Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Americký radar v ČR

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět
Elektro
Zasloužilý člen
Dal: 3 poděkování
Dostal: 3 poděkování

Re: Zas mi to nedá

Příspěvek od Elektro »

gimper píše: Opravdu je třeba se v životě opírat o výblitky kde koho?
Tak mi prosím vysvetli, prečo sa máme opierať zrovna o tvoje.

Aquarius1
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 20 poděkování

pro :gimper

Příspěvek od Aquarius1 »

Chtěl jsem konečně přečíst nějaký rozumný názor od gimpera ale bohužel.

Jsem přesvědčen a z histerie tvojich projevů a pefektní manipulací s příspěvky ostatních že jsi nejspíše churav a churavích lidí je mi líto oni za to nemohou (tedy většinou).
Přeji ti brzké uzdravení ale věda lékařská nedokáže vyléčit cokoliv mozek je příliš složitý organismus,toť vše ode mne.
Přeji hezký sluneční den na lavičce v ústavním parku.

Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
chiq
Zasloužilý člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Příspěvek od chiq »

Barbucha píše: Nevzrušuj se, je to magor, já si nakonec mysle, že si z nás akorát dělá prdel, ale je to horší, on to myslí naprosto vážně. A bude se svejma bludama otravovat pořád, dokud s nám bude někdo ochoten "diskutovat".

ALe vážení, kdo máte zájem se kouknout na to co natočili australani ohledně tajených pokusů tak si to stáhněte z

http://www.uschovna.cz je toho skoro 20Mega

heslo:Uschovna48be5dba9b2a994

chtěl jsem to poslat na forum, ale nějak mi to nejde poslat, takže pokud to někomu půjde a uzná za vhodné tak to sem lupněte. Díky.
má to niekto? už je to pasé...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Iv
Zasloužilý člen
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Radar?

Příspěvek od Iv »

Myslím si,že není co řešit! Tady nemá RADAR co dělat a ať je to emerický,nebo Váňův.Kdy se nás nějaký spojenec v kritických chvílích zastal?Kdy naposledy u nás vystřelila naše armáda samostatě na nepřítele?Všechno vyhozené peníze,mimo těch,co se v zákulisí napakovali!Jo a z těch Číňanů totiž nezbyly tehdy ani ty knoflíky....a ruskou ťochniku bych nikdy nepodceňoval,znám je mooc dobře!A Emerická?No do jejich stíhaček bych si taky nesedl,stačí jedna magnetogravitační vlna a jejich "vyspělá" technika jde do kytek.

Svůj šírák odhazuji vdál a letím zpět ke hvězdám. (Cyrano)
rival
Hlavní admin - živý člověk
Dal: 14 poděkování
Dostal: 227 poděkování
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Stažený soubor

Příspěvek od rival »

Tady to máš... Harry Mason (20 MB). Je to v angličtině (bez titulků).

rival - živý člověk - suverén
Barbucha
Zasloužilý člen
Dostal: 61 poděkování

Příspěvek od Barbucha »

gimper píše: Pěkně se bavím, konečně se diskuze obrátila k smíchu na mojí stranu, s toho už nejde vystoupit.
Mimochodem obrátit Radar v scifi technologii 'based on Tesla' může jen demagog na té správné vlně, existence VE ve světě je totiž založena stejně jako demagogie vůči USA na stejné úrovni, rovné nule.

Iv, to je Star Gate most viewer? Ruská technika je síla, to opravdu musíš znát, lol, bez radaru stejně dobře jako bez Iv... Nebo né?
:bhead:

Všichni jsou blázni, jenom já jsem letadlo

:laugh: :jump: :ptrain:
Naposledy upravil(a) Barbucha dne stř 03 zář 2008 23:07, celkem upraveno 1 x.

Já to říkám pořád / neřád /, nejhorší jsou trpaslíci, všude vlezou a strašně se množí, jo ještě taky ten divnej němec co nám všechno skovává.
rival
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Upřesnění pravidel diskuze

Příspěvek od rival »

Od teď, zde budu nechávat jen příspěvky, které mají aspoň nějakou informační hodnotu a týkají se tématu. Agresivní a zlobné výpady proti jednotlivým národům, taktéž i osobní urážky budou mazány.

rival
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Pokračování diskuze

Příspěvek od rival »

Příspěvky mimo téma jsou přesunuty do "Boxovárny" ( http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?t=217 ), tam můžete pokračovat v diskuzi.

gimper
Starší člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gimper »

Tak to tady closni, já sem přesvedčen, že bylo řečeno až až...

Iv
Zasloužilý člen
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Souvislosti

Příspěvek od Iv »

Zde je přiložen článek,týkající se všech souvislostí i Radaru.Článek je převzat od Ing Chromíka.
Tak a bude řev,nebo mrtvolné ticho!Barbucha,myslíš a proto máš bod!
P.S. Všimni te si,jak některé stránky jsou nedostupné,hlavně co se týče finančnictví.
Naposledy upravil(a) Iv dne sob 06 zář 2008 0:36, celkem upraveno 2 x.

