Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Dávkování: Ivermectin - Fenbendazol - Mebendazol
Dávkování: Ivermectin - Fenbendazol - Mebendazol
Zistil som rozpor v zákonoch
Pokud by se všichni chovali podobně, bylo by mrtvých mnohem víc. Myslíš, že Fleming něco chtěl? Že Rudolf Diesel byl milionář? Že Vichterle byl v balíku?? Autorská práva nesnáším, stejně jako osu a nebo televizní poplatky. Začínáš být na názorově protilehlé straně barikády. Chránit lidský život je posvátné a jednou bude nad tvojím třesoucím se tělem stát kolemjdoucí a vysvětlovat ti, že na dýchání z úst do úst nemá autorská práva a tudíž by nerad jednal protizákoně. Někdo totiž vymyslel masáž srdce a dýchání z úst do úst, desinfekci, infůzi a transfůzi. Nezaplatíš? Umři.Vše je nezákonné a protiprávní. Už jen dýchat vzduch a vlastními prdy rozšiřovat ozonovou díru je vlastizrádné... Stejně jako pouštět písničky kamarádům. kdyby si toaletní papír někdo nechal patentovat, budem všichni opruzení.....
Toaletný papier je patentovaný. Myslel som si že toto ťa bude zaujímať.
A to čo píšeš ťa viny nezbavuje. Naopak svojimi príspevkami sa snažíš o to aby si nikomu nepomohol. Ani mne, ani ľuďom, ani spravodlivosti, nikomu slušnému. Jediným komu takýmito príspevkami pomáhaš sú tí najhorší, ktorý takýmto bezprávím konajú aj proti tebe.
A vieš čo mám chuť urobiť po takýchto príspevkoch? Vôbec to ľuďom ani neukázať. Nikdy.
A to čo píšeš ťa viny nezbavuje. Naopak svojimi príspevkami sa snažíš o to aby si nikomu nepomohol. Ani mne, ani ľuďom, ani spravodlivosti, nikomu slušnému. Jediným komu takýmito príspevkami pomáhaš sú tí najhorší, ktorý takýmto bezprávím konajú aj proti tebe.
A vieš čo mám chuť urobiť po takýchto príspevkoch? Vôbec to ľuďom ani neukázať. Nikdy.
Nechci být součástí tohoto systému. Nechci ctít tyto nelidské zákony. Nechci se zodpovídat těm, jimiž pohrdám a nechci, aby na lidském neštěstí kdokoli profitoval. Říkám jim hyeny. Nic proti tobě, ale ty chceš systém opravovat a já s ním nechci mít nic společného. Těžko tedy naleznem společnou řeč či ideály.......
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 3 poděkování
- Dostal: 3 poděkování
Správne Anonymní. Ľudstvo si nezaslúži tvoje "vynálezy" v takej forme ako ich podávaš. Ľudstvo ešte musí upadnúť na tvoju úroveň a potom možno budeš spokojný. A tie vynálezy časom vynájde niekto iný a ty sa možno budeš čudovať, alebo dokonca útočiť na vynálezcu, že ti ukradol tvoje vynálezy, ale ty to nebudeš môcť dokázať. Takže teš sa, spávaj spokojne a raduj sa so svojich vynálezov sám. Ale pamätaj na staré príslovie: "Božie mlyny melú pomaly a isto." A príde rad aj na teba...Anonymous píše: A vieš čo mám chuť urobiť po takýchto príspevkoch? Vôbec to ľuďom ani neukázať. Nikdy.
Nechcem byť prorokom, ale rok 2012 bude pre teba rozhodujúci. Takže ešte si trochu svojich vynálezov uži.
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 2 poděkování
Jardo
Naprosto s tebou souhlasím.Kde by byli ti slavní vynálezci,nebýt ostatních lidí,kteří je živí a šatí,kteří jim vyrábějí měřící přístroje a jiné stroje.Kde by byli ti slavní hudebníci bez lidí,kteří pro ně vyrábějí hudební nástroje a spoustu jiných věcí.Kde by byli všichni ti vědci,bez tisíců bezejmenných,kteří
se starají o běžné denní věci,bez učitelů,kteří šíří vzdělání po celé zemi,bez předchozích generací,kde jedinci krůček za krokem objevovali neznámé!!!
A takhle se dá pokračovat do nekonečna.Každý vynález je kolektivním dílem celé společnosti a celý patentový systém je špatný a prohnilý!!!!
Ne každý může,ne každý je schopen a ne každý chce,ale všichni máme nějaký úkol a proto jsme tady.
se starají o běžné denní věci,bez učitelů,kteří šíří vzdělání po celé zemi,bez předchozích generací,kde jedinci krůček za krokem objevovali neznámé!!!
A takhle se dá pokračovat do nekonečna.Každý vynález je kolektivním dílem celé společnosti a celý patentový systém je špatný a prohnilý!!!!
Ne každý může,ne každý je schopen a ne každý chce,ale všichni máme nějaký úkol a proto jsme tady.
