Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Urinoterapie

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
smajlicekk
Stálý člen
Dostal: 8 poděkování

Re: Urinoterapie

Příspěvek od smajlicekk »

Hanko diky moc a jeste prosim te ty injekcni strikacky k tem jehlam musi mit nejakou stejnou velikost, nebo je to jedno? muzes prosim jeste kdyz tak napsat jaky k tomu pouzivas? diky moc. S

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

libcosenior píše: .... Myslel som si, že po týždni hladovky, mi spľasne brucho, ...
Uvidíš po tom klystýru. Pokud po něm nespadne, jako že bych se moc divil, máš nejspíš vodu v břišní dutině (ascites), což by eventuelně mělo stejně zmizet. Doporučuju dát do vyplachovacch aspoň jednu kapku MMS aktivovanou čímkoliv, ne víc jak tři. :D Velice to omezí klystýrový odér, když nic jiného, a nevyžene Tě to z bytu. Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Injekce uriny do krve

Narazil jsem na USA ortodoxní pojednání které tvrdí, že je znám jenom jeden případ úmrtí po injekci čuriny do žíly, kdy žena trpící AIDS si omylem píchla 5 dní starou urinu do žíly místo nějakého léku. Umřela po několika dnech na srdeční trombotickou událost. Ze zápisu vyplývá, že si způsobila otravu krve E-coli a ještě jednou bakterií, které způsobily mimo jiné srážení krve v krevním řečišti. Pár dní se MuDrům dařilo její situaci jakž takž kontrolovat na JIP, ale nakonec vyhrály bakterie.

Z toho vyplývá, že bakterie se do uriny eventuelně pustí, pokud nejsou přísně dodržovány zásady sterility. Dále z toho vyplývá, že píchat starou urinu do krve je nejspíše riskantní u vyloženě nemocných lidí, zvláště pak s nemocemi močových cest. Nicméně výrok, že jde o jedinný případ napovídá, že se do krve píchat dá. Je to ale prý podle některých autorů pruďas kůra.

Co se týče svalových a specielně podkožních injekcí, narazil jsem na případ rakoviny, která započala jako rakovina prsu a byla hrubě zanedbána. To bylo svým způsobem pro dotyčnou štěstí, protože MuDrům nestála už ani za operace, ani za ozařování, ani za chemo. Byla nakonec vyléčena nějakými milosrdnými samaritány, kteří jí do svalu pícháli nejen urinu, ale i výtok z nádorů v prsu této ženy, která byla rakem prolezlá krzevá naskrz. Dá se tedy předpokládat, že svalové a podkožní injekce, byť i obsahovaly to, co je v nádorech, jsou v pořádku a že tělo si s tím poradí i u těžce nemocného člověka. Toto není doporučení, pouze popis jednoho případu, o kterém jsem se dost detailně dočetl !!!

Bylo by zajímave si zjistit jak je to s tím možným množením kmenových buněk v urině, protože pak by se definitivně dala kultura se starou, slitou močí a nenakažená cizími bakteriemi taky píchat do svalu, nebo pod kůži a pravděpodobně s úžasnými výsledky. Taky by stálo za to se podívat, zda by se nenašlo něco na sterilizaci, co nesráží bílkoviny, možná soda bicarbona? Určitě by to šlo taky aplikovat přes střevo a vyléčit v první řadě poškozená střeva, Crohn atp.

Tato informace o otravě krve také potírá víru, že urina nějak moc dezinfikuje. Do nějaké míry určitě, ale zdaleka ne kompletně, alespoň dokud se v ní nenastřádá dostatek čpavku. Proces nutně musí přicházet ze tkání, na které čurina působí, ne z čuriny jako takové.

S laskavým pozdravem, Slávek.

hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Příspěvek od hanka »

smajlicekk píše:.. ty injekcni strikacky k tem jehlam musi mit nejakou stejnou velikost, nebo je to jedno? muzes prosim jeste kdyz tak napsat jaky k tomu pouzivas?..
Injekční stříkačky mohou být jakékoliv běžné velikosti, prodávané v lékárnách. (Teď jsem jehlu zkusila nasadit na 20 ml a sedí i tam ;) ) Já používám 2ml stříkačky. Jestliže je budeš DOBŘE dezinfikovat, můžeš je používat vícekrát. Já je po každém použití vypláchnu v mrtvé vodě (může být i koloidní stříbro nebo běžně používaný líh), potom dezinfekční roztok naberu do stříkačky doplna a odložím na příští použití. Před dalším použitím obsah stříkačky vystříkám do připravené vatičky, kterou budu používat na dezinfekci kůže před a po aplikaci injekce. Současně přitom vatičkou otřu jehlu nasazenou na stříkačce, pokud ji používám podruhé. Pak naberu urinu, nasadím jehlu, odstříknu trochu obsahu (aby ve stříkačce nezůstala bublinka) a aplikuji. Po vyprázdnění stříkačky jehlu ještě asi 5 sec. ponechám v kůži a pak vytáhnu . Přiložím připravenou vatičku s dezinfekcí a přidržím na místě vpichu - osvědčilo se mi trochu silnějším tlakem na kůži promasírovat bouličku pod kůží (i když to malinko bolí) - obsah se rychleji vstřebává... ;) a pak znovu po použití inj. stříkačku vypláchnu v dezinfekčním přípravku ...atd. jak popisuji na začátku :) . Ahoj. :lol:

Pes: Toto není doporučení, ale popis toho, jak to dělám já ;)

Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Příspěvek od hanka »

Díky za bezvadný a poučný popis :good:
libcosenior píše:...Od stredy som mal každý večer, keď som si ľahol bolesti krížov ....Fakt neviem v čom je pes zakopaný...
Může to být od prostaty. Na páteři se projektují i orgány. Viz http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=12&t=1728 - (19.črc.2010 roughboy, nebo 20. črc.2010 hanka) :)
libcosenior píše: som vypustiť lieky na tlak, ale po dvoch dňoch sa nebezpečne zvýšil (v piatok večer tlak 151/84, tep 72, dnes ráno tlak 164/91, tep 63), tak som ich znovu nasadil.
Dnes večer po kúpeli tlak 142/79, tep 64. (ráno som vzal lieky)
Léky na tlak se nesmí vysazovat najednou. Zkus si dávky postupně snižovat a uvidíš :ethink:
libcosenior píše:Mám pocit, že sa mi trochu zlepšil zrak na blízko, ale nemám to potvrdené od odborníka.
To je výborné, myslím, že se Ti to nezdá .. ;)

Držím všechny palce - Tobě se to určitě podaří :good: :lol:

Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Re: Biorytmy

Příspěvek od A(&F) »

Slavek Krepelka píše:http://www.scientificamerican.com/artic ... from-urine
Anglina, vědecké dolování neuronových buněk z moči. Máš Anri někde odkaz na ten českej článek, cos mi přihodil?
... odchytil jsem to díky kraťoučký reportáži v TV zpravodajství (tuším v hlavním večerním na Nově) ... bylo to v ten den (nebo předešlej), co jsem se Ti o tom zmínil do SZ (tagže někdy kolmo 2 až 3 tm.) ...... tehdy mi to připadlo "jenom" zajímavý ... :) ... a dnes už začínám bejt přesvědčenej, že je to víc než důležitý ...... zjevně v tom nejsem sám ... :D ... ;) ...

... bohužel, já mám na všech compech "VOYO zdarma" už vyčerpaný, takže to zkus kdyžtak najít Ty, ale mám pocit, že žádný konkrétní údaje (jména, název ústavu, atd.) tam zmíněny nebyly ... pouze, že to bylo v "Čajně" ... :dknow: ...

... :bye: ... Anri ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
A(&F)
Zasloužilý člen

Není "koza" jako "koza" ... :DDD

Příspěvek od A(&F) »

Niky píše: ....ak ta mnohorocna urina regeneruje kozu po popaleninach, ....
... mi připomnělo :laugh: , že jsem tu před časem písal, jak si lidi už dávno všimli minimálního onemocnění u koz oproti ostatní domácí zvířeně ... především pak u kozlů (ti totiž netrpí nádorovými onemocněními viz "Koupil jsem kozu" ) ...... dneska mi obratem odpověděl známej, co má v "Krušnejch" produkční kozí stádo ... a přestože nemá vlastního kozla (ten dokonce nesmí bejt ani ve stejný vesnici jako koza, jinak totiž kozí mlíko smrdí :shock: ), tak mi potvrdil info, že pokud se kozel dostane k močící koze, okamžitě chlemtá přímo "od pramene" :mrgreen: , popř. její čurinu olíže i ze země ...... mezitím jsem eště našel todle ... http://www.zootechnika.cz/clanky/chov-k ... kozlu.html ...

