Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
Bobina
Zasloužilý člen
Dal: 127 poděkování
Dostal: 221 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od Bobina »

rhapsody1 píše:Ahojte, tak ja opat po dlhsej dobe opat hlasim moj, zial nezmeneny stav, (resp. ak nie este horsi. Mam pocit, ze som nachylnejsi viac ako som bol predtym).
Mam stale nadchu, stale hlien z nosa a aj vykasliavam. Moja imunita je uplne slaba. Za poslednych 12 mesiacov som musel 3krat vybrat ATB
Nejsem odborník,ale pleteš páté přes deváté.Píšeš,že alternativu zkoušíš 2 roky a přitom bereš Atb.Z toho plyne.že ještě nejsi rozhodnutý co si vlastně vybrat.To chápu-to rozhodnutí je nejtěžší.Vlákna taky nemáš přečtená-jinak bys nepoužíval CDS2,ale CDH.Nic nepíšeš o stravě-ta je velmi důležitá.Ph máš v pořádku?jaké-ráno,odpoledne,večer?Test na candidu jsi dělal?alergie nemáš?Co ti našla poradkyně? ;)

Oprava citace, podívej se na http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=6&t=3303 - poo.

therezz
Nový člen

Re: MMS - Všeobecná diskuze

Příspěvek od therezz »

Dobrý den, chci se zeptat vás - kteří máte s MMS 1 zkušenosti .... právě jsem začala s první kapkou ... mám už dva týdny teploty, pálí mě celá hlava a silně mi padají vlasy, u klasických lékařů jen čekám na výsledky testů a nic se neděje ... po první kapce je mi nevolno, myslím, že průjem už je takzvaně na cestě :-D, tak se chci zaptat, jestli mám dál pokračovat stejně s jednou kapkou nebo to snížit na polovinu ( nebo až čtvrtinu )? máte s tímto někdo zkušenosti? omlouvám se, jestli již to tady někdo psal, ale jsem tu poprvé a je to pro mě trošku nepřehledné... děkuji za jakoukoliv odpověď, Tereza.

kutil
Zasloužilý člen
Dal: 48 poděkování
Dostal: 269 poděkování

Příspěvek od kutil »

therezz píše:Dobrý den, chci se zeptat vás - kteří máte s MMS 1 zkušenosti .... právě jsem začala s první kapkou ... mám už dva týdny teploty, pálí mě celá hlava a silně mi padají vlasy, u klasických lékařů jen čekám na výsledky testů a nic se neděje ... po první kapce je mi nevolno, myslím, že průjem už je takzvaně na cestě :-D, tak se chci zaptat, jestli mám dál pokračovat stejně s jednou kapkou nebo to snížit na polovinu ( nebo až čtvrtinu )? máte s tímto někdo zkušenosti? omlouvám se, jestli již to tady někdo psal, ale jsem tu poprvé a je to pro mě trošku nepřehledné... děkuji za jakoukoliv odpověď, Tereza.
Ahojky,
o takové reakci na MMS slyším poprvé :oops:
Na nastupující chřipku nebo angínu nasazuji šestikapkový MMS 3x za sebou a dost. Tj. 1x pak hodina pauza, 1x a opět hodina pauza a naposledy 6-tikapkový a dost... Zatím mi to vždy zabralo až na jednu výjimku, ale u tebe to na chřipku nevypadá :bhead:
Já aktivuji chloritan kys.chlorovodíkovou-4% Hcl 1:1 kapek
Asi bych ti doporučil vyrobit si CDS a to se pak jemněji dávkuje jak kapkování ....
Vem si zavařovačku do které se vleze jakákoliv malá sklenička. Nalej do ní čisté vody tak, aby ta malá sklenička plavala těsně pod šroubovacím víčkem.
Nakap do té malé skleničky např. 10 kapek chloritanu a 10 kapek aktivátoru a uzavři. Dát do tmy, nejlépe do ledničky.
Po cca 10-12 hod.se uvolněný plyn ClO2 vstřebá do té vody a případné nežádoucí příměsi zůstávají v té malé skleničce, tu vylít.....
To co ti zůstane, tak nalej do odměrky a zjistíš že máš např. 3 dcl (300 cm3) CDS a toto množství odpovídá 10 kapkovýmu MMS. V tomto případě 30 cm3 odpovídá jedné kapce MMS.
(malý prcek)... Tak zkoušej tento roztok jemně pocucávat co hodinu (zapíjet vodou) a uvidíš. Pokud to nesneseš tak neber a začni brát MMS až se z toho srabu dostaneš klasickou léčbou.
Ale začni, jako prevence proti nemocem to nemá chybu :good:
H.v.
PS- ještě mě napadlo že pokud nezabírá MMS, jsou za tím paraziti ti prevíti-grr

