Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Dávkování: Ivermectin - Fenbendazol - Mebendazol

Zistil som rozpor v zákonoch

Sem jsou přesouvána "spící" a uzamčená témata. Spící témata je možné opětovně probudit k životu...
Odpovědět
Aquarius1
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 20 poděkování

Příspěvek od Aquarius1 »

Anonymous píše:Takže ak neviete pomôcť tak sa lúčim. Ostanem v kontakte len s jedným z vás, lebo on si to aspoň trochu zaslúžil.
Bohužel opravdu nevím jak pomoci,ber to to tak že jsme jen obyčejní lidé.Ale jedno je jisté,že všichni co zde jsou se snaží o získání nějaké té volné energie a ta je jak jistě víš eko a tím pádem se vlastně snaží o zlepšení života na této planetě.A nehledě na to že pokud by se cokoliv povedlo a bylo použitelné bylo by to použitelné i pro rozvojové země a tím pádem by se to podepsalo na životní úrovni a soběstačnosti jejich obyvatel a bylo by zachráněno spousta životů které se díky zaostalosti oněch zemí které nemají na nákladná energetická řešení situace která jsou jim nabízena jak já říkám takyekology,vlastně spásou.Jen je otázka,zdali ti lidé o to stojí a mají zájem a pak o to že i dobrá myšlenka se dá zneužít ve "prospěch" jednotlivců a jak je z historie známo zatím se vše spíše zneužilo a jen malé procento využilo.Měj se moc fajn a doufám že se dobereš nějakého kladného výsledku.Aquarius1 už naposled ;)

Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
marx
Starší člen

Příspěvek od marx »

Anonymous píše:Takže ak neviete pomôcť tak sa lúčim. Ostanem v kontakte len s jedným z vás, lebo on si to aspoň trochu zaslúžil.
:D jste zajimavy clovek, chcete od nas pomoc, ale pritom my nevime jak vam pomoct a zachranit vam zivot nebo vase napady a tim i zivot, protoze jste to Vy kdo sysli / taji sve napady a boji se je prozradit nebo jen tak pomoct ostatnim lidem.

Jak Vam muzeme pomoci kdyz Vy neumite pomoci ostatnim?

Proc jsme ubohe, kdyz nechceme pomoct lidem tim ze nepomuzeme Vam - kdyz Vy to sam nechcete - takze i Vy jste ubohy, protoze nechcete pomoct lidem?

Prectete tento pristevek nekolikrat, treba pochopite.

Existuji zatim tyto mezivysvetleni situace:

1) My nepomozeme Vam a timpadem nepomuzeme lidem a jsme ubohe
2) Vy jste ubohy protoze mate neco co muze lidem pomoci, ale nechcete to - takze jste ubohy
3) My nepomuzeme Vam, takze nepomuzete ani vy lidem - jsme ubohe vsichni

4) Pokud mate neco co zachranuje zivoty ci jiny vynalez - mate treba latku zamezujici starnuti nebo zajistujici nekolik desitek krat delsi zivot nez ten normalni lidsky? Pak mam pro Vas reseni, pouzivejte ho a jednou se zde, na tomto svete, objevi clovek, plny pochopeni a lasky k zivotum ostatnich lidi, ktery Vam dokaze pomoci a vy pak zmuzete zverejnit sve vynalezy v jejich plne krase.

Čas odhalí pravdu.
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

PS: Ten bod 2 si oprav! Ja pomôcť chcem, ale dodržte moje práva!!! Ja od ľudí nežiadam aby urobili niečo extra. Požadujem svoje normálne práva. Pochopili. Ak nemám práva asi je to preto lebo sa tu porušujú demokratické princípy. Takže ste ako občania (celé štáty, kontinenty) zlyhali. O tej úbohosti vám píšem. Morálne všetci občania zlyhali.
A čo mi ďalej píšu ľudia na internete je asi to že na iných fórach ma nadávaním, ap. odbili a preto mne môžu kľudne nadávať. Aspoň vidíte akú má aj vaše správanie sa na tomto fóre odozvu. A keď som vám písal prestaňte s tými blbosťami a urážať ma, tak ste písali ako divý. Tak tu máte výsledok. Budete mať tých ľudí teraz na svedomí?
Len aby ste vedeli čo mi píšu na internete iný a k čomu ste prispeli. Tak sa majte!
Pochybujem že toto sa dá nejako odčiniť. No zodpovedný je každý sám za seba.

marx
Starší člen

Příspěvek od marx »

Anonymní:

normlani lidi ti nepomozou, my neridime stat nani jinou organizaci, jsme jen ovecky z velkeho stada, ktere vede stat a podobje organizace - imaginarne predstav stado = lidi, stat = pastyr, organizace = psy

nikdo z obycejnych lidi ti nepomozu i kdyby byl nejak napul neobycejny - stat ho zaslapne stejne do zeme.

