Kov píše:Dlouho jsem přemýšlel,jestli to sem mám napsat, protože je tu spousta nadšených uživatelů MMS,kteří nepřipouští žádnou negativní reakci MMS, ale nakonec napíšu,at to proberem či pro všeobecnou informaci. .....Nepíšu to, abych bral někomu iluze či tu zbytečně prudil, ale na druhou stranu je asi dobré vědět,že má někdo opačnou zkušenost.
Ahojky,
su rád že to sem tak otevřeně píšeš.
Já beru CDS enem sporadicky jako prevenci a problémy nemám...
Ale!
Byl sem na operaci s kýlou a tam mě zjistili že mám vysoký krevní tlak 170/113, úplně mě to dostalo páč doma sem měříval kolem 140/90 a to prý je ještě v normě. Já se cpal bůčkem, uzeným i pečeným, řízečky, škvarečky, vše děláno na sádle a přitom mě proměřoval měřák
Nasadil sem prášky, tlak na operaci spadl na 135/85 a vše bylo OK. Tak sem tedy hledal co platí na vysoký tlak a našel, spíše oprášil info o lněném semínku.
Omlouvám se že to přímo nesouvisí s MMS, ale během 14 dnů kdy sem vysadil červené maso, cukr a bílé pečivo a baštím cca 2 polévkové lžíce lněného semínka denně sem shodil 5 kg
ale to hlavní, neberu žádné prášky a tlak na mým měřáku mám 115/75
Ovšem přestala mě bolet hlava, pískat v uších a celkově se cítím líp.
Co z toho plyne: že lněné semínko a celler čistí usazeniny v cévách a údajně rozpouští ten špatný cholesterol. Zkus si naštudovat to semínko nebo mě písni na sz, na cévy a cévní systém by to mělo fakt fungovat.
MMS opravdu není všelék
Vydržať
H.
PS- ještě mě to došlo pozdějc
ClO2 zabíjí hlavně viry a bakterie a enem málinko malé parazity. Pokud to není zánět žil způsobený nějakými bakteriemi, tak je na to MMS krátký a nutno hledat další řešení.