Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Ring volný-boxovárna
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Sakra chlapi! Iv, Peter
Jste jak malý děcka! Proberte se!
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
boxování je sport
Utrh jsem se na chvíli od roboty a vidím , že hypotéza cyklicky se opakujících válek asi bude pravdivá, ne že by to bylo potěšující , ale je to pravda. Ale co mně mrzí nejvíc, je to , že lidi se přes počítač se vlastně neznají a
myslí si že znají. Ručím Vám za to , že kdyby se Iv a Peter potkali osobně,
tak si křivého slova neřeknou. Smazáním přspěvků ztratí velkolepá křížovka, forum U pramene svůj význam i svůj vliv. Ani cestovatelé v čase nesmí beztrestně korigovat dějiny Ivane a proč Petře až natolik hýbeš svým majestátem, že neslušnou zadní část těla všem ukazovati hodláš a vlastní hanby nedbáš
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
forum aspoň pro mne ,je kromě technické hluboké studnice poznání, také velkým korektorem ega, které neustále
vystrkuje rohy, posléze se ale zákonitě stává nástrojem úpadku a smrti, a k životu , který jde vlastními cestami se už bohužel připojit nemůže.
Nemohu jinak než ocitovat klasika jmenoval se Komenský: Je to z lybyrintu světa : " A viděl jsem tam jakési nápisy pošlapané jako čistota, pravda, spokojenost, atd a jakési žebříky k světlu sic polámané ,ale stále úplné...A pokojíčku tom bylo ticho "
To mluví poutník o vlastním srdci, neboť ve světě širém je třesku a břesku dosti a Všezvěd zvaný Všudybud podporovaný Mámilem větší část životního času skoro všechny lidi, když se dají, má v moci.
Hledání OU podněcuje mámila, když je energie na dosah,pak sílí dočasné ego. Pakliže se bude získání energie v dopadu na osobnost majitele
podobat získání prázdného kruhu,má velkou šanci.
Osobně mám jenom jednu prosbu, až zase budou setkání, setkávejte
se , člověk je mnohem víc než indicie na počítači, pár řádek , nákresů , videí, má to smysl.
K.
tak si křivého slova neřeknou. Smazáním přspěvků ztratí velkolepá křížovka, forum U pramene svůj význam i svůj vliv. Ani cestovatelé v čase nesmí beztrestně korigovat dějiny Ivane a proč Petře až natolik hýbeš svým majestátem, že neslušnou zadní část těla všem ukazovati hodláš a vlastní hanby nedbáš
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
forum aspoň pro mne ,je kromě technické hluboké studnice poznání, také velkým korektorem ega, které neustále
![Devil :devil:](./images/smilies/icon_devil.gif)
Nemohu jinak než ocitovat klasika jmenoval se Komenský: Je to z lybyrintu světa : " A viděl jsem tam jakési nápisy pošlapané jako čistota, pravda, spokojenost, atd a jakési žebříky k světlu sic polámané ,ale stále úplné...A pokojíčku tom bylo ticho "
To mluví poutník o vlastním srdci, neboť ve světě širém je třesku a břesku dosti a Všezvěd zvaný Všudybud podporovaný Mámilem větší část životního času skoro všechny lidi, když se dají, má v moci.
Hledání OU podněcuje mámila, když je energie na dosah,pak sílí dočasné ego. Pakliže se bude získání energie v dopadu na osobnost majitele
se , člověk je mnohem víc než indicie na počítači, pár řádek , nákresů , videí, má to smysl.
K.
