docela foukalo tak snad...
Mám takovej pocit, že naši ovčané začínají metamorfovat na vlky, někteří na pitbuly - alespoň, co se týče vyplňování techhle blbostí ;)

Esi budou chtít páni nahóře nakonec s tim neco dělat (postihy), tak to bude odpovídat leda tomu, jaký sou trosky. Hrnek zřejmě brzy přeteče... Ale gdy? Nikdy. Může vláda žalovat ovčany? Můžou ovčané žalovat vládu a chtít návrad nakradeného? Ale kam? Do banky? Mezi lidi? To je neřešitelná situace...

Dneska jsem se dozvěděl, že vláda chce důchody svěřit "soukromý firmě" nebo co. Asi chcou pořešit samospoření do truhle či co. Jako bysme tu neměli dost Kampeliček... Já věděl, že se důchodu nedočkám...

Pak to krachne a voni jako sdělí, že se to nepovedlo a že s tím pokračovat nebudou. Anebo budou jak jiní noví čerství "vládcové" jako Hitler nebo ten Schwarzenneger a začnou vykládat, jak lidi musí víc pracovat, aby se měli líp. Ten kdo se na to dívá zpovzdálí, tak nechápe, jak tenhle systém může fungovat...

NAVAR
Zasloužilý člen

Příspěvek od NAVAR »

Palo píše:Tebe se to netýká. Topíš dřevem, do práce jezdíš na dvacet let starým kole i v zimě, barák máš 200 let starej, sotva zaplatíš elektriku...
Tobě nemaj co víc zdanit, leda že bys ušetřil něco tím, že budeš vodu místo z trubek pít z potoka :lol:
To kolo je starý 48let :D
A voda z potoka se dá opravdu pít.
Jo a v globálu si žiju lépe jak 99% lidí na tomhle světě. :)

To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
chiq
Zasloužilý člen

Příspěvek od chiq »

...len to nehovor nahlas, nejaký léhmannnbróder, čo ti zdaní aj slnko nad hlavou, sa vždycky najde ;)

NAVAR
Zasloužilý člen

Příspěvek od NAVAR »

Mám se dobře především když jsem vnitřně spokojený a daň ze spokojenosti ještě nikdo nevymyslel. :)
S tím že budou danit dokud bude co samozřejmě počítám.
Abych neodbočil od tématu, tak po sčítání občanů domů a bytů už budou předběžně vědět kolik, kde a co mohou zdanit, zkrátka kde si ještě mohou dovolit utáhnout kohouty tak aby pro ty pijavice zbylo co nejvíce.
Všechna "pozitivní propaganda" ohledně sčítání jsou dle mne jenom reklamní alibistický kecy. Že sčítání přispěje ke zlepšení životí úrovně? Jistě...... Tak ještě tu o červené karkulce a půjdem spát.

Hellraiser17
Stálý člen
Kontaktovat uživatele:

hmm...

O zlepšení úrovně nikdo v tomhle státě zájem nemá, není to vidět a spíše je to naopak... Jsou to informace, které nejsou potřeba, určitě ne v době, kdy je potřeba šetřit každou korunu ve státní kase... Tomu také odpovídá zbytečné rozhazování na předražené státní zakázky a navyšování DPH, zdražování všeho... Takovejhle ksindl bude vykládat něco o zlepšení životní úrovně...

Sám sebe nechápu, jaktože to ještě trpim, vždyť to jde i jinak, ten čas, kterej plýtváme na to, abychom si mohli pořídit něco, co je naprosto zbytečné... Osobně bych do toho šel i s představou, že se celý dny nezastavím, Na druhou stranu je ve mě jakýsi blok (což bude problém těch 99%) kdy si nedovedu představit žít bez moderních vymožeností...
pokud nebude dostatečná krize, kdy jediné východisko bude navrácení k tradyčním hodnotám a staletími prověřeným stylem života, tak se nic konat nebude... Není mi tolik, abych si to mohl dovolit...

K důchodům se vůbec vyjadřovat nebudu, za pět let to bude jinak, navíc nepředpokládám, že bych se z pracovního procesu dopracoval důchodu...

Až se to dostane do stavu, kdy mi víc stát pro blahobyt ostatních sebere, než si vydělám za týden, tak to balím...

NAVAR
Zasloužilý člen

Příspěvek od NAVAR »

Na moderní vymoženosti si můžeš postupně odvyknout. Podotýkám postupně, prudká změna vcelku bolí. Nakonec pak zjistíš kolik toho nepotřebuješ. Jak jsem zjistil tak člověku stačí 1+0+dílna+zahrada, pokud bydlíš hezky na svém a v lese :) Je to sice trochu řehole ale jde o zvyk a nakonec už by člověk neměnil.

chiq
Zasloužilý člen

Příspěvek od chiq »

NAVAR píše:... Jak jsem zjistil tak člověku stačí 1+0+dílna+zahrada, pokud bydlíš hezky na svém a v lese :) Je to sice trochu řehole ale jde o zvyk a nakonec už by člověk neměnil.
jo jo, dielňa je podstatná... a hlavne príroda :!:

jarda ovčák
Zasloužilý člen
Dal: 9 poděkování
Dostal: 99 poděkování

mno...

Příspěvek od jarda ovčák »

Co se stane, když bych do sčítacího formuláře nasypal naprosto enormní kokotiny a až na to přijdou, vymluvím se na to, že jsem byl vožralej jako to hovedo... To přeci musí být polehčující okolnost jako vyšitá... V našem prochlastaným zkorumpovaným a odmravněným zřízení tutově...
Moje matka bydlela v den svýho narození na pražským hradě.

chiq
Zasloužilý člen

Re: mno...

Příspěvek od chiq »

:good:
Jardo, dík za nápovedu, nás to ešte len čaká... Až to vyplním, tak to sem s hrdosťou ovčana povesím :lol:

Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“