Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
A je to jen Vaše...
- rival
- Hlavní admin - živý člověk
- Dal: 14 poděkování
- Dostal: 227 poděkování
- Pohlaví:
- Kontaktovat uživatele:
Blešák spuštěn
Dnes 12.12.2009 byl konečně tolik očekávaný a tak dlouho slibovaný Blešák spuštěn !!! Prosím o spolupráci při jeho doladění...
Adresa Blešáku je http://www.upramene.cz/blesak
rival - živý člověk - suverén
- Jim68
- Zasloužilý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 26 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kríza fóra?
Někteří jsou už takoví, tak to musíš vydržet. Nebo se líp učit. Co přesně potřebuješ?majlando píše:Kríza to určite neni ! ale je to sklamání ,hlavne človek tu chce neco zistit a místo teho zistí kulové a ešte sa na neho osočá nejaký jedinci že je debil ,neni normál a podobne ,to človeka fakt dokáže znechutit a ešte víc ked sa musí protlúkat týma PLKAMA co nekterí jedinci zapoťá !!! asi tak
Fórum podle mě není v krizi - v krizi jsou ti, co nemají žádný cíl a jen tu brousí, aby si početli. Jenže pracující bádalové nemají čas pořád sem něco psát. Zvlášť, když se jim daří a nemusí shánět žádnou pomoc. Když nahodíš téma, tak nahoď taky fotky toho co děláš. Uvidíš ten zájem.
Jim68
Be happy!
Be happy!
- Jim68
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
SEG
Aha, s tím SEGem Ti nikdo neporadí. Protože pokud jsem se tady dočetl(i jinde) nikomu to nefunguje, anebo, pokud spáchá nějakou chybku v měření a zavře obě oči, při odpojení primáru jim to pochcípá (proč asi..). Tesla aspoň není tak nákladný. Dej vědět, pro co jsi se rozhodl. Klidně i do SZ.
Jim68
Be happy!
Be happy!
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 28 poděkování
Re: Kríza fóra?
Souhlasím. Až na to, že tím vypadám docela jako porádný lenoch.Jim68 píše:v krizi jsou ti, co nemají žádný cíl a jen tu brousí, aby si početli. Jenže pracující bádalové nemají čas pořád sem něco psát.
To zase když sem píšu, tak alespoň ekologicky nekazím materiál...
- rival
- Pohlaví:
- Kontaktovat uživatele:
Blešák pro uživatele v SR - spuštěn
Dnes 18.1.2010 byl spuštěn Blešák pro uživatele ze Slovenska. Nabídka je zatím velmi omezená, ale doufám, že se bude postupně díky aktivním členům fóra rozrůstat. Mezi Blešákem pro ČR a SR se dá plynule přecházet. Odkaz je vždy na úvodní stránce (Úvod). Prosím o spolupráci při jeho doladění...
Přímá adresa Blešáku pro SR je http://www.upramene.cz/blesakeur
to samé-trochu
http://www.pknihy.cz/knihy/004336/Nove- ... logie.html
doporučuji, ale "učitelům" na střední škole(ccaR2000) VM-SP3S tavební-K.H.Máchova 10, To hlava tenkrát nebralA, UVIDÍME čo teraz
doporučuji, ale "učitelům" na střední škole(ccaR2000) VM-SP3S tavební-K.H.Máchova 10, To hlava tenkrát nebralA, UVIDÍME čo teraz
*
Nezajímavý pocit...- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Všem
No podívejte - jak se na to dívám, tak bych to udělal tak, že členem fóra může být jen ten, kdo doloží, že něco dělá. Kecalové a prudiči nám nikdy nepomohli, tak nevím, proč by sem měli mít přístup. Jedni jsou teoretici (zapšklí posunovači zákonů), druzí jsou praktici a když se dají do sebe, tak je leda průser - sami to vidíte.
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
- Jim68
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Všem
A jak posoudit, jestli něco dělá ten, kdo to má zatím na papíře a zkoumá, jestli neudělal chybku ?Palo píše:No podívejte - jak se na to dívám, tak bych to udělal tak, že členem fóra může být jen ten, kdo doloží, že něco dělá. Kecalové a prudiči nám nikdy nepomohli, tak nevím, proč by sem měli mít přístup. Jedni jsou teoretici (zapšklí posunovači zákonů), druzí jsou praktici a když se dají do sebe, tak je leda průser - sami to vidíte.
Jim68
Be happy!
Be happy!
- Jim68
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Teoretik?
Kromě toho, každý je nejdřív teoretik, a až poté přistoupí k praxi (to je teda myslím ideální postup, někdo to dělá naopak )
Taky si tu můžem najít nějaké informace od vzdělanějších (teoretiků) a nemusíme se k tomu dopracovat systémem pokus - atd.(nikoho nejmenuji! )
Problém jsou vulgarismy, tak ať Rival zablokuje přístup z IP adres, které prudí, to přece jde..? A neregistrovaní a skrytí? Každý, koho někdo napadá, se tady musí donaha obhajovat před neznámým anonymem. To přece není demokracie. Ať si anonym píše do SZ, ale nehrudí se na ploše... když se za sebe stydí...
Taky si tu můžem najít nějaké informace od vzdělanějších (teoretiků) a nemusíme se k tomu dopracovat systémem pokus - atd.(nikoho nejmenuji! )
Problém jsou vulgarismy, tak ať Rival zablokuje přístup z IP adres, které prudí, to přece jde..? A neregistrovaní a skrytí? Každý, koho někdo napadá, se tady musí donaha obhajovat před neznámým anonymem. To přece není demokracie. Ať si anonym píše do SZ, ale nehrudí se na ploše... když se za sebe stydí...
Jim68
Be happy!
Be happy!
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 3 poděkování
Anonym?
Já bych anonymům povolil si jenom číst.
Odhalil bych aspoň částečně IP adresu, somotný nick je taky anonymní.
Navrhuji Rivalovi o tom hlasovat.
Přeji pěkný den
Přeji pěkný den
- rival
- Pohlaví:
- Kontaktovat uživatele:
Re: Anonym?
Jste pro ? Hlavně mám na mysli tuto myšlenku: "Já bych anonymům povolil si jenom číst." Nicméně, rád bych nechal jistou část fóra volnou i pro aktivní přístup anonymům...jvj56 píše:Já bych anonymům povolil si jenom číst.
Přeji pěkný den
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
Re: Anonym?
... yess ... ... založ vlákno s hlasováním ... :D ... ...Rival píše:Jste pro ? Hlavně mám na mysli tuto myšlenku: "Já bych anonymům povolil si jenom číst." Nicméně, rád bych nechal jistou část fóra volnou i pro aktivní přístup anonymům...jvj56 píše:Já bych anonymům povolil si jenom číst.
Přeji pěkný den
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...