Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

A je to jen Vaše...

Pravidla, aktuální info a finanční příspěvky na chod fóra
Odpovědět
rival
Hlavní admin - živý člověk
Dal: 14 poděkování
Dostal: 227 poděkování
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Blešák spuštěn

Příspěvek od rival »

Dnes 12.12.2009 byl konečně tolik očekávaný a tak dlouho slibovaný Blešák spuštěn !!! Prosím o spolupráci při jeho doladění...
Adresa Blešáku je http://www.upramene.cz/blesak

rival - živý člověk - suverén
Jim68
Zasloužilý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 26 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Kríza fóra?

Příspěvek od Jim68 »

majlando píše:Kríza to určite neni ! ale je to sklamání ,hlavne človek tu chce neco zistit a místo teho zistí kulové a ešte sa na neho osočá nejaký jedinci že je debil ,neni normál a podobne ,to človeka fakt dokáže znechutit a ešte víc ked sa musí protlúkat týma PLKAMA co nekterí jedinci zapoťá !!! asi tak
Někteří jsou už takoví, tak to musíš vydržet. Nebo se líp učit. Co přesně potřebuješ? :shock:

Fórum podle mě není v krizi - v krizi jsou ti, co nemají žádný cíl a jen tu brousí, aby si početli. Jenže pracující bádalové nemají čas pořád sem něco psát. Zvlášť, když se jim daří a nemusí shánět žádnou pomoc. Když nahodíš téma, tak nahoď taky fotky toho co děláš. Uvidíš ten zájem.

Jim68
Be happy!
Jim68
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

SEG

Příspěvek od Jim68 »

Aha, s tím SEGem Ti nikdo neporadí. Protože pokud jsem se tady dočetl(i jinde) nikomu to nefunguje, anebo, pokud spáchá nějakou chybku v měření a zavře obě oči, při odpojení primáru jim to pochcípá (proč asi..). Tesla aspoň není tak nákladný. Dej vědět, pro co jsi se rozhodl. Klidně i do SZ. :shock:

Jim68
Be happy!
Akord
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 28 poděkování

Re: Kríza fóra?

Příspěvek od Akord »

Jim68 píše:v krizi jsou ti, co nemají žádný cíl a jen tu brousí, aby si početli. Jenže pracující bádalové nemají čas pořád sem něco psát.
Souhlasím. Až na to, že tím vypadám docela jako porádný lenoch. :D
To zase když sem píšu, tak alespoň ekologicky nekazím materiál...

rival
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Blešák pro uživatele v SR - spuštěn

Příspěvek od rival »

Dnes 18.1.2010 byl spuštěn Blešák pro uživatele ze Slovenska. Nabídka je zatím velmi omezená, ale doufám, že se bude postupně díky aktivním členům fóra rozrůstat. Mezi Blešákem pro ČR a SR se dá plynule přecházet. Odkaz je vždy na úvodní stránce (Úvod). Prosím o spolupráci při jeho doladění...
Přímá adresa Blešáku pro SR je http://www.upramene.cz/blesakeur

cokolif

to samé-trochu

Příspěvek od cokolif »

http://www.pknihy.cz/knihy/004336/Nove- ... logie.html

doporučuji, ale "učitelům" na střední škole(ccaR2000) VM-SP3S tavební-K.H.Máchova 10, To hlava tenkrát nebralA, UVIDÍME čo teraz
*
Nezajímavý pocit...

ánnno

Po

Příspěvek od ánnno »

připojení F. Bardona TQ jednoduchší blejt nemůže

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Všem

Příspěvek od Palo »

No podívejte - jak se na to dívám, tak bych to udělal tak, že členem fóra může být jen ten, kdo doloží, že něco dělá. Kecalové a prudiči nám nikdy nepomohli, tak nevím, proč by sem měli mít přístup. Jedni jsou teoretici (zapšklí posunovači zákonů), druzí jsou praktici a když se dají do sebe, tak je leda průser - sami to vidíte.

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Jim68
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Všem

Příspěvek od Jim68 »

Palo píše:No podívejte - jak se na to dívám, tak bych to udělal tak, že členem fóra může být jen ten, kdo doloží, že něco dělá. Kecalové a prudiči nám nikdy nepomohli, tak nevím, proč by sem měli mít přístup. Jedni jsou teoretici (zapšklí posunovači zákonů), druzí jsou praktici a když se dají do sebe, tak je leda průser - sami to vidíte.
A jak posoudit, jestli něco dělá ten, kdo to má zatím na papíře a zkoumá, jestli neudělal chybku :D ? :shock:

Jim68
Be happy!
Jim68
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Teoretik?

Příspěvek od Jim68 »

Kromě toho, každý je nejdřív teoretik, a až poté přistoupí k praxi (to je teda myslím ideální postup, někdo to dělá naopak :D ) :shock:
Taky si tu můžem najít nějaké informace od vzdělanějších (teoretiků) a nemusíme se k tomu dopracovat systémem pokus - atd.(nikoho nejmenuji! :D )

Problém jsou vulgarismy, tak ať Rival zablokuje přístup z IP adres, které prudí, to přece jde..? A neregistrovaní a skrytí? Každý, koho někdo napadá, se tady musí donaha obhajovat před neznámým anonymem. To přece není demokracie. Ať si anonym píše do SZ, ale nehrudí se na ploše... :D když se za sebe stydí... :shock:

Jim68
Be happy!
jvj56
Zasloužilý člen
Dostal: 3 poděkování

Anonym?

Příspěvek od jvj56 »

Já bych anonymům povolil si jenom číst.
Odhalil bych aspoň částečně IP adresu, somotný nick je taky anonymní.
Navrhuji Rivalovi o tom hlasovat.
Přeji pěkný den :D

rival
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Re: Anonym?

Příspěvek od rival »

jvj56 píše:Já bych anonymům povolil si jenom číst.
Jste pro ? Hlavně mám na mysli tuto myšlenku: "Já bych anonymům povolil si jenom číst." Nicméně, rád bych nechal jistou část fóra volnou i pro aktivní přístup anonymům...

A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Re: Anonym?

Příspěvek od A(&F) »

Rival píše:
jvj56 píše:Já bych anonymům povolil si jenom číst.
Jste pro ? Hlavně mám na mysli tuto myšlenku: "Já bych anonymům povolil si jenom číst." Nicméně, rád bych nechal jistou část fóra volnou i pro aktivní přístup anonymům...
... yess ... :good: ... založ vlákno s hlasováním ... :D:D ... ;) ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
Odpovědět

Zpět na „Úvodní informace“