mahatma

Příspěvek od mahatma »

kutil píše: PS- ještě mě napadlo že pokud nezabírá MMS, jsou za tím paraziti ti prevíti-grr
takéto zhoršenie po jednej kvapke je málo pravdepodobné - pravdepodobne by ku zhoršeniu prišlo aj bez MMS...
jediné čo mi napadlo, je reakcia parazitov na MMS
výrazné zhoršenie rôznych problémov - to je dosť častý príznak pri nesprávnom užívaní antiparazitík... paraziti nevedia rozlíšiť, či na nich útočí imunitný systém hostiteľa, alebo chémia. bránia sa vylučovaním neurotoxínov aby oslabili hostiteľa, takýmto spôsobom sa snažia prežiť... preto je dôležité pri antiparazitárnej kúre nasadiť od začiatku "plnú paľbu" na parazity, aby sa čo najviac predišlo týmto nežiadúcim reakciám. aj parazit je živý tvor a má pud sebazachovy a svoje obranné mechanizmy. aj z týchto dôvodov sa mi osvedčila kombinácia albendazolu, ivermektínu + praqziquantel na zvýšenie imunitnej odozvy, ako postupné užívanie tých istých látok. navyše je vysoká pravdepodobnosť, že ak sa nepodarí zlikvidovať pri kúre všetky parazity, tak tieto získajú odolnosť voči danej látke. môže sa to stať hlavne pri nízkom dávkovaní, alebo pri nesprávnom užívaní antiparazitárnych látok...

ale v tomto prípade naozaj odporúčam dôkladné vyšetrenie, či už u lekára, alebo u poradcu s biorezonančným prístrojom, čo je vlastne zdrojom problémov, a čo sú iba následky...

therezz
Nový člen

Příspěvek od therezz »

Děkuji za komentáře... jen bych to chtěla upřesnit - nezhoršily se mi příznaky, které mám už těch 14 dní (ale chřipka to není)... ale po jedné kapce se mi točila hlava, návaly horka - to asi po 5min. odeznělo, ale pak mě až do druhého dne bolel žaludek, střeva - něco jako když se probudíte ráno po velký opici :-D

Hela
Zasloužilý člen
Dal: 191 poděkování
Dostal: 185 poděkování

Příspěvek od Hela »

Je vidět, že působila i ta jedna kapka, můžeš snížit na polovinu nebo i na míň, a zvýšit, až když s tím nebudeš mít problémy. I před protiparazitární kúrou je dobré brát aspoň 14 dní MMS. Pokud lékaři nic moc nenajdou, jsou paraziti pravděpodobní.

tara88
Nový člen

Silná reakce na MMS

Příspěvek od tara88 »

Dobrý den,

Kamarád začal s užíváním MMS + HCL (protokol 1OOO)

první den večer po užití první kapky nastala následující reakce:

- byl jako po užití omamných látek (naspeedovaný), nastalo ihned po užití
- po půl hodině silná únava
- ráno jako by byl po flámu

Přes den MMS neužíval, na večer si dal opět kapku a nastalo to samé.

Setkal se někdo s něčím podobným, děkuji za případné rady.

therezz
Nový člen

Příspěvek od therezz »

Děkuji vám za komentáře ... takže mám nejdřív zkusit protiparazitální kůru a až potom MMS?