a ja nic odcinovat nemusim, zodpovedny jsem za sebe a me blizke. ja nemam svedomi, svedomi skodi a i kdybych ho mel bude mi k nicemu a jeste prodelam.

to je tak jak na trznici nekdo:

prodavac #
pane, pane... kupte sve manzelce norkovy kozich, je exklusivni a velmi dobre udelany, nebude ji v nem ziva a nemuze tak nastydnout a udelat ji radost na vanoce.

pan #
a mohl bych ho videt jestli sedne velikost a jestli to neni treba jen synteticky material?

prodavac #
to bohuzel nejde, kdyz to otevrete to nebude ono, proste musite ho koupit tak jak je zabaleny... protoze ho otevreny potom nikomu neprodam! dam vam slevu!

pan #
a kolik stoji?

prodavac #
70 tisic, v obchode ho sezenete minimalne za 120 tisic

pan #
si tak otevre penezenku a kouka na ty T.G.M. papirky a potom na platinove VISA a rika: "vite co, strcte si ho nekam" v obchode budu mit zaruku ze toto je pravy norek a muzu to kdykoliv vratit nebo vymenit treba zajinou velikost"

prodavac #
vy jste ubohy, nabizim vam to skoro zadarmo, kdyz ho koupite v obchode pak si budete vycitat, ze jste ho nekoupil u me.

pan #
usklebek a odchazi pryc... v hlave se mu zenout myslenky jak je chytry, ze se nenechal napalit od nejakeho pricmouhleho, vypadajiciho jak mental, debila... asi nejaky pomatenec...

prodavac #
debil, asi prece jen ma rozum, jinak by nemel sebou tolik hotovosti a drahe obleceni na sobe, nebyly by prachac... no nic taky jednou budu... nic ja ten hadr zkusim strcit nejake hloupe pani...

...

Čas odhalí pravdu.
martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

tak ještě jednou

Příspěvek od martin11 »

...už jsem si říkal.....nebudu sem psát....ale nedá mi to........milý MFAAA.....píšeš, že jsme včichni selhali......tedy i mě házíš do jednoho vreca....s ostatními...??? vždyť jí jsem ti chtěl pomoct....a pomohl....tak mě s nikým nespojuj.....popsal jsi mě několik svých starších nápadů, které ti snad někdo ukradl....zcela upřímně .....to zase nebylo nic moc...ale přeci jen , nápady to byli.....koukal jsem na to.....např...ten holicí strojek....víš ale , že to někdo měl patentované už v roce 1936...!!! a potom to vážení nákladu na jeřábu....našel jsem zcela stejný princip vážení ...a podrž se ....byl z roku 1911...USA.....ono když se něco vymyslí...tak se provádí VŽDY ...prověrka,,,jestli už to náhodou někde není......pokud se vyznáš v patentových rešeržích....tak si projeď celosvětovou patentovou literaturu....je to náročné.....a možná že zjistíš, že jsi davno druhý...a žiješ jen v tom , že jsi něco vymyslel....
.....muj tatínek....už není....byl ing strojař.....a celý život se pohyboval v patentové literatuře a jednom strojírenském oboru...
....v době , kdy jsem ještě dávno nebyl fotografem.....a je jedno čím jsem byl.....jsem vymyslel turbo dmychadlo.resp....jeho upravu.....dalo se to tenkrát využít halvně u super aut...tedy třeba ve F1....po docela složitém hledání....jsmě narazili na USApatent......který řešil uplně stejný problém...tzv turbo efekt....nebudu popisovat co to je za problem.....ale u patentu bylao připsáno......neproveditelné....žádný material....známý na Zeměkouli to nemuže přežít.....tečka....tak jsem patent samozřejmě nepodal....asi bych ho dostal...protože Amík to tady neměl chráněné....ale k čemu.....
...proč to píšu.....není náhodou tvuj patent právě z té oblasti neproveditelnosti....????.....je reálná jeho realisace.....
...Artur C.Klark také vymyslel v roce 1946 síť satelitů....a patent nedostal....a hle po letech je to běžné...napsal o tom....Jak jsem přišel o milion dollarů....
...a tvoje PM....Jestli si myslíš , že NĚCO máš.....tak si to mysli....my víme, jak se strašně pleteš....
....tak a už sem nenapíšu...pokud mě zase něčím nenazvedneš,,,,,jen prosím .....já mám vůči tobě svědomí čisté....já som konal....a konám....ale nemohu více.....napiš co mám udělat...a jí to udělám....a napiš už konečně na jakém principu pracuje to tvoje PM....jen princip.....to ti nikdo přece neukradne.....nebo už jen ten princip je jiný a tudíž patentovatelný...???? nazdar martin11 :lol:

... věřím, že se " TO " povede ......
Akord
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 28 poděkování

Příspěvek od Akord »

Anonymous píše: Požadujem svoje normálne práva. Pochopili. Ak nemám práva asi je to preto lebo sa tu porušujú demokratické princípy. Takže ste ako občania (celé štáty, kontinenty) zlyhali.
To je čo ten demokratický princíp? Skoro všetci sa ním oháňajú, ale takmer nikto z nich nevie poriadne, čo to je. Stavil by som sa, že keď niekto povie A, tak už nevie k tomu povedať B. To B sa o obľubou vynecháva, doporučujem poštudovať históriu.

Ilem
Zasloužilý člen
Dal: 71 poděkování
Dostal: 349 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ilem »

Akord píše:To je čo ten demokratický princíp? .
Je to jen řečnická otázka, ale stejně ti rád odpovím, přestože otázka nebyla mířena na mě. Demokratický princip je Science Fiction. Kdo toto neví, je fantasta. To je i odpověď MFAAAovi, proč mu nemůže nikdo pomoct. Sestup na zem mezi ostatní a protři si oči, ať vidíš, kde žiješ. A snaž se moc nevyčuhovat z davu, protože by tě taky mohli zavřít do nejmenovaného ústavu.

"Dum spiro spero"
Ciceron
Návštěvník

Tak keby urobili toto už by sa v ničom neodlišovali najhorším diktátorom!!! A bolo by na čase aby ste si to uvedomili.

chiq
Zasloužilý člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 1 poděkování

ROZPOR

Příspěvek od chiq »

... aj ja som zistil rozpor ... v umiestnení financií ... asi sa obrátim na nejaký úrad ... :help:

martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

pro MFAAA

Příspěvek od martin11 »

...dotaz...kdo je podle tebe nejhorší diktátor...prosím vyjmenuj mě jich pět...5....podle tohoto vzoru...1 nejhorší...2 méně horší....a sáhni i do dějin lidstva....třeba ..Herodes....nebo Kaligula..nebo Maruška Terezie..nebo Pol Pot...nebo Mao-Ce -Tung....také byli mezi námi....
....a pak nezapomeň popsat svoje PM......všichni tady na to čekáme.....a nabýváme dojmu, že nic nemáš.....nebo se mýlíme......zdraví martin11 :lol:

... věřím, že se " TO " povede ......
Návštěvník

Vieš veľmi dobre že jediné čo vám môžem napísať je že sa mýlite ak si myslíte že ho skutočne nemám. OTÁZKA ZNIE PREČO NETRVÁTE NA SVOJICH PRÁVACH A NEŽIADATE TO ABY STE MOJE NÁPADY MOHLI VIDIEŤ!!! Vymyslel som ho. Jednoducho ste nežiadali od štátu aby vás neponechali húpich a teraz sa s vami nemôžem na túto tému ani baviť. Ale aspoň viete na čom ste. Jednoducho nemáte poznatky. Svojim konaním neustále podporujete porušovanie mojich práv. Prečo? Ak by teraz použili proti niekomu násilie a napísal by vám vy by ste mu zjavne neuverili že to neurobili, mohli by ho zabiť, mohli by čokoľvek a vy všetci by ste zlyhali??? Tak to je to čo svojim konaním umožňujete mafiánom, ap.. nežiadate ako spoločnosť vysvetlenie a tým umožňujete konať násilie sami proti sebe.
Ja som len zvedavý kedy vám to dôjde čo sa tu deje a kedy si uvedomíte že takéto hrozné veci ako opisujem sa tu páchajú na všetkých, na vás, ai..

Návštěvník

Takému konaniu sa už nehovorí demokracia a právny štát, ale poprava bez súdu!!! A že v takom prostredí žijete a zveľaďuje to aj internet, novinári, ap. je už na uváženie. Všetko čo som napísal je založené na faktoch.

chiq
Zasloužilý člen

Příspěvek od chiq »

Anonymous píše:Ja som len zvedavý kedy vám to dôjde čo sa tu deje a kedy si uvedomíte že takéto hrozné veci ako opisujem sa tu páchajú na všetkých, na vás, ai..
už mi to došlo... si dotieravo vlezlý ako 4%-tná menšina...

Návštěvník

To že si to už uvedomuješ sa dá napísať aj inak.

chiq
Zasloužilý člen

Příspěvek od chiq »

pôvodcu nielen tvojich problémov už konečne objavili... teda aspoň jeden novinár naňho ukázal prstom... teda topánkou...
http://zpravy.idnes.cz/iracka-televize- ... anicni_ipl

Odpovědět

Zpět na „Archiv - Jak na to“