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
Píšeš že ti nikdo nechce pomoci ale bohužel ty sám to nechceš nejvíc, tak nechtěj něco co nechceš aby chtěli druzí když jim to svým postojem neumožníš chtít.To by bylo donucování a to také není v souladu se zákonem.
Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
Nie že mi nikto nechce pomôcť, ale to že ste si nesplnili povinnosť ako občania a nežiadali ste vysvetlenie prečo sa tu porušujú takto hrubo základné práva. Ja som tak už učinil a bol rad na vás občania. To vy ste si nepomohli a tým ste nepomohli ani mne aby som mohol pomôcť všetkým. Pomohli ste mi akurát v tom že nie som za to zodpovedný. Aj vy podporujete to svinstvo proti ktorému vlastne píšete ak nekonáte v záujme svojich práv a ponechávate rozhodnutia na tých najhorších.
Skrátka ako je to možné že k niečomu takémuto ste dospeli ako spoločnosť. Aká ste teda spoločnosť? Aký názov dať terajšiemu svetu? Svet nevšímavých, alebo svet ľahkovážnych, alebo ako by ste chceli pomenovať túto dobu? Vám je všetko jedno a odôvodňujete hocičo a hocičím len aby ste si nepriznali ako to v skutočnosti je. Myslím že sa všetci bojíte vidieť a písať pravdu aká v skutočnosti je. Myslím že ak niekto koná proti životom ľudí mal by byť v demokracii na to fakt sakramentsky silný argument prečo tak konajú. Ja mám také argumenty. A vy? A oni? (V demokracii nie je argument že to oni tak rozhodli čo ja môžem.)
Skrátka ako je to možné že k niečomu takémuto ste dospeli ako spoločnosť. Aká ste teda spoločnosť? Aký názov dať terajšiemu svetu? Svet nevšímavých, alebo svet ľahkovážnych, alebo ako by ste chceli pomenovať túto dobu? Vám je všetko jedno a odôvodňujete hocičo a hocičím len aby ste si nepriznali ako to v skutočnosti je. Myslím že sa všetci bojíte vidieť a písať pravdu aká v skutočnosti je. Myslím že ak niekto koná proti životom ľudí mal by byť v demokracii na to fakt sakramentsky silný argument prečo tak konajú. Ja mám také argumenty. A vy? A oni? (V demokracii nie je argument že to oni tak rozhodli čo ja môžem.)
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
anonymní
No v tvém případě, to jejich omezování (tvé demokracie) začínám schvalovat? Umíte si představit že takových aktivních zachránců by bylo víc?
Už jen na tomto fóru se nedostaneme ani ke slovu! Budeme ještě k tomu všichni ostatní podporovači nevím čeho?
Na co že jsem si nestěžoval u úřadů, teda konkrétně??? Oni budou vánoce, času dost, na úřadech prázdno-třeba tam ještě dojdu? Já je taky fakt miluju.
Už jen na tomto fóru se nedostaneme ani ke slovu! Budeme ještě k tomu všichni ostatní podporovači nevím čeho?
Na co že jsem si nestěžoval u úřadů, teda konkrétně??? Oni budou vánoce, času dost, na úřadech prázdno-třeba tam ještě dojdu? Já je taky fakt miluju.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
musím zasáhnout
...tak nejdříve vzkaz pro MFAAA....což je náš milý anonym - vynálezce...
....bohužel slibovaný právník se trvale odtěhoval do ciziny a již nebude působit na uzemí našich států. asi se nemohl dívat na tu nezákonnost....tak MFAAA...sorry...lituji, že nám už nepomůže....poslední konzultaci s ním jsem vedl na toto tema a skutečně potvrdit to co napsal AKORD, Jarda ovčák. a ostatní zde.....
....z právního hlediska máme pravdu my.....nezákonnost v patentovém právu ani žádné rozpory v tomto oboru nejsou.
Závěr a doporučení patentového právníka experta.
....na patentovém úřadě podat přihlášku s patřičným popisem , popřípadě výkresovou dokumentací...okamžikem převzetí v podatelně a potvrzením , že bylo to a to podáno se na daný předmět vztahuje ochrana....dokonce se zde uvádí mimo data i ... !!!!HODINA A MINUTA podání...!!!! na to upozornil !!!!často se to opomíjí a vznikají rozpory.....viz pan Cimrman....
...tak.... a teď ještě moje osobní otázka, týkající se PM....protože jsme se nikdy nedozvěděli nic bližšího o tvém PM, jaké je povahy, a jak jso psal, že jsi ho sestrojil, ale neprovozuješ ho....
...jestli je možno také jednou konstruktivně odpovědět....když to PM běželo - pohybovalo se ...jak jsi ho zastavil ????....poslední výzkumy, a zejména pak v USA ukazují, že roztočit PM není problem, ale problem je toto PM zastavit. tento výzkum se ke mně dostal oklikou , jako tajná zpráva NASA....a začíná se jevit jako nepřekonatelný problem.....stávající velká nekolika kW PM jdou brzdit jen....volný český překlad ....vochrustidlem....