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 1 poděkování
Re: boxování je sport
suhlas , clovek sa boji toho co nepozna. cele mi to tu analogicky pripomina alchimistov co hladaju sposob ako vyrobit zlato s olova. ked sa dostavy uspech automaticky nastupuje strach s toho aby sa to nebodaj niekto nedozvedel obzvlast nie mocni tohto sveta co su ochotny kvoli tomu aj zabijat o kolegoch alchymistoch ani nehovoriac. Je to v podstate normalny jav ktory sprevadza taketo prevratne objavy a je to v podstate o vyzretosti a dusevnej sile objavitela ako sa dokaze vysporiadat so vzniknutimi situaciami. Su len dve cesty bud vsetko tajit alebo vsetko zverejnit , ziadna stredna cesta neexistuje. Ale to musi kazdy na to prist sam preco to vlastne robi ci pre peniaze ci pre slavu alebo aby nezistne poskytol nieco spolocenstvu nevediacich a nehodnych.Karel m píše:Utrh jsem se na chvíli od roboty a vidím , že hypotéza cyklicky se opakujících válek asi bude pravdivá, ne že by to bylo potěšující , ale je to pravda. Ale co mně mrzí nejvíc, je to , že lidi se přes počítač se vlastně neznají a
tak si křivého slova neřeknou. Smazáním přspěvků ztratí velkolepá křížovka, forum U pramene svůj význam i svůj vliv. Ani cestovatelé v čase nesmí beztrestně korigovat dějiny Ivane a proč Petře až natolik hýbeš svým majestátem, že neslušnou zadní část těla všem ukazovati hodláš a vlastní hanby nedbáš![]()
forum aspoň pro mne ,je kromě technické hluboké studnice poznání, také velkým korektorem ega, které neustálevystrkuje rohy, posléze se ale zákonitě stává nástrojem úpadku a smrti, a k životu , který jde vlastními cestami se už bohužel připojit nemůže.
K.
Mozno by nebolo od veci stanovit nejake vseobecne zavazne pravidla pre toto forum co by pomohli odstranit nedoveru s ludi a podozrenie s podvodov / ktore su mimo ine celkom bezne vo vedeckej komunite/. Nemam rad dogmu ale mam pocit ze sa tu zacina nieco ako Dogma presadzovat ..... kto nejde s nami ide proti nam . :-))))
- wh173
- Starší člen
- Kontaktovat uživatele:
iv a podobni
uz si to konecne vsechno smazte a vypadnete.... takovyhle dementi tu delaj akorat bordel.... akorat kecy o tom, ze jim neco funguje.... dezinformace..
věřím tomu že to funguje, ale vám ne....
Who told you, you could do this like that?
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: iv a podobni
Já jsem to u Iva viděl na vlastní oči fungovat, takže jestli je tu někdo dement, tak určitě ne Iv.wh173 píše:uz si to konecne vsechno smazte a vypadnete.... takovyhle dementi tu delaj akorat bordel.... akorat kecy o tom, ze jim neco funguje.... dezinformace..
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
-
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: !!!"Na to musi kazdy prijit sam"!!! Vsak to po
Lidi, jako je Peter už odsud vyštvali Milana (elabs Vracov), Gewa, Mima, Iva a kdo bude další? To teda pěkně děkuju. Víc takových a Rival bude muset hledat jiné téma pro své fórum.xzzzx píše:!!!"Na to musi kazdy prijit sam"!!! Vsak to pochopis.!!! Snaz se a u....!!! Priste si rekneme neco o...!!!
Internet je zdroj informaci a ne ze budu chodit kazde rano do archivu protoze by se mohl nejaky (misto tecek si doplnte osobu dle vasi uvahy ASI to nebude prvni ani posledni clen tohoto fora) ....... spatne vyspat. Informace na foru nejsou vecne, ale jsou kladeny v otazkach. I kdyz neznam ani petra ani Ivana stojim za petrem a duvod? Kdyz se na neco zeptam petra nebude jeho odpoved viz. predmet. Techto lidi jako je petr je tady vic a dekuji za ne. Iv odesel v 1/2 cesty a proto me nastval. O to vic, kdyz tvrdi ze mu to "funguje"(usetri za topeni).
Na jeho pocest urceme den a hodinu a pocteme ho 1/2 minutou ticha.
Ty si vůbec nedovedeš představit, jakému tlaku čelí ten nějaký místo teček. To co je na fóru je jen špička ledovce. Zbytek je pod hladinou - v soukromých zprávách. Ivana znám, a na jeho místě už bych to zabalil dávno. Stejně tak jsem si jist, že to funguje Mimovi. Jen tak dál hoši, pokud se už nechcete víc dozvědět.