Svůj šírák odhazuji vdál a letím zpět ke hvězdám. (Cyrano)
Barbucha
Zasloužilý člen
Dostal: 61 poděkování

Re: Souvislosti

Příspěvek od Barbucha »

Jo pánové, je na čase, poohlédnout se po jiných, pokud možno teplých krajích, kde není ropa ani plyn a preventivně si tam vykolíkovat zábor, aby jsme měli kam hlavu složit až to tady bouchne. Rád bych se míli, ale jak to tak vypadá, nebude to dlouho trvat a náš smoking se bleskurychle změní ve smogink jehož součástí bude bezesporu minimálně atmbordel, gasmaska a ti movitější budou mít i graigra. Ale čím se tu bude topit a na čem vařit, to naprosto netuším. Proto říkám, teplé kraji to jistí. Takhle jižní pacifik nemá chybu. Kluci makejme, aby chodil rozklad vodíku, MAG, KEG a jiné mogorárny, protože jedině ti, kdo budou vládnout touto technologií přežijou. Ostatní půjdou do kytek. Akorát doufám, že než se tak stane, budu mít dostatek příležitosti této velkohubé vládě připomenout její prohlášení o její zodpovědnosti za zahraniční politiku tohoto státu. Nejsem žádný násilník, mě bude stačit jim pouze několikráte dlouze pohrozit prstem, na spoušti šedesátky. Když se tak zamyslím, oni zvyky jiných kultur mají mnohdy něco do sebe. Ale radši bych je nechal tam kde jsou i s jejich nositeli. Jsem kostnatej, nerad si zvykám na novoty, i když někdy není zbytí než zbití a jedna dobře mířená rána spraví víc než sáhodlouhé vysvětlování.

Nechť vás vaše síla ochrání, protože tato vláda nás neochrání.

Já to říkám pořád / neřád /, nejhorší jsou trpaslíci, všude vlezou a strašně se množí, jo ještě taky ten divnej němec co nám všechno skovává.
Peter anonymní

Re: Souvislosti

Příspěvek od Peter anonymní »

Iv píše:Zde je přiložen článek,týkající se všech souvislostí i Radaru.Článek je převzat od Ing Chromíka.
Tak a bude řev,nebo mrtvolné ticho!Barbucha,myslíš a proto máš bod!
P.S. Všimni te si,jak některé stránky jsou nedostupné,hlavně co se týče finančnictví.
Větší slint už jsi si nemohl vybrat.
Stačí výňatek z textu:
Dnes väčšina sveta oceňuje v Rusku brilantné vedenie Vladimíra Putina a vidí v ňom nádej, že zastaví zhubné a smrtonosné šírenie svetového sionizmu.

Nepoužívat mozek je ti vlastní.

Peter anonymní

Ivanův trumf

Dávám sem tento SKVOST Ivanové argumentace znova, aby "se to náhodou nesmazalo"

chiq
Zasloužilý člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Příspěvek od chiq »

citát:
     Takže to shrněme. Amerika dostala od Ruska v tichosti a bez velkých fanfár přes hubu.
     Amerika je na háku. Nemá vlastní naftu, není schopná omezit svou nestřídmou spotřebu, nemá peníze na to, aby si ji koupila, její měna jde ke dnu. Nemá nic, než dluhy. A bomby.
     Americe pricmrnduje Evropská unie, která sice není tak strašně zadlužená, ale ani ona nemá naftu. Navíc je rozhlodávána vnitřními rozpory a trpí násilnou integrací zcela rozdílných států. Plus je zahlcována imigranty z třetího světa.
     V obou regionech vládne tuhá politická korektnost, která brání pojmenovat mnoho vnitřních problémů, natož je léčit. Oba regiony žijí z podstaty své minulé slávy.
     Rusko naproti tomu má jak zdroje, tak peníze. A navíc i ty bomby. Nemá dluhy, ani není dušeno hordami emigrantů. K tomu je tady Čína a Indie s Pákistánem, tyto země rovněž nemají dluhy, rovněž mají peníze, rovněž netrpí emigračními nájezdy ani politickou korektností. Co do počtu obyvatel přesahují jak Ameriku tak Evropu několikanásobně. Jsou zeměpisně blízko. Jsou zjevně schopny se spolu domluvit tak, aby to vyhovovalo zainteresovaným stranám. A i ony mají bomby.
    NA KOHO SÁZÍTE?
    Na neutěšeném stavu Ameriky se podepsala celá řada vedlejších chyb vršených nejméně stovku let, počínaje idiotským designem amerických měst, kde jsou zvlášť zóny bydlení a zvlášť zóny komerční (nákupu), a odevšad kamkoliv je daleko, a kde se člověk bez auta prostě neobejde (stejný design se nyní s velkou radostí aplikuje i v Čechách, kde malé obchody na rohu padají jako mouchy jsa nahrazovány supermarkety), přes promyšlenou likvidaci železnic (jednou bych chtěl napsat článek o tom, jak americká naftová loby sprostě zlikvidovala po první světové válce poměrně dobře zavedenou železniční síť v USA), přes úmyslně rozdmýchávanou rasovou nesnášenlivost prostřednictvím pozitivní diskriminace a nařízené lásky k menšinám až po katastrofální úpadek vzdělanosti nahrazované dunivým vlastenectvím. Nic z toho se netýká asijských zemí.
    Myslím, že velmi brzy dojde k zajímavému přeskupení moci. Ale pozor. Zvíře zahnané do rohu kope a Amerika už nemá příliš co ztratit. Jen získat. Nějaký zoufalý čin z její strany by mohl ještě pořádně zamíchat kartami.
    V té šílené hře vsadila Česká republika, (v které v současné době vládne skupina největších hlupáků a idiotů celého národa českého) na mrtvého koně a za svou idiotskou vazbu na potápějící se Titanic zaplatí vysokou cenou.

Peter anonymní

chiq píše:citát:....
Takže to shrněme. .............
Taky tě myšlení bolí? :D

Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“