....tak MFAAA ...zdravím tě a přeji, aby se ti PM nevymklo z podkontroly....všem ostatním hezký den....a máteli dotaz na brždění PM tak napište na toto vlákno.....aby MFAAA měl informace....vím , že se zde zatím PM neobjevilo MFAAA je první kdo ho má funkční... takže je nejohroženější..... martin11
toto je můj 500 příspěvek 
....bohužel slibovaný právník se trvale odtěhoval do ciziny a již nebude působit na uzemí našich států. asi se nemohl dívat na tu nezákonnost....tak MFAAA...sorry...lituji, že nám už nepomůže....poslední konzultaci s ním jsem vedl na toto tema a skutečně potvrdit to co napsal AKORD, Jarda ovčák. a ostatní zde.....
....z právního hlediska máme pravdu my.....nezákonnost v patentovém právu ani žádné rozpory v tomto oboru nejsou.
Závěr a doporučení patentového právníka experta.
....na patentovém úřadě podat přihlášku s patřičným popisem , popřípadě výkresovou dokumentací...okamžikem převzetí v podatelně a potvrzením , že bylo to a to podáno se na daný předmět vztahuje ochrana....dokonce se zde uvádí mimo data i ... !!!!HODINA A MINUTA podání...!!!! na to upozornil !!!!často se to opomíjí a vznikají rozpory.....viz pan Cimrman....
...tak.... a teď ještě moje osobní otázka, týkající se PM....protože jsme se nikdy nedozvěděli nic bližšího o tvém PM, jaké je povahy, a jak jso psal, že jsi ho sestrojil, ale neprovozuješ ho....
...jestli je možno také jednou konstruktivně odpovědět....když to PM běželo - pohybovalo se ...jak jsi ho zastavil ????....poslední výzkumy, a zejména pak v USA ukazují, že roztočit PM není problem, ale problem je toto PM zastavit. tento výzkum se ke mně dostal oklikou , jako tajná zpráva NASA....a začíná se jevit jako nepřekonatelný problem.....stávající velká nekolika kW PM jdou brzdit jen....volný český překlad ....vochrustidlem....
....tak MFAAA ...zdravím tě a přeji, aby se ti PM nevymklo z podkontroly....všem ostatním hezký den....a máteli dotaz na brždění PM tak napište na toto vlákno.....aby MFAAA měl informace....vím , že se zde zatím PM neobjevilo MFAAA je první kdo ho má funkční... takže je nejohroženější..... martin11

... věřím, že se " TO " povede ......
-
- Zasloužilý člen
pepe
Pepe děkuji za karmu, ale karma je jako za něco....také mám v podpisu minus 9 právě od tebe....které jsem si nezaslužil...tedy když vidím znalosti všech tady , tak si připadám fakt jako KARKULKA ČERVENÁ....zdravím SAO.....ale všichni tady musí uznat, že se snažím,,,,takže moje body jsou jako vaše ohodnocení mojí statečnosti vuči vědě a pokroku....
...tak PEPE hodně zdaru a dík za praci pro forum...osobně přeji pevné zdraví a osobní pohodu....žádnej stres....a až se ti bude něco ode mne líbit...tak napiš na SZ a já budu odmazávat z konta...platí..??....tak hezkej den nejen tobě ale všem martin11
...tak PEPE hodně zdaru a dík za praci pro forum...osobně přeji pevné zdraví a osobní pohodu....žádnej stres....a až se ti bude něco ode mne líbit...tak napiš na SZ a já budu odmazávat z konta...platí..??....tak hezkej den nejen tobě ale všem martin11

-
- Zasloužilý člen
MFAAA
Myslím , že MFAAA PM má a nevíjakhozastavit....jako to maj ti Amíci....jo to bude ale problem.!!!! .... a já vím jak..vochrustidlem....martin11 

Takže právnik ktorý tvrdí pravý opak odborníkov ÚPV (tam mi rozpor v zákonoch uznali) je asi len právnik s akými som sa už stretol. To že on ponechal svojim konaním ľudí v ohrození životov je asi podľa vás v poriadku. Ale nie podľa zákonov!!! Sám právnik je teraz vinný! Podľa § 15 bol upovedomený o dôsledkoch a samotný fakt že nekonal pre záchranu životov ako právnická osoba je v rozpore zo zákonmi!!! To že vôbec nespomenul moje práva je od právnika zámer nedodržiavať moje práva.
Amíci nič nemajú. Preto nemajú čo zastavovať. Inak by mi museli vyplatiť obrovské odškodné!!! A svet by ich odsúdil lebo by ponechali ľudí umierať bez pomoci hroznými spôsobmi a to vyhladovaním a bez nedostatku vody,ap.. Koľko by to bolo obetí??? Toto by si nemohli dovoliť!!! Porušili by všetky všetky základné práva a boli by vinný ako diktátori proti ktorým vedú vojny!!!