Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů I.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Zamčeno
Kalibos
Nový člen
Kontaktovat uživatele:

MMS

Příspěvek od Kalibos »

Tak jsem si nechal poslat MMS z USA a začal užívat dle návodu na lahvičce. Po dvou dnech jsem na tomto cz webu zjistil, jak brutální start doporučují v USA. MMS se bere po 2 hodinách a vždy se následně zvýší o kapku. Začne se ráno a skončí co nejpozději večer, takže když se z toho neuděláte do záchodové mísy, skončíte po prvním dnu na 10-ti kapkách, což je teda fakt masakr....samozřejmě při potížích se zatáhne brzda..popravdě moji prasečí odolnost nedokázala skolit ani ještě vyšší dávka a po 2 dnech se dostanete klidně na 20 kapek, když jsem tohle sdělil kamarádům v USA, nechtěli tomu ani věřit a chtěli mě vidět přes web kameru, jestli žiju a nekecám. No dostal jsem z toho trochu strach, tak jsem to raději poslal na 6 kapek 2x denně a jen čekám, teda pachuť to je šílená.....vlastně do sebe láduju bazénovou chemii, uvidíme, známý ve státek doslova Vysral 10 kilo dehtu a vymočil kameny jak ¨křepelčí vejce, až se tomu nechce věřit, že to jde..... hmmmm snad mě to nezabije. :evil:

SVĚTLUŠKA
Starší člen
Dostal: 30 poděkování

Kalibos

Příspěvek od SVĚTLUŠKA »

Ahoj kaskadére. Ty tedy jedeš. Ale neboj nic. Jakmile pocítíš cokoli špatně, uber plyn a bude dobře. Když jsem to začala brát já, tak jsem byla poctivka a brala jsem po hoďce 3 kapišky 10x za den. Druhý den mi bylo hrozně blbě a přestala jsem to brát-jednodenní přestávka. Pak jsem začala znovu ale už jsem nezůstala na třech kapkách, ale každou hoďku navyšovala opět 10x denně. A další den jsem navyšovala zase. Čtvrtý den jsem se dostala na 49 za den a to byl mazec! Vycházely ze mně černé, hnusné hrůzy :lol: ale vidíš, také jsem přežila.. :D

Kalibos
Nový člen
Kontaktovat uživatele:

Taky mazec

Příspěvek od Kalibos »

Děkuji za zprávičku, no ani bych neřekl, že jedu, kaskadér jsi byla ty, to je také pěknej masakr, jak jsi to aplikovala. Začal jsem to ředit jablečnou šťávou a je to fakt daleko, daleko příjemnější. Jestli se tady ještě objevíš, napiš jak dlouho jsi to brala celkem? :oops: Teď jsem to raději trošku stopnul, přece jen to je žíravina....

SVĚTLUŠKA
Starší člen

Kalibos

Příspěvek od SVĚTLUŠKA »

Týden jsem brala, týden přestávka pak zase týden brala znovu přestávka a pak jsem usoudila, že po hodině je to fakt moc náročné, tak jsem to nasadila 3x denně po 15 kapkách a je pohoda. Teď mám přestávku a pak to začnu brát jen dvakrát denně. Mám ještě čistící programy atd.
Vřele doporučuji, abys to tu prolezl a pročetl. Je dobré číst každé vlákno, které tě zaujme. Chodí sem (všude) moc fain lidičky, rádi poradí, vyslechnou.. Tak se drž!
Měj moc hezký večer!

děda Slavík
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 132 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Taky mazec

Příspěvek od děda Slavík »

Začal jsem to ředit jablečnou šťávou a je to fakt daleko, daleko příjemnější. ? Teď jsem to raději trošku stopnul, přece jen to je žíravina....
Asi jsem perfektně zdravý. Jinak si to nedovedu představit. Bral jsem přes měsíc (asi pět týdnů) pravidelně 3 X 16 kapek a nic se nedělo nežádoucího. Žádné černidlo, kameny, průjem a podobně. Také jsem to ředil. Ráno trochou melty a další dávky kotvičníkovým čajem. Po určité době jsem pocítil nechuť, kterou jsem překonal, ale ještě později silný odpor, až jsem se otřásl již po přičichnutí. Udělal jsem tedy delší pauzu.

