...už jsem si říkal.....nebudu sem psát....ale nedá mi to........milý MFAAA.....píšeš, že jsme včichni selhali......tedy i mě házíš do jednoho vreca....s ostatními...??? vždyť jí jsem ti chtěl pomoct....a pomohl....tak mě s nikým nespojuj.....popsal jsi mě několik svých starších nápadů, které ti snad někdo ukradl....zcela upřímně .....to zase nebylo nic moc...ale přeci jen , nápady to byli.....koukal jsem na to.....např...ten holicí strojek....víš ale , že to někdo měl patentované už v roce 1936...!!! a potom to vážení nákladu na jeřábu....našel jsem zcela stejný princip vážení ...a podrž se ....byl z roku 1911...USA.....ono když se něco vymyslí...tak se provádí VŽDY ...prověrka,,,jestli už to náhodou někde není......pokud se vyznáš v patentových rešeržích....tak si projeď celosvětovou patentovou literaturu....je to náročné.....a možná že zjistíš, že jsi davno druhý...a žiješ jen v tom , že jsi něco vymyslel....
.....muj tatínek....už není....byl ing strojař.....a celý život se pohyboval v patentové literatuře a jednom strojírenském oboru...
....v době , kdy jsem ještě dávno nebyl fotografem.....a je jedno čím jsem byl.....jsem vymyslel turbo dmychadlo.resp....jeho upravu.....dalo se to tenkrát využít halvně u super aut...tedy třeba ve F1....po docela složitém hledání....jsmě narazili na USApatent......který řešil uplně stejný problém...tzv turbo efekt....nebudu popisovat co to je za problem.....ale u patentu bylao připsáno......neproveditelné....žádný material....známý na Zeměkouli to nemuže přežít.....tečka....tak jsem patent samozřejmě nepodal....asi bych ho dostal...protože Amík to tady neměl chráněné....ale k čemu.....
...proč to píšu.....není náhodou tvuj patent právě z té oblasti neproveditelnosti....????.....je reálná jeho realisace.....
...Artur C.Klark také vymyslel v roce 1946 síť satelitů....a patent nedostal....a hle po letech je to běžné...napsal o tom....Jak jsem přišel o milion dollarů....
...a tvoje PM....Jestli si myslíš , že NĚCO máš.....tak si to mysli....my víme, jak se strašně pleteš....
....tak a už sem nenapíšu...pokud mě zase něčím nenazvedneš,,,,,jen prosím .....já mám vůči tobě svědomí čisté....já som konal....a konám....ale nemohu více.....napiš co mám udělat...a jí to udělám....a napiš už konečně na jakém principu pracuje to tvoje PM....jen princip.....to ti nikdo přece neukradne.....nebo už jen ten princip je jiný a tudíž patentovatelný...???? nazdar martin11

... věřím, že se " TO " povede ......