... možná to má nějakou souvislost ... ;) ...

PeS: ... Niky, díky že píšeš slovensky a bez diakritiky !! .. :) ...... jó, taková "zregenerovaná koza po popáleninách", ta dokáže rozhejbat mysl ... :D ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
A(&F)
Zasloužilý člen

Re: Není "koza" jako "koza" ...

Příspěvek od A(&F) »

A(&F) píše:... že pokud se kozel dostane k močící koze, tak to okamžitě chlemtá (přímo "od pramene" :mrgreen: ), popř. její čurinu olíže i ze země ...
... což mimochodem dělají i psi, když narazí na místo pochčůrané fenou, která ani nemusí být hárající ... :ethink: ... :idea: ...

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Kmenové buňky

Tak se Anri podívej na tohle. To jsem našel místo těch číňanů.
http://www.purstem.eu/cmsms/index.php?p ... zone-czech
Cituju:
Buňky postupně stárnou a dochází k jejich opotřebení. Některé typy buněk stárnou velmi rychle, například buňky našeho střeva, které vstřebávají živiny do těla. Musí být rychle nahrazeny novými buňkami - tato výměna probíhá několikrát do týdne. Většina zralých buněk se nedokáže dělit. Naše orgány potřebují stálou výměnu buněk, proto tuto úlohu zajišťují buňky nezralé, tzv. buňky kmenové.

Což znamená, že stárnutí je dané nedostatečnou zásobou a produkcí kmenových buněk v těle. Všechny vědecké blafy minula a převážně i součastnosti, jak a kolik buněk se nám v těle denně dělí, jsou ptákovina. Taky z toho okamžitě vylezly střevní problémy díky tomu, čím se cpeme a díky nabourané střevní floře antibiotikama.

A(&F)
Zasloužilý člen

Re: Injekce uriny do krve

Příspěvek od A(&F) »

Slavek Krepelka píše:Ze zápisu vyplývá, že si způsobila otravu krve E-coli a ještě jednou bakterií, které způsobily mimo jiné srážení krve v krevním řečišti. ......... Taky by stálo za to se podívat, zda by se nenašlo něco na sterilizaci, co nesráží bílkoviny, možná soda bicarbona?
... sákryš, dyť už jsem o tom psal .... :D ....... o sodě (díky které pak čurina nezapáchá = nerozkládá se) ... ale i o brusinkách (jenž působí proti E-coli), které jsou silným "anti-bakteriotikem" i "anti-virotikem" ... dozrálé plody brusinek dokonce ani "nechytají" plíseň, čehož se využívá při jejich sklizni tzv. "mokrým způsobem" :idea: ... ;) ...

... "plavení" brusinek při sklizni ...
Obrázek Obrázek

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

A(&F) píše: ... sákryš, dyť už jsem tu o tom psal ... o sodě ...
Nezapáchá je klíčovým slovem. Čpavek je exkrement těch množících se buněk. Než jsem vznesl sodu, napadla mne HCl, jenže jsem ji zavrhl :bhead: protože o té víme, že sráží bílkoviny :roll: :enaughty: Taky o ní ale víme, že v nepatrné, i když sterilizující koncentraci v krvi navýší počet makrofágů během cca 6ti hodin na skoro trojnásobek, z průměru 7000/mm3 na 17000-18000/mm3. Makrofágy jsou taky v podstatě kmenové buňky, i když jiného druhu než epithelial z ledvin. Tady se nám do toho možná nějak motá i vodík. Převčírem jsem krz to lezl. Tady je pár možností. http://pubs.acs.org/doi/abs/10.1021/ja02250a006

Ahoj, Slávek.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Re: Biorytmy

A(&F) píše: .... tehdy mi to připadlo "jenom" zajímavý ... :) ... a dnes už začínám bejt přesvědčenej, že je to víc než důležitý ...
Přímo krakatit :D