Moje hodnocení je samé plus a do mínusu bych dal jen můj pokus o dávkování po jedné a půl hodině. To jsem nebyl schopen dodržet a tedy to nedělám.

Kluci, do toho.
Kalibos
Nový člen
Kontaktovat uživatele:

MMS

Příspěvek od Kalibos »

Já jsem si pročetl spoustu tak rok starých příspěvků. Nějak se všichni zmiňují o knize, asi si ji pořídím. Jinak děkuji za světýlko, Světluško... v týdnu kdy nebereš dost lidí bere vitamin C, ale nikdo nepíše proč. Ale jsi starej harcovník, asi tohle všechno víš. Tak já jdu experimentovat, vymyslet nějakej čistící program, vyzkoušet odolnost a tak. Uvidím. Zkoušela jsi MMS 2 ??? Dost lidí ztratilo odvahu.... a znáš Percocet?

Kalibos
Nový člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kalibos »

děda Slavík píše:Asi jsem perfektně zdravý.Jinak si to nedovedu představit. Bral jsem přes měsíc (asi pět týdnů) pravidelně 3 X 16 kapek a nic se nedělo nežádoucího...
Blbost, kdej máme v sobě neskutečné kvanta dreků, co jsme za svůj hříšnej život nasbírali. Já si myslím, že bys měl jeden den nasadit to co já, začít o jedné kapky a pak po dvou hodinách zvyšovat o jednu kapku. Právě jen tento brutální postup ti zaručí, že přijdou ty příhody, na které marně čekáš. jinámi slovy při tomto nářezu jsi třetí den na tom tak, že celkem do sebe ten den dostaneš 255 kapek takto:
6 ráno už 21
8 ráno 22
10 ráno 23
poledne 24
14 hodin 25
16 hodin26
18 hodin 27
20 hodin 28
22 hodin 29
půlnoc 30
celekm 255 kapek za den a to by bylo aby ses nepo....
to jak to bereš ty je jen udržovací metoda, nic od ní nečekej...
samozzřejmě 30 kapek už je strop, více se už nebá a samozřejmě se k tomuto množství dopracuje jen individuálně a vyjímečně pár lidí, někteří dokonce skončí na 4-6 ti kapkách po dvou hodinách. Tak jsem zvědav, jestli tenhle masakr zkusíš (samozřejmě začneš první den 1 kapkou v 6 ráno... Nezkoušel jsi MMS 2?

SVĚTLUŠKA
Starší člen

děda Slavík

Příspěvek od SVĚTLUŠKA »

Také se cítím úžasňácky, plná energie i s dobrou náladou.

Teď mám také delší přestávku, protože přesně jako tobě, už jsem cítila odpor. Tu "vůni" jsem cítila všude a lezla mi už krkem.
Druhý den, kdy jsem si dala přestávku, tak se mi večer začala točit hlava. Myslela jsem, že jsem třeba míň vypila vody, chtěla jsem vstát a napít se, ale nešlo to. Byla jsem jak na kolotoči, v uších mi hučelo.. Bylo to divné, ale nakonec jsem usnula.
Ráno jsem chtěla vstát a můj kolotoč pokračoval. Nebyla jsem schopná jít normálně, jak se mi hlava točila, přidržovala jsem se nábytku.. Celý den jsem proležela. Bylo mi fakt divně. Kdykoli jsem si na posteli sedla, že už to bude dobré a že už vstanu, znovu mně motolice vrátila do polštářů. Bylo mi z toho točení až blbě od žaludku, a to hučení v uších..
Další den jsem se probudila, a po točení hlavy ani památka. Co to bylo, co se to dělo, dodnes netuším. A tak mám přestávku dál-raději :lol:
Abych jí vyplnila, udělala jsem si jaterní očistu.
Pití Epsomské soli mi nevadilo, ani pití grepové šťávy s olejem ne. Ale vadilo mi, že po té hořké soli je žízeň a já se nesměla napít (dle "receptu" na kůru)... Trpěla jsem strašně moc žízní, ale výsledek stál za to! Vyšlo ze mne druhý den velké množství malých kamínků a balastu.. Takže jůpí. :lol:

SVĚTLUŠKA
Starší člen

Kalibos

Příspěvek od SVĚTLUŠKA »

Ty mi něco povídej!! 255kapek za den!!! To je fakt něco, co tu nikdo ještě neudělal (aspoň o tom nevím) a zřejmě ani neudělá! To je šílená porce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock:
Ty mi povídej, že já jsem kaskadér, když jsem zvládla za jediný den celkem 49 kapiček a ty hned hup do takového šílené množství. Já mám problémy s průjmama každý den, když beru MMS ale co by semnou udělala tahle dávka?? Asi bych se už rovnou obrátila naruby :lol:

Mo
Zasloužilý člen
Dostal: 3 poděkování

Příspěvek od Mo »

Kalibos píše:celekm 255 kapek za den a to by bylo aby ses nepo....
Teeda :shock: to je teda niečo, Ti poviem, neviem, či by som o tom rozmýšľala, nieto ešte sa nepoka ... :D ono v tej knihe to nie je udržovacia dávka, ale je to rakovinový protokol, HIV protokol. a tak, a všetko je to tam písané tak, ako vraví deda Slavík, alebo tých 10 hodín denne, koľko zvládneš, ale navyšovanie skôr po dni, dvoch, ako cítiš, tak preto to dedo písal, obdivujem vás oboch, lebo ja som vydržala toho oveľa menej, teraz mám prestávku, skúšala som aj mms2, okrem toho grgania, a trochu slabého pálenia sa to dá zniesť asi lepšie, ako mms1, a malo by to mať lepší účinok, odporúčam :D no a miesto vitamínu C sa tu dosť debatuje o HCL, tak tomu by som verila :) skús nad tým porozmýšľať, ešte zoženiem zapper, a podstúpim nejaké očistné kúry, a hádam o rok môžem napísať to, čo Deda Slavík :oops: uvidíme :) pekný večer všetkým ;) a máš pravdu, Svetluška je svetielko :D

Kalibos
Nový člen
Kontaktovat uživatele:

MMS a dávkovací masakr

Příspěvek od Kalibos »

Jejda jejda to jsem překvapený, že to tady funguje, děkuji všem, kteří sem vkládají příspěvky, Zkusím odpovědět nejdříve Mo: ta šílená dávka není můj experiment, to prostě bylo napsané na balení MMS, které jsem obdržel z USA. Tak jsem to do sebe začal rvát podle návodu, kterej ovšem neříkal o kolik dvouhodin v jednom dni jde. Hmm samozřejmě mě začalo být blbě, hmm, samozřejmě že jsem z toho dostal najednou strach, protože mám všitou manžetu mezi žaludek a jícen, nefiúnguje mě totiž reflux,tak jsem vletěl na internet a k mému úžasu jsem zjistil, že se zřejmě šíleně předávkovávám, proto jsem skončil i na tomto portále. Teď jsem se zklidnil a beru tak 4x denně 8 kapek, ale stále nic. Nic se neděje. Moje prasečí odolnost je zřejmě nechutně vysoká. A to mám samozřejmě spoustu problémů. Jedna věc je ale záhadou, nemůžu roky zkrotit vysokej krevní tlak, kterej se se mnou nemazlí a šíleně kolísá a lítá do opravdu zázračných výšin. Ta záhada je v tom, že hned druhý den krevní tlak přistál na normální hodnotě a ani se nehne hajzl jeden. Míval jsem klidně 190/120 posledníé dobou 160/95-100 ale teď ten hajzl je cca 130/ max.85 to je fakt záhada....h,mmm co myslíš tím zapperem??
Světluško nejsem magor, nevzal jsem tu děsnou raketu kapek úmyslně, to je prostě oficiálně distribuovaný návod v USA, pravda je že průměrná váha američana je hodně přes 120 kilo, takže se divím, že tahle planeta ještě někam nespadla, když ji tak zatěžují "o) takže možná tyto tělesné konstrukce potřebují tyhle prasečí dávky...Anebo jsem blbej a špatně ten návod četl. Když totiž začneš a podle návodu bereš po 2 hodinách a každý ty dvě hodiny to zvedneš o kapičku, tak prostě ať chceš, nebo nechceš hned první den do sebe dostaneš celkem 55 kapek, no jo ale nic, prostě nic, druhej den spolkneš 146 kapek a třetí už ti všichni volaj a chtěj tě vidět. A nic. Hmmm tak co teď? Trošku se přece jen bojím abych se nějak nezničil, přece jen experimentujeme všichni. Hm..dobře něco vymyslím a dám vědět, a doufám, že se pak jednoho krásnýho dne poseru v momentě, na kkterém mě bude moc záležet.... Hezký den. S*