LenkaX
Zasloužilý člen
Dal: 141 poděkování
Dostal: 305 poděkování

Příspěvek od LenkaX »

Ahoj jediné co mě napadlo, že je plný že patogenu a už i 1 kapka zřejmě spustila čištění a detox.

Změň sebe sama a změníš svět :-)
Kov
Zasloužilý člen
Dal: 90 poděkování
Dostal: 194 poděkování

Příspěvek od Kov »

Dlouho jsem přemýšlel,jestli to sem mám napsat, protože je tu spousta nadšených uživatelů MMS,kteří nepřipouští žádnou negativní reakci MMS, ale nakonec napíšu,at to proberem či pro všeobecnou informaci. Knížky Humbleho a Kalckera jsem přečetl,takže jsem postupoval dle jejich návodu-protokol 1000.
Po 2,5měsíčním užívání MMS,CDS,později CDH, +dieta bez kafe,alkoholu,téměř bez masa,obilovin,atd, se mi zhoršily všechny žilní problémy. Křečáky-zvětšily se stávající, objevily se další+další modré žilky,kde jsem je neměl. Hemeroid- jsem měl jeden, ten se zvětšil a objevil se druhý. Tinnitus-při užívání výrazně horší(potvrzeno také dalšími třemi lidmi),po vysazení se úroveň vrátila na původní stav. Žilní výduť-měl jsem pod pravým kolenem,nyní mám i pod levým. Bolest v hlavě(v jednom místě) byla občas tak silná,že jsem se zděsil,že mám začátek mozkové příhody.(Od vysazení jen občas a lehce,navíc bez diety). Toto mě vede k domněnce,že MMS není vhodné při žilních problémech.
Od doby co jsem užíval MMS mě bolívá v krční páteři(skoro bych řekl až v hlavě)což jsem do té doby nikdy neměl. Taky mi v ní hodně ,,chroustá" při otáčení hlavou. Nevím, zda je to náhoda,ale to objevení problému při užívání MMS je podezřelé. To,že mi bylo po požití i malého množství sladkostí či mastného jídla do večera blbě,to přisuzuji mému citlivému zažívání,protože ostatní uživatelé MMS kolem mě tyto problémy neměli.
Nepíšu to, abych bral někomu iluze či tu zbytečně prudil, ale na druhou stranu je asi dobré vědět,že má někdo opačnou zkušenost.

kutil
Zasloužilý člen
Dal: 48 poděkování
Dostal: 269 poděkování

Příspěvek od kutil »

Kov píše:Dlouho jsem přemýšlel,jestli to sem mám napsat, protože je tu spousta nadšených uživatelů MMS,kteří nepřipouští žádnou negativní reakci MMS, ale nakonec napíšu,at to proberem či pro všeobecnou informaci. .....Nepíšu to, abych bral někomu iluze či tu zbytečně prudil, ale na druhou stranu je asi dobré vědět,že má někdo opačnou zkušenost.
Ahojky,
su rád že to sem tak otevřeně píšeš.
Já beru CDS enem sporadicky jako prevenci a problémy nemám...
Ale!
Byl sem na operaci s kýlou a tam mě zjistili že mám vysoký krevní tlak 170/113, úplně mě to dostalo páč doma sem měříval kolem 140/90 a to prý je ještě v normě. Já se cpal bůčkem, uzeným i pečeným, řízečky, škvarečky, vše děláno na sádle a přitom mě proměřoval měřák :bhead: :bhead: :bhead:
Nasadil sem prášky, tlak na operaci spadl na 135/85 a vše bylo OK. Tak sem tedy hledal co platí na vysoký tlak a našel, spíše oprášil info o lněném semínku.
Omlouvám se že to přímo nesouvisí s MMS, ale během 14 dnů kdy sem vysadil červené maso, cukr a bílé pečivo a baštím cca 2 polévkové lžíce lněného semínka denně sem shodil 5 kg ;) ale to hlavní, neberu žádné prášky a tlak na mým měřáku mám 115/75 :hip:
:idea: Ovšem přestala mě bolet hlava, pískat v uších a celkově se cítím líp.
Co z toho plyne: že lněné semínko a celler čistí usazeniny v cévách a údajně rozpouští ten špatný cholesterol. Zkus si naštudovat to semínko nebo mě písni na sz, na cévy a cévní systém by to mělo fakt fungovat.
MMS opravdu není všelék :?
Vydržať
H.
PS- ještě mě to došlo pozdějc :oops:
ClO2 zabíjí hlavně viry a bakterie a enem málinko malé parazity. Pokud to není zánět žil způsobený nějakými bakteriemi, tak je na to MMS krátký a nutno hledat další řešení.
Naposledy upravil(a) kutil dne stř 11 čer 2014 13:45, celkem upraveno 1 x.