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

hanka píše: ... Toto není doporučení, ale popis toho, jak to dělám já ;) ...
:roll: ty ženy. Dobře děláš Hanko. Dnes jsem vrazil do stehna pod kůži a do sedínky rozdělených cca 3 ccm. Nyní, o tři hodiny pozděli zase už cítím játra a píchání bar kde. Ty injekce působí víc, než celodenní pití. Taky červ, ne-li víc, ze mně vyjel po druhé injekci pře týdnem a od té doby jenom registruju ve svalech, ale nic se dalšího moc neděje. Dnes jsem taky ale před hodinou papal, ještě zítra a pak znova o hladu. Nicméně skutečně tačnu injekce zase postrkovat s omezením pití. Dík a ahoj, Slávek.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Slavek Krepelka píše:.... napadla mne HCl, jenže jsem ji zavrhl ...
Po :smoke: to vypadá ještě zajímavěji: Řekněme, že HCl šlohne z nečeho OH předá mu vodík a je z něj voda a zbyde chlór. Chlór se vrhne střemhlav na nejbližší NH3, ochloruje dusík a podle těch rovnic z toho vyletí 3H, které okamžitě někde šlohnou další tři OH a udělaj z nich vodu. Možná opět chemicky fantazíruju, ale vysvělovalo by to, jakým způsobem pracuje alespoň na základní úrovni HCl v krvi. V podstatě odšpuntovává OH z buněčných receptorů, uvolňuje další H neutralizací čpavku a taky odstraňuje kovovou (Ca, Mg, K atd.) alkalinitu, pokud je jí moc. Pokud je jí málo, odstraňuje cosi jiného, čeho je zrovna víc a hlavně kyselého a tím dokáže velice úspěšně nejen ozdravovat nemocné (zašpuntované) buňky a mitochondrie a další organely, ale zároveň i reguluje do značné míry poměr kyselin a zásad v krvi a buněčných tekutinách a tím i pH krve, zatímco odstraňuje čpavek v podobě dusičnanu chloritého, nebo jak se to jmenuje, který se odundá nejspíš játry, nebo si z toho tělo dělá ještě nějak močovinu.

U těch bílých krvinek, že se vracím, bych připomenul, že díky HCl dodané do krve se zvyšuje jejich aktivita a hlavně poměr makrofágů s více jádry (polynuclear), oproti jedno jádrovým. Ona je snad HCl taky vyléčí tím, že je odšpuntuje od OH. Dvě jádra znamenaj dělení. Ještě jsem juknul a ve zkumavce se množit daj. Je tedy definitivně nesmírně nepravdivý výrok, že je produkují kosti. Jó, produkují, ale není to jedinný mechanismus.

Že už jsem se rozjel, čurina ochraňuje novorozeně přesně před poškozením díky udušení tkání, než se bejbinko poprvé nadechne. To se nutně děje n buňečné úrovni a nutně to tedy platí i pro kmenové buňky. Ony žijou jako anaerobické organismy, které se eventuelně překopou na kyslík (aerobické) diferenciací. Zde už se dostáváme k rakovině, protože granuloma, což je zase zárodečná buněčná masa, je pod mikroskopem od mnoha rakovin k nerozeznání. Jedinný rodíl o kterém vím, je poškozená DNA rakovinných buňek tím, že je částečně rozpojená, což je schopné opravit DMSO :ethink: S tím, že některé nádory obsahují zpotvořené lidské tkáně, jako kusy zubů atp. je zde očividně velice nepatrný rozdíl mezi zárodečnou zdravou a rakovinnou tkání. Ta rakovina je nejspíše doprasený pokus těla o regeneraci umírajících buněk, ať již umírají z jakéhokoliv důvodu zapříčiněného jakoukoliv zánětlivou látkou, čo plísní, čo cokoliv. To jsou věci.

A(&F)
Zasloužilý člen

Příspěvek od A(&F) »

Slavek Krepelka píše:Ta rakovina je nejspíše doprasený pokus těla o regeneraci umírajících buněk, ať již umírají z jakéhokoliv důvodu zapříčiněného jakoukoliv zánětlivou látkou, čo plísní, čo cokoliv. To jsou věci.
... :good: ...

citace: ... anebo je to možná pouze o tom, že se příroda snaží "poškozený organismus" tímto způsobem "opravit" (zdroj: http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?p=110427#p110427 ) ... ;) ...

... :) ...

------------
doplněno: ... že tomu tak zřejmě je, o tom svědčí i mnohé pokusy "o opravu" lidského těla pomocí kmenových buněk, kdy se však proces zvrhne v nekontrolované bujení ... viz např. http://www.osel.cz/index.php?clanek=1285 (popř. http://www.roche-diagnostics.cz/downloa ... June08.pdf ) ...

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“