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
-
- Zasloužilý člen
Ako mozes o cloveku co ziada dokaz a zdravo pochybuje povedat, ze niekoho vystval?Ilem píše:Lidi, jako je Peter už odsud vyštvali Milana (elabs Vracov), Gewa, Mima, Iva a kdo bude další? To teda pěkně děkuju. Víc takových a Rival bude muset hledat jiné téma pro své fórum.xzzzx píše:!!!"Na to musi kazdy prijit sam"!!! Vsak to pochopis.!!! Snaz se a u....!!! Priste si rekneme neco o...!!!
Internet je zdroj informaci a ne ze budu chodit kazde rano do archivu protoze by se mohl nejaky (misto tecek si doplnte osobu dle vasi uvahy ASI to nebude prvni ani posledni clen tohoto fora) ....... spatne vyspat. Informace na foru nejsou vecne, ale jsou kladeny v otazkach. I kdyz neznam ani petra ani Ivana stojim za petrem a duvod? Kdyz se na neco zeptam petra nebude jeho odpoved viz. predmet. Techto lidi jako je petr je tady vic a dekuji za ne. Iv odesel v 1/2 cesty a proto me nastval. O to vic, kdyz tvrdi ze mu to "funguje"(usetri za topeni).
Na jeho pocest urceme den a hodinu a pocteme ho 1/2 minutou ticha.
Ty si vůbec nedovedeš představit, jakému tlaku čelí ten nějaký místo teček. To co je na fóru je jen špička ledovce. Zbytek je pod hladinou - v soukromých zprávách. Ivana znám, a na jeho místě už bych to zabalil dávno. Stejně tak jsem si jist, že to funguje Mimovi. Jen tak dál hoši, pokud se už nechcete víc dozvědět.
Vsetko je to v rovine jedna pani povedala. Tak sa necudujte ludom co sa tiez snazia aj ked bez ocakavanych uspechov, ze maju zdravu skepsu k vyhlaseniam kolegov co tvrdia ze im to slape .
Ako som uz povedal smrdi to tu dogmou , jezis kristus chodil po vode uzdravil malomocneho ozivil mrtveho ..... kto o tom pochybuje?????? halooooo preberte sa . Komunisticka strana je jedina co ma patent na rozum ..... a komu to neni jasne tak to je triedny nepriatel.??? drahy moji kam sme sa to dopracovali??
Po prve skor ako ma ukamenujete si myslim ze veci co sa odprezentovali funguju akurat tvorcovia maju svoje dovody preco sa nepodelia o knowhow s ostatnimi, oni vedia preco je to tak my to mozeme len tusit .
A po druhe ak sa tu prezentuju veci tak by sa to malo robit naplno alebo vobec, kazdy sa s prepacenim moze vykaslat na info o tom ako to niekomu funguje to si mozem otvorit bulvar tam je senzacii a neuveritelnych historiek dost. Toto forum by si malo udrziavat podla mna nejaku vedecku uroven a nemalo by sa vydat cestou bulvaru alebo sektarstava.
Len tak zo spasu si vedecka obec nestanovila pravidla ako sa zverejnuju objavy , pokial viem vyzaduje sa opakovatelnost pokusov aby sa vec uznala ako platna a tvrdo sa skumaju dosahovane vysledky aj podmienky za ktorych pokusy prebiehali takze ak tu niekto ziada od hocikoho kto zverejni senzaciu dokaz nema sa co dotycny ani jeho stupenci co oduvat.
Baza znalosti ziva prazdnotou je tam len zopar veci nikto nema snahu nic doplnit , to sa tika hlavne Mima, Iva , elabsa, Gewa atd , ludi co vedia aktivne nieco robia a maju empiricke vysledky, namiesto toho sa tu maze vsetko hlava nehlava . Na co nam treba neprajnikov skodcov z radov ropakov a vlady my si tu v pohode vystacime sami, a oni sa mozu chechtat a mnout si ruce ako to tu ide do prdele. Ludia tu stracaju cas a peniaze a co je najhorsie aj iluzie a nadej.