LenkaX
Zasloužilý člen
Dal: 141 poděkování
Dostal: 305 poděkování

Příspěvek od LenkaX »

Ahoj Kove ;) k těm žilním potížím Ti já nic neporadím, to slyším poprvé. Ale u MMS velmi záleží čím se aktivuje a jak se užívá. Já to brala 30dní jako začátečník tedy špatně , jsou to už 2 roky.
Aktivovala jsem citronem a neprokládala megadávkami vit.C.HCl jsem neznala.Imunita šla dolů. Opary, malé průjmy, ale ty jsou běžné:-) Náběhy na rýmu, špatné trávení.na konci kůry jsem si vyhnala vyrušené roupy do levého oka.Až po měsíci mi Palo poradil HCl doplnovat a pít ve vodě kdykoliv přes den. Batles mi zase poradil po 5 dnech MMS v malých dávkách (8x1 kapka , pak 8x2,8x3) prokládat 2 dny bez MMS megadávkami vit C - (12000mg za den)
Tím vším chci říci, že i Ty jsi s MMS mohl poškádlit nějaké ty parazity ,co jsou v lymfě, žilách. Křečové žíly jsou také dle H.Bláhové díky parazitům. Jsem zvědavá co Ti poradí ostatní z našeho osazenstva tady.Také jsi nepsal způsob aktivace MMS.Měj se Lenka

Změň sebe sama a změníš svět :-)
John.D.
Stálý člen
Dal: 172 poděkování
Dostal: 80 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od John.D. »

Kove,

přesně jak píše Lenka. Mám stejné zkušenosti. Ale zároveň Tě i trochu chápu. Ale je třeba si uvědomit jednu důležitou věc. To, že mi něco nefunguje, neznamená, že to nefunguje vůbec. V mém případě to takhle bylo. Šlo jen o to, přijít na věci, které dělám špatně. Jsem tak trochu extremista a ženu to někdy moc na sílu ( hlava problém ). Teď se z toho ještě pořád lížu ven a nahazhuji imunitu z5 k normálu. A to třeba až 13gr céčka za den, když na mě něco leze. Ale už se to zlepšuje, tak ubírám.

Je třeba si uvědomit co dělám a jestli postupuji správně. To pozná tělo samo a na Tobě je jenom ho poslouchat. Jestli Ti začaly tyhle problémy, byl to dle mého názoru jasný signál.

Mějte se krásně :)

John.D.
--------------------------------------------------------
Člověk nemusí vidět, aby věřil.... ale musí věřit, aby viděl.
sisa
Zasloužilý člen
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Příspěvek od sisa »

Kove, já bych jen dodala, že MMS je jako takový mechanik, který spravuje v těle to, co je potřeba a ne to, na co si ho pozveš. Proto vůbec nemusíš zaznamenat, že se něco ve tvém těle děje. :-)

MIRKO
Zasloužilý člen
Dal: 490 poděkování
Dostal: 228 poděkování

Příspěvek od MIRKO »

Já bych jen dodal, že tím mechanikem není MMS, ale imunitní systém a MMS mu spíše dodává palivo pro jeho práci...a taky se stává, že se motor ,,IS,, jakoby ,,přechlastá,, a dojde k dočasnému snížení imunity...ale to zde již mnohokrát zaznělo, stačí jen pozorně číst. :D

Člověk není poražen, je-li sražen k zemi.
Poražený bude jen když na té zemi zůstane.
Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“