Kalibos
Nový člen
Kontaktovat uživatele:

hlad a nedožranost

Příspěvek od Kalibos »

la píše:
lajos píše:Nesmělá otázka pro ty kteří to zkoušejí. Jaké jste měli zkušenosti s případnou nevolností, pokud vůbec?
Beru to jenom chvilku,ale říkal jsem si nejsi žádná máčka a když tak rychle zvykat .Bral jsem 2 kapky 4hod přestávka ,2kapky 4hod přestávka,2kapky a po dvou hodinách se dostavil stav jako jestli si dáš ještě jednoho panáka tak uvidíš jak budeš blejt ,tak sem to tak nechal a šel spát.Jenže o půlnoci mě to je po šesti hodinách od poslední dávky vzbudil taký hlad ,že jsem vyluxoval ledničku ,bylo mě fajn ,otrnulo, dal sem si 4kapky a šel spát.Ovšem v 7 ráno takový hlad že snad pudu žebrat chleba nebo raděj do obchodu jestli vydržím než otevřou. :D Tak zatím budu pokračovat na čtyřech kapkách po dvanácti hodinách,ta knížka je napsaná dobře. :D
Ha to je dobrý, měl po aplikaci naopak hlad přejde, což je dobře, potřebuji shodit 15 kilo. Tak to je masakr

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Kalibos píše:dostaneš 255 kapek takto...
Mám takové podezření, že průjmy, špatné stavy a nechutenství k MMS1 přichází ve chvíli, kdy dojde tělu HCl. Povídá se - navyšovat pomaličku, opatrně a původně bylo řečeno - jak se dostaví nevolnosti ubrat a pak pokračovat... Takže udržujeme tělo na křehké HCl hranici, která může být poměrně nebezpečná, jelikož obranyschopnost těla je závislá na kombina HCl+MMS. Tedy když MMS vysadíme, tělo může být velmi náchylné na nemoci, než se HCl opět obnoví.

250 kapek s MMS1 není problém, když má jedinec buď plechovej žaludek anebo aktivuje HClkem ;) Doporučuju všem přejít z kyseliny citronové na HCl, nebo alespoň na citron... Uděláte pro zdraví několikanásobně více... Jen bych poprosil někoho, jestli by byl schopný odhadnout, kolik a jaké HCl je potřeba k aktivaci - co třeba kutil :?: ;) Sám bych měl mít HCl ve středu, tak nejpozději pak do konce týdne bych měl vědět o aktivování MMS1 HClkem.

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
SVĚTLUŠKA
Starší člen

Palo

Příspěvek od SVĚTLUŠKA »

Aktivace citrónem mi příjde mnohem přírodnější, než kyselina citronová. Vyzkouším, avšak kolik kapek citrónu? Jako kyseliny 5:1, nebo 1:1, co říkáš??

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Palo

Příspěvek od Palo »

Aktivování citronem je úplně stejné, jako s klasickým aktivátorem - 5:1.

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Zamčeno

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“