Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Dávkování: Ivermectin - Fenbendazol - Mebendazol

Zistil som rozpor v zákonoch

Sem jsou přesouvána "spící" a uzamčená témata. Spící témata je možné opětovně probudit k životu...
Odpovědět
pepe
Zasloužilý člen

Příspěvek od pepe »

Priatelu anoným , vedz že všetko živé je v ohrození života a to bez rozdielu na čokolvek . Takže v kontexte s tvojou ,,filozófiov" len neživé si môžu ,,myslieť" že je v súlade s písaným zákonom . Mať ,,Plné brucho a prázdne vajcia" neplatí len v prírode okolo nás ale aj v ,,prírode" v nás a to bez rozdielu . Pepe
Naposledy upravil(a) pepe dne čtv 11 pro 2008 12:50, celkem upraveno 1 x.

Dobrý karbaník vie , že aj oko je možné prebiť .
marx
Starší člen

Příspěvek od marx »

Anonymní nebo MFAAA samozrejme vubec nic nema, jak tvrdim, hraje tady jen divadlo a upoutava na sebe zbytecne pozornost. Za to dam ruku do ohne.

navrhuji administratorovi tohoto fora aby zjistil a verejne predstavil IP adresu toho Anonyma nebo MFAAA (je to rozdvojena osobnost). me by se ta IP docela hodne hodila, prosim :angel:

Čas odhalí pravdu.
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

svata prostota 8-)
P.

Návštěvník

Hosi, tak ja budem prvy ktory vyjde s pravdou na svetlo bozie. Urcite ste si vsimli mojej "drsnej" natury. Musim priznat - robil som si z vas prdel. Zaujimave bolo sledovat vase reakcie - kto to pobral ako prdel, kto to nepobral a bral to vazne... fakt sranda. Bol to proste taky maly testik.

Pavol

martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

pavol

Příspěvek od martin11 »

...tak u tebe mám flašku, protože jsem se jako jedinej dabil tady fakt a opavdově snažil.....martin11....ještě , že jsem toho známýho právníka neposílal za tebou....jako by tušil a odstěhoval .....odjel dlouhodobě do ciziny
....jsem zvědavej co mě odpovíš a jak jsem dopadl ve tvem testu :oops:

... věřím, že se " TO " povede ......
martin11
Zasloužilý člen

mfaaa versus Pavol

Příspěvek od martin11 »

Pavol nejsi MFAAA... MFAAA je inteligentní pán....ty jsi debil....

Akord
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 28 poděkování

Příspěvek od Akord »

Je to podobná situace, jako když žertem nekdo volá o pomoc, že ho napadl vlk, nebo, že se topí. S takovým človekem je škoda ztrácet čas.

Návštěvník

To neustále konanie z vašej strany proti záchrane životov ľudí o vás niečo hovorí. Myslím že ako verejnosť si už nedokážete presadiť nič ani záchranu vlastných životov. A preto lebo si uvedomujete tieto totalitné praktiky a neviete ako z toho von bezradne píšte to čo píšete.

Návštěvník

Myslíte že som to vystihol? Preto na mňa píšete to čo píšete, lebo ste sami bezradný?

martin11
Zasloužilý člen

toto vlákno

Příspěvek od martin11 »

...berte toto vlákno ...no řekněme jako ....drsnej protiklad ...relaxu u kávičky.....nebo boxovárnu naruby....martin11 :lol:

...pro MFAAA....již víš co máš dělat. My nekonáme a konanat nebudeme.
....já osobně za sebe ti přeji hodně štěstí a kdyby jsi potřeboval zabrzdit roztočené PM tak se ozvi.....vím jak....martin11 :lol:

jarda ovčák svitavy

Příspěvek od jarda ovčák svitavy »

Nezasloužíš ničeho, co by slušný člověk byl ochoten udělat. Myslím, že ubohost je to, co mi první vyvstanulo na mysli. Ubožejší o to více, že se ti pár lidí snažilo pomoci. Jsem pyšný , hrdý a šťastný, že tě nikdy nemusím potkat a nikdy s tebou nebudu komunikovat. Musíš být opuštěný, a tak to i zůstane.Nic neumíš, nic neznáš a umíš jen lhát. Znám tě. Je vás víc. Jste obtížný prevít, který však při troše dobrá vůle zprůhlední a zmlkne. Naštěstí nezanecháte na tomto světě žádný otisk, kromě smradu, ale ten se naštěstí po čase naředí, že není až tak urputný. Pachuť na patře lze smýt dobrým portským, takže, nic. jsi nic.............

Aquarius1
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 20 poděkování

Příspěvek od Aquarius1 »

Myslíte že som to vystihol?

Nula od nuly vzejde a nula zůstane.Doufám že víš co tím myslím.

Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
Návštěvník

Písal som o vašej úbohosti! Radšej umriete ako pomôcť všetkým. To je to úbohé. Ja pomôcť môžem stále, ale vy ste verejne súhlasili že ste za to aby boli porušované zákony, aby boli ľudia ohrozený na životoch, aby ste boli poškodený, aby ste si nemohli pomôcť ak by ste to potrebovali, aby sa nepomohlo nikomu, ap.. Hovorí sa tomu konanie proti všetkému a všetkým. A pritom nemáte za to nič. Ani nápady, ani výhody, ani sa vám nezlepší finančná stránka, ap.. Ste skrátka sami proti sebe a proti všetkým.
Ešte by som chcel vedieť či máte z toho že sú ponechaný ľudia v ohrození životov aj radosť, ap.? Skrátka prečo konáte ako konáte?

Ale predpokladám že ak nevidíte biele je to pre vás čierne a medzi tým nič iné nevidíte. Tak konajú ľudia o ktorých sa hovorí že si za korunu nechajú aj koleno vŕtať. Sranda je že za toto ani korunu nemáte a že nejde len o vŕtanie do kolena. Som rád že ste nemohli spoznať PM. Asi by ste to nezvládli.

Návštěvník

Takže ak neviete pomôcť tak sa lúčim. Ostanem v kontakte len s jedným z vás, lebo on si to aspoň trochu zaslúžil.

martin11
Zasloužilý člen

děkuji za důvěru

Příspěvek od martin11 »

Tak je nám líto, že jsme nemohli být alespoň trochu nápomocni. Víme , že si šlapeme po vlastním štěstí, ale to je život. MFAAA budeš-li v budoucnu něco potřebovat tak napiš...víš kam.....Hezké Vánoce za nas za všechny martin11 :lol: :bye:

Odpovědět

Zpět na „Archiv - Jak na to“