Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Americký radar v ČR
Super, konečně se ukázalo, že vaše argumenty nemají žádný podklad a zakládají se pouze a jen na tom, co se vám zrovna líbí a co ne.
Alespoň díky za to, že podobní vám o takových věcech nerozhodují.
Jak sem říkal, argumentace nulová, pěkně...
A diskuzi klidně smažte, alespoň ubyde sraček vyskytujících se na internetu, z mojí strany není třeba cokoliv propagovat takže pokud si bude chtít někdo fakta ověřit dopadne stejně jako já, setká se s tím, že váš postoje je "NE" a hotovo.
A za hrdost účasti v NATO taky dík, USA tam nehraje žádnou roli.
Alespoň díky za to, že podobní vám o takových věcech nerozhodují.
Jak sem říkal, argumentace nulová, pěkně...
A diskuzi klidně smažte, alespoň ubyde sraček vyskytujících se na internetu, z mojí strany není třeba cokoliv propagovat takže pokud si bude chtít někdo fakta ověřit dopadne stejně jako já, setká se s tím, že váš postoje je "NE" a hotovo.
A za hrdost účasti v NATO taky dík, USA tam nehraje žádnou roli.
- la
- Zasloužilý člen
- Dal: 763 poděkování
- Dostal: 238 poděkování
film s ruska
je to velmi podobné
od pulsního výkonu 15KW a 5min expozici to způsobuje ,sterilitu,gen.změny a předměty padají dolů ,(nahoru nee)
pak je tu lidský faktor obsluhy,poruchy softu,drogy alkohol atd (to je zajímavý že zelení mlčí )tohle bude větší,fujtajksl na to máme malý prostor.Ten kdo uvedl 150KW pulzních jako bezpečný pulzní výkon bych mu doporučoval exkurzi na letiště a pětiminutový projev před zapnutým přistávacím RL o bezpečnosti uvedeného zařízení.Může být 100m daleko aby neviděl ty smrtky na cedulích.
Naposledy upravil(a) la dne stř 03 zář 2008 10:36, celkem upraveno 1 x.
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Jaká je tvoje argumentace? Od začátku po tobě chci aspoň jeden rozumný argument, proč nemůžeme být samostatná svrchovaná zem. Zatím jsem se dočkal pouze demagogie.gimper píše:Super, konečně se ukázalo, že vaše argumenty nemají žádný podklad a zakládají se pouze a jen na tom, co se vám zrovna líbí a co ne.
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
To snad není pravda, dyť ti to tady všichni meldujou už několik dní. Čteš vůbec ty příspěvky ostatních?
Tak ještě jednou. Bydlíš uprostřed střelnice. Myslíš, že svoji bezpečnost zajistíš tím, že si na záda necháš namalovat terč? Já jsem toho názoru, že je lepší být co nejmíň nápadný. Jen tak máš nějakou šanci na přežití.
A pokud ještě nechápeš, odpovím ti přímo na otázku. Postavením amerického radaru u nás se stáváme americkými vazaly, to snad chápeš. Tím přicházíme o samostatnost. Paradox je ten, že jim za ten xindl musíme být ještě vděčni, protože ho tady přece postaví na naši obranu.
Tak ještě jednou. Bydlíš uprostřed střelnice. Myslíš, že svoji bezpečnost zajistíš tím, že si na záda necháš namalovat terč? Já jsem toho názoru, že je lepší být co nejmíň nápadný. Jen tak máš nějakou šanci na přežití.
A pokud ještě nechápeš, odpovím ti přímo na otázku. Postavením amerického radaru u nás se stáváme americkými vazaly, to snad chápeš. Tím přicházíme o samostatnost. Paradox je ten, že jim za ten xindl musíme být ještě vděčni, protože ho tady přece postaví na naši obranu.
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
To nemá se samostatností pranic společného.Ilem píše:To snad není pravda, dyť ti to tady všichni meldujou už několik dní. Čteš vůbec ty příspěvky ostatních?
Pokud se ti ale zdá lepší se místo terče krčit v koutě o kterém nejen že každý ví, ale i přes to, že je bránou do evropy ho nechá být.
A co když nenechá a obsadí, NATO nás pustí k vodě jelikož nebude chtít jadernou válku, jakoby se to už v minulosti nestalo.
A ty moje posty čteš? Kdyby jsi četl, tohle by jsi věděl.
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
- Ilem
- Zasloužilý člen