A na zaver . Ked uz ludom nedate svoje vedomosti tak im aspon neberte pravo pochybovat .
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Takhle to začalo:belamachina píše: Ako mozes o cloveku co ziada dokaz a zdravo pochybuje povedat, ze niekoho vystval?
Vsetko je to v rovine jedna pani povedala. Tak sa necudujte ludom co sa tiez snazia aj ked bez ocakavanych uspechov, ze maju zdravu skepsu k vyhlaseniam kolegov co tvrdia ze im to slape .
Iv napsal:
"Leštili by jste boty i mně?Možná Vás vezmu za slovo,ale vybral bych si sám člověka,kterému to odkryji!
Peter napsal:
Chceš se pochlubit, ale nevíš jak. Držím ti palce
Já to vidím tak, že Ivan nabídl důkaz a dostal za to za uši. Takže nevím, o čem to píšeš. Možná to tak Peter nemyslel, ale šel na tenký led. Teď neseme následky všichni.
A to že to není jedna paní povídala vím stoprocentně. Byl jsem u Iva doma a viděl jsem to. Stačí? Ale stejně tak nemusíš věřit ani mě a pravděpodobně bys nevěřil ani nikomu z fóra, koho si by Iv vybral, kdyby k tomu bývalo došlo.
Kdo chce psa být, ten si hůl vždycky najde.
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Zkus je poznat a nespěchej tolik s úsudkem, aby si lidi mohli pomáhat musí být tolerantní, když forum nebude, půjde každý vlastní cestou o moc pomaleji však tohle pochop, překlady trvají dlouho i tomu kdo to umí, asi Ti to zatím nedošlo, EXPERIMENTY JSOU NÁROČNÉ FINANČNĚ A ČASOVĚ.My všichni si máme co říct, ale internet je náhražka a je třeba pochopit její meze a naučit se číst mezi řádky.xzzzx píše:i kdyz neznam ani petra ani Ivana stojim za
Tak nějak a podobně.
Nikdo nesmí nikoho tlačit ke zdi, aby mu řekl jak na to, to je základ volné diskuze
K.
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
-
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nazor.
Pepo zdravím Tě. Kráásně jsi to napsal. To by mělo být motto v úvodu tohoto fóra.
"nemíl si ,,POVINNOSŤ"" s ,,OCHOTOU"" sú to dva odlišné pojmi jak výrazovo tak aj obsahovo ! MUSIŠ LEN UMRIEŤ , VŠETKO OSTATNE JE UŽ LEN TVOJA (nie vždi slobodná) VUOLA !!! "
"nemíl si ,,POVINNOSŤ"" s ,,OCHOTOU"" sú to dva odlišné pojmi jak výrazovo tak aj obsahovo ! MUSIŠ LEN UMRIEŤ , VŠETKO OSTATNE JE UŽ LEN TVOJA (nie vždi slobodná) VUOLA !!! "
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: For Ilem
Nejsem si vědom, že bych někoho odsuzoval. Ty stojíš za Peterem, já za Ivem. Každý máme svoje důvody.Jen tvrdím, že lidi jako Peter působí destrutktivně.xzzzx píše:Je zajimave jak sis rychle dosadil.
A co kdybych ti napsal tohle:
"Ja sem ti nic neudelal tak se do me nenavazen nobo to vsechno smazu."![]()
Tohle se nedela. Ileme prosim precti si co jsem napsal nez zacnes nekoho odsuzovat. Jinak to skonci jak s petrem a pak bude zajimave koho vseho si budou moci clenove dosadit do tech tecek. Nekolikrat jsem apeloval na problem s mazanim. Pokud nekdo smaze cele vlakno tak nesmazal jen svoji praci ale i praci ostatnich. Navrhuji editaci do max 5dnu pak je smitec. Ti co prisli na pruzkum at jsou jako